dijous, 10 de novembre del 2016

"El Llagostera és el quart equip més golejat de la seva lliga ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera és el quart equip més golejat de la seva lliga

10.11.2016 | 07:26 Deixar la porteria a zero és sinònim de sumar els tres punts. Aquesta màxima és infalible per al Llagostera. En canvi, quan Moragón ha rebut com a mínim un gol, la victòria mai ha arribat. En els darrers anys, els de més èxits i sobretot al Municipal de Llagostera, els d'Alsina sempre s'han caracteritzat per fer de la solidesa defensiva una de les seves millors armes i que ha resultat clau per explicar els ascensos, un rere l'altra, en la seva època recent. En l'última jornada, el Llevant B en va tenir prou amb dos xuts per superar a Moragón i tallar la ratxa victoriosa del Llagostera a domicili (0-2) i fer que el conjunt d'Oriol Alsina i "scar Álvarez es converteixi en el quart equip més golejat de la categoria amb 17 gols rebuts en 13 jornades, un registre que comparteix amb l'Hospitalet. Només n'han encaixat més els tres últims classificats, Espanyol B (18), Gavà (20) i Eldenc (29).
En quatre ocasions, els blaugranes han estat capaços de deixar el zero a la seva porteria i sempre que això ha passat els tres punts han anat a parar a la butxaca dels del Gironès, va ser en les victòries davant l'Atlètic Saguntí (2-0), Cornellà (3-0), a Gavà (0-2) i a Sabadell (0-3). Tot i ocupar un lloc alt en el rànquing d'equips més golejats de la categoria, els llagosterencs no es caracteritzen per encaixar golejades contundents i la diferència de gols quan han perdut algun dels sis partits no és superior als dos. Això sí, exceptuant, el partit que van jugar a ses illes davant el Mallorca B (4-0).
Llegir mes / Leer mas...

"Llum al final del túnel ". Article de @educiu a @lesportiucat

Llum al final del túnel

2a divisió B. Vivi, Rodri i Nando Quesada estan molt a prop de reaparèixer amb el Llagostera, mentre que Rafa Jordà i Diego Jiménez continuen sent baixa

El Llagostera encara no ha pogut disposar de tota la plantilla en cap partit. Castigat per les baixes des de principi de temporada –el problema també hi va ser els dos últims cursos a segona A–, el conjunt llagosterenc s'ha vist condicionat jornada rere jornada i fins i tot en alguna ocasió no ha pogut fer la convocatòria íntegrament amb jugadors del primer equip. Això ha obligat Oriol Alsina a recórrer a diversos jugadors del filial (sobretot Eloi Zamorano, Carlos Cano i Pol Gómez) i, fins i tot, recol·locar futbolistes en altres posicions. A més, el Llagostera, que no ha tingut menys de cinc baixes des de la jornada 9, ja ha vist com tres dels seus jugadors complien cicle de targetes (Samu San José, Rodri i Marc Martínez), cosa que encara ha augmentat més el llast.
Amb l'equip just d'efectius cada cap de setmana, Oriol Alsina ha anat definint cada vegada més l'onze titular, una tendència que podria variar en les pròximes setmanes, quan es recuperin els jugadors lesionats. Pel que fa al pròxim partit contra el València B (dissabte a les 17.30 h a Palamós), el Llagostera ja podria disposar d'Albert Vivancos, Vivi, que s'entrena amb el grup després de superar una llarga lesió al turmell que l'ha mantingut de baixa els últims deu partits de lliga. Tot i això, el migcampista cedit pel Girona es mostra caut sobre el seu retorn: “Estic content, perquè després de molt de temps ja em puc entrenar amb el grup, tot i que encara em falta ritme de competició. Hem tingut mala sort amb les lesions, han vingut seguides i moltes han estat llargues, com la meva.”
De la resta dels jugadors amb problemes físics, també és a prop de tornar als terrenys de joc Rodri, que es va aturar per culpa d'una fissura en un dit del peu, i Nando Quesada, que va tenir una lesió important als lligaments encreuats. En canvi, el central Diego Jiménez i el davanter Rafa Jordà encara no han fet net dels seus respectius problemes musculars i s'entrenen a un ritme més baix. El Llagostera va fer ahir una doble sessió i avui es tornarà a entrenar a Palafrugell.

EL PROTAGONISTA

Jornada 1
2
Nando Quesada i Samu (lesionats)
Jornada 2
3
Samu, Jordà i Quesada (lesionats)
Jornada 3
1
Rafa Jordà (lesionat)
Jornada 4
4
Vivi, Quesada, Diego i Jordà (lesionats)
Jornada 5
3
Quesada, Vivi i Diego (lesionats)
Jornada 6
4
Vivi, Quesada, Diego Jiménez i Rafa Jordà (lesionats)
Jornada 7
3
Diego, Quesada i Vivi (lesionats)
Jornada 8
4
Vivi, Diego, Quesada i Jordà (lesionats)
Jornada 9
5
Colorado (sancionat) i Rafa Jordà, Diego, Quesada i Vivi (lesionats)
Jornada 10
5
Samu (sancionat) i Nando, Diego, Rafa Jordà i Vivi (lesionats)
Jornada 11
5
Vivi, Rafa Jordà, Diego i Quesada (lesionats) i Rodri (sancionat i lesionat)
Jornada 12
6
Marc Martínez (sancionat) i Rodri, Vivi, Diego, Jordà i Quesada (lesionats)
Jornada 13
5
Vivi, Nando Quesada, Rafa Jordà, Diego i Rodri (lesionats)

AMB CANDELETES

Hem tingut mala sort amb les lesions, han vingut seguides i moltes han estat llargues
Albert Vivancos, ‘Vivi'
migcampista del llagostera
Estic content, perquè després de molt de temps ja em puc entrenar amb el grup, tot i que encara em falta ritme de competició

UNA LLARGA ESPERA

El Llagostera, molt castigat per les lesions des de l'inici, necessita recuperar efectius
10
jornades
ha estat de baixa Vivi per una lesió al turmell. En la lliga el mig només ha jugat 15 minuts
Llegir mes / Leer mas...