dimecres, 4 de maig del 2016

"Precedents poc propicis". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Precedents poc propicis

Complicat. En la primera volta, el Llagostera només va poder sumar un punt dels divuit possibles en el tram de calendari que haurà d'afrontar

El Llagostera afronta les últimes sis jornades del campionat sabedor que haurà d'acostar-se a la perfecció si vol tenir alguna possibilitat d'aconseguir el gran objectiu, la salvació. El conjunt dirigit per Oriol Alsina, a més, no tindrà un calendari fàcil per obrar el miracle, i és que, tot i disputar quatre dels sis duels a l'estadi Palamós-Costa Brava, se les haurà amb quatre rivals que lluiten per l'ascens directe o per l'accés al play-off d'ascens a primera divisió. Els gironins només rebran un contrincant directe a casa, l'Almeria, i visitaran el Mirandés en la jornada 39, l'únic que segurament, a efectes classificatoris, no s'hi jugarà gairebé res.
En la primera volta de la lliga, l'equip llagosterenc només va sumar un punt dels divuit possibles contra els mateixos rivals. Si bé llavors va haver de jugar quatre duels a domicili –la xacra dels gironins durant aquest curs–, el Llagostera va naufragar en aquest tram del calendari comprès entre la setzena jornada i la darrera de la primera volta.
A Oviedo i Còrdova, els blaugrana no van fer un mal partit, però les individualitats de dos dels favorits a l'ascens van fer decantar la balança en contra dels gironins, que, com ha passat en diversos partits, no van saber materialitzar les poques ocasions clares que van tenir.
Amb la copa pel mig
Després dels dos duels consecutius a fora, el Llagostera en va encadenar-ne un altre, aquesta vegada per jugar la tornada dels setzens de final de la copa contra el Deportivo de la Corunya. Els llagosterencs van empatar a un gol i van tenir contra les cordes els gallecs, que havien vençut a Palamós per 1-2.
Les bones sensacions del matx de copa no es van traslladar a la lliga, en què les necessitats eren més extremes per als gironins. Els d'Alsina van empatar a zero contra el Mirandés a casa i van perdre a Almeria (2-1), contra un rival directe en la lluita per la permanència. Els dos darrers enfrontaments de la primera volta van acabar amb derrota dels llagosterencs per la mínima. El primer contra el Leganés, a casa, després d'un gol matiner dels madrilenys, i el segon a La Romareda, en un partit que podria haver acabat amb una golejada en contra, i és que el Llagostera es va mostrar inoperant en atac i superat en defensa.

AL REVÉS

Ben al contrari que ara, els gironins van haver de jugar quatre duels a fora i només dos a casa

UN TRAM DUR

Menys el Mirandés i l'Almeria, els altres quatre rivals lluiten per l'ascens a primera divisió
Oviedo - Llagostera
2-1
Jornada 16
Còrdova - Llagostera
2-0
Jornada 17
Llagostera - Mirandés
0-0
Jornada 18
Almeria - Llagostera
2-1
Jornada 19
Llagostera - Leganés
0-1
Jornada 20
Saragossa - Llagostera
1-0
Jornada 21
Llagostera - Oviedo
7/5
Jornada 37
Llagostera - Còrdova
15/5
Jornada 38
Mirandés - Llagostera
22/5
Jornada 39
Llagostera - Almeria
25/5
Jornada 40
Leganés - Llagostera
29/5
Jornada 41
Llagostera - Saragossa
5/6
Jornada 42

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui