dijous, 25 d’agost del 2016

"El Llagostera s'anima a fer «un pas endavant» ".Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera s'anima a fer «un pas endavant»

Jord Masó es mostra convençut que «en unes setmanes millorarem i els bons resultats arribaran»

25.08.2016 | 07:31
Després de debutar amb un empat contra l'Espanyol B, el Llagostera prepara des d'ahir el primer desplaçament de la temporada. Serà a Saragossa, on s'enfrontarà a l'Ebro, equip al que visitarà amb deures per fer. Tot i el mal regust de boca per haver cedit dos punts a Palamós en l'estrena, el vestidor està convençut que hi ha aspectes positius i negatius i que un cop els setzes fitxatges d'estiu s'adaptin, l'equip creixerà traduint-ho en bons resultats.
Per a Jordi Masó, un dels pocs supervivents de l'última temporada, «els primers partits sempre són complicats perquè tot just comences a competir». El primer partit després de dos anys seguits a Segona A va deixar el de Fontcoberta amb «males sensacions» tot i que amb tantes jornades per davant ell està convençut que «això ho tirarem endavant» perquè «tots plegats ja ens comencem a conèixer». «És normal no estar del tot conjuntats en el primer partit, però estic segur que en uns setmanes millorarem, serem un equip molt compacte i resultats com un 1-0 no se'ns tornaran a escapar», rematava.
Per a Jordi Masó, tot i que el Llagostera disposa d'una de les plantilles de més garanties i que porti penjada al coll l'etiqueta de favorit per fer el play-off, lluitar a dalt de tot no serà bufar i fer ampolles. «La categoria és complicada. Aquí els equips vindran a tocar la pilota perquè el camp és gran, com va fer l'Espanyol», va alertar.
Aprendre automatismes i conjuntar-se com a equip és una de les claus, però també ho és millorar a totes dues àrees. «Vam deixar a l'Espanyol B massa metres per poder jugar i fer això contra un final genera molts espais». La recepta per al gironí és ben clara:?«Hem de fer un pas endavant, jugar amb més intensitat, fer vigilàncies individuals i en atac combinar una mica més».
Aimar, a Finlàndia
El defensa Aimar Moratalla, que ha vestit la samarreta del Llagostera les últimes 7 temporades jugarà aquest curs a l'SLK?Seinajoki finlandès.
Llegir mes / Leer mas...

"José Moragón torna a ser el titular a la porteria blaugrana". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

José Moragón torna a ser el titular a la porteria blaugrana

El manacorí va ser el porter del Llagostera en la primera jornada de lliga a Segona B i es va avançar als seus companys Ratti i Busquets

25.08.2016 | 07:31
Moragón va ser el porter titular del Llagostera en la primera jornada.
Moragón va ser el porter titular del Llagostera en la primera jornada.
En les dues últimes temporades, el debat a la porteria del Llagostera no existia. L'actual porter del Girona, René Román, era l'amo i senyor dels tres pals llagosterencs i els seus competidors, Nico Ratti i José Moragón, havien d'observar els partits dels llagosterencs a la Segona Divisió A des de la banqueta o la graderia. Pràcticament només una lesió patida la temporada passada quan l'andalús es va fer mal a l'estadi Carlos Belmonte d'Albacete el va apartar de la titularitat. Aquell dia, René Román es va fracturar el cap de l'húmer i va romandre fora de combat un total de vuit partits, un període de temps que de manera alternativa i equitativa van aprofitar Moragón i Ratti amb quatre partits cadascun. Això sí, un cop recuperat l'andalús, la propietat dels tres pals llagosterencs va tornar a ser seva.
Aquest estiu, amb la marxa cap a Montilivi de René Román, l'interrogant era saber qui seria el titular a la porteria blaugrana de les tres opcions existents: Ratti, Moragón o l'acabat d'aterrar Pol Busquets. El dubte va quedar aclarit en la primera jornada de Lliga. L'escollit va ser el manacorí Moragón, un futbolista que enguany compleix la cinquena temporada a les files del Llagostera i juntament amb Ratti, Masó i Nando Quesada són els únics supervivents del curs passat. Moragón és el més veterà de tots tres (28 anys) i malgrat que tant aquest estiu com en l'anterior s'havia especulat amb la seva possible sortida, finalment es manté a l'equip i ho fa, a més a més, com a titular.
En el duel davant l'Espanyol B, l'hispanoargentí Nico Ratti va ser qui va ocupar el lloc de porter suplent, mentre que la nova incorporació, el porter de Sant Feliu de Guíxols Pol Busquets, va quedar fora de la llista de convocats en l'estrena dels blaugrana a la Segona Divisió B. El jugador format al planter del Barça i que també ha passat pel futbol base de l'Atlètic de Madrid i de l'Sporting de Gijón ha arribat aquest estiu per afegir competència a la porteria.
D'altra banda, malgrat els últims fitxatges de l'argentí Setti i de Manel Martínez, el club no descarta realitzar una darrera incorporació abans que no es tanqui el mercat.
Llegir mes / Leer mas...

"La porteria del Llagostera, en constant debat". Article de @educiu a @lesportiucat

La porteria del Llagostera, en constant debat

2a divisió B. Moragón es va imposar en el primer partit de lliga al davant de Ratti i Pol Busquets. El club no descarta algun moviment d'última hora

Ratti i Moragón, amb Oriol Alsina i Nando Quesada darrera seu Foto: E.C.
1
El Llagostera va debutar en la lliga dissabte passat amb un empat a casa contra l'Espanyol B (1-1). El conjunt llagosterenc va presentar un onze titular format gairebé íntegrament per nous fitxatges, i és que Jordi Masó i Jose Moragón van ser els únics supervivents de la plantilla del curs passat. Pel que fa al porter, es va imposar per davant de Nico Ratti i Pol Busquets, suplent i descartat de la convocatòria, respectivament. Durant la pretemporada el tècnic, Oriol Alsina, va manifestar en diferents ocasions que aquesta temporada tenia la intenció d'anar alternant els porters en funció del partit, amb l'afegit que tant Busquets com Ratti podrien combinar el primer equip i el filial de primera catalana sempre que es desitgés, en ser jugadors sub-23. Aquesta fórmula podria ser interessant per a Busquets, però no per a Ratti, que acumula unes quantes temporades amb molt poca participació i que no vol estar un altre any a la banqueta.
A l'estiu, tant Ratti com Moragón (els dos porters de l'ascens a segona A del 2014) semblaven estar més fora que dins del club, però finalment tots dos es van quedar i només René Román va deixar l'equip, quan va fitxar pel Girona. Semblava que tot havia quedat solucionat a la porteria llagosterenca, però amb el mercat obert fins al 31 d'agost la situació encara podria fer un gir d'última hora. Sense tampoc descartar que tot continuï tal com està, qui tindria més possibilitats de trobar una nova destinació és Ratti, a qui fa temps li van arribar diverses propostes de tercera divisió (l'Olot va ser un dels primers interessats), algunes de les quals encara continuen damunt la taula. Si finalment el porter andorrà sortís, el Llagostera podria fitxar un altre jugador sub-23, i és que els llagosterencs ja tenen les setze fitxes superiors ocupades (el davanter Manel es va quedar l'última).
Paral·lelament, el Llagostera continua negociant la incorporació d'un lateral esquerre. La direcció esportiva ha centrat els esforços en Xavi Quintillà (Barça B), però sense descartar altres opcions per si finalment l'operació se'n va en orris.

FUTUR INCERT

Ratti, suplent
en el debut,
vol més minuts
i té diverses propostes de tercera divisió

A L'ESTIU

Ratti i Moragón, els dos porters de l'ascens a 2a A, semblaven més fora que dins. René va marxar (Girona)

EFECTE DOMINÓ

El Llagostera podria fitxar
un altre jugador sub-23 si finalment surt un porter de l'equip
Darrera actualització ( Dijous, 25 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...