diumenge, 13 de setembre del 2015

resultats cap de setmana


RESULTATS D'AQUEST CAP SETMANA







EQUIP JOR. DIA HORA LOCAL VISITANT RESULTAT
2º A 4 13/09/15 17:00 ALBACETE LLAGOSTERA 1--0
2º CATALANA 2 12/09/15 18:15 LLAGOSTERA BASE ROSES 1--0







PARTITS PROXIMA SETMANA







EQUIP JOR. DIA HORA LOCAL VISITANT RESULTAT
2º A 5 19/09/15 18:15 LLAGOSTERA TENERIFE  
2º CATALANA 3 19/09/15 16:30 SANT GREGORI LLAGOSTERA    
Llegir mes / Leer mas...

Volen culminar una gran setmana

Article del Diari de Girona / per Ramon Ribas

Després de la victòria contra l'Alabès i de passar ronda a la Copa l'equip d'Alsina intentarà allargar el bon moment

13.09.2015 | 08:40 Clavar la segona estocada en cinc dies a l'Albacete no serà una tasca senzilla, més aviat i com va assegurar Oriol Alsina, "serà molt complicat", però el Llagostera confia allargar al màxim la ratxa que va començar fa una setmana quan va tombar l'Alabès a Palamós i va continuar dimecres arraconant de la Copa del Rei el mateix rival d'avui, l'Albacete.
El canvi de competició requereix un canvi de xip. Una de les consignes que va voler deixar clares el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, en la roda de premsa prèvia al partit d'avui és que voler trobar comparacions, similituds o referències entre el partit d'aquesta tarda i el de fa cinc dies no serivirà de cap ajuda perquè el maresmenc troba múltiples diferències començant per les competicions. Els gironins esperen enllaçar aquesta tarda la tercera victòria consecutiva, la segona a la Lliga, un fet que els ompliria encara més de moral i confiança després d'un inici decebedor amb les dues derrotes, primer contra l'Osasuna i després a Lugo.
Tot i això, per a Oriol Alsina, parlar de resultats a aquestes altures del campionat és treure conclusions precipitades. "És molt aviat i no podem fer cas ni especular amb els resultats, sí que és cert, però, que psicològicament les victòries t'ajuden, però, el partit del Carlos Belmonte serà molt complicat i si volem sumar-hi punts haurem de competir al màxim", adverteix Alsina. Fa tot just cinc dies, el conjunt blaugrana va deixar fora de la competició el rival que visita aquest cap de setmana, per al tècnic dels gironins, aquesta ?circums?tància no creu que faci que els jugadors de Luis César Sampedro surtin amb un punt més d'agressivitat o ganes de revenja per l'eliminació dels manxecs de la copa. "No m'espero un Albacete picat en l'orgull, són professionals i van competir molt bé a Palamós, a més, crec que qualsevol dels dos conjunts hauria pogut superar l'eliminatòria". Cal recordar que l'Albacete buscarà davant el Llagostera la primera victòria a la Lliga després d'iniciar la competició amb dos empats i una derrota.
El Llagostera ha aconseguit eliminar un dels debats que ja començava a sobrevolar a l'entorn dels gironins i que la temporada passada va provocar més d'un maldecap als tècnics llagosterencs: la manca de gol. Les cinc dianes aconseguides repartides entre l'Alabès i l'Albacete han fet evident que els davanters blaugrana tenen el punt de mira ben afinat i que la nòmina de davanters, molt més nombrosa que la temporada passada amb els Chumbi, Imaz, Juanto, Benja, Juanjo, Querol, Gila, Giva i Mosquito, garanteixen un bon grapat de gols. El tècnic del Llagostera hauria preferit, però, que "en comptes de guanyar 3 a 0 a l'Alavés que en els dos posteriors partits ens haguéssim imposat per 1 a 0, però, estic tranquil i content perquè generem ocasions de gol". Chumbi, per la seva banda, cau per primera vegada de l'onze, coincidint amb la visita a la seva antiga casa. Un dels homes que havia comptat amb la total confiança d'Oriol Alsina en les tres primeres jornades de Lliga havia estat el davanter Rafael Fernández Martínez, "Chumbi". L'exjugador de l'Albacete havia estat titular davant l'Osasuna, el Lugo i l'Alavés, però una inoportuna lesió soferta davant els bascos el va deixar fora de combat pel doble enfrotament davant el seu exequip.
Tot i l'absència de Chumbi, Oriol Alsina i Òscar Álvarez tenen per triar i remenar a l'hora de buscar un substitut pel davanter murcià, ja que el fons d'armari pel que fa a les posicions ofensives ha augmentat de manera significativa i avui disposen d'Imaz, Giva, Juanto, Benja, Juanjo, Querol i Mosquito, perquè siguin els principals encarregats de perforar la porteria contrària.
Llegir mes / Leer mas...

Cal una versió millorada

Article de l'Esportiu / per Guillem Freixa

El Llagostera es torna a trobar amb l'Albacete quatre dies després del partit que els va enfrontar en la copa

Els d'Alsina hauran de fer un partit perfecte per sumar els primers punts a

fora

Giva salta amb Fran García en una jugada del duel de copa Foto: Q.PUIG.
1
Dues derrotes i dues victòries. Aquest és el resum del Llagostera després dels quatre primers partits oficials del curs, un període que per al tècnic Oriol Alsina encara és massa curt per poder treure conclusions. El que sí que té clar l'entrenador dels de la Costa Brava és que després de les dues últimes victòries, la moral i la confiança dels seus homes s'ha vist molt reforçada. L'última victòria va ser precisament contra el mateix rival que es trobaran aquesta tarda: l'Albacete va sucumbir en la pròrroga del partit de copa que es va jugar encara no fa quatre dies.
Així doncs, catalans i manxecs es tornaran a veure les cares amb molt poc temps de marge, un fet que, per Oriol Alsina, permet conèixer una mica millor el que es trobaran: “No serà exactament igual, perquè els dos equips utilitzarem jugadors diferents, però és clar que tens més estudiat el rival.”
Primeres espases
En la copa, tots dos equips van aprofitar per col·locar a la gespa els jugadors amb menys rodatge, i la sorpresa va ser que tant els teòrics suplents de l'Albacete com els del Llagostera van oferir un magnífic rendiment. Avui, conscients que el fons d'armari els és útil, Alsina i Luis César col·locaran les seves millors peces, per tant, els llagosterencs hauran de millorar el rendiment que van oferir en la copa si volen sumar els primers punts del curs a domicili: “Juguem contra un dels equips que fa millor futbol de la categoria. Ens van crear moltes dificultats amb jugadors suplents, doncs imagineu-vos com serà de complicat derrotar els titulars i al seu camp, on la gespa està perfecta per fer el seu joc de toc.”
El físic, clau
El Llagostera té moltes possibilitats d'haver de córrer darrere la pilota i esperar la seva oportunitat al contraatac, o com a mínim això és el que es va poder veure en l'enfrontament de dimecres passat. En el primer cara a cara, quan els de la Costa Brava hi van posar intensitat, pressió i força van aconseguir aturar la ràpida circulació de pilota dels manxecs. En el segon temps, l'equip va perdre pistonada i va patir.
Per contrarestar aquest fet, Alsina valora diverses opcions per aconseguir frenar les idees ofensives de l'Albacete: “Hem de veure què fem. La pressió ens va anar bé, però si ens superen la primera línia patirem. Jugaran amb jugadors més mòbils en la part de dalt i potser ens interessa més jugar molt més replegats.”
En la part ofensiva, el Llagostera perd Chumbi –titular fins ara–, però arriba al Carlos Belmonte després que Benja i Mosquito veiessin porteria per primer cop en un partit oficial dimecres.

LA PRÈVIA

No serà un partit exactament igual que el de la copa, ja que tots dos farem canvis. El que és clar és que sabem bé què pot fer el rival

LÍNIA ASCENDENT

En el duel de copa van dominar del tot la possessió però amb això no es guanya. Hem de mirar de ser més efectius a dalt
Seria positiu marcar aviat, però com que no crec que passi, serà molt important tenir paciència tant en atac com en defensa
Estic content de la millora en atac, però em preocupa més no encaixar gols. D'ocasions, en fem
Orio Alsina
entrenador del llagostera
Tenim força baixes, i això ens condiciona. Jona està bé físicament, però no s'ha entrenat aquí
Luis César Sampedro
entrenador de l'albacete

ESCENARI DIFÍCIL

El Llagostera encadena dues victòries i a Albacete buscarà la primera a fora
L'Albacete ja va demostrar en la copa que amb la pilota als peus és un rival complicat
Ens van posar les coses molt difícils a casa nostra i amb teòrics suplents, per tant, tenim clar que al seu estadi encara serà més difícil
La pressió ens va funcionar, però si ens trenquen la primera línia patirem. Potser ens serà més útil jugar més tancats i junts al darrere
Espero un duel similar al de la copa, amb un rival que defensa molt bé i sap treure profit de l'estratègia i els contraatacs

La incògnita de qui es quedarà a la graderia

Oriol Alsina i el seu cos tècnic s'han emportat 19 futbolistes cap a terres manxegues, per tant, aquesta tarda, just abans de l'enfrontament, un dels futbolistes s'haurà de quedar a la graderia. Aquesta decisió es prendrà en funció del que vulgui el tècnic llagosterenc sobre el terreny de joc. Tradicionalment, el tècnic no sol endur-se més defenses del compte, sobretot si al seu abast té migcampistes que poden actuar a l'eix, com per exemple Tito, Escassi i, fins i tot, Jordi López. Precisament, el de Cardedeu, que tot just va debutar dimecres després d'un mes i mig de lesió, podria ser un dels descartats si el cos tècnic encara no el veu a punt físicament. L'altra incògnita de la prèvia es veure qui actuarà al lateral esquerre, ja que Samu –un fix fins ara– no ha viatjat, i Pi –teòric substitut–, tampoc: “Tenim alternatives. Ríos Reina hi pot actuar, i Aimar o fins i tot Jorge, també”, va dir Alsina.
Llegir mes / Leer mas...