dimarts, 15 de setembre del 2015

Jona regala los tres puntos al Albacete en plena feria

Article de l' "AS"

El Llagostera no fue rival para el conjunto de Luis César y tan solo mejoró con la entrada de Mosquito. El primer triunfo de los manchegos.


Llegir mes / Leer mas...

Desconnexions fatals

Article de l'Esportiu / per Edu Ciurana

Handicap. El Llagostera va fer una primera part molt fluixa contra l'Albacete, un fet que ja li va passar factura a Lugo, amb el mateix resultat (1-0). L'inici de lliga és pitjor que el del curs passat

Portu, l'home més incisiu de l'Albacete el diumenge passat, vigilat de ben a prop per Fran Cruz Foto: AGENCIA LOF.
1
El Llagostera ha començat la temporada molt irregular, capaç del millor i del pitjor. Abans de l'última jornada, el conjunt llagosterenc havia enllaçat dues victòries consecutives –golejada per 3-0 en la lliga contra l'Alavés i victòria per 2-1 en la copa contra l'Albacete–, una bona dinàmica que es va trencar diumenge passat al Carlos Belmonte amb una derrota per 1-0 i oferint una imatge molt per sota del que s'espera de l'equip. El principal problema va raure en la pèssima primera part que va fer el conjunt que dirigeix Oriol Alsina, que va cedir tota la iniciativa a l'Albacete i ni es va acostar amb perill a l'àrea rival. El mateix guió que va tenir el partit contra el Lugo de la segona jornada, que va acabar amb el mateix desenllaç (1-0).
Amb tot, el Llagostera va sumar la tercera derrota en la lliga –amb l'afegit de no marcar ni un gol en cap de les tres– i va tornar a les posicions de descens. Ara els blaugrana són penúltims, amb tres punts de dotze possibles, empitjorant l'inici de lliga del curs passat –4 punts de 12– el primer a 2a A. A més, el conjunt de la Costa Brava continua sense puntuar a domicili, un fet que la temporada passada es va solucionar en la cinquena jornada amb una victòria per la mínima al Miniestadi (0-1).
La plantilla llagosterenca, començant pel mateix Oriol Alsina, no va quedar gens satisfeta amb el rendiment de l'equip en l'últim partit, sobretot en la primera part –en la segona l'equip va millorar mínimament–. L'autocrítica i l'optimisme semblen ara mateix la millor combinació per encarar el futur amb garanties. “En la primera part no vam estar bé, però això tot just acaba de començar”, diu Benja, que coincideix amb el seu company Emilio Sánchez: “En el primer temps l'Albacete ens va crear massa ocasions. Va ser una llàstima.”
Sant tornem-hi
Després de l'última patacada, el Llagostera va tenir ahir dia de descans –el viatge en autocar va ser llarg– i no reprendrà l'activitat fins avui al mati, en què farà un entrenament a Palafrugell. El conjunt llagosterenc vol aixecar el vol tan aviat com sigui possible i ja té al cap el pròxim partit, contra el Tenerife, el cuer de la categoria (dissabte a les 18.15 h a Palamós). Si guanyés, el Llagostera podria sortir dels llocs de descens.

EL CONTRAST

0
Gols
ha marcat el Llagostera en les tres derrotes que ha rebut. En contrapartida, en les dues victòries n'ha fet cinc

AUTOCRÍTICA I OPTIMISME

En el primer temps l'Albacete ens va crear massa ocasions. Va ser una llàstima
Emilio Sánchez
migcampista del llagostera

EL PRÒXIM PARTIT

El Llagostera, que encara no ha sumat a domicili, vol sortir del descens guanyant el Tenerife, cuer
En la primera part no vam estar bé, però això tot just acaba de començar
Benja Martínez
davanter del llagostera
Curs 2015/16
Llagostera-Osasuna
0-2
Lugo-Llagostera
1-0
Llagostera-Alavés
3-0
Albacete-Llagostera
1-0
3 punts de 12 possibles (3 gols a favor i 4 en contra), tots com a local.
Curs 2014/15
Las Palmas-Llagostera
2-0
Llagostera-Leganés
2-0
Recreativo-Llagostera
2-0
Llagostera-Osasuna
0-0
4 punts de 12 possibles (2 gols a favor i 4 en contra), tots com a local.
Llegir mes / Leer mas...

René, tot implicació

Article de l'Esportiu / per E.C.

Capità. El porter del Llagostera es va fer mal a l'espatlla en el tram final del partit contra l'Albacete però va continuar jugant per no perjudicar el seu equip, que havia esgotat tots els canvis

René, just en el moment en què es va fer mal Foto: AGENCIA LOF.
1
La plantilla del Llagostera va triar fa poc els capitans d'aquest curs, i el jugador més votat va ser René Román. El porter tot just està en la seva segona temporada al club, però el seu pes i la seva implicació en l'equip són cada vegada més grans –el curs passat ja era un dels homes més importants del vestidor– com va tornar a demostrar diumenge passat al camp de l'Albacete.
En el tram final del partit al Carlos Belmonte, amb els locals dominant 1-0, René es va fer mal en una sortida aèria. Al porter li va sortir l'espatlla de lloc –no totalment–, però va decidir continuar jugant amb dolor per no perjudicar el seu equip, que ja havia esgotat els tres canvis. René va aguantar com va poder els últims minuts, corrent el risc de lesionar-se de més gravetat, una mostra més del seu compromís amb l'equip.
Pendent dels resultats
El porter es va sotmetre ahir a una ressonància magnètica que determinarà l'abast de la lesió amb l'esperança que pugui jugar el pròxim partit contra el Tenerife.
Llegir mes / Leer mas...