dimarts, 6 de setembre del 2016

Diu @Marc_Fdez35: «El triomf ens ha tret un pes de sobre» .Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Marc Fernández: «El triomf ens ha tret un pes de sobre»

L'autor dels dos gols contra el Saguntí tindrà descans demà en la visita del Llagostera a Santander

06.09.2016 | 00:00 El primer heroi llagosterenc. Amb l'empat a un davant l'Espanyol B i la derrota al camp de l'Ebro (2-0), el Llagostera estava obligat a reaccionar i així ho va fer dissabte de la mà de Marc Fernández. Els d'Alsina eren mereixedors del major premi, els tres punts, però la defensa de l'Atlètic Saguntí no es deixava sorprendre. La insistència blaugrana, però, va tenir recompensa i finalment el mur valencià va caure gràcies a les dues dianes del davanter barceloní ja avançada la segona meitat.
Per al màxim golejador dels blaugrana en aquest inici de Lliga, la primera victòria del curs va deixar entre la plantilla una sensació d'alleugeriment. Segons Marc Fernández, «el Llagostera té unes expectatives altes i nosaltres mateixos ens posem una pressió que no hauríem de tenir». Per això, l'ex del Sabadell assegura que «ens hem tret un pes de sobre i ara esperem anar cap amunt».
L'extrem creu que els llagosterencs, davant l'Atlètic Saguntí, «vam patir l'angoixa d'haver de marcar i això ens va fer caure en la precipitació». Marc Fernández té la recepta per superar aquesta pressió: «la clau és jugar tranquils perquè hi ha un molt bon equip». En l'aspecte personal, Marc Fernández va abandonar el Nou Estadi amb un somriure d'orella a orella pel doblet de gols aconseguit però, sobretot, allò que el va fer sentir més feliç va ser haver donat tres punts d'or als blaugrana: «estic content perquè els gols van servir per treure'ns el neguit d'haver de marcar i ara espero que en vinguin més». En clau de futur, la competició no permet ni un respir perquè demà (20:30 h) els del Gironès disputen la segona ronda de la Copa al Sardinero davant el Racing i diumenge els espera un Hèrcules ferit amb dues derrotes seguides. Segons Fernández, «són dos bons partits que serviran per veure quin nivell té l'equip».
Convocats per a Santander
L'expedició del Llagostera viatja aquest matí cap a Santander per quedar-hi concentrat al vespre a l'espera del duel de Copa de demà contra el Racing. La convocatòria és aquesta: Moragón, Ratti, Masó, Albarrán, Álex Colorado, Marc Martínez, Vivancos, Robert Simón, Rubén Martínez, Carlos Cano, Samu, Setti, Manel, Pol Calvet, Eloi Zamorano, Marc Ferrer i Soufian. Alsina ha donat descans a Marc Fernández.
Llegir mes / Leer mas...

"Un doblet molt oportú".Article de @educiu a @lesportiucat

Un doblet molt oportú

Marc Fernández. L'extrem, que no marcava dos gols en un mateix partit des de juvenil, va donar al Llagostera la primera victòria de la temporada amb una decisiva actuació contra l'Atlètic Saguntí

Foto: JOAN SABATER.
1
El Llagostera va sumar dissabte passat la primera victòria de la temporada en superar l'Atlètic Saguntí 2-0. Va ser un triomf treballat i poc vistós, però vital per als interessos i la confiança dels llagosterencs, que no van poder desencallar el partit fins a la segona meitat, amb dos gols de Marc Fernández. L'extrem de Corbera de Llobregat ja havia estat un dels jugadors més destacats del Llagostera en els dos primers partits, però dissabte a Palamós va obtenir el premi del gol, i per partida doble, un fet que no aconseguia des de la seva etapa com a juvenil.
El doblet de Fernández va servir d'alleujament personal i col·lectiu, tal com afirma el mateix jugador. “Les expectatives del Llagostera són altes i potser per això tens una pressió que no hauries de tenir en aquest punt de la temporada. Parlo de l'equip i també dels futbolistes, de mi mateix, ja que semblava que el fet de no guanyar ni de marcar gaires gols ens feia estar ansiosos i precipitats, però aquesta victòria ens treu un bon pes de sobre i esperem que ens serveixi per anar cap amunt”, afirma l'atacant, que no té cap dubte que el Llagostera anirà creixent amb el pas de les jornades: “Hem demostrat que quan estem tranquils i juguem a la nostra manera fem un bon futbol, estic segur que mirarem a dalt, hi ha molt bon equip.”
Marc Fernández, fitxat aquest estiu procedent del Sabadell, ha estat fins ara un dels jugadors més utilitzats per Oriol Alsina, amb 251 minuts disputats en els tres primers partits (només se'n va perdre vint al camp de l'Ebre). Ara Marc i els seus companys ja estan plenament centrats en els dos partits d'aquesta setmana, el de demà de copa a El Sardinero contra el Racing (20.30 h) i el diumenge de lliga al camp de l'Hèrcules (19.30 h). “Són dos bons partits que ens serviran per veure el nivell de l'equip, al mateix temps que tampoc hi haurà conclusions definitives. La copa és una competició especial i la segona B és molt complicada, només estaran a dalt els equips més regulars”, diu Marc, que perfectament podria no viatjar a Santander per les rotacions.

EL PROTAGONISTA

La victòria ens treu un bon pes de sobre
i esperem que ens serveixi per anar cap amunt. Estic segur que mirarem a dalt, hi ha molt bon equip

UN FIX PER ALSINA

Hem demostrat que quan estem tranquils i juguem
de la nostra manera fem un bon futbol
Marc Fernández
extrem del llagostera
251
minuts
ha jugat Marc Fernández fins ara. El de Corbera de Llobregat només se n'ha perdut
20 al camp de l'Ebre.
Darrera actualització ( Dimarts, 6 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...