dimarts, 30 d’agost del 2016

"Un càstig massa dur". Article de Raul Sanz a @elconvocat

C.D. Ebro 2-0 U.E. Llagostera

El CD Ebro tomba al Llagostera 2-0 en un treballat partit dels locals

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
No era el dia dels homes d’Oriol Alsina. Ni la calor, ni les dimensions del terreny de joc van acompanyar als blaugranes. I més, quan el rival ja sabia a què jugar en cada moment del matx.
El pitjor escenari possible
Si ja és difícil guanyar a un equip fora de casa, encara ho és més quan en el primer minut de joc se’t capgira tot allò planificat durant la setmana. No es pot començar d’una manera més dolenta.
Després d’una meravellosa paret amb Canario, Moustapha (1’) definia amb l’exterior de la bota dreta i pujava el primer al marcador. Una jugada magnífica que trencava tota la línia defensiva catalana.
A aquest gol, se li sumaven més problemes. A les 12 del matí, al barri de La Almozara, sota un sol lluent i fregant els quaranta graus; a un camp petit, amb unes dimensions peculiars. Unes característiques a les que ja està acostumat a jugar el conjunt d’Emilio Larraz.
Buscant a Manel
Des de que l’àrbitre va xiular l’inici dels 90’, els de la Costa Brava no van intentar una altre manera d’arribar a l’atac que a través de Manel Martínez. Ja fos mitjançant Moragón o la parella de centrals, la pilota sempre viatjava en busca de l’atacant gironí.
A prop del primer quart d’hora de partit, un error defensiu local, gairebé va ser aprofitat per Pablo Sánchez, però el xut del migcampista –sol, davant de porteria– va ser rebutjat per Montoya. A raó d’aquesta aturada, el meta va haver d’abandonar el terreny de joc, degut a una lesió a la mà.
L’Ebro va saber jugar durant tot moment. És més, es va mostrar còmode amb els intents de jugada dels visitants. Acostumat a aquestes circumstàncies, i en aquest terreny de joc, els locals es van mostrar completament tranquils.
El Llagostera va gaudir de diversos serveis des de la cantonada, però tots marxaven passats al segon pal o la rematada sortia alta. Abans d’arribar al descans, Rodri ho va intentar amb un llançament de falta però Marqueta va desviar el xut.
El mateix guió a la segona part
Després de passar pels vestuaris, la pel·lícula va ser la mateixa. El Llagostera que ho intentava amb pilotes llargues i l’Ebro que responia amb contundència defensiva.
Alsina va voler canviar el resultat amb dos puntes i la entrada de Carlos Cano, però aquest intent va quedar en res. A la última jugada, en un contraatac, Gabarre (93’) va certificar la victòria local.
Qüestió de profit
Certament, el Llagostera va gaudir de més oportunitats que l’Ebro, però aquests van estar més llestos en tot moment. Els blaugranes no van saber llegir el partit i ho van pagar.
Tot i la poca agressivitat, l’àrbitre es va donar el luxe de repartir fins a vuit targetes grogues. És cert que el Llagostera ha de millorar, però tenia al davant a un equip que promet donar moltes alegries a la seva afició.
A la propera jornada, els aragonesos viatjaran a València, a jugar contra un dels molts filials que hi ha al grup III de la Segona Divisió B. D’altra banda, els gironins hauran de refer-se de les dues primeres jornades, a casa, rebent al Club Atlético Saguntino
FITXA DEL PARTIT – SEGONA DIVISIÓ B (GRUP III), JORNADA 2:
2 – CD Ebro: Montoya (Marqueta, 19’), Fernández, Eneko, Maureta, Pajarero, Iván, Lacruz, Moustapha, Gabarre, Canario (Alain, 63’), Víctor Bravo (Pan, 79’).
0 – UE Llagostera: Moragón, Albarrán, Rodri, Diego, Merchán, Setti, Pablo (Cano, 66’), Marc Martínez (Rubén, 59’), Manel, Alex Colorado, Marc Fernández (Simon, 71’).
Gols: 1-0 (Moustapha, 1’); 2-0 (Gabarre, 93’).
Àrbitre: Ivan Muñoz.
Targetes: Moustapha, Gabarre i Pan, per part del Ebro; Alex, Rodri, Marc, Diego i Ruben, per part del Llagostera.
Estadi: Camp Municipal Almozara.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui