dimecres, 25 de novembre del 2015

"El principal problema somos nosotros"

Article del Diario del Alto Aragon

Carlos David pugna con un jugador del Numancia durante el encuentro disputado en El Alcoraz.
Carlos David, defensa del Huesca, lamenta la influencia negativa de los árbitros pero recomienda centrarse en mejorar

Aún escuece la herida que abrió el pasado sábado el colegiado castellano-leonés De la Fuente Ramos en la plantilla de la Sociedad Deportiva Huesca, que terminó con un monumental cabreo después de que el Real Oviedo se llevara los tres puntos de El Alcoraz en un encuentro marcado por el viento y, claro está, por la agria polémica.
RAFA DÍAZ
25/11/2015


Llegir mes / Leer mas...

El Huesca, pendiente hoy de Competición por los dos recursos presentados

Article del Diario del Alto Aragon

La roja a Íñigo López y la amarilla que vio Carlos David tendrán el veredicto del Comité federativo

D.A.
25/11/2015

Vota 
Vota 1 de 5 Vota 2 de 5 Vota 3 de 5 Vota 4 de 5 Vota 5 de 5
 Resultado 
1 de 52 de 53 de 54 de 55 de 5 0 votos


HUESCA.- La actualidad del día para el Huesca viene marcada por la resolución que el Comité de Competición de la Federación Española dictará hoy acerca de los dos recursos presentados por el conjunto azulgrana sobre la tarjeta roja del pasado sábado a Íñigo López y la amarilla de Carlos David que es la quinta y acarrea suspensión de un partido.

Llegir mes / Leer mas...

El milagro de la Llagostera

Article del Diario del Alto Aragon

Oriol Alsina durante el Girona-Llagostera de esta temporada.
Oriol Alsina, actual técnico, es el gran responsable de su meteórica evolución

RAFA DÍAZ
25/11/2015

Vota 
Vota 1 de 5 Vota 2 de 5 Vota 3 de 5 Vota 4 de 5 Vota 5 de 5
 Resultado 
1 de 52 de 53 de 54 de 55 de 5 0 votos


HUESCA.- La Unió Esportiva Llagostera, que recibirá el sábado la visita del Huesca, disfruta de su segunda temporada en la Liga Adelante, todo un milagro para una humilde entidad que fue capaz de ascender siete categorías en diez años para establecerse en la élite nacional. El sueño continúa vivo para el equipo gerundense, que con una población de poco más de 8.000 personas se ha empeñado en discutir el poderío de los acorazados que navegan por la Segunda División.

Llegir mes / Leer mas...

"El resultado ante el Llagostera pudo ser más amplio"

Article de l'AS

En Tarragona por fin se quitaron la espina del playoff de 2014. Jorge, defensa azulgrana, tira de autocrítica por lo malos números a domicilio.



Nàstic y Llagostera se ejercitaron ayer con sensaciones contrariadas. En Tarragona reinó la alegría y en el conjunto azulgrana aún seguían dándole vueltas a la expulsión de Escassi. “Cuando te expulsan a un jugador tan pronto no puedes sacar conclusiones. Remontarle al Nàstic era muy difícil y además, fuera no nos salen las cosas”, explicó David Querol.
Publicidad
Los jugadores del Llagostera que fueron titulares en el Nou Estadi realizaron ayer un trabajo de recuperación y Jorge García fue autocrítico a la hora de hablar del rendimiento a domicilio del equipo —solo han sumado un punto de 21— pero quiso arrojar esperanza: “Hay que mejorar la cara fuera, pero vale lo mismo puntuar a domicilio que en casa y los números hay que mirarlos a largo plazo. Fuera de casa hay que ganar ya porque sí pero si no podemos, no se han de escapar puntos de Palamós”. La preocupación no es tanta entre la plantilla azulgrana porque el curso pasado ostentaban los mismos que ahora (13) y confían en que Oriol Alsina pueda reconducir el rumbo de un equipo en descenso.
Y si en Llagostera andan autocríticos, en Tarragona todo son sonrisas. La ‘vendetta’ ante el conjunto gerundense ya es historia y vuelven a ser equipo de playoff. “Era un partido vital para nosotros porque en nuestro campo hemos de ser un equipo difícil de ganar y así lo estamos demostrando. El triunfo nos supo muy bien porque se vio a un Nàstic muy intenso y con muchas ganas”, explicó Rayco. Él y Iago Bouzón fueron los goleadores del duelo y el central comentó que “estamos muy contentos. Pudimos lograr un resultado más amplio, pero que los delanteros se guarden los goles para otro día que nos hagan falta”. Hoy ambas plantillas disfrutan de una jornada festiva y mañana empezarán a preparar la próxima jornada.

El Nàstic, el conjunto que más reparte el gol: ya tiene diez anotadores

El Nàstic es el equipo menos goleador de los que ocupan los puestos de playoff. En lo que se lleva de Liga ha firmado 15 tantos y aunque se le achaca que les falta pegada, el conjunto grana ha encontrado un gran equilibrio goleador. Tal es así, que tras los tantos de Iago Bouzón y Rayco ante el Llagostera, ya son el conjunto de Segunda A que más goleadores tiene (diez).
Vicente Moreno está contento con la aportación goleadora de sus pupilos, pero tiene claro que les falta eficacia. Son el octavo equipo de la categoría que más veces ha disparado (130) pero es, junto al Mallorca, el que tiene menos precisión. Tan solo el 38% de sus tiros van a portería y es sin duda una aspecto a mejorar. Esta temporada ha sufrido más de la cuenta para sumar puntos porque les ha faltado cerrar los partidos. Sin ir más lejos, ante el Llagostera remataron en 14 ocasiones y los errores en los instantes finales de Naranjo y Álex López impidió al conjunto grana obtener un resultado más amplio.
En la próxima jornada visitan al Mirandés, el conjunto con más goles a favor (24) de la Liga. Lago Junio, exjugador grana es su pichichi con seis goles. No se podrá perdonar.
Llegir mes / Leer mas...

Els socis pagaran 10 € per veure el Llagostera-Deportivo de Copa

Article de @diaridegirona

Els dos jugadors més utilitzats per Oriol Alsina es perdran dissabte el duel amb un rival directe

25.11.2015 | 07:47
Marc Sellarés va desaprofitar un penal, ja amb el 0-2 al marcador, en el Llagostera-València de l´any 2012.
Marc Sellarés va desaprofitar un penal, ja amb el 0-2 al marcador, en el Llagostera-València de l´any 2012.
Els socis del Llagostera hauran de pagar 10 euros per veure el partit d'anada dels setzens de la Copa del Rei contra el Deportivo de la Corunya el proper dimecres 2 de desembre (21.00). La directiva va anunciar els preus d'aquest nou enfrontament contra un rival de Primera divisió, que arriba tres anys després d'aquella històrica eliminatòria contra un València de Lliga de Campions, quan els blaugranes encara militaven a Segona B. Els socis podran adquirir per 10 euros més una entrada addicional, mentre que els no-abonats hauran de pagar-ne 15 (gols), 20 (preferent) o 30 (tribuna) en funció de la zona del Nou Estadi que vulguin ocupar. La grada visitant ha quedat fixada en 20 euros i s'espera que es desplacin fins a Palamós penyistes de diversos punts de Catalunya per donar suport al conjunt gallec.
El primer enfrontament del Llagostera contra un rival de Primera es va jugar el 30 d'octubre de 2012, en un camp Municipal on es van instal·lar graderies supletòries per tal de poder-hi encabir més espectadors. Tot i el diluvi que va caure aquell vespre a les comarques gironines, el duel va reunir uns 2.500 espectadors. El Llagostera va caure per 0-2 i en la tornada a Mestalla va quedar definitivament sentenciat caient per 3-1. Ara es fa difícil preveure quina serà la resposta de l'afició a la visita del Deportivo al Nou Estadi de Palamós, tenint en compte que en la primera eliminatòria de Copa a casa, contra l'Albacete, tant sols mig miler de persones van anar al camp. El Llagostera ja té les localitat a la venda, que es poden adquirir de manera anticipada a les oficines del Municipal o al Nou Estadi de 17.30 a 20.00. Dissabte, coincidint amb el partit de Lliga contra l'Osca, també se'n podran retirar a les taquilles.
Els setzens de la Copa del Rei arribaran en un moment delicat per al conjunt que dirigeix Oriol Alsina. Dissabte el Llagostera rep un rival directe en la lliga de Segona A abans d'afrontar tres sortides consecutives, a Oviedo (dia 6) i Còrdova (dia 12), i per disputar la tornada de la Copa a Riazor (dia 16). Precisament el gran maldecap d'aquesta temporada són els partits com a visitant, on els gironins només han estat capaços de treure un empat a Montilivi.
Un Primera a Palamós
El partit del proper dimecres no només és un esdeveniment històric per al Llagostera, sinó també per Palamós, que podrà tornar a gaudir d'un equip de Primera al Nou Estadi. L'últim precedent en partit oficial es remunta a una eliminatòria de Copa entre el degà i el Betis el 6 de novembre de 2002. Els palamosins, amb Piterman fent i desfent, van acabar perdent per 3-6 a la pròrroga després que durant el partit haguessin arribat a tenir un 3-1 a favor. Al camp hi van anar 5.500 espectadors.
Llegir mes / Leer mas...

