diumenge, 13 de setembre del 2015

Volen culminar una gran setmana

Article del Diari de Girona / per Ramon Ribas

Després de la victòria contra l'Alabès i de passar ronda a la Copa l'equip d'Alsina intentarà allargar el bon moment

13.09.2015 | 08:40 Clavar la segona estocada en cinc dies a l'Albacete no serà una tasca senzilla, més aviat i com va assegurar Oriol Alsina, "serà molt complicat", però el Llagostera confia allargar al màxim la ratxa que va començar fa una setmana quan va tombar l'Alabès a Palamós i va continuar dimecres arraconant de la Copa del Rei el mateix rival d'avui, l'Albacete.
El canvi de competició requereix un canvi de xip. Una de les consignes que va voler deixar clares el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, en la roda de premsa prèvia al partit d'avui és que voler trobar comparacions, similituds o referències entre el partit d'aquesta tarda i el de fa cinc dies no serivirà de cap ajuda perquè el maresmenc troba múltiples diferències començant per les competicions. Els gironins esperen enllaçar aquesta tarda la tercera victòria consecutiva, la segona a la Lliga, un fet que els ompliria encara més de moral i confiança després d'un inici decebedor amb les dues derrotes, primer contra l'Osasuna i després a Lugo.
Tot i això, per a Oriol Alsina, parlar de resultats a aquestes altures del campionat és treure conclusions precipitades. "És molt aviat i no podem fer cas ni especular amb els resultats, sí que és cert, però, que psicològicament les victòries t'ajuden, però, el partit del Carlos Belmonte serà molt complicat i si volem sumar-hi punts haurem de competir al màxim", adverteix Alsina. Fa tot just cinc dies, el conjunt blaugrana va deixar fora de la competició el rival que visita aquest cap de setmana, per al tècnic dels gironins, aquesta ?circums?tància no creu que faci que els jugadors de Luis César Sampedro surtin amb un punt més d'agressivitat o ganes de revenja per l'eliminació dels manxecs de la copa. "No m'espero un Albacete picat en l'orgull, són professionals i van competir molt bé a Palamós, a més, crec que qualsevol dels dos conjunts hauria pogut superar l'eliminatòria". Cal recordar que l'Albacete buscarà davant el Llagostera la primera victòria a la Lliga després d'iniciar la competició amb dos empats i una derrota.
El Llagostera ha aconseguit eliminar un dels debats que ja començava a sobrevolar a l'entorn dels gironins i que la temporada passada va provocar més d'un maldecap als tècnics llagosterencs: la manca de gol. Les cinc dianes aconseguides repartides entre l'Alabès i l'Albacete han fet evident que els davanters blaugrana tenen el punt de mira ben afinat i que la nòmina de davanters, molt més nombrosa que la temporada passada amb els Chumbi, Imaz, Juanto, Benja, Juanjo, Querol, Gila, Giva i Mosquito, garanteixen un bon grapat de gols. El tècnic del Llagostera hauria preferit, però, que "en comptes de guanyar 3 a 0 a l'Alavés que en els dos posteriors partits ens haguéssim imposat per 1 a 0, però, estic tranquil i content perquè generem ocasions de gol". Chumbi, per la seva banda, cau per primera vegada de l'onze, coincidint amb la visita a la seva antiga casa. Un dels homes que havia comptat amb la total confiança d'Oriol Alsina en les tres primeres jornades de Lliga havia estat el davanter Rafael Fernández Martínez, "Chumbi". L'exjugador de l'Albacete havia estat titular davant l'Osasuna, el Lugo i l'Alavés, però una inoportuna lesió soferta davant els bascos el va deixar fora de combat pel doble enfrotament davant el seu exequip.
Tot i l'absència de Chumbi, Oriol Alsina i Òscar Álvarez tenen per triar i remenar a l'hora de buscar un substitut pel davanter murcià, ja que el fons d'armari pel que fa a les posicions ofensives ha augmentat de manera significativa i avui disposen d'Imaz, Giva, Juanto, Benja, Juanjo, Querol i Mosquito, perquè siguin els principals encarregats de perforar la porteria contrària.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui