dimarts, 15 de setembre del 2015

René, tot implicació

Article de l'Esportiu / per E.C.

Capità. El porter del Llagostera es va fer mal a l'espatlla en el tram final del partit contra l'Albacete però va continuar jugant per no perjudicar el seu equip, que havia esgotat tots els canvis

René, just en el moment en què es va fer mal Foto: AGENCIA LOF.
1
La plantilla del Llagostera va triar fa poc els capitans d'aquest curs, i el jugador més votat va ser René Román. El porter tot just està en la seva segona temporada al club, però el seu pes i la seva implicació en l'equip són cada vegada més grans –el curs passat ja era un dels homes més importants del vestidor– com va tornar a demostrar diumenge passat al camp de l'Albacete.
En el tram final del partit al Carlos Belmonte, amb els locals dominant 1-0, René es va fer mal en una sortida aèria. Al porter li va sortir l'espatlla de lloc –no totalment–, però va decidir continuar jugant amb dolor per no perjudicar el seu equip, que ja havia esgotat els tres canvis. René va aguantar com va poder els últims minuts, corrent el risc de lesionar-se de més gravetat, una mostra més del seu compromís amb l'equip.
Pendent dels resultats
El porter es va sotmetre ahir a una ressonància magnètica que determinarà l'abast de la lesió amb l'esperança que pugui jugar el pròxim partit contra el Tenerife.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui