dissabte, 30 de juliol del 2016

"Màxima rivalitat a la porteria llagosterenca". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Màxima rivalitat a la porteria llagosterenca

Tres porters d'alt nivell competeixen per fer-se un lloc sota els pals de l'equip dirigit per Oriol Alsina

30.07.2016 | 00:00
Moragón, un dels tres candidats a ocupar la porteria.
Moragón, un dels tres candidats a ocupar la porteria.
Ratti, Moragón o Pol Busquets. Ara mateix fer-se una idea de qui pot ser el porter titular del Llagostera és tota una incògnita. En l'amistòs de dimecres passat davant el Barça B, els tres porters es van repartir els minuts, (30 cadascú) i la seva actuació va ser més que correcta en espera de més proves.
L'ombra deixada per René Román en les dues últimes temporades és allargada i el repte deixat pel nou porter del Girona no serà fàcil de cobrir i si no que els ho preguntin a Nico Ratti i José Moragón, qui en les dues últimes temporades han comprovat des de la banqueta o la grada que desbancar el gadità ha estat poc més que una missió impossible.
La competència, per tant, s'entreveu ferotge per fer-se amb la propietat dels tres pals llagosterencs i l'actuació de la tripleta de porters, Ratti, Moragón i el darrer en arribar, el ganxó Pol Busquets, en el primer test de pretemporada no deixen l'elecció gens fàcil per a Oriol Alsina.
El tècnic d'Arenys de Mar, davant la incògnita de decantar-se per un dels tres porters que té a la plantilla, reconeix que «encara queda molta pretemporada i decidirem el porter en funció del rival i de la forma en què es troben». L'entrenador maresmenc admet que «tots tres estan treballant molt bé i gaudiran de les mateixes oportunitats en els amistosos».
Masó, del lateral al pivot
Acostumats a veure a Jordi Masó ocupant el lateral dret en els dos darrers cursos a la categoria de plata, en la segona part del partit davant el filial del Barça, el de Fontcoberta va saltar al terreny de joc per ocupar un lloc al doble pivot.
Aquesta variació de posició s'explica, segons Alsina perquè el defensa gironí «és un home polivalent que a Segona B ja va jugar en aquesta posició, és intens, té un bon joc aeri, tàcticament és disciplinat i és una possibilitat més».
Llegir mes / Leer mas...

"Nacho Pérez (Pobla de Mafumet), objecte de desig". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Nacho Pérez (Pobla de Mafumet), objecte de desig

El Llagostera, tot i no tenir pressa, encara ha d'apuntalar la plantilla amb l'arribada de dos jugadors atacants i un pivot defensiu. Per a la posició de mitjapunta, la direcció esportiva del club llagosterenc s'ha interessat pel jugador de la Pobla de Mafumet Nacho Pérez. El futbolista, nascut el 1994, ha militat amb el Vila-real B i el Rayo B abans de recalar a la Pobla, club amb el qual el curs passat va fer sis dianes en 21 partits. Actualment, Nacho Pérez està fent la pretemporada amb el Nàstic i té diverses ofertes de clubs capdavanters de segona B, fet que dificultarà l'operació. “Ja veurem com evoluciona el mercat, però tenim moltes alternatives. Estem esperant jugadors que volen jugar a segona A, però que potser no podran fer-ho i també estem atents als jugadors del filial. En principi busquem dos puntes o un punta i un mitjapunta i un pivot defensiu”, diu Alsina.
Darrera actualització ( Dissabte, 30 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Polivalència contrastada". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Polivalència contrastada

2a divisió B. El jugador del Llagostera Álex Colorado, que va jugar com a fals davanter contra el Barça B, va demostrar la seva versatilitat ja en els seus primers 45 minuts de joc

Alex Colorado condueix la pilota en una acció del partit amistós contra el Barça B jugat al Palamós-Costa Brava Foto: C.B.
1
Com és habitual en tots els equips en aquest moment de la pretemporada, l'objectiu primordial per als tècnics no és cap altre que aconseguir el to físic desitjat per a tots els jugadors i emmotllar les noves incorporacions a les metodologies de treball i els conceptes tàctics propis. Amb dues setmanes completes d'entrenaments i un partit amistós ja disputat a la butxaca, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, ja està comprovant en primera persona quines qualitats pot aportar a l'equip cada una de les noves incorporacions. Només en 45 minuts de joc, Álex Colorado va demostrar la seva versatilitat i polivalència en els esquemes del tècnic d'Arenys de Mar. L'exjugador del Reus va disputar els primers minuts amb la samarreta del Llagostera com a segon punta, al costat de Rubén Martínez. En la posició de fals davanter, l'andalús va associar-se la mar de bé amb els companys d'atac per buscar la millor combinació possible. A més, Colorado, que també pot jugar de migcampista tot i que en la seva darrera etapa al Reus ho ha fet en la punta d'atac –11 dianes en 31 partits de lliga el curs 2015/16–, va endarrerir la seva posició per rebre la pilota, creant espais en el joc ofensiu i habilitant les diagonals dels jugadors de banda –en el primer partit ocupades per Marc Fernández i Robert Simón, tots dos molt actius–. “Amb el Reus he jugat molt en aquesta posició i m'hi sento molt còmode, però ho puc compaginar amb la demarcació al mig del camp. L'Oriol Alsina em dóna molta llibertat per generar joc i espais i això em permet tenir més confiança”, comenta el jugador del Llagostera, Álex Colorado, un dels fitxatges estel·lars dels blaugrana per a aquesta temporada, important en l'ascens del Reus a segona A la campanya passada.
Colorado ha comprovat en poc més de deu dies a la disciplina llagosterenca el bon ambient que s'ha generat d'entrada al vestidor. “La plantilla és gairebé nova, de fet, encara no està acabada, però hi ha molt bona gent i tots ens hem acollit mútuament. Hi ha molt bon rotllo i això facilita les coses a cada un dels nous jugadors que arriben”, comenta.

EL PROTAGONISTA

Amb el Reus he jugat molt en la posició de fals nou. L'Oriol [Alsina] em dóna molta llibertat i això em permet tenir més confiança
La plantilla és gairebé tota nova, hi ha molt bona gent i tots ens hem acollit mútuament
Álex Colorado
mitjapunta del llagostera
Llegir mes / Leer mas...