diumenge, 6 de març del 2016

"La insistència de l'Elx fa que al Llagostera se li escapi la primera victòria de la temporada fora de casa (1-1)". Article de Esport 3

L'equip gironí s'ha avançat amb un gol de Querol, però la vocació ofensiva dels locals ha acabat portant l'empat, obra de Sergio León, que no ho ha celebrat
UE Llagostera
El Llagostera continua sense guanyar com a visitant, tot i que aquest dissabte, al camp de l'Elx ha estat a punt d'aconseguir-ho. Li han sobrat els últims vint minuts, i potser li ha faltat una mica més d'ambició, com la que ha mostrat el conjunt local durant tot el partit.
L'equip gironí s'ha limitat a sobreviure a la primera part, defensant-se dels atacs d'un Elx que, si bé no ha arribat a aclaparar, sí que hi ha posat més voluntat. El poc encert d'Álvaro, que ha tingut tres ocasions clares, pot haver-los costat els punts als locals. Sergio León també ha pogut obrir el marcador, amb la mateixa falta de fortuna. Per part del Llagostera, només un intent perillós de Natalio contra la porteria de Javi.
A la segona part ha quedat clar que si el Llagostera treia alguna cosa positiva del Martínez Valero havia de ser gràcies a alguna acció aïllada, aprofitant que l'Elx començava a parar menys atenció a la rereguarda, pendent com estava d'estar sempre a prop de l'àrea rival.
En aquesta fase, però, l'esforç il·licità no ha inquietat tant René, que s'ha vist protegit per una defensa més compacta. En canvi, el Llagostera ha sabut aprofitar la seva oportunitat en un atac ràpid, quan Querol, dins l'àrea, ha pescat un globus amb l'exterior i ha superat per alt el porter local.
A partir d'aquí, l'equip d'Oriol Alsina s'ha sotmès al setge d'un Elx que, a la desesperada, sí que ha trobat porta. Ho ha fet Sergio León, seguint una passada en profunditat i picant la pilota amb molta classe sobre la sortida de René. Ha estat el quinzè gol de l'ex del Llagostera, que li serveix per seguir com a "pichichi" de Segona, tot i que no ho ha celebrat. Més aviat s'ha disculpat amb els seus antics companys.
Amb l'1 a 1, els últims cinc minuts han estat el millor del partit: un festival de curses d'una àrea a l'altra. Ara sí, els catalans han estat més incisius i han tingut dues clares ocasions per sentenciar el partit. Però aquesta vegada no hi ha hagut sort.
Finalment, el repartiment de punts ha semblat el resultat més just, tot i que al Llagostera li serveix de ben poc: dormirà una setmana més com a cuer de la categoria.