dilluns, 28 de novembre del 2016

"El Llagostera suma un punt de coratge".Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

El Llagostera suma un punt de coratge

?Els gironins rescaten l'empat amb un gol de Samu San José en el temps afegit després d'aixecar el partit en dues ocasions ?L'equip d'Oriol Alsina encadena quatre jornades seguides sense guanyar i es manté a la zona mitjana-baixa de la classificació

28.11.2016 | 00:54
José Moragón no va poder fer res en cap dels dos gols del Badalona.
n Si ahir algú va decidir marxar del Nou Municipal del Palamós abans del xiulet de l'àrbitre, es va perdre el gol salvador amb què Samuel San José va rescatar un punt per al Llagostera al temps afegit. Els gironins van celebrar l'empat contra el Badalona (2-2) com si es tractés d'un triomf, i és que, després de la derrota al camp del cuer, l'equip d'Oriol Alsina volia recuperar la seva millor versió amb un dels rivals més difícils de superar de la categoria. El conjunt badaloní només ha perdut un partit, és el que més empats acumula i ocupa plaça de promoció d'ascens. Per superar-lo el tècnic va introduir tres canvis a l'onze inicial, amb Masó a la banda dreta i tornant la titularitat a Robert Simón i Marc Fernández. També va ser notícia el retorn de Jordá i Diego Jiménez a la convocatòria.
El partit va començar amb molta intensitat en la lluita per la pilota i el Llagostera fent la pressió alta, cosa que en els primers minuts de joc va permetre a Rubén interceptar una passada interior que després de cedir a Marc Fernández va acabar amb una centrada a l'àrea que ningú va poder rematar amb encert. Aquest primer avís va donar pas a una fase d'igualtat i constants alternatives en el control del partit a base d'una gran lluita al centre del camp. En una d'aquestes accions Rodri es va fer mal al genoll i Oriol Alsina va haver de substituir-lo poc després per Diego, que, en la seva primera intervenció es va anticipar a un rival i va rematar una pilota que Rubén va poder aprofitar per centrar a l'àrea perquè Manel fes gol en fora de joc. Ell mateix va tenir ocasió de marcar en el següent atac però va enviar la pilota massa alt.
El partit va canviar a la mitja hora amb la primera rematada del Badalona entre els tres pals. Moha, lliure de marcatge, va estar a punt d'avançar els visitants amb un cop de cap a la sortida d'un córner que el porter va desviar amb l'ajuda de la defensa. Amb aquesta jugada van començar els pitjors moments més del Llagostera, que sobretot a la contra va patir molt la velocitat dels davanters del Badalona. Novament Moha va estar a punt de marcar amb una vaselina que va sortir per sobre del travesser. Un minut més tard Moragón va evitar el primer gol visitant llençant-se a terra per aturar el xut d'Agudo des del punt de penal. Al final la insistència dels escapulats va obtenir el premi del gol a deu minuts per al descans, quan Agudo va completar una bona acció personal de Victor Garcia xutant a l'escaire esquerra de la porteria de Moragón. Amb desavantatge al marcador el Llagostera va buscar l'empat amb un llançament de falta de Marc Fernández i una altra acció a pilota aturada que ell mateix no va poder transformar en gol. La millor ocasió per marcar la va tenir Samuel San José a la sortida d'un còrner que Morales va salvar sota pals amb una gran intervenció. No hi va haver temps per a res més, i a la mitja part Oriol Alsina va donar pistes de les seves intencions de cara a la represa fent escalfar Pablo Sánchez i Rafa Jordá. El tècnic va preferir esperar i va sortir sense fer canvis, fet que sobretot en els primers minuts de la segona part es va traduir en un domini clar dels gironins, que Marc Fernández va rubricar amb el gol de l'empat en la primera arribada a l'àrea. En un servei de cantonada i després de diversos rebots la pilota va arribar als peus del davanter perquè marqués amb un fort xut. Fet el més dificil, el tècnic va fer entrar Pablo Sánchez en el lloc de Robert Simón amb l'objectiu de reubicar Rubén Martínez a la banda dreta. Amb més de mitja hora per davant els dos equips van mostrar-se més preocupats per evitar errors en defensa que de buscar la porteria rival, i només les accions individuals generaven cert perill a les àrees. En una d'aquestes l'àrbitre va tornar a anul·lar un gol de vaselina a Rubén per fora de joc en la tercera decisió polèmica el partit. Alsina va tornar a moure fitxa a manca d'un quart d'hora per al final substituint Manel per Rafa Jordá, evitant també que el primer pogués veure la segona targeta groga del partit.
Com a la primera part els visitants van fer un pas endavant en el tram final de partit i va crear problemes amb passades llargues als homes d'atac que Oliva va transformar en el segon gol dels badalonins rematant al primer pal una ràpida jugada per banda dreta. Lluny de donar el partit per perdut el Llagostera es va llençar a l'atac a la desesperada buscant la igualada al marcador i Pablo Sánchez podria haver-la aconseguit amb un xut que va sortir molt creuat. Amb el temps complert va arribar el primer a tanta insistència, i Samuel San José va culminar una jugada embolicada a l'interior de l'àrea fent el gol de l'empat. L'acció va començar amb un servei de banda que Jordá va pentinar cap enrere i Morales no va encertar a rebutjar, i el defensa atent a la segona acció va rematar al fons de la xarxa, en el primer gol del defensa aquesta temporada.
Amb el xiulet de l'àrbitre els dos equips es van repartir els punts en una jornada en la que el Llagostera agafa un punt de marge respecte la zona de descens i es manté a sis de la promoció d'ascens a falta de tres jornades per acabar la primera volta del campionat. La propera setmana el Llagostera visitarà el Camp d'Esports de Lleida divendres (20 h) en un duel que enfrontarà els gironins amb un dels equips que ocupa llocs de descens directe a Tercera Divisió amb quinze punts, quatre menys que els d'Oriol Alsina.
Llegir mes / Leer mas...