El Llagostera presentarà recurs per Escassi, Jorge i René

Article de @lesportiucat

El conjunt llagosterenc no va acabar gens satisfet amb el tracte arbitral en el duel contra el Nàstic i ha decidit presentar recurs per les targetes que van veure tres dels seus jugadors: René i Jorge van veure la targeta groga, mentre que Escassi va ser expulsat per doble amonestació en la primera part. En el cas que el recurs no prosperi, tenen clar que aniran a reclamar a apel·lació.
Darrera actualització ( Dimecres, 25 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Els preus de les entrades del Llagostera-Deportivo, definits

Article de @lesportiucat

El club de la Costa Brava va anunciar ahir la llista de preus de cara al duel de copa que els enfrontarà amb el Deportivo de la Corunya dimecres que ve a les 9 del vespre. Els abonats podran comprar entrades –amb un màxim de dues per carnet a aquest preu– per només 10 euros, i se'ls mantindrà el seient fins al dia 28 de novembre. A partir d'aquell moment, la seva localitat es posarà a la venda. Els no-abonats podran comprar entrades per 15 euros als gols, 20 a preferent i 30 a tribuna. La zona visitant, situada a preferent, tindrà un cost de 20 euros. El club també va fer públic el cartell del partit, en què es destaca el passat exitós del Deportivo a través d'exjugadors del club gallec com Rivaldo, Bebeto i Djalminha, entre d'altres.
Darrera actualització ( Dimecres, 25 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

RENÉ ROMÁN PORTER I CAPITÀ DEL LLAGOSTERA

Article de @lesportiucat

“Hem de fer un pas endavant a domicili, però ens en sortirem”

“No hem començat gaire bé i hi ha un ambient de calma tensa. Estem tranquils perquè sabem que estem treballant bé, però també que hem de canviar la dinàmica”

René Román Foto: A/S.
1
De patir segur que patirem, com tots els equips, perquè tots passen alguna mala ratxa durant la temporada. Esperem que nosaltres l'estiguem passant ara
René Román és el capità del Llagostera i un dels pals de paller de l'equip. El porter de Cadis, de 31 anys, considera que la plantilla ha de millorar considerablement el seu rendiment a camp contrari per poder sortir del descens i es mostra convençut que l'equip revertirà la situació gràcies a la feina i a la força d'un vestidor que qualifica d'“espectacular”.
Quina valoració fa del primer terç de lliga? No han començat gaire bé...
La nostra idea a principi de curs era estar a la zona mitja de la taula, però no hem començat gaire bé i al vestidor hi ha un ambient de calma tensa. Estem tranquils perquè sabem que estem treballant bé, però també que hem de canviar la dinàmica. Estar en descens és una situació incòmoda i costa sortir-ne, necessites encadenar dos o tres resultats positius i no ho estem aconseguint.
Després de les primeres catorze jornades, són penúltims amb 13 punts, exactament igual que la temporada passada. Té les mateixes sensacions?
No podem estar contínuament pensant en el curs passat, ara és diferent, i tampoc crec que igualem la bona ratxa de la temporada passada, així que hem d'intentar evitar les comparacions. Està tot molt igualat, a la majoria d'equips els està costant guanyar a fora i els partits es decideixen per petits detalls.
L'equip té dues cares molt diferents, la de casa (12 punts) i la de fora (1), sent el pitjor equip de la categoria juntament amb l'Athletic B.
Sí, a domicili no ens estem trobant còmodes i no ens surten les coses, és cert que en alguns partits hem merescut més, però també n'hem tingut de molt dolents, així que hem de fer un pas endavant per revertir la situació. En canvi, a casa sí que estem bé, els equips que visiten Palamós pateixen.
Digui'm una cosa bona de l'equip a mantenir i una altra de dolenta que s'hauria de millorar.
Com a cosa bona et diré el vestidor que tenim, tenim un grup humà espectacular, i això és el que ens farà sortir de la zona baixa. De dolenta, el que parlàvem abans, els partits a camp contrari.
La lliga està molt igualada. Creu que es patirà més que el curs passat?
De patir segur que patirem, com tots els equips, perquè tots passen alguna mala ratxa durant la temporada. Esperem que nosaltres l'estiguem passant ara i ja està, volem sortir del descens com abans millor per poder treballar amb més tranquil·litat. Ens en sortirem.
Aquest any s'estrena com a primer capità. Com a veu autoritzada, creu que l'equip s'ha de reforçar a l'hivern?
Això ja no depèn de mi, sinó del cos tècnic. Jo tinc plena confiança en els meus companys, tenim un bon equip, les idees clares, i només ens falta polir petits detalls que ens facin guanyar els partits.
El Llagostera està tenint molt mala sort amb les lesions. Vostè mateix es va perdre set partits de lliga.
Sí, estem de pega en aquest sentit, les lesions no ens estan respectant i cada setmana tenim moltes baixes que ens perjudiquen. Esperem que això canviï aviat, perquè ara començarem a tenir baixes per sanció i no se'ns pot ajuntar amb les lesions, seria molt complicat.
Darrera actualització ( Dimecres, 25 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...