dissabte, 30 de juliol del 2016

"Polivalència contrastada". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Polivalència contrastada

2a divisió B. El jugador del Llagostera Álex Colorado, que va jugar com a fals davanter contra el Barça B, va demostrar la seva versatilitat ja en els seus primers 45 minuts de joc

Alex Colorado condueix la pilota en una acció del partit amistós contra el Barça B jugat al Palamós-Costa Brava Foto: C.B.
1
Com és habitual en tots els equips en aquest moment de la pretemporada, l'objectiu primordial per als tècnics no és cap altre que aconseguir el to físic desitjat per a tots els jugadors i emmotllar les noves incorporacions a les metodologies de treball i els conceptes tàctics propis. Amb dues setmanes completes d'entrenaments i un partit amistós ja disputat a la butxaca, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, ja està comprovant en primera persona quines qualitats pot aportar a l'equip cada una de les noves incorporacions. Només en 45 minuts de joc, Álex Colorado va demostrar la seva versatilitat i polivalència en els esquemes del tècnic d'Arenys de Mar. L'exjugador del Reus va disputar els primers minuts amb la samarreta del Llagostera com a segon punta, al costat de Rubén Martínez. En la posició de fals davanter, l'andalús va associar-se la mar de bé amb els companys d'atac per buscar la millor combinació possible. A més, Colorado, que també pot jugar de migcampista tot i que en la seva darrera etapa al Reus ho ha fet en la punta d'atac –11 dianes en 31 partits de lliga el curs 2015/16–, va endarrerir la seva posició per rebre la pilota, creant espais en el joc ofensiu i habilitant les diagonals dels jugadors de banda –en el primer partit ocupades per Marc Fernández i Robert Simón, tots dos molt actius–. “Amb el Reus he jugat molt en aquesta posició i m'hi sento molt còmode, però ho puc compaginar amb la demarcació al mig del camp. L'Oriol Alsina em dóna molta llibertat per generar joc i espais i això em permet tenir més confiança”, comenta el jugador del Llagostera, Álex Colorado, un dels fitxatges estel·lars dels blaugrana per a aquesta temporada, important en l'ascens del Reus a segona A la campanya passada.
Colorado ha comprovat en poc més de deu dies a la disciplina llagosterenca el bon ambient que s'ha generat d'entrada al vestidor. “La plantilla és gairebé nova, de fet, encara no està acabada, però hi ha molt bona gent i tots ens hem acollit mútuament. Hi ha molt bon rotllo i això facilita les coses a cada un dels nous jugadors que arriben”, comenta.

EL PROTAGONISTA

Amb el Reus he jugat molt en la posició de fals nou. L'Oriol [Alsina] em dóna molta llibertat i això em permet tenir més confiança
La plantilla és gairebé tota nova, hi ha molt bona gent i tots ens hem acollit mútuament
Álex Colorado
mitjapunta del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui