dimecres, 24 d’agost del 2016

"Xavi Quintillà (Barça B), una opció per al lateral esquerre". Article de @educiu a @lesportiucat

Xavi Quintillà (Barça B), una opció per al lateral esquerre

2a divisió B. El Llagostera negocia la incorporació del jove defensa blaugrana per reforçar una posició en la qual només hi ha Valentín, a més del jove Maynau

Quintillà, en un partit amb el Barça B Foto: ALBERT SALAMÉ.
1
Quan falta una setmana perquè es tanqui el mercat de fitxatges, el Llagostera continua amb la intenció de completar la plantilla amb una o dues peces més. La posició que el club llagosterenc està més interessat a reforçar és la de lateral esquerre, ja que actualment a l'equip només hi ha Valentín Merchán com a jugador específic. També hi pot actuar el jove Joan Maynau, que ha deixat molt bones sensacions durant la pretemporada, encara que el Llagostera vol que el jugador continuï foguejant-se principalment en el filial de primera catalana, sense descartar que pugui ajudar el primer equip en moments puntuals.
Diferents perfils
El club llagosterenc vol tenir totes les posicions doblades, i ja fa dies que va centrar els esforços a trobar la peça que li falta al lateral esquerre. La direcció esportiva es va interessar primer per dos futbolistes del Madrid B, l'exjugador de l'Olot Luismi Quezada i Sergio Reguilón, encara que en ambdós casos les negociacions no van poder-se concretar (tot indica que Quezada continuarà en el filial blanc i Reguilón anirà al Logroñés), fet que va obligar el Llagostera a buscar altres opcions. Aquí és on va entrar en escena Xavi Quintillà, defensa de 20 anys del Barça B que tant pot actuar de lateral com a l'eix de la defensa. La necessitat d'incorporar un jugador sub-23 (el Llagostera té totes les fitxes superiors ocupades) fa que Quintillà encaixi perfectament en les prioritats dels de la Costa Brava, que hauran de competir amb altres equips pel jugador, com per exemple el Lleida. El curs passat el defensa va jugar 650 minuts repartits en 8 partits amb el filial del Barça a 2a B.
S'entrenen a Llagostera
El conjunt que dirigeix Oriol Alsina va continuar preparant ahir el següent partit al camp de l'Ebro (diumenge a les dotze del migdia) al municipal de Llagostera, de gespa artificial i d'unes característiques similars a les de l'estadi aragonès. L'equip llagosterenc espera sumar la primera victòria de la temporada, després d'empatar a un gol contra l'Espanyol B en la primera jornada, a Palamós.

S'ALLUNYEN

El club també va temptejar Luismi Quezada i Reguilón, tots dos del Madrid B

Aimar, al Sjk Seinajoki de Finlàndia

Després del descens del curs passat, l'èxode de jugadors en el Llagostera va ser massiu. L'últim a trobar nova destinació ha estat Aimar Moratalla, que aquesta temporada jugarà al Sjk Seinajoki de la primera divisió finlandesa després de formar part recentment de les sessions AFE, destinades a jugadors sense equip (també hi va estar un altre exllagosterenc, Tito Ortiz, que finalment va firmar per l'UCAM Múrcia de 2a. D'aquesta manera, Aimar veu complert el seu desig de provar una aventura a l'estranger després d'haver tancat una etapa de set temporades al Llagostera. En els últims dos cursos a segona A, Aimar va alternar les posicions de lateral dret i central i va tenir una participació intermitent (1.354 minuts en 18 partits la temporada passada).
Darrera actualització ( Dimecres, 24 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...