dilluns, 28 de novembre del 2016

"Dominen els blaugrana ".Article de @lesportiucat

Dominen els blaugrana

1a catalana. El Llagostera B es va endur el duel de filials amb claredat, amb un 0-3 en el 86', però va veure com el Girona B s'acostava a la remuntada al final (2-3)

girona b 2 llagostera b 3

GIRONA B:Conesa, Gallardo, Raúl, Moha (Óscar, 46'), Ferran, Guilana (Bech, 46'), Nahuel (Soler, 54'), Hervías, Samu (Èric, 64'), Karim i Enrique.LLAGOSTERA B:Pol Busquets, Espuña, Pol Gómez, Eloi, Gelmà (Pol Tarrenchs, 87'), Alexis, Marçal (Pol Mitjà, 64'), Soufiane (Maymí, 91'), Peque (Martínez, 91'), Óscar Almendros (Carlos Martínez, 54') i Maynau.GOLS:0-1 (44') Óscar Almendros, de penal. 0-2 (79') Carlos Martínez. 0-3 (86') Soufiane. 1-3 (87') Gallardo. 2-3 (92') Èric.ÀRBITRE:Montes Giménez.T.G.:als locals Moha, Guilana, Hervías i Èric; i als visitants Eloi, Gelmà, Peque i Carlos Martínez.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.
El duel de filials gironins es va decidir a favor del Llagostera B, que, excepte en els primers minuts, es va mostrar més còmode sobre el terreny de joc que el Girona B, que només va reaccionar quan ja tenia el partit gairebé perdut.
Els locals van arrencar amb més força i Raúl va tenir una bona ocasió en un servei de córner, però els visitants van anar creixent i Marçal va tenir el 0-1 en un contraatac, però el pal va evitar el gol. En l'últim minut de la primera part, però, el Llagostera B es va trobar amb un penal a favor i Almendros no va perdonar i el va transformar en el 0-1.
En la segona part es va repetir el guió. El Girona B va començar amb força i amb una bona ocasió de Bech, però el Llagostera B va ser cada vegada més superior i Carlos Martínez i Soufiane, amb un gol cadascun, van situar el 0-3 al marcador (79' i 86'). Amb res a perdre, el Girona B va treure l'orgull i va oferir una empenta final en què va aconseguir fer l'1-3 i el 2-3 en dues jugades embolicades dins l'àrea –Gallardo i Èric–, però ja no va tenir temps d'evitar la victòria llagosterenca.