dimarts, 30 d’agost del 2016

"CRÓNICA | Ebro 2-0 Llagostera, naufragio en el Ebro". De @Santi_mga para @SegundaB_GP.

CRÓNICA | Ebro 2-0 Llagostera, naufragio en el Ebro

107

Un gol a los dos minutos de juego de Moustapha condiciona el partido al Llagostera, que fue incapaz de perforar la portería de los aragoneses.  Ya en el descuento, Gabarre sentenció para el CD Ebro, que se coloca líder de grupo, junto con Barcelona B, Valencia Mestalla y Atlético Baleares.
Domingo 28 de Agosto. 12 del mediodía, La Almozara. Sol de justicia. Cual duros protagonistas de cualquier clásico del western,  CD Ebro y Llagostera se citaban en un duelo que pondría a prueba no sólo su destreza en el terreno de juego, sino también su resistencia y capacidad física.
El Llagostera preparaba sus armas. Se ajustaba el sombrero y contemplaba preocupado el escenario donde se desarrollaría el duelo. Sabía que hoy se enfrentaría a un rival peligroso, conocedor de los secretos de un terreno de juego donde ya había salido victorioso frente a enemigos de mayor entidad. Al otro lado de la arena se encontraba el CD Ebro, con la mirada fija en su oponente. Observándolo. Estudiando cada uno de sus movimientos.
Al Llagostera no le dio tiempo ni a desenfundar. Corría el minuto dos de juego cuando Moustapha robó el balón en zona de peligro, y tras realizar una pared con Canario, se quedó sólo en el mano a mano con Moragón, al que batió por bajo. El tanto dejó tocados a los catalanes, que sin embargo trataban de reaccionar con control de posesión, buscando un resquicio ante un rival bien pertrechado atrás, dispuesto a hacerse fuerte tras haber acertado con ese primer disparo.
El Llagostera tuvo una muy buena oportunidad de igualar la contienda, pero su revólver se encasquilló en el peor momento. Una mala cesión atrás de Maureta en el minuto 13 de partido, la recogió el atacante del Llagostera Pablo Sánchez que encaró a Montoya, pero su disparo, demasiado centrado, no superó al meta del CD Ebro. Montoya terminó la acción lesionado, teniendo que ser sustituido por el cancerbero suplente Marqueta, que a la postre cuajaría también un excelente partido.
A partir de ahí, el Llagostera siguió llevando la iniciativa del partido, pero mediante un dominio de posesión estéril, que no hacía pasar por apuros a la defensa local. Los centrales del CD Ebro Alfonso y Maureta se imponían en los balones aéreos con claridad, y en el centro del campo Moustapha se multiplicaba tanto en defensa como en el inicio de los contragolpes para su equipo. No dio la sensación de que el resultado corriera peligro para el CD Ebro durante esta primera parte.
En la reanudación parecían cambiar las cosas. Manel probó fortuna para el Llagostera nada más iniciarse el segundo tiempo, pero su disparo se marchó fuera, ligeramente desviado a la derecha de Marqueta. Sin embargo, pasaban los minutos y los ataques infructuosos del Llagostera morían una y otra vez en el fortín del CD Ebro. Oriol Alsina, técnico del Llagostera, decidió cambiar la estrategia. Ya que por tierra parecía imposible penetrar en la férrea defensa zaragozana, decidió intentarlo por agua. Quien sabe, quizá el Ebro podría servir de fuente de inspiración a los catalanes. Oriol Alsina sacó su flota, y pasó a jugar con dos delanteros, cambió de piezas (Carlos Cano y Rubén Martínez, sustituyeron a Pablo Sánchez y Marc Martínez, respectivamente), y el equipo pareció tener algo más de presencia ofensiva, con más de veinte minutos por delante por jugar. Sin embargo, fue un espejismo. Las ocasiones continuaron llegando a cuentagotas.
Aun así, el Llagostera dispuso de una oportunidad de oro para conseguir el empate. Un lanzamiento indirecto de falta en el interior del área en el minuto 70, que el colegiado concedió por juego peligroso de la defensa local. Rubén Martínez tocó en corto para el disparo de Carlos Albarrán, pero el revólver se volvió a encasquillar para el Llagostera. No era el día. Albarrán se resbaló en el golpeo y Marqueta consiguió desviar el balón a córner, en una buena intervención.
Ya a la desesperada, los visitantes se lanzaron con todo lo que les quedaba en busca del empate, dejando muchos espacios a sus espaldas. En una contra en superioridad, Txema Pan estuvo a punto de sentenciar al Llagostera, pero no supo culminarla con éxito. A la segunda, sin embargo, Gabarre no perdonaría la sentencia. Asistencia de Txema Pan para que el delantero del CD Ebro finiquitase definitivamente el duelo, marcando el 2-0 en el minuto 92. Tocado y hundido para el Llagostera. El colegiado ya no permitió sacar de centro. No había tiempo para más y los tres puntos se quedaron en La Almozara de manera justa.
Partido completo de un CD Ebro que tiene muy buena pinta y sabe a lo que juega. La próxima jornada viajará a Valencia para enfrentarse al Valencia Mestalla, otro equipo que ha iniciado de manera inmejorable la competición.
La otra cara de la moneda es el Llagostera, que únicamente ha conseguido un gol de penalti en estas dos jornadas, y que tendrá una nueva oportunidad de cambiar el rumbo hacia aguas más tranquilas el próximo fin de semana ante el Atlético Saguntino en Palamós, un rival que por el momento cuenta por derrotas sus partidos esta temporada.

Ficha técnica:
  • Ebro: Montoya (Marqueta, m. 19), Pajarero, Eneko, Maureta, Alfonso, Iván Forte, Kevin Lacruz, Moustapha, Gabarre , Canario (Alain Barrón, m. 63) y Víctor Bravo (Txema Pan, m. 79).
  • Llagostera: Moragón, Albarrán, Rodri, Diego Jiménez, Merchán, Setti, Pablo Sánchez (Carlos Cano, m. 66), Marc Martínez (Rubén Martínez, m. 59), Manel Martínez,   Colorado y Marc Fernández (Robert Simón, m. 71).
Goles1-0, m. 2, Moustapha2-0, m. 92, Gabarre.
Árbitro: Iván Muñoz Pérez (valenciano). Vieron amarilla los locales Moustapha, Gabarre y Txema Pan y por parte del Llagostera Rodri, Diego Jiménez, Marc Martínez, Colorado y Rubén Martínez.
Incidencias: Partido correspondiente a la segunda jornada del grupo III de la Segunda B disputado en CMF La Almozara “El Carmen”ante unos 400 espectadores. El portero local Montoya abandonó el encuentro en el minuto 17, por lesión en su mano derecha.



Foto: Irene (@IreneThunders).
Llegir mes / Leer mas...

"Un càstig massa dur". Article de Raul Sanz a @elconvocat

C.D. Ebro 2-0 U.E. Llagostera

El CD Ebro tomba al Llagostera 2-0 en un treballat partit dels locals

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
No era el dia dels homes d’Oriol Alsina. Ni la calor, ni les dimensions del terreny de joc van acompanyar als blaugranes. I més, quan el rival ja sabia a què jugar en cada moment del matx.
El pitjor escenari possible
Si ja és difícil guanyar a un equip fora de casa, encara ho és més quan en el primer minut de joc se’t capgira tot allò planificat durant la setmana. No es pot començar d’una manera més dolenta.
Després d’una meravellosa paret amb Canario, Moustapha (1’) definia amb l’exterior de la bota dreta i pujava el primer al marcador. Una jugada magnífica que trencava tota la línia defensiva catalana.
A aquest gol, se li sumaven més problemes. A les 12 del matí, al barri de La Almozara, sota un sol lluent i fregant els quaranta graus; a un camp petit, amb unes dimensions peculiars. Unes característiques a les que ja està acostumat a jugar el conjunt d’Emilio Larraz.
Buscant a Manel
Des de que l’àrbitre va xiular l’inici dels 90’, els de la Costa Brava no van intentar una altre manera d’arribar a l’atac que a través de Manel Martínez. Ja fos mitjançant Moragón o la parella de centrals, la pilota sempre viatjava en busca de l’atacant gironí.
A prop del primer quart d’hora de partit, un error defensiu local, gairebé va ser aprofitat per Pablo Sánchez, però el xut del migcampista –sol, davant de porteria– va ser rebutjat per Montoya. A raó d’aquesta aturada, el meta va haver d’abandonar el terreny de joc, degut a una lesió a la mà.
L’Ebro va saber jugar durant tot moment. És més, es va mostrar còmode amb els intents de jugada dels visitants. Acostumat a aquestes circumstàncies, i en aquest terreny de joc, els locals es van mostrar completament tranquils.
El Llagostera va gaudir de diversos serveis des de la cantonada, però tots marxaven passats al segon pal o la rematada sortia alta. Abans d’arribar al descans, Rodri ho va intentar amb un llançament de falta però Marqueta va desviar el xut.
El mateix guió a la segona part
Després de passar pels vestuaris, la pel·lícula va ser la mateixa. El Llagostera que ho intentava amb pilotes llargues i l’Ebro que responia amb contundència defensiva.
Alsina va voler canviar el resultat amb dos puntes i la entrada de Carlos Cano, però aquest intent va quedar en res. A la última jugada, en un contraatac, Gabarre (93’) va certificar la victòria local.
Qüestió de profit
Certament, el Llagostera va gaudir de més oportunitats que l’Ebro, però aquests van estar més llestos en tot moment. Els blaugranes no van saber llegir el partit i ho van pagar.
Tot i la poca agressivitat, l’àrbitre es va donar el luxe de repartir fins a vuit targetes grogues. És cert que el Llagostera ha de millorar, però tenia al davant a un equip que promet donar moltes alegries a la seva afició.
A la propera jornada, els aragonesos viatjaran a València, a jugar contra un dels molts filials que hi ha al grup III de la Segona Divisió B. D’altra banda, els gironins hauran de refer-se de les dues primeres jornades, a casa, rebent al Club Atlético Saguntino
FITXA DEL PARTIT – SEGONA DIVISIÓ B (GRUP III), JORNADA 2:
2 – CD Ebro: Montoya (Marqueta, 19’), Fernández, Eneko, Maureta, Pajarero, Iván, Lacruz, Moustapha, Gabarre, Canario (Alain, 63’), Víctor Bravo (Pan, 79’).
0 – UE Llagostera: Moragón, Albarrán, Rodri, Diego, Merchán, Setti, Pablo (Cano, 66’), Marc Martínez (Rubén, 59’), Manel, Alex Colorado, Marc Fernández (Simon, 71’).
Gols: 1-0 (Moustapha, 1’); 2-0 (Gabarre, 93’).
Àrbitre: Ivan Muñoz.
Targetes: Moustapha, Gabarre i Pan, per part del Ebro; Alex, Rodri, Marc, Diego i Ruben, per part del Llagostera.
Estadi: Camp Municipal Almozara.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera més ofensiu arrenca sense pólvora". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera més ofensiu arrenca sense pólvora

30.08.2016 | 07:16
El Llagostera més ofensiu arrenca sense pólvora
El Llagostera més ofensiu arrenca sense pólvora
El gol és el bé més preuat en el món del futbol i, alhora, el que més car es paga quan se'n vol sortir a buscar al mercat. El Llagostera, pel que fa a l'apartat golejador, no està tenint un inici de lliga com s'esperava. Amb només un gol en dues jornades de lliga, està clar que millorar la definició s'està convertint en una de les assignatures que l'equip haurà d'aprovar amb el pas de les jornades. La secretaria tècnica blaugrana, encapçalada per l'entrenador Oriol Alsina, no ha escatimat esforços a l'hora no només de reforçar tota la plantilla, sinó també d'apuntalar la zona d'atac. El maresmenc ha treballat braç a braç amb Javi Salamero i Gerard Escoda amb la intenció de formar una plantilla competitiva, però sobretot de tenir a les seves ordres un equip que tingui gol.
Durant aquest estiu, els del Gironès s'han assegurat una bona nòmina de futbolistes amb un clar caràcter ofensiu i golejador que, des del cos tècnic blaugrana, s'espera que ben aviat pugui donar els seus fruits. En les dues primeres jornades del campionat de lliga (l'empat 1-1 a casa contra l'Espanyol B?i la desfeta per 2-0 al camp de l'Ebro d'aquest passat diumenge) han participat un munt de cares noves a les files llagosterenques;?la gran majoria d'elles, amb l'etiqueta de golejadors penjada al coll. De moment, però, no han tingut la sort ni tampoc l'encert de fer entrar la pilota a dins la porteria contrària. Els Marc Fernández, Rubén Martínez, Álex Colorado, Rafa Jordà, Pablo Sánchez, Manel, Robert Simón i Carlos Cano han provat de superar els porters de l'Espanyol B?i també de l'Ebro, però tan sols el migcampista Marc Martínez, un home que va confessar que la seva especialitat no és precisament la de marcar gols, ha estat l'únic capaç de perforar la xarxa de l'adversari de torn. A?més, va fer-ho des del punt de penal.
És molt aviat per encendre cap tipus d'alarma perquè la competició tot just acaba de donar les seves passes. A més, en el cas del conjunt llagosterenc és imprescindible aplicar una dosi de paciència, tenint en compte que la plantilla és pràcticament nova al cent per cent, amb 16 fitxatges realitzats.
Alsina demana paciència
El tècnic d'Arenys de Mar, Oriol Alsina, és del tot conscient, com va apuntar després de la primera jornada, que «encara és necessari que passin unes quantes setmanes per veure la millor versió d'aquest Llagostera». A més, com va explicar després de la derrota a l'estadi de l'Almozara de Saragossa, el botí d'un punt de sis i de tan sols un gol a favor no el preocupa en excès perquè «crec que hem estat molt superiors a l'Ebro, hem gaudit de més i millors ocasions i l'únic que ha passat és que no hem ficat la pilota on tocava».
El que és clar és que el malefici a domicili tampoc s'ha pogut trencar als primers compassos del retorn del club a la Segona Divisió B. Un dels objectius dels homes d'Alsina en el primer partit lluny de la Costa Brava era el d'acabar d'una vegada per totes amb la malastrugança que persegueix els blaugrana fora de casa. Després d'acumular tota la lliga passada sense vèncer lluny de Palamós, el passat diumenge a Saragossa els gironins van allargar els registres negatius fins als 22 partits sense sumar els tres punts a domicili. El proper intent del Llagostera per posar el punt i final a més de quinze mesos sense guanyar a fora serà el diumenge 11 de setembre a l'estadi Rico Pérez d'Alacant, llar de l'Hèrcules.
Dissabte, contra el Saguntí
El Llagostera va fer oficial ahir l'horari definitiu del partit corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga que enfrontarà l'equip blaugrana amb l'Atlètic Saguntí. El duel, fixat per aquest dissabte 3 de setembre, donarà el seu tret de sortida a partir de dos quarts de 7 de la tarda. El conjunt valencià arribarà a Palamós amb uns números similars als blaugrana: només sumen un punt de 6 possibles, encara no coneixen la victòria i en l'únic desplaçament que han fet fins a la data van caure derrotats:?va ser a la jornada inaugural, per 3-1, amb el Barça B.
Llegir mes / Leer mas...

"Un malefici que no s'acaba".Article de @educiu a @lesportiucat

Un malefici que no s'acaba

2a divisió B. Amb la derrota al camp de l'Ebre el Llagostera va ampliar a 22 la ratxa de partits sense vèncer a domicili. Els llagosterencs no van guanyar cap partit a fora el curs passat a segona A

Marc Fernández, intentant un xut al camp de l'Ebre Foto: HERALDO / RUBÉN LOSADA.
1
El Llagostera ha començat a mig gas en el seu retorn a segona B, i ha aconseguit un sol punt en les dues primeres jornades de lliga després de l'empat contra l'Espanyol B (1-1) i de la derrota dissabte passat al camp de l'Ebre (2-0). En l'últim partit en terres aragoneses el conjunt dirigit per Oriol Alsina va evidenciar que encara li falta temps d'acoblament per trobar la millor versió (cal recordar que la plantilla és pràcticament nova respecte a la del curs passat), al mateix temps que va allargar el seu particular malefici a camp contrari. I és que amb la derrota a La Almozara el Llagostera va ampliar a 22 la ratxa de duels sense vèncer a domicili, o el que és el mateix, gairebé un any i tres mesos sense cap alegria lluny de casa.
Per recordar l'última victòria dels llagosterencs a fora hem de retrocedir fins al diumenge 7 de juny del 2015, l'última jornada del curs 2014/15 a segona A, quan el Llagostera va superar el Valladolid al José Zorrilla (2-4). I des de llavors, res de res, ja que els de la Costa Brava van ser incapaços de vèncer en cap dels 21 partits a domicili de la temporada passada (4 empats i 17 derrotes), fet que va ser el principal causant del descens de l'equip. Tot i això, l'estadística no preocupa gaire el tècnic, Oriol Alsina, que no vol ni sentir a parlar del passat i només pensa a reconduir el mal inici de temporada de l'equip blaugrana.
El Llagostera va tenir ahir descans i avui reprendrà l'activitat amb un entrenament que servirà per començar a preparar el pròxim partit contra l'Atlètic Saguntí, programat per dissabte a les 18.30 h al Palamós-Costa Brava. Els llagosterencs estan a l'espera de saber com evolucionen el central Samu San José i el davanter Rafa Jordà, baixes en l'últim partit per culpa de problemes físics.

QUEDA LLUNY

A segona A (15/16)
Lugo-LLAGOSTERA (j. 2)
1-0
Albacete- LLAGOSTERA (j. 4)
1-0
Girona-LLAGOSTERA (j. 6)
2-2
Mallorca-LLAGOSTERA (j. 8)
1-0
Alcorcón-LLAGOSTERA (j. 10)
6-1
Athletic B-LLAGOSTERA (j. 12)
2-0
Nàstic-LLAGOSTERA (j. 14)
2-0
Oviedo-LLAGOSTERA (j. 16)
2-1
Còrdova-LLAGOSTERA (j. 17)
2-0
Almeria-LLAGOSTERA (j. 19)
2-1
Saragossa-LLAGOSTERA (j. 21)
1-0
Osasuna-LLAGOSTERA (j. 22)
3-0
Alavés-LLAGOSTERA (j. 24)
1-0
Tenerife-LLAGOSTERA (j. 26)
3-1
Elx-LLAGOSTERA (j. 28)
1-1
Valladolid-LLAGOST. (j. 30)
3-0
Ponfe-LLAGOSTERA (j. 32)
1-0
Numància-LLAGOSTERA (j. 34)
1-1
Osca-LLAGOSTERA (j. 36)
3-1
Mirandés-LLAGOSTERA (j. 39)
0-0
Leganés-LLAGOSTERA (j. 41)
2-0
A segona B (16/17)
Ebre-LLAGOSTERA (j. 2)
2-0
7/6/15
Últim triomf
fora de casa. Va ser a Valladolid (2-4) en l'última jornada del curs 2014/15, a segona A
Darrera actualització ( Dimarts, 30 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...