dissabte, 22 d’octubre del 2016

Golejadors d'avui


Llegir mes / Leer mas...

"La prèvia de Primera Catalana #1 – Jornada 8". Article de @elconvocat


Redactor
Santa Coloma, el millor remei | Prèvia del C.E. Farners – C.F. Ripollet
Els de Nacho Castro pateixen la “malaltia” de l’empat i esperen, després de 4 jornades, sumar de nou els tres punts. I no hi ha millor remei que jugar a casa. Demà, a les 16.00, el Farners rebrà a un rival directe, el CF Ripollet. Els ripolletencs, novens a la taula, encara no saben el que és puntuar fora de casa, on han rebut 10 gols i només han sigut capaços de marcar-ne 3. Tot i la nul·la puntuació com a visitants, els jugadors de David Cruz sumen 9 punts i són 1 punt per sobre dels farnesencs, als quals esperen batre per no deixar-se superar a la classificació. Els locals, com ja hem esmentat abans, arriben per aquesta important cita amb una ratxa de 4 empats consecutius, això sí, oferint una molt bona imatge al terreny de joc.
Jugadors i afició esperen trencar, amb la seva unió, aquesta ràfega d’empats davant el CF Ripollet, equip que també visitarà Santa Coloma per posar fi a una nefasta ratxa fora del seu Municipal. Ara bé, el tècnic farnesenc no podrà comptar amb Toumani, que segueix afectat per la pubàlgia, Robert Negre, baixa per problemes musculars, ni amb el recentment lesionat Palanca, que podria tenir afectat el menisc. I, per si fos poc, Nacho Castro tampoc tindrà disponibles a Rossell i Ricki Solà, sancionats amb 1 i 2 partits respectivament.
Advertits | Prèvia del F.C. Sant Cugat Esport – Girona B
Després de superar amb claredat a tot un Lloret, tercer classificat, el Girona B no ha acabat de trobar la manera d’emportar-se els tres punts contra dos equips de la part baixa de la taula. Dissabte (18h) al municipal Jaume Tubau, els gironins tindran una nova oportunitat per mirar de superar aquest petit entrebanc contra un Sant Cugat que no ha començat de la millor manera i es troba a la quinzena posició després d’ascendir de segona.
Un dels avantatges dels de Javi Garcia serà el poc bagatge golejador dels Sant Cugat, el pitjor de la categoria, amb sis dianes. Tot i això, els de la comarca del Vallès només han encaixat vuit gols, el tercer millor balanç. Al darrere, caldrà estar atents a Rubén Benitez, màxim golejador de l’equip amb tres dianes, la meitat de les que ha fet l’equip fins ara. Per altra banda, el conjunt entrenat per José Manuel Alcaraz no podrà comptar amb José Molina per sanció.
El Girona B, amb tots els efectius disponibles, intentarà fer entrar en raó la tòpica frase “la tercera és la bona” per tornar a emportar-se els tres punts d’un camp on encara cap equip ha aconseguit guanyar.
Visita trampa a Montcada i Reixac | Prèvia del U.E. San Juan At de Montcada – C.F. Lloret
Diumenge al migdia (12.00 h), el CF Lloret visitarà el camp d’un dels cuers de Primera, la UE San Juan At de Montcada. El partit, si ens centrem en la classificació, pot semblar més assequible per lloretencs que per montcadencs, però, fixant-nos en els números, els locals han rebut 15 dianes i n’han marcat 10, deixant ben clar que, si no compten amb més punts a la taula, ha sigut per molt poc.
L’ At. de Montcada és avant penúltim amb 6 punts de 21 possibles, però diumenge, davant el tercer classificat, esperen poder sortir del pou. El Lloret, per la seva part, ja es troba instal·lat a la tercera posició de la taula amb 13 punts, 2 més que el Mollet, el seu perseguidor. L’equip d’Edu Urdiales està realitzant un excel·lent inici de campanya i esperen no defraudar davant l’Atlètic. De tota manera, l’entrenador lloretenc no podrà alinear a Valls, absent per lesió, ni a Edu Poderoso, recentment sancionat.
Un repte de Primera | Prèvia del U.E. Llagostera B – U. AT. Horta
Després de sumar quatre dels últims sis punts possibles, el ‘filialasso’ es marca com a objectiu donar la sorpresa de la jornada, derrotant a l’invicte Horta. Sense cap mena de dubtes, és un gran repte pels blaugranes, que comencen a donar amb la peça del trencaclosques.
Al davant, però, tindran al millor equip de Primera Catalana. Amb 19 de 21 punts possibles, l’equip de Xavier Molist només ha cedit un empat, a Santa Coloma. Des de la primera jornada fins a l’actual, no han baixat de l’esglaó més alt de la taula.
Solvència atacant
L’Horta és un equip poderós en atac. Amb 18 dianes, són el conjunt amb més gols a favor de la categoria. Gràcies a aquests registres, solucionen el mal afer a la defensa, on han encaixat 8 gols.
Diumenge, al Municipal de Llagostera, es viurà un gran desafiament pels de Pep Triadú. Un duel que, en principi es presenta desigualat, però que oferirