diumenge, 6 de març del 2016

PARTITS AJORNATS O SUSPESOS PENDENTS DE JUGAR




























































































































































































Llegir mes / Leer mas...

"El Elche no puede con el Llagostera". Article de @omanteca a @alicante_actual

El Elche no puede con el Llagostera

Oscar M. Fernández / @omanteca el 05 marzo de 2016
Sergio León, a falta de cinco minutos para el final, marca a su exequipo y evita la derrota
Empate y gracias contra el colista. El Elche no puede con el Llagostera y solo es capaz de arañar un punto ante un conjunto que además de llegar al Martínez Valero como farolillo rojo en todo el curso solo había sumado un punto a domicilio.
Los hombres de Rubén Baraja (que siguió el choque en un palco privado por sanción) protagonizan otro partido irregular, en el que pese al once de perfil más ofensivo, con Espinosa en la mediapunta, solo cuando se encontraron contra las cuerdas parecieron espabilar lo suficiente y encerrar a un rival que, no obstante, pudo dar un disgusto en el cara o cruz en que se convirtió el tramo final del choque y al que se le puede considerar abiertamente ganador a los puntos.
Álvaro y Álex Moreno pudieron adelantar al Elche en un primer acto en el que llevó la iniciativa, ante un rival que le entregó el balón y apostó por minimizar riesgos.
El Llagostera celebra el gol en el Martínez ValeroSergio León se lamenta
Tras el paso por vestuarios, por un momento pareció que el equipo de Baraja apretaba el acelerador de manera definitiva pero ni mucho menos. A la hora de partido Querol aprovechaba una indecisión de José Ángel y Javi Jiménez para poner por delante al conjunto gerundense y poner patas arriba el coliseo franjiverde: la grada empezó a protestarlo todo, no sin razón, pero afortunadamente Sergio León, cómo no, evitó el desastre a cinco minutos para el final al aprovechar un magnífico pase de Espinosa para batir a René.
Con el empate de nuevo en el marcador pudo ocurrir cualquier cosa y es que si los franjiverdes pudieron hacer el segundo en una contra que Espinosa no supo culminar, el Llagostera pudo también llevarse los tres puntos en sendas ocasiones de Juanjo y Natalio que Javi Jiménez desbarató.

FICHA TÉCNICA
1 – Elche CF: Javi Jiménez, Isidoro, Lolo, José Ángel, Álex Martínez, Espinosa, Mandi, Pelayo Novo (Cristaldo, min. 23), Álex Moreno (Eldin, min. 72), Álvaro (Hugo Fraile, min. 63) y Sergio León.
1 – UE Llagostera: René, Aimar, Chus Herrero (Ruymán, min. 83), Escassi, De Los Reyes, Querol, Tito, Emilio Sánchez (Pitu, min. 40), Natalio, Juanjo y Chumbi (Imaz, min. 75).
Goles: 0-1 , min. 65, Querol; 1-1, min. 39, Sergio León.
Arbitraje: Francisco Manuel Arias López del comité cántabro mostró amarillas Isidoro por el Elche y a Natalio, Emilio Sánchez y Ruymán por el Llagostera.
Incidencias: 7.997 espectadores en el estadio Manuel Martínez Valero de Elche.
Llegir mes / Leer mas...

"Sergio León rescata al Elche". Article de @marca

Sergio León rescata al Elche


ELC
Elche 1 1 Llagostera
LLA

Sergio León se lamenta tras una ocasión perdida.
Sergio León se lamenta tras una ocasión perdida.


Un gol en los últimos minutos del delantero Sergio León, que ya acumula 15 tantos en el presente campeonato, y la actuación del meta Javi Jiménez permitieron al Elche salvar un punto ante el Llagostera, que no justificó su condición de colista en el Martínez Valero.
El equipo catalán estuvo muy cerca del triunfo, ya que, pese a recibir el tanto del empate en la recta final del partido, aún tuvo fuerzas para acumular cuatro claras ocasiones de gol en los últimos minutos que no supo aprovechar, lo que provocó que el punto le supiera casi a derrota.
El empate no alivia a ninguno de los dos equipos, ya que el Elche sigue lejos de las posiciones de ascenso mientras el Llagostera da un paso muy corto en sus aspiraciones de escapar de la zona de descenso.
Elche y Llagostera necesitaban ganar para no quedar descolgados de sus respectivos objetivos y fueron a por la victoria desde el primer minuto. Ambos equipos ofrecieron una primera parte abierta, repleta de alternativas en el juego y de ocasiones de gol en ambas áreas.El conjunto ilicitano, con Espinosa como director del juego ofensivo, hizo daño a su rival por la banda de Álex Moreno, una pesadilla para la defensa visitante. El extremo catalán fabricó varias ocasiones de gol que sus compañeros no supieron convertir.
Por parte del Llagostera fue Natalio el jugador más activo en ataque. El delantero tuvo dos opciones de marcar ante Javi Jiménez que no aprovechó, aunque la ocasión más clara fue para Querol, que solo ante el portero del Elche remató a sus manos.
El conjunto ilicitano, que perdió a Pelayo por lesión, llevó el peso del partido y también tuvo sus ocasiones, principalmente por medio de Álvaro, quien perdonó tres remates en inmejorable posición ante René. El meta catalán abortó la última ocasión de la primera parte al tapar un disparo de Álex Moreno tras una rápida contra iniciada por Espinosa.
El encuentro bajó de intensidad en el segundo periodo. El Elche llevó el peso del juego, pero sin profundidad en ataque ante un Llagostera bien plantado, aunque con poca presencia ofensiva.
Sin embargo, el conjunto catalán logró adelantarse en el marcador en el minuto 65 en un balón a la espalda de la defensa del Elche que, tras una falta de entendimiento entre José Ángel y Javi Jiménez, aprovechó Querol para marcar.
El Elche intentó reaccionar con la entrada de Eldin y acorraló a su rival en su propia área, pero la precipitación de los atacantes y el orden defensivo del Llagostera retrasaron un empate que acabó por llegar tras una genialidad de Espinosa. El centrocampista deslizó un balón interior para Sergio León que el delantero, con un toque sutil, convirtió en gol.
El tanto, a seis minutos para el final, espoleó al Llagostera, que acumuló cuatro claras ocasiones de gol por medio de Escassi, Ruymán y Natalio, dos veces, que Javi Jiménez logró neutralizar para desesperación del rival y alivio de un Elche desconcertado.

- Ficha técnica:

1. Elche: Javi Jiménez; Isidoro, Lolo, José Ángel, Álex Martínez; Mandi, Pelayo (Cristaldo, m.20); Espinosa, Álvaro (Hugo Fraile, m.62), Álex Moreno (Eldin Hadzic, m.71); Sergio León.
1. UE Llagostera: René; Aimar, Chus Herrero (Ruymán, m.80), Escassi, De los Reyes; Querol, Tito, Emilio (Pitu, m.85), Natalio; Juanjo y Chumbi (Imaz, m.75).
Árbitro: Arias López (Cantabria). Mostró tarjeta amarilla a Natalio, Ruymán y Emilio por el Llagostera.
Goles: 0-1, m.65: Querol. 1-1, m.84: Sergio León.
Incidencias: Encuentro correspondiente a la vigésima octava jornada de Liga disputado en el estadio Martínez Valero ante 7.997 espectadores. Se guardó un minuto de silencio por la muerte de José Víctor Rodríguez, ex secretario técnico del Elche, y de Dolores Ripoll, madre del utillero del club.
Llegir mes / Leer mas...

"El Elche salva un punto contra el colista y entre pitos". Article de @TeleElx

El Elche salva un punto contra el colista y entre pitos

El equipo franjiverde se vio sorprendido por un valiente Llagostera que se adelantó aprovechando la fragilidad defensiva local. Sergio León puso las tablas en el tramo final tras una gran asistencia de Espinosa

Comparte:

05/03/2016 - @TeleElx
El Elche empató a un gol contra la UE LLagostera en un partido en el que los ilicitanos evidenciaron fragilidad defensiva y poca eficacia en ataque. La afición franjiverde se mostró inflexible y, con sus pitos, mostró su disconformidad con el juego del equipo, que sólo mostró clara valentía en la recta final cuando ya iba por detrás en el marcador.

La primera mitad deparó un partido de ida y vuelta entre ambos equipos. Ni Elche ni Llagostera lograron hacerse con el dominio del esférico, que iba de una portería a otra. El equipo local tuvo las ocasiones más claras, con Álex Moreno como principal baza en la banda izquierda desbordando y colgando centros al área. Sin embargo, ni Sergio León ni Álvaro tuvieron suerte de cara a puerta. Precisamente el ilicitano gozó de dos ocasiones para rematar solo, pero envió sendos remates por encima de la portería.

La nota negativa de la primera parte, además de la falta de puntería, la puso el centrocampista Pelayo, que se marchó lesionado en el minuto 20. El asturiano notó un pinchazo en una carrera y rápidamente pidió el cambio. José Ramón Rodríguez, en labores de técnico en lugar del sancionado Baraja, dio entrada al argentino Franco Cristaldo.

La segunda mitad comenzó con un disparo alto de Sergio León en una clara oportunidad para el Elche y en lo que parecía una muestra de intenciones. Sin embargo, el equipo franjiverde se descompuso y el Llagostera dio un paso adelante para ir a por el partido. En el minuto 74 llegó el premio para el equipo de Alsina por medio de Querol, que aprovechó un error de comunicación entre Javi Jiménez y José Ángel para marcar prácticamente a placer (0-1).

El tanto catalán provocó los primeros pitos en la grada y Rodríguez, en comunicación constante con Baraja, decidió dar entrada a Eldin en lugar de Álex Moreno, un movimiento que tampoco gustó a la afición. Antes del gol, Fraile entró por Álvaro. Con los cambios, el Elche pareció despertar y logró el empate en el minuto 84. Sergio León batió a René para lograr su 15º gol y establecer el empate tras una gran asistencia de Espinosa (1-1).

El tanto del equipo franjiverde rompió el partido, puesto que ambos equipos buscaron ganar en el tramo final. Lo tuvo más cerca el Llagostera con varias llegadas al área ante la fragilidad defensiva del Elche en el Martínez Valero. Los catalanes, colistas, no tuvieron miedo en lanzarse al ataque debido a su necesidad de sumar, mientras los locales evidenciaron que atraviesan un bache en su juego.

Con este sufrido empate, el Elche suma 40 puntos y debe esperar a que termine la jornada 28 de la Liga Adelante para saber a cuánto queda exactamente de los puestos de play-off. Ahora mismo, los de Baraja siguen a cuatro puntos de la promoción, peor mañana podrían ser más.

Ficha técnica

Elche CF, 1: Javi Jiménez; Isidoro, Lolo, José Ángel, Álex Martínez; Pelayo (Cristaldo, min. 20), Mandi, Álex Moreno (Eldin, min. 71), Espinosa; Álvaro (Hugo Fraile, min. 62) y Sergio León.
UE LLagostera, 1: René; Aimar, Tito, Chus Herrero (Ruymán, min. 80), De los Reyes; Emilio (Pitu, min. 86), Escassi, Querol, Natalio, Chumbi (Imaz, min. 74); y Juanjo.
Goles: 0-1, Querol (min. 66); 1-1, Sergio León (min. 84).
Árbitro: Aria López (cántabro). Amonestó con tarjeta amarilla al local Isidoro (min 60); y a los visitantes Natalio (min. 40), Emilio (min. 82) y Ruymán (min. 83).
Incidencias: Partido correspondiente a la jornada 28 de la Liga Adelante (Segunda División), disputado en el estadio Martínez Valero (Elche) ante 7.997 espectadores. Se guardó un minuto de silencio por el fallecimiento de Dolores Ripoll, madre de José Pérez, utillero del Elche, y por José Víctor, ex secretario técnico del club franjiverde.
Llegir mes / Leer mas...

"Elche CF – UE Llagostera: Puntos con objetivos claros y muy distintos".Article de @Losotros18




Elche CF – UE Llagostera: Puntos con objetivos claros y muy distintos


Foto vía LaLiga.es
Foto vía LaLiga.es
Por

Elche y Llagostera se enfrentan hoy a las 18:00 horas en el Martínez Valero en un partido en el que los tres puntos en juego marcan el destino para ambos. Para el Elche tres puntos que le permitan no terminar de descolgarse; para el Llagostera, tres puntos que lo acerquen a la salvación.
El Elche, que ya acumula 4 jornadas sin conocer la victoria, necesita romper la racha negativa ante un rival del que nadie en el conjunto franjiverde se fía tras el 4-1 que encajaron en el primera vuelta en la visita a Palamós.
Baraja, que cumplirá el primero de los dos partidos de sanción impuestos por su expulsión de la semana pasada, no podrá contar con Armando, que continúa lesionado. El resto de hombres estará disponible para formar parte del once, un once que no para no perder la costumbre no se dará a conocer hasta poco antes de empezar el encuentro. Todo apunta a que Mandi, que la semana pasada no pudo jugar por sanción volverá al once titular, y Eldin e Isidoro que tuvieron molestias durante la semana puedan ser parte del equipo inicial.
El Llagostera llega a Elche sumamente necesitado, conscientes de que los puntos empiezan a ser casi obligatorios si quieren la permanencia en la Segunda. Una victoria daría a los catalanes un respiro en un momento complicado de la competición.
Oriol Alsina continúa teniendo muchas bajas, y es que Jordi López, Álex Cruz,  José Carlos y Ríos que están lesionados ya algún tiempo esta semana se les han unido Masó y Marcos Tébar, dos fijos del once que se perderán el partido por lesión. Otra mala noticia es la grave lesión de Nando Quesada que con una rotura de ligamento cruzado tendrá que pasar por quirófano y se perderá lo que queda de temporada. Jorge y Edu Oriol serán las principales novedades en una convocatoria que llevará a Elche a 19 jugadores.
Posibles alineaciones:
Elche: Javi Jiménez; Isidoro, Caro, Lolo, Álex Martínez; Ilie, Mandi; Espinosa, Cristaldo, Álex Moreno, Sergio León.
Llagostera: René; Aimar, Chus Herrero, Escassi, Samu; Pitu, Tito, Imaz, Querol; Juanjo; Natalio.
Árbitro: Arias López, comité cántabro.
Llegir mes / Leer mas...

"La insistència de l'Elx fa que al Llagostera se li escapi la primera victòria de la temporada fora de casa (1-1)". Article de Esport 3

La insistència de l'Elx fa que al Llagostera se li escapi la primera victòria de la temporada fora de casa (1-1)

L'equip gironí s'ha avançat amb un gol de Querol, però la vocació ofensiva dels locals ha acabat portant l'empat, obra de Sergio León, que no ho ha celebrat
UE Llagostera
UE Llagostera
El Llagostera continua sense guanyar com a visitant, tot i que aquest dissabte, al camp de l'Elx ha estat a punt d'aconseguir-ho. Li han sobrat els últims vint minuts, i potser li ha faltat una mica més d'ambició, com la que ha mostrat el conjunt local durant tot el partit.
L'equip gironí s'ha limitat a sobreviure a la primera part, defensant-se dels atacs d'un Elx que, si bé no ha arribat a aclaparar, sí que hi ha posat més voluntat. El poc encert d'Álvaro, que ha tingut tres ocasions clares, pot haver-los costat els punts als locals. Sergio León també ha pogut obrir el marcador, amb la mateixa falta de fortuna. Per part del Llagostera, només un intent perillós de Natalio contra la porteria de Javi.
A la segona part ha quedat clar que si el Llagostera treia alguna cosa positiva del Martínez Valero havia de ser gràcies a alguna acció aïllada, aprofitant que l'Elx començava a parar menys atenció a la rereguarda, pendent com estava d'estar sempre a prop de l'àrea rival.
En aquesta fase, però, l'esforç il·licità no ha inquietat tant René, que s'ha vist protegit per una defensa més compacta. En canvi, el Llagostera ha sabut aprofitar la seva oportunitat en un atac ràpid, quan Querol, dins l'àrea, ha pescat un globus amb l'exterior i ha superat per alt el porter local.
A partir d'aquí, l'equip d'Oriol Alsina s'ha sotmès al setge d'un Elx que, a la desesperada, sí que ha trobat porta. Ho ha fet Sergio León, seguint una passada en profunditat i picant la pilota amb molta classe sobre la sortida de René. Ha estat el quinzè gol de l'ex del Llagostera, que li serveix per seguir com a "pichichi" de Segona, tot i que no ho ha celebrat. Més aviat s'ha disculpat amb els seus antics companys.
Amb l'1 a 1, els últims cinc minuts han estat el millor del partit: un festival de curses d'una àrea a l'altra. Ara sí, els catalans han estat més incisius i han tingut dues clares ocasions per sentenciar el partit. Però aquesta vegada no hi ha hagut sort.
Finalment, el repartiment de punts ha semblat el resultat més just, tot i que al Llagostera li serveix de ben poc: dormirà una setmana més com a cuer de la categoria.
Llegir mes / Leer mas...

"Sergio León rescata un punto ante un Llagostera superior". Article DE @MonserrateHdez A @diarioas

Sergio León rescata un punto ante un Llagostera superior

El equipo de Baraja sólo pudo sumar un punto en su casa. El gol de Querol le da un importante empate al Llagostera, que deja de ser colista.



Actualizado:
Sergio León rescata un punto ante un Llagostera superior
|
El Llagostera sigue abrazado a la Liga. El empate en Elche deja mal sabor de boca en los de Oriol Alsina, mejores en el balance global y en el acumulado de ocasiones. Al Elche, el punto le enciende las luces de alarma. Ya suma cinco jornadas sin ganar. Y lo que es peor: incrementa las dudas de su juego. Con esta dinámica, el playoff queda lejos y el último tercio de competición deja mucho trabajo pendiente para soñar con el ascenso.
El aficionado del Elche debería plantearse la opción de ahorrarse una hora para entrar en el partido en la segunda parte, como su equipo. Otra jornada más, en el primer acto apenas sucedió nada. Baraja apostó por el fútbol de Espinosa desde la mediapunta, como le reclama el entorno, pero el talaverano apenas entró en juego antes del descanso. La lesión de Pelayo y la entrada de Cristaldo regalaron algo mejor a la grada. Álvaro, tan voluntarioso como negado con el gol, tuvo tres claras para adelantar a los franjiverdes. Ninguna fue a puerta. Y así es imposible marcar. Natalio tuvo dos y demostró que el ataque catalán hace honor a su posición en la tabla.
Baraja bajó del palco privado donde vio el partido al vestuario para arengar a los suyos y pedir un paso al frente. Espinosa se enchufó y el Elche ganó en posesión, aunque no en ocasiones. Un fallo de entendimiento entre José Ángel y Javi Jiménez propició el gol del Llagostera. Escassi, el mejor, dibujó un pase por encima de la defensa que Querol aprovechó para colarse entre el central y el guardameta. Los nervios se apoderaron de la grada. La recta final fue de ida y vuelta.
Por suerte para el Elche, Espinosa conectó un pase genial a Sergio León para que el máximo goleador de Segunda División (ya suma 15) empatara. El encuentro enloqueció y a la voluntad obligada del Elche para buscar el segundo, le salió respondón el Llagostera. Querol, Natalio y Juanjo apretaron a Javi Jiménez, acertado, ante esas tres oportunidades claras. Al final, para el Elche de Baraja el resumen es sencillo: un punto más para la permanencia y dos menos para el sueño, cada vez más lejano, del playoff. El Llagostera aún sueña con la salvación.
Llegir mes / Leer mas...

"Sergio León rescata al Elche ante un Llagostera que merece más". Article de @mundodeportivo

Sergio León rescata al Elche ante un Llagostera que merece más

  • La actuación del meta Javi Jiménez también fue clave para que los catalanes no consiguieran la victoria.

Elche
Elche
1-1
Llagostera
Llagostera
Final
Ver estadísticas
Sergio León marcó el gol del Elche
Sergio León marcó el gol del Elche

Elche


Un gol del delantero Sergio León, que ya acumula 15 tantos en el presente campeonato, en los últimos minutos y la actuación del meta Javi Jiménez permitieron al Elche salvar un punto ante el Llagostera, que no justificó su condición de colista en el Martínez Valero.
El equipo catalán estuvo muy cerca del triunfo, ya que, pese a recibir el tanto del empate en la recta final del partido, aún tuvo fuerzas para acumular cuatro claras ocasiones de gol en los últimos minutos que no supo aprovechar, lo que provocó que el punto le supiera casi a derrota.
El empate no alivia a ninguno de los dos equipos, ya que el Elche sigue lejos de las posiciones de ascenso mientras el Llagostera da un paso muy corto en sus aspiraciones de escapar de la zona de ascenso.
Elche y Llagostera necesitaban ganar para no quedar descolgados de sus respectivos objetivos y fueron a por la victoria desde el primer minuto. Ambos equipos ofrecieron una primera parte abierta, repleta de alternativas en el juego y de ocasiones de gol en ambas áreas.
El conjunto ilicitano, con Espinosa como director del juego ofensivo, hizo daño a su rival por la banda de Álex Moreno, una pesadilla para la defensa visitante. El extremo catalán fabricó varias ocasiones de gol que sus compañeros no supieron convertir en gol.
Por parte del Llagostera fue Natalio el jugador más activo en ataque. El delantero tuvo dos opciones de marcar ante Javi Jiménez que no aprovechó, aunque la ocasión más clara fue para Querol, que solo ante el portero del Elche remato a sus manos.
El conjunto ilicitano, que perdió a Pelayo por lesión, llevó el peso de partido y también tuvo sus ocasiones, principalmente por medio de Álvaro, quien perdonó tres remates en inmejorable posición ante René. El meta catalán abortó la última ocasión de la primera parte al tapar un disparo de Álex Moreno tras una rápida contra iniciada por Espinosa.
El encuentro bajó de intensidad en el segundo periodo. El Elche llevó el peso del juego, pero sin profundidad en ataque ante un Llagostera bien plantado, aunque con poca presencia ofensiva.
Sin embargo, el conjunto catalán lograría adelantarse en el marcador en el minuto 65 en un balón a la espalda de la defensa del Elche que, tras una falta de entendimiento entre José Ángel y Javi Jiménez, aprovechó Querol para inaugurar el marcador.
El Elche intentó reaccionar con la entrada de Eldin y acorraló a su rival en su propia área, pero la precipitación de los atacantes y el orden defensivo del Llagostera retrasaron un empate que acabó por llegar tras una genialidad de Espinosa. El centrocampista deslizó un balón interior para Sergio León que el delantero, con un toque sutil, convirtió en gol.
El tanto, a seis minutos para el final, espoleó al Llagostera, que acumuló cuatro claras ocasiones de gol por medio de Escassi, Ruymán y Natalio, en dos ocasiones, que Javi Jiménez logró neutralizar para desesperación del rival y alivio de un Elche desconcertado.
Llegir mes / Leer mas...

"Sergio León evita la victoria de 'su' Llagostera". Article de @sport

Sergio León evita la victoria de 'su' Llagostera

Un gol en los últimos minutos de Sergio León y la actuación del meta Javi Jiménez permitieron al Elche salvar un punto ante el Llagostera, que no justificó su condición de colista en el Martínez Valero

Sergio León evita la victoria de 'su' Llagostera
Escassi tuvo una buena oportunidad en los últimos minutos LALIGA
FICHA TÉCNICA

Liga Adelante

Jornada 28

Elche

Javi Jiménez; Isidoro, Lolo, José Ángel, Álex Martínez; Mandi, Pelayo (Cristaldo, m.20); Espinosa, Álvaro (Hugo Fraile, m.62), Álex Moreno (Eldin Hadzic, m.71) y Sergio León.

Llagostera

René; Aimar, Chus Herrero (Ruymán, m.80), Escassi, De los Reyes; Querol, Tito, Emilio (Pitu, m.85), Natalio; Juanjo y Chumbi (Imaz, m.75).

Árbitro

Arias López (cántabro). Mostró tarjeta amarilla a Natalio, Ruymán y Emilio por el Llagostera.

Goles

0-1, m.65: Querol. 1-1, m.84: Sergio León.

Incidencias

Partido disputado en el estadio Martínez Valero ante 7.997 espectadores. Se guardó un minuto de silencio por la muerte de José Víctor Rodríguez, ex secretario técnico del Elche, y de Dolores Ripoll, madre del utillero del club.
EFE
5-3-2016 | 21:10 H.
El Llagostera estuvo muy cerca del triunfo, ya que, pese a recibir el tanto del empate en la recta final del partido, aún tuvo fuerzas para acumular cuatro claras ocasiones de gol en los últimos minutos que no supo aprovechar, lo que provocó que el punto le supiera casi a derrota.
El empate no alivia a ninguno de los dos equipos, ya que el Elche sigue lejos de las posiciones de ascenso mientras el Llagostera da un paso muy corto en sus aspiraciones de escapar de la zona de descenso.
Elche y Llagostera necesitaban ganar para no quedar descolgados de sus respectivos objetivos y fueron a por la victoria desde el primer minuto. Ambos equipos ofrecieron una primera parte abierta, repleta de alternativas en el juego y de ocasiones de gol en ambas áreas.
El conjunto ilicitano, con Espinosa como director del juego ofensivo, hizo daño a su rival por la banda de Álex Moreno, una pesadilla para la defensa visitante. El extremo catalán fabricó varias ocasiones de gol que sus compañeros no supieron convertir.
Por parte del Llagostera fue Natalio el jugador más activo en ataque. El delantero tuvo dos opciones de marcar ante Javi Jiménez que no aprovechó, aunque la ocasión más clara fue para Querol, que solo ante el portero del Elche remató a sus manos.
El conjunto ilicitano, que perdió a Pelayo por lesión, llevó el peso del partido y también tuvo sus ocasiones, principalmente por medio de Álvaro, quien perdonó tres remates en inmejorable posición ante René. El meta catalán abortó la última ocasión de la primera parte al tapar un disparo de Álex Moreno tras una rápida contra iniciada por Espinosa.
El encuentro bajó de intensidad en el segundo periodo. El Elche llevó el peso del juego, pero sin profundidad en ataque ante un Llagostera bien plantado, aunque con poca presencia ofensiva.
Sin embargo, el conjunto catalán logró adelantarse en el marcador en el minuto 65 en un balón a la espalda de la defensa del Elche que, tras una falta de entendimiento entre José Ángel y Javi Jiménez, aprovechó Querol para marcar.
El Elche intentó reaccionar con la entrada de Eldin y acorraló a su rival en su propia área, pero la precipitación de los atacantes y el orden defensivo del Llagostera retrasaron un empate que acabó por llegar tras una genialidad de Espinosa. El centrocampista deslizó un balón interior para Sergio León que el delantero, con un toque sutil, convirtió en gol ante el que fue tiempo atrás su equipo.
El tanto, a seis minutos para el final, espoleó al Llagostera, que acumuló cuatro claras ocasiones de gol por medio de Escassi, Ruymán y Natalio, dos veces, que Javi Jiménez logró neutralizar para desesperación del rival y alivio de un Elche desconcertado.
Llegir mes / Leer mas...

"El futbol no hi entén d´amics ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

El futbol no hi entén d´amics

Sergio León frustra la primera victòria del seu exequip fora de casa de la temporada amb un gol a cinc minuts del final

06.03.2016 | 08:22
El futbol no hi entén d´amics
El futbol no hi entén d´amics
Quan un jugador com Sergio León es disculpa després de marcar un gol com el que ahir li va fer a la UE Llagostera-Costa Brava, és perquè sap de la transcendència que té pel que va ser el seu equip. El present del davanter cordovès està a l'Elx i en la lluita per jugar la promoció d'ascens, però enviant la pilota al fons de la porteria de René sabia que també allunyava una mica més al gironins de la salvació. El futbol és capritxós, i mentre la setmana passada era Àlex Granell qui decidia el derbi gironí des del punt de penal, al Martínez Valero va ser un altre vell conegut qui també en el tram final de partit complicava encara més les opcions del Llagostera per mantenir la categoria. Fins ara l'equip d'Oriol Alsina només havia sumat 1 punt de 42 possibles fora de casa, i el que a priori hauria de ser un bon empat (1-1), deixa un regust agredolç en la plantilla.
Per la manera com va anar, i pels mèrits d'uns i altres durant el partit. El Llagostera visitava Elx amb baixes importants, especialment de Marcos Tébar, i el tècnic es va adaptar a la situació fent diversos canvis de jugadors i posicions a l'onze inicial. L'entrada de Tito en defensa va avançar Escassi per formar parella amb Emilio al centre del camp, i la titularitat de Chumbi a l'atac va desplaçar Natalio a la banda esquerra.
Al minut 8 Sergio León ja va disposar d'una primera ocasió per avançar als locals després d'una passada d'Espinosa. El xut del cordovès va acabar a córner. La resposta no es va fer esperar, i Natalio va rematar fluix des de la frontal de l'àrea un minut més tard. Abans del primer quart d'hora Jose Ángel desaprofitava un servei de córner que va sortir molt a prop de l'escaire. Amb el partit obert i els dos equips fent la pressió molt amunt, les arribades per banda eren constants, i una d'Àlex Moreno per l'esquerra gairebé serveix perquè l'Elx marqués primer. Després novament León, va creuar massa un xut des del vèrtex de l'àrea gran.
A l'altra porteria Querol amb una centrada dividida i Natalio rematant fluix i centrat a la mitja hora de joc, van posar a prova la concentració i col·locació del porter alacantí. Van ser les últimes accions de perill abans del descans. A la segona part el partit no va canviar en excés, i només Sergio León des de la distància va posar a prova a René Román. Així fins la jugada amb la que David Querol va fer el 0-1. El reusenc va aprofitar una magnífica passada d'Escassi per trencar la defensa i superar una mala sortida de Javi Jiménez. És el seu cinquè gol aquest any, i el situa com màxim golejador de l'equip en solitari. Fet el més difícil, Alsina va decidir refrescar l'equip substituint Chumbi per Imaz, i set minuts més tard fent redebutar a Ruymán en el lloc de Chus Herrero. El defensa aragonès va deixar el terreny de joc amb molèsties musculars. Amb poc més de deu minuts per endavant el Llagostera va intentar no tancar-se, però la pressió de l'Elx va ser constant fins la jugada de l'empat. Espinosa amb una passada entre línies va deixar sol a León, que amb una rematada al pal curt va superar la sortida de René demostrant perquè és el màxim golejador de la categoria (15). Lluny de baixar els braços, l'equip d'Oriol Alsina va fer un pas endavant fent entrar a Pitu Comadevall, i en el temps de descompte van tenir tres clares oportunitats per endur-se la victòria. Primer amb un cop de cap de Juanjo, després amb una rematada de Natalio i finalment amb una arribada de Querol.
El resultat ja no es va moure, i amb el xiulet de l'àrbitre els jugadors no van amagar la seva decepció veient com s'havia escapat el primer triomf de la temporada a domicili. I just quan més ho necessitaven. L'empat permet als gironins sumar un punt que els treu de la cua, però no retallar massa distàncies. Especialment amb el Mallorca que després de guanyar l'Oviedo, arribarà diumenge que ve a Palamós amb 8 punts de marge respecte els gironins.
Llegir mes / Leer mas...

"La paraula esportista no té sexe ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

La paraula esportista no té sexe

06.03.2016 | 00:00
La paraula esportista no té sexe
La paraula esportista no té sexe
Hi va haver un temps en què els nens jugaven al carrer. Era després de l'escola, amb l'entrepà a mig menjar i barrejats amb gent que ni coneixien. Les places acollien partits improvisats on un fanal, paperera o les parets d'un edifici servien de porteria, cistella o frontó. El joc s'acabava quan el propietari de la pilota marxava, i no hi havia regles encara que tampoc calien àrbitres.
Avui en la majoria d'aquestes places hi ha rètols que ho prohibeixen. És un dels canvis que ha portat el pas dels anys, sortosament no tots a malament. També en aquell moment era estrany gairebé inèdit, veure una nena participant del joc.
L'ús del terme nena en singular no es casual. Si alguna ho feia era acceptant un tracte per norma desigual. Ara no sobtaria a ningú i en molts casos destacaria en positiu. Avui la província de Girona té equips de basquet, hoquei, patinatge, gimnàstica o rugbi a més d'una llarga llista d'esportistes individuals competint a màxim nivell.
Aquesta realitat que es mostrarà avui en la celebració de la quarta jornada de l'esport femení amb l'objectiu de normalitzar i igualar el tracte a l'esportista, paraula que dit sigui de pas, no distingeix entre sexes. En l'horitzó la voluntat de convertir Girona en "Ciutat de l'esport femení". Curiosament, però, en l'esport "rei", ni Girona ni Llagostera estan apostant per elles.
Llegir mes / Leer mas...

"Ruymán torna a jugar deu mesos després de la lesió ". Article de @diaridegirona

Ruymán torna a jugar deu mesos després de la lesió

06.03.2016 | 00:00 Era el minut 80 al Martínez Valero quan Chus Herrero era canviat per Ruymán i, posava fi als deu mesos de calvari en els que el jugador ha hagut de superar una lesió, un trencament de lligament encreuat anterior del seu genoll esquerre que es va fer l'abril de 2015 al camp del Tenerife. El central canari, després del partit, tot i l'empat, va mostrar-se content pel seu retorn.
Ruymán comentava que "estic molt content per poder jugar els primers minuts. Sortir a la segona part tampoc és fàcil i m'he trobat físicament bastant bé", tot i que comenta que també se sent "contrariat per no haver aconseguit sumar tres punts que tant ens mereixíem".
Preguntat sobre què pensava just abans de tornar als terrenys de joc després de tant de temps, el central comentava que "quan estas a punt de sortir tampoc hi penses, només tens al cap el que t'acaba de dir l'entrenador fa un moment i en el que has de fer i, com que un ja porta tant de temps jugant un està concentrat tot i portar tant de temps aturat". Tot i això confessa que hi havia pensat en el moment de tornar al camp, ja que "com ho he comentat a familiars i a d'altres, això és com anar en bicicleta, se n'aprén un cop i encara que hagin passat anys sense fer-ho en segueixes sabent, i jo crec que això és una cosa molt semblant" i afegia que "el tema nervis ja el vaig viure quan era jove i, tot i que portava molt de temps sense jugar, la veritat és que no m'he parat a pensar en el que sentia, simplement pensava amb el que havia de fer i la meva feina".
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina: "Hem fet un partit complet" .Article de @diaridegirona

Alsina: "Hem fet un partit complet"

El tècnic del Llagostera marxa amb bones sensacions ja que "quan ens han empatat l'equip ha estat capaç de competir encara més bé" tot i que el punt és escàs en la seva lluita

06.03.2016 | 08:18
Alsina: "Hem fet un partit complet"
Alsina: "Hem fet un partit complet"
Ni el resultat va deixar mal gust de boca a Oriol Alsina després de l'empat a un gol al Martínez Valero. El tècnic del Llagostera va saber veure els punts positius dels blaugrana i va sortir satisfet de la visita al camp de l'Elx. Alsina va sortir convençut de que "hem fet un partit molt complet" i no creu que el cop anímic per haver encaixat el gol de l'empat a cinc minuts pel final els passi factura, al contrari, ja que "crec que el cop ha estat positiu, ja que quan ens han empatat hem estat capaços de competir encar més bé". A més, pensa que el seu equip va demostrar que "podem competir amb qualsevol, sigui el líder o qui sigui", atribuïnt el joc del seu equip a què "entrenem molt bé".
Pel que fa al partit, Alsina considerava que "Pitu ha sabut controlar molt bé el ritme del partit i això ens ha servit per generar moltes ocasions de gol", tot i que admetia que "estic emprenyat perquè n'hem tingut tres que no han entrat quan faltaven cinc minuts". El tècnic maresmenc elogiava el seu equip al finalitzar l'encontre, degut a que "anar a pel partit després del que ha passat té molt mèrit" i alhora comentava que "estic molt content per l'actitud i els vull felicitar per l'esforç que han fet".
Alsina també va fer referència a les baixes, comentant que "hem perdut de cara a aquest partit algun jugador important, com Marcos Tébar", alhora que justificava l'alineació de Tito comentant que "coneix més bé Sergio León".
Alsina va voler insistir en el bon partit del seu conjunt, considerant que "al final hem d'arriscar", i destacava que "avui hem estat a punt de mantenir la porteria a zero fora de casa", una de les grans assignatures pendents pels llagosterencs, que jugant com ho han fet avui podrien aconseguir la primera victòria ?lluny de Palamós ben aviat. Un altre punt positiu que destacava el tècnic és que "hem anat per davant en el marcador i ens podríem haver avançat abans".
Pel que fa al tram final del partit en què, enmig de l'atac i gol llagostrenc l'Elx, altre cop amb Sergio León com punta de llança, va estar a punt de marcar el segon, Alsina considerava que "amb un joc tan ofensiu al final assumeixes riscos defensius". Els últims cinc minuts de l'equip van deixar ben clar que el Llagostera no es conforma amb empats i que necessita les victòries.
Llegir mes / Leer mas...

"Amb valentia i coratge tampoc n'hi ha prou". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Amb valentia i coratge tampoc n'hi ha prou

El Llagostera fa de tot per endur-se els tres punts de la seva visita al Martínez Valero, s'avança, però l'exllagosterenc Sergio León evita la primera victòria a domicili

Els d'Oriol Alsina fan el millor partit a fora i ja afronten el duel contra el Mallorca com una última oportunitat

Sergio León, perseguit per Tito en el partit d'ahir Foto: M. S /LA VERDAD.
1
El Llagostera va empatar a un gol en la seva visita al Martínez Valero d'Elx. Els jugadors dirigits per Oriol Alsina van completar el millor partit a domicili però, ni això, ni la valentia en la proposta inicial amb cinc jugadors de caràcter ofensiu, ni les múltiples ocasions de gol, van permetre als llagosterencs sumar la primera victòria lluny de Palamós. El proper matx contra el Mallorca, el primer match ball per als d'Alsina, que saben que si no guanyen flairaran el descens.
Els primers minuts de l'enfrontament van ser purament de tempteig. Els dos equips intentaven posicionar-se bé damunt del terreny de joc tot analitzant les disposicions del rival. Els il·licitans, que jugaven a casa, imprimien una marxa més al ritme, una obligació per als equips locals de la categoria, que veuen com els visitants, i més el Llagostera, cedeixen la pilota i la iniciativa. Alsina va sorprendre amb un doble pivot nou format per Escassi i Emilio Sánchez en detriment de Tébar i Pitu, el primer lesionat. Tito va entrar també a l'onze però va ocupar la posició de central, demarcació en la qual està rendint notablement. Esperant l'oportunitat, sense pressa, però sense pausa per no endarrerir massa les línies, els llagosterencs van disposar de les primeres arribades. La més clara en el minut 9, quan Natalio va combinar amb Chumbi, però la rematada del primer es va perdre desviada. El motor del Llagostera, Emilio Sánchez, tenia la missió d'enviar pilotes òptimes als atacants, i així ho va fer en el 14'. Per desgràcia, Querol no va aprofitar la bona passada del manxec. Eren tímids, però a la fi, avisos els que feia el Llagostera, que tenia controlat l'Elx en els primers minuts del matx. Sergio León navegava massa sol en l'atac alacantí, tot i que la sensació de perill quan entraven en acció Espinosa, Álvaro o Àlex Moreno, era evident.
El Llagostera ho intentava amb un xic d'insistència més elevat que en anteriors duels fora de casa. A la millora significativa dels jugadors dirigits per Oriol Alsina només li faltava la culminació en forma de gol, i és que els llagosterencs ho van intentar sense sort a través de xuts de lluny que no van trobar porteria –de Natalio, Juanjo, Querol i Chus Herrero–. Els futbolistes gironins acabaven les jugades i, a poc a poc, començaven a fer sortir de polleguera els locals, que no trobaven la fórmula per fer mal als defensors blaugrana, una xacra que els ha perseguit durant tot el curs –només han marcat 26 gols en la lliga, disset de Sergio León.
El joc cada vegada era més imprecís, a causa del vent que bufava cada vegada amb més força a Elx i, també, per culpa de la inoperància dels pivots per alentir el joc i trenar jugades amb els atacants. L'anarquia li anava bé al Llagostera, que amb els seus futbolistes més ofensius –Natalio, Querol, Juanjo i Chumbi– intentaven buscar la bona combinació que els permetés fer treballar Javi Jiménez. La primera meitat va acabar amb l'Elx cada vegada més nerviós i un Llagostera envalentit, que no va aprofitar l'oportunitat de fer mal al contrincant en un moment en què ho podia haver fet de debò.
Qui la busca la troba
La segona meitat va tenir un inici calcat al de la primera. L'Elx intentava portar el pes del joc i el Llagostera evitava els errors, sobretot en la sortida de la pilota, a còpia de futbol vertical. La pressió que exercien els gironins sobre els il·licitans cada vegada minvava més a conseqüència del pas i l'acumulació de minuts. Qui semblava no notar el pas del temps era Escassi, incombustible al mig del camp i fent tota la feina bruta a Emilio Sánchez. El malagueny va ser l'encarregat de posar una pilota aèria a l'espai que només es va creure David Querol. El reusenc, el més murri de la classe, va posar la punta de la bota entre la indecisió de Javi Jiménez i José Ángel i va fer pujar el 0-1 al marcador (66'). Els llagosterencs aconseguien el seu objectiu, s'avançaven en el marcador per primera vegada aquesta campanya a domicili, estripaven les estadístiques i feien saltar la banca.
Amb el més complicat al sac, el Llagostera sabia que el quart d'hora de joc que faltava seria un patiment constant i un setge dels il·licitans a la porteria defensada per René. Més nerviosos que serens i calmats per trobar el camí de l'empat, l'Elx va topar amb una defensa llagosterenca que només va flaquejar en una ocasió. Un dels jugadors més determinants de la categoria, l'exfutbolista del Llagostera Sergio León va aprofitar una passada d'Espinosa per empatar (84'). Les mans al cap dels gironins es van accentuar en un tram final de partit ben boig en què Querol (89'), Natalio (91') i Juanjo (93') van fer lluir Javi Jiménez a boca de gol. La pregunta era evident: què més havien de fer per aconseguir els tres punts a domicili?

LLAGOSTERA: René, Aimar, Escassi, Chus Herrero (Ruymán, 80'), Samu de los Reyes, Tito, Emilio Sánchez (Pitu Comadevall, 84'), Querol, Natalio, Juanjo i Chumbi (Imaz, 75').

ELX: Jiménez, Isidoro, Lolo, José Ángel, Álex Martínez, Espinosa, Mandi, Pelayo (Cristaldo, 20'), Àlex Moreno (Eldin, 72'), Alvaro (Hugo Fraile, 63') i Sergio León.

EL PAPER D'EMILIO

El manxec va fer de Pitu i es va dedicar tot el matx a posar pilotes per als davanters

MOLTES OCASIONS

MINUT A MINUT:
7' Centrada de Sergio Léon i Aimar, fent una pífia, gairebé fa treballar el seu company, René Román.
9' Natalio a l'espai per a Chumbi, que retalla, veu com el mateix Natalio arriba a la frontal, li cedeix la pilota però remata molt desviat a l'esquerra de la porteria defensada per Javi Jiménez.
12' Córner a favor de l'Elx. Centrada al segon pal i Álvaro envia la pilota als núvols quan rematava tot sol dins l'àrea petita.
14' Bona passada d'Emilio Sánchez a Querol, que davant de Javi Jiménez fa una rematada pèssima.
17' Jugada individual de Sergio León, que dribla Chus Herrero i xuta desviat des del vèrtex de l'àrea.
19' Tímid xut llunyà de Querol que atura sense problemes Javi Jiménez.
23' Gran passada entre els centrals de Samu de los Reyes cap a Natalio, que controla, es regira, però remata fluix a les mans de Javi Jiménez.
24' Espinosa avança sense oposició,
cedeix a Àlex Moreno, que amb la
punta de la bota toca la pilota, que atura René.
24' Juanjo no s'ho pensa i xuta des de fora de l'àrea. La pilota se'n va a la segona graderia del Martínez Valero.
25' Chus Herrero, que havia pujat a rematar un córner, fa una retallada però xuta amb l'esquerra molt desviat.
34' Centrada del lateral José Ángel que remata molt desviat Álvaro, just al punt de penal.
36' Arribada d'Àlex Moreno, que fa la centrada de la mort però, novament, Álvaro remata malament al primer pal.
39' Natalio retalla després de rebre la passada de Querol però el seu xut és desviat per un defensor a córner.
48' Mandi fa la centrada al punt de penal però Sergio León envia la rematada als núvols després que la pilota li botés instants abans.
52' Chumbi es baralla amb els centrals, la pilota li cau a Juanjo, que no pot connectar amb Querol a l'espai.
62' Espinosa trepitja l'àrea llagosterenca però Escassi li pren la pilota quan aquest es disposava a xutar.
66' Querol aprofita una passada aèria a l'espai i el català, el més murri de tots, fa el 0-1 a favor del Llagostera.
69' Tito, molt eficaç, rebutja una pilota a córner quan Sergio León tenia la canya ben a punt.
83' Gran passada d'Espinosa a l'espai i el pitxitxi de la categoria, Sergio Léon, no perdona, supera René i estableix l'empat (1-1).
84' Falta servida per Pitu Comadevall que remata Escassi de cap i obliga Javi Jiménez a fer una gran estirada.
89' Juanjo per a Pitu. El saltenc centra a Querol, que remata però topa amb les cames d'Álex Martínez.
91' Gran triangulació entre Imaz, Juanjo i Natalio que acaba a les botes de l'últim i Javi Jiménez refusa a córner.
92' Després del córner, l'Elx munta una contra però al final, en un quatre contra tres, Espinosa s'equivoca.
93' Pitu serveix un córner que Juanjo remata al segon pal amb el cap, dur, sec, però Javi Jiménez posa la mà.
GOLS: 0-1 (66') David Querol. 1-1 (84') Sergio León.
ÀRBITRE: Arias López (col·legi cantàbric). T.G.: al local Cristaldo (60'); als visitants Natalio (40') Emilio (82') i Ruymán (83'). T.V.: cap.
PÚBLIC: 7.997 espectadors a l'estadi Martínez Valero d'Elx.

VALENTS

Alsina va alinear homes ofensius com Emilio, Querol, Juanjo, Natalio i Chumbi

CONTROL DEFENSIU

Amb Tito i Chus com a centrals, la defensa gironina va collar León, Moreno i Espinosa
Els llagosterencs van disposar de múltiples ocasions i van fer treballar Javi Jiménez

LA BONA

Querol va posar l'ànima en el gol
i va aprofitar una indecisió de la defensa il·licitana
L'exllagosterenc va deixar amb la mel a la boca els jugadors d'Oriol Alsina en el 84'
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina: “Jugant així sumarem molts punts”.Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“Jugant així sumarem molts punts”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera


Alsina, ahir donant indicacions al Martínez Valero Foto: M. SEGARRA /LA VERDAD.
1
Com tota la plantilla llagosterenca, el tècnic Oriol Alsina també va mostrar la seva decepció per no haver aconseguit una victòria que van tenir a tocar. “Hem fet mèrits per guanyar el partit, hem tingut ocasions molt clares per marcar, fins i tot quan ens han empatat hem anat a buscar el partit i n'hem tingut tres més per fer l'1 a 2. Estem contents pel punt, però alhora emprenyats perquè ens han empatat quan només faltaven cinc minuts pel final”, va explicar Alsina, que tot i així va quedar molt satisfet amb el treball dels seus jugadors: “El punt té molt de mèrit, jugant així sumarem molts punts i vull felicitar els jugadors, s'han buidat fins al final. A fora de casa ja fa quatre o cinc jornades que estem molt millor, competim contra qualsevol equip i aquest és el camí, el de tenir mentalitat guanyadora.”
El tècnic llagosterenc també va parlar de les modificacions introduïdes en l'onze titular ahir al Martínez Valero. “Aquesta setmana havíem perdut algun jugador important, com en Marcos Tébar, però l'Escassi l'ha substituït bé al mig del camp, en Tito també ha estat bé com a central, cobrint en Sergio León. I l'Emilio ens ha permès controlar bé el partit, trenar diagonals...”, va comentar Alsina, que no va amagar que el partit de la setmana vinent contra el Mallorca a Palamós ha agafat un caire d'autèntica final, ja que tot el que no sigui una victòria deixarà el conjunt llagosterenc molt tocat per assolir l'objectiu de la salvació: “Tots els rivals són complicats i el Mallorca té un gran equip, a més de ser un rival directe. Esperem que la gent ens vingui a animar al camp, ja que estem convençuts que els podem guanyar. Som capaços de superar qualsevol equip de la categoria, només esperem que aquesta sort que ens està faltant ens acompanyi d'una vegada per totes.”

DESTACA L'EQUIP

“Vull felicitar els jugadors, s'han buidat fins al final. Aquest és el camí, tenir mentalitat guanyadora”

UN EMPAT INJUST

“Hem fet mèrits per guanyar. Hem tingut moltes ocasions clares, també després de l'empat”

COM UNA DERROTA

“Estem contents pel punt, però alhora emprenyats perquè ens han empatat a cinc minuts del final”
Llegir mes / Leer mas...

"Una reaparició agredolça". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Una reaparició agredolça

Ruymán. El canari, inactiu des de l'abril del 2015 per culpa d'una lesió als lligaments encreuats, va jugar els últims deu minuts i va ser testimoni de l'1-1

Ruymán, en una imatge d'arxiu Foto: MANEL LLADÓ.
1
Una de les notes positives del Llagostera ahir al Martínez Valero va ser la tornada als terrenys de joc de Ruymán Hernández després de més de deu mesos d'inactivitat. Concretament, Ruymán no jugava un partit des del 19 d'abril del 2015, quan el canari es va lesionar greument al genoll (es va trencar els lligaments encreuats) al camp del Tenerife, una fatídica lesió que ahir va quedar, per fi, oblidada del tot. “En el terreny personal estic content perquè he jugat els primers minuts de la temporada i m'he trobat bé, tot i que sortint en la segona meitat sempre és més complicat. Abans d'entrar tampoc és que hagi pensat gaire en la lesió, m'he limitat a concentrar-me en el que em deia l'entrenador. Només volia fer bé la meva feina”, va comentar el central esquerrà.
El de Ruymán va ser un retorn agredolç. I és que el canari va entrar quan faltaven deu minuts per substituir Chus Herrero i al cap de poc va veure en directe com l'exllagosterenc Sergio León marcava el gol de l'empat per a l'Elx. “Sortim fastiguejats, perquè ens mereixíem els tres punts. Fa unes quantes jornades que juguem més bé, sent sòlids al darrere i generant ocasions de gol, però ens falta definir-les. La mala situació en què estem també ajuda a tenir més mala sort”, va concloure Ruymán.

EL PROTAGONISTA

Estic content perquè he jugat els primers minuts de la temporada, però sortim fastiguejats perquè mereixíem els tres punts
Ens falta definir les ocasions. La mala situació en què estem també ajuda a tenir més mala sort
Ruymán Hernández
central del llagostera
Llegir mes / Leer mas...

Rubén Baraja Tècnic de l'Elx:“El nostre error ha posat el Llagostera en el partit”.Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“El nostre error ha posat el Llagostera en el partit”

Rubén Baraja Tècnic de l'Elx

Rubén Baraja, que va veure el partit des de la graderia per sanció, va lamentar l'errada del seu equip en el gol del Llagostera: “Quan no sumes els tres punts no pots estar content. Fins al seu gol el partit estava controlat i un error nostre ha posat el Llagostera en el partit. Els errors formen part del futbol.” Amb tot, el tècnic va elogiar l'actitud del seu equip: “Hem sabut no perdre el cap i hem trobat l'empat a un. Volem que l'equip torni a tenir solidesa. Els últims minuts no m'han agradat gens, cal trobar l'equilibri.” Baraja no va voler fer cas dels xiulets que es van sentir durant el partit: “La gent ens ha empès i ha estat a gran nivell. Quan et fan un gol, la gent pot discrepar. No depèn de mi, jo em preocupo de les coses importants. La gent pren aquesta decisió.”
Llegir mes / Leer mas...