Oriol Alsina “Tal com ha anat, el punt ens dóna vida”.Article de @educiu a @lesportiucat

Oriol Alsina

“Tal com ha anat, el punt ens dóna vida”

Després d'empatar contra el Badalona l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va oferir la seva visió del partit. Va ser una valoració agredolça, ja que el tècnic es va mostrar satisfet per la capacitat de reacció del seu equip amb el marcador advers però també va lamentar el fet d'haver perdut dos punts més a casa. “Avui s'ha vist un bon partit de futbol i, tal com ha anat, el punt ens dóna vida. La primera part ha estat igualada i tots dos equips hem disposat de tres o quatre ocasions clares de gol, amb la diferència que el Badalona n'ha marcat un i nosaltres cap. La segona meitat ha estat totalment nostra, però ens ha faltat tenir més encert, hem pogut empatar i després ens em quedat amb cara de ximples amb l'1-2, tot i que gràcies a la nostra insistència hem pogut tornar a igualar en l'últim sospir. Estic content perquè l'equip s'ha sobreposat dues vegades a un gol en contra i ha lluitat fins al final; però, evidentment, sempre vull guanyar, i més a casa”, va explicar Oriol Alsina, que també va recordar diferents jugades polèmiques del partit, com ara un gol anul·lat al Llagostera en la primera part i un penal per mans no xiulat en la segona.
El tècnic, que també va lamentar la lesió de Rodri, va voler passar pàgina ràpidament i ja pensa en el pròxim enfrontament al camp del Lleida, que es jugarà en un horari gens habitual: divendres a partir de les vuit del vespre.

LA VALORACIÓ

“La primera part ha estat igualada i la segona, totalment nostra, però ens ha faltat tenir més encert”

REACCIÓ

“Estic content perquè l'equip s'ha sobreposat dues vegades a un gol en contra i ha lluitat fins al final”

"Dominen els blaugrana ".Article de @lesportiucat

Dominen els blaugrana

1a catalana. El Llagostera B es va endur el duel de filials amb claredat, amb un 0-3 en el 86', però va veure com el Girona B s'acostava a la remuntada al final (2-3)

girona b 2 llagostera b 3

GIRONA B:Conesa, Gallardo, Raúl, Moha (Óscar, 46'), Ferran, Guilana (Bech, 46'), Nahuel (Soler, 54'), Hervías, Samu (Èric, 64'), Karim i Enrique.LLAGOSTERA B:Pol Busquets, Espuña, Pol Gómez, Eloi, Gelmà (Pol Tarrenchs, 87'), Alexis, Marçal (Pol Mitjà, 64'), Soufiane (Maymí, 91'), Peque (Martínez, 91'), Óscar Almendros (Carlos Martínez, 54') i Maynau.GOLS:0-1 (44') Óscar Almendros, de penal. 0-2 (79') Carlos Martínez. 0-3 (86') Soufiane. 1-3 (87') Gallardo. 2-3 (92') Èric.ÀRBITRE:Montes Giménez.T.G.:als locals Moha, Guilana, Hervías i Èric; i als visitants Eloi, Gelmà, Peque i Carlos Martínez.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.
El duel de filials gironins es va decidir a favor del Llagostera B, que, excepte en els primers minuts, es va mostrar més còmode sobre el terreny de joc que el Girona B, que només va reaccionar quan ja tenia el partit gairebé perdut.
Els locals van arrencar amb més força i Raúl va tenir una bona ocasió en un servei de córner, però els visitants van anar creixent i Marçal va tenir el 0-1 en un contraatac, però el pal va evitar el gol. En l'últim minut de la primera part, però, el Llagostera B es va trobar amb un penal a favor i Almendros no va perdonar i el va transformar en el 0-1.
En la segona part es va repetir el guió. El Girona B va començar amb força i amb una bona ocasió de Bech, però el Llagostera B va ser cada vegada més superior i Carlos Martínez i Soufiane, amb un gol cadascun, van situar el 0-3 al marcador (79' i 86'). Amb res a perdre, el Girona B va treure l'orgull i va oferir una empenta final en què va aconseguir fer l'1-3 i el 2-3 en dues jugades embolicades dins l'àrea –Gallardo i Èric–, però ja no va tenir temps d'evitar la victòria llagosterenca.

"Ningú queda content ".Article de @educiu a @lesportiucat

Ningú queda content

Un partit boig. Un gol de Samu en el temps afegit dóna un punt al Llagostera, que va igualar dos cops el resultat contra el Badalona. Els gironins enllacen quatre jornades sense guanyar i els escapulats, dos

LLAGOSTERA 2 BADALONA 2

LLAGOSTERA:Moragón, Masó, Rodri (Diego, 20'), Samu, Valentín, Vivi, Marc Martínez, Robert Simón (Pablo Sánchez, 54'), Marc Fernández, Rubén Martínez i Manel (Rafa Jordà, 78').BADALONA:Morales, Fran Grima, Robusté, Coch, Moyano, Víctor García, Sergio Maestre, Toni Lao, Moha (Agus Alonso, 64'), Sandro (Gerard Oliva, 74') i Iván Agudo (Guzmán, 82').GOLS:0-1 (35') Iván Agudo. 1-1 (53') Marc Fernández. 1-2 (85') Gerard Oliva. 2-2 (93') Samu.ÀRBITRE:Lixandru.T.G.:als locals Manel i Pablo Sánchez; i als visitants Iván Agudo, Sandro, Sergio Maestre i Moyano.T.V.:cap.PÚBLIC:483 espectadors al Palamós-Costa Brava.
El Llagostera i el Badalona es van repartir els punts ahir a Palamós en un duel vibrant i amb suspens fins al final (2-2). El conjunt llagosterenc va salvar un punt in extremis gràcies a un gol de Samu San José en el temps afegit (93') després d'un enfrontament boig en què el Badalona es va avançar dues vegades. Amb l'empat, el Llagostera ja acumula quatre jornades sense guanyar (tres de seguides a casa) i els escapulats, dues.
El partit va començar amb una primera aproximació perillosa del Llagostera, una jugada trenada que va acabar amb una bona centrada de Marc Fernández que Robert Simón no va poder engaltar per ben poc a dins l'àrea petita. A poc a poc, el matx va entrar en una fase ensopida, amb els dos equips molt imprecisos, abans que Rodri, lesionat, fos substituït en el minut 20 per Diego Jiménez, que reapareixia després de dotze jornades de baixa. Just després del canvi, al Llagostera li van anul·lar un gol per fora de joc de Manel, que poc després va tenir l'1-0 a tocar, però l'atacant va disparar massa alt en una jugada iniciada per Marc Martínez. Llavors va ser el Badalona el que s'hauria pogut haver avançat amb un cop de cap de Moha després d'un servei de córner, però Moragón hi va intervenir providencialment amb una gran aturada amb el genoll. El porter manacorí va tornar a ser protagonista poc després, aquesta vegada aturant un xut a boca de canó d'Iván Agudo.
El Llagostera estava jugant amb foc i es va cremar quan faltaven deu minuts per al descans, quan Iván Agudo es va treure l'espina de l'error anterior amb un golàs per l'escaire, impossible per a Moragón (35'). Amb el resultat en contra, el Llagostera va intentar reaccionar ràpidament amb un xut amb la cama dreta de Rubén que va sortir desviat, però va ser el conjunt visitant el que va tornar a tenir una ocasió immillorable. Moha va rematar des de dins de l'àrea, Moragón la va rebutjar com va poder i Iván Agudo no va encertar en segona instància amb tot a favor. Llavors Marc Fernández i Samu van inquietar la porteria rival amb dues rematades que va desviar Morales, i el partit se'n va anar al descans sense més novetats en el resultat.
Samu mig ho arregla
Després de la represa, el Llagostera va començar molt més actiu, i això va fer que els locals empatessin ben aviat. Va ser en un córner, quan, després de múltiples rebots i rematades, Marc Fernández va endreçar la pilota dins la porteria per marcar l'1-1 (53'). Després el partit va baixar de pulsacions, amb els dos equips ben posats damunt del terreny de joc, però sense crear gaire perill ofensiu. Els minuts anaven passant amb un joc estèril, els escapulats apostant per sortir tímidament al contraatac i els d'Alsina sense gaires idees en atac. Ni l'entrada de Rafa Jordà en el tram final (el davanter reapareixia després de vuit partits lesionat) feia reaccionar el conjunt local, que va veure com el Badalona marcava l'1-2 quan faltaven cinc minuts per al final. Gerard Oliva, que feia poc que havia entrat al camp, va aprofitar una centrada per la banda dreta i va superar per baix Moragón (85').
Tot i la nova patacada, el Llagostera no es va rendir, primer amb una rematada de Pablo Sánchez i després amb una jugada enrevessada en què els blaugrana van reclamar penal per mans dins l'àrea. I quan semblava que tot estava perdut, va aparèixer Samu per marcar el definitiu 2-2 amb una potent rematada després d'una infinitat de rebots (85'). El central va marcar el seu primer gol del curs i va donar un punt al Llagostera, un empat que va deixar un sabor agredolç als dos equips.

LA REPRESA

Els dos equips van tenir ocasions clares, però només Iván Agudo va veure porteria per al Badalona (35')

ELS VESTIDORS

Marc Fernández va empatar (53'), Oliva semblava sentenciar (85') i Samu va fer el 2-2 en l'últim sospir
Estic satisfet per gairebé tot, menys pels dos gols rebuts, que han estat dos autèntics regals
Manolo González
entrenador del badalona
Estic content perquè l'equip s'ha sobreposat a dos gols en contra i ha lluitat fins al final
entrenador del llagostera

"Rodri es lesiona i reapareixen Diego i Rafa Jordà". Article de @educiu a @lesportiucat

Rodri es lesiona i reapareixen Diego i Rafa Jordà

Potser la mala ratxa de resultats va provocar que ahir Oriol Alsina reformulés l'onze més del que és habitual. El tècnic llagosterenc va apostar per introduir tres novetats en l'equip titular, donant entrada a Jordi Masó (sancionat la passada jornada) per Carlos Albarrán al lateral dret, i a Robert Simón i Marc Fernández en detriment d'Álex Colorado i Pablo Sánchez en atac. Tot just vint minuts després de començar el partit, el Llagostera va haver de fer el primer canvi, obligat, ja que Rodri es va lesionar i va haver de ser substituït per Diego Jiménez, que reapareixia després de 12 jornades de baixa. A l'inici de la segona meitat va entrar de refresc Pablo Sánchez (va substituir Robert Simón), mentre que quan faltava un quart d'hora Alsina va gastar l'última bala amb Rafa Jordà (va agafar el lloc de Manel), que també tornava després d'un llarg període lesionat (8 partits absent).

"Continuen a mig gas ". Article de @educiu a @lesportiucat

Continuen a mig gas

Insuficient. El Llagostera encadena la quarta jornada sense guanyar amb un empat a casa contra el Badalona. Els d'Alsina van igualar dues vegades el marcador, l'última, al límit, mitjançant Samu (93')

LLAGOSTERA:Moragón, Masó, Rodri (Diego, 20'), Samu, Valentín, Vivi, Marc Martínez, Robert Simón (Pablo Sánchez, 54'), Marc Fernández, Rubén Martínez i Manel (Rafa Jordà, 78').BADALONA:Morales, Fran Grima, Robusté, Coch, Moyano, Víctor García, Sergio Maestre, Toni Lao, Moha (Agus Alonso, 64'), Sandro (Gerard Oliva, 74') i Iván Agudo (Guzmán, 82').GOLS:0-1 (35') Iván Agudo. 1-1 (53') Marc Fernández. 1-2 (85') Gerard Oliva. 2-2 (93') Samu.ÀRBITRE:Lixandru.T.G.:als locals Manel i Pablo Sánchez; i als visitants Iván Agudo, Sandro, Sergio Maestre i Moyano.T.V.:Cap.PÚBLIC:483 espectadors al Palamós-Costa Brava.
El Llagostera no acaba d'arrencar. El conjunt llagosterenc va encadenar ahir la quarta jornada sense guanyar amb un empat a casa contra el Badalona (2-2), que continua deixant l'equip d'Oriol Alsina més a prop de la zona de descens que no pas de la de promoció d'ascens, l'objectiu a principi de temporada. El d'ahir a Palamós va ser un bon partit de futbol, en què el Llagostera va salvar un punt in extremis gràcies a un gol de Samu San José en el temps afegit (93') després d'un enfrontament boig en què el Badalona s'havia avançat dues vegades en el marcador. La pitjor notícia per als gironins va ser la nova lesió de Rodri, ara que el Llagostera havia buidat la infermeria per primer cop aquest curs.
Falta l'encert
El partit va començar amb una primera aproximació perillosa del Llagostera, una jugada trenada que va acabar amb una bona centrada de Marc Fernández que Robert Simón no va poder engaltar per ben poc a dins l'àrea petita. A poc a poc el matx va entrar en un fase ensopida, amb els dos equips molt imprecisos, abans que Rodri, lesionat, fos substituït en el minut 20 per Diego Jiménez, que reapareixia després de dotze jornades de baixa. Just després del canvi, al Llagostera li van anul·lar un gol per fora de joc de Manel, que poc després va tenir l'1-0 a tocar, però l'atacant va disparar massa alt en una jugada iniciada per Marc Martínez. Llavors va ser el Badalona qui es podria haver avançat amb un cop de cap de Moha després d'un servei de córner, però Moragón hi va intervenir providencialment amb una gran aturada amb el genoll. El porter manacorí va tornar a ser protagonista poc després, aquesta vegada aturant un xut a boca de canó d'Iván Agudo.
El Llagostera estava jugant amb foc i es va cremar quan faltaven deu minuts per al descans, quan Iván Agudo es va treure l'espina de l'error anterior amb un golàs per l'escaire, impossible per a Moragón (35'). Amb el marcador en contra, el Llagostera va intentar reaccionar ràpidament amb un xut amb la cama dreta de Rubén que va sortir desviat, però va ser el conjunt visitant el que va tornar a gaudir d'una ocasió immillorable. Moha va rematar des de dins l'àrea, Moragón va rebutjar com va poder i Iván Agudo no va encertar en segona instància amb tot a favor. Llavors Marc Fernández i Samu van inquietar la porteria rival amb dues rematades que va desviar Morales, i el partit se'n va anar al descans sense més novetats en el marcador.
En la represa el Llagostera va començar molt més actiu, i això va fer que els locals empatessin ben aviat. Va ser en un córner, quan, després de múltiples rebots i rematades, Marc Fernández va endreçar la pilota dins la porteria per marcar l'1-1 (53'). Després el partit va baixar de pulsacions, amb els dos equips ben posats damunt del terreny de joc però sense crear gaire perill ofensiu. Els minuts anaven passant amb un joc estèril, els escapulats apostant per sortir tímidament al contraatac i els d'Alsina sense gaires idees en atac. Ni l'entrada de Rafa Jordà en el tram final (el davanter reapareixia després de vuit partits lesionat) feia reaccionar el conjunt local, que va veure com el Badalona marcava l'1-2 quan faltaven cinc minuts per al final. Gerard Oliva, que feia poc que havia entrat al camp, va aprofitar una centrada per la banda dreta i va superar per baix Moragón (85').
Tot i la nova patacada, el Llagostera no es va rendir, primer amb una rematada de Pablo Sánchez i després amb una jugada enrevessada en què els blaugrana van reclamar penal per mans dins l'àrea. I quan semblava que tot estava perdut, va aparèixer Samu San José per marcar el definitiu 2-2 amb una potent rematada després d'una infinitat de rebots i pentinades (85'). El central va marcar el seu primer gol de la temporada i va donar un punt al Llagostera, un empat que sembla poca cosa per a un equip que aspira a ocupar els primers llocs de la taula i que ahir va enllaçar el tercer partit sense guanyar com a local.

LA PRIMERA PART

NO SE'N SURTEN

3
partits
sense guanyar a casa enllaça el Llagostera: derrota (0-2) amb el Barça B i empats amb el València B (1-1) i el Badalona