dilluns, 28 de novembre del 2016

"Ningú queda content ".Article de @educiu a @lesportiucat

Ningú queda content

Un partit boig. Un gol de Samu en el temps afegit dóna un punt al Llagostera, que va igualar dos cops el resultat contra el Badalona. Els gironins enllacen quatre jornades sense guanyar i els escapulats, dos

LLAGOSTERA 2 BADALONA 2

LLAGOSTERA:Moragón, Masó, Rodri (Diego, 20'), Samu, Valentín, Vivi, Marc Martínez, Robert Simón (Pablo Sánchez, 54'), Marc Fernández, Rubén Martínez i Manel (Rafa Jordà, 78').BADALONA:Morales, Fran Grima, Robusté, Coch, Moyano, Víctor García, Sergio Maestre, Toni Lao, Moha (Agus Alonso, 64'), Sandro (Gerard Oliva, 74') i Iván Agudo (Guzmán, 82').GOLS:0-1 (35') Iván Agudo. 1-1 (53') Marc Fernández. 1-2 (85') Gerard Oliva. 2-2 (93') Samu.ÀRBITRE:Lixandru.T.G.:als locals Manel i Pablo Sánchez; i als visitants Iván Agudo, Sandro, Sergio Maestre i Moyano.T.V.:cap.PÚBLIC:483 espectadors al Palamós-Costa Brava.
El Llagostera i el Badalona es van repartir els punts ahir a Palamós en un duel vibrant i amb suspens fins al final (2-2). El conjunt llagosterenc va salvar un punt in extremis gràcies a un gol de Samu San José en el temps afegit (93') després d'un enfrontament boig en què el Badalona es va avançar dues vegades. Amb l'empat, el Llagostera ja acumula quatre jornades sense guanyar (tres de seguides a casa) i els escapulats, dues.
El partit va començar amb una primera aproximació perillosa del Llagostera, una jugada trenada que va acabar amb una bona centrada de Marc Fernández que Robert Simón no va poder engaltar per ben poc a dins l'àrea petita. A poc a poc, el matx va entrar en una fase ensopida, amb els dos equips molt imprecisos, abans que Rodri, lesionat, fos substituït en el minut 20 per Diego Jiménez, que reapareixia després de dotze jornades de baixa. Just després del canvi, al Llagostera li van anul·lar un gol per fora de joc de Manel, que poc després va tenir l'1-0 a tocar, però l'atacant va disparar massa alt en una jugada iniciada per Marc Martínez. Llavors va ser el Badalona el que s'hauria pogut haver avançat amb un cop de cap de Moha després d'un servei de córner, però Moragón hi va intervenir providencialment amb una gran aturada amb el genoll. El porter manacorí va tornar a ser protagonista poc després, aquesta vegada aturant un xut a boca de canó d'Iván Agudo.
El Llagostera estava jugant amb foc i es va cremar quan faltaven deu minuts per al descans, quan Iván Agudo es va treure l'espina de l'error anterior amb un golàs per l'escaire, impossible per a Moragón (35'). Amb el resultat en contra, el Llagostera va intentar reaccionar ràpidament amb un xut amb la cama dreta de Rubén que va sortir desviat, però va ser el conjunt visitant el que va tornar a tenir una ocasió immillorable. Moha va rematar des de dins de l'àrea, Moragón la va rebutjar com va poder i Iván Agudo no va encertar en segona instància amb tot a favor. Llavors Marc Fernández i Samu van inquietar la porteria rival amb dues rematades que va desviar Morales, i el partit se'n va anar al descans sense més novetats en el resultat.
Samu mig ho arregla
Després de la represa, el Llagostera va començar molt més actiu, i això va fer que els locals empatessin ben aviat. Va ser en un córner, quan, després de múltiples rebots i rematades, Marc Fernández va endreçar la pilota dins la porteria per marcar l'1-1 (53'). Després el partit va baixar de pulsacions, amb els dos equips ben posats damunt del terreny de joc, però sense crear gaire perill ofensiu. Els minuts anaven passant amb un joc estèril, els escapulats apostant per sortir tímidament al contraatac i els d'Alsina sense gaires idees en atac. Ni l'entrada de Rafa Jordà en el tram final (el davanter reapareixia després de vuit partits lesionat) feia reaccionar el conjunt local, que va veure com el Badalona marcava l'1-2 quan faltaven cinc minuts per al final. Gerard Oliva, que feia poc que havia entrat al camp, va aprofitar una centrada per la banda dreta i va superar per baix Moragón (85').
Tot i la nova patacada, el Llagostera no es va rendir, primer amb una rematada de Pablo Sánchez i després amb una jugada enrevessada en què els blaugrana van reclamar penal per mans dins l'àrea. I quan semblava que tot estava perdut, va aparèixer Samu per marcar el definitiu 2-2 amb una potent rematada després d'una infinitat de rebots (85'). El central va marcar el seu primer gol del curs i va donar un punt al Llagostera, un empat que va deixar un sabor agredolç als dos equips.

LA REPRESA

Els dos equips van tenir ocasions clares, però només Iván Agudo va veure porteria per al Badalona (35')

ELS VESTIDORS

Marc Fernández va empatar (53'), Oliva semblava sentenciar (85') i Samu va fer el 2-2 en l'últim sospir
Estic satisfet per gairebé tot, menys pels dos gols rebuts, que han estat dos autèntics regals
Manolo González
entrenador del badalona
Estic content perquè l'equip s'ha sobreposat a dos gols en contra i ha lluitat fins al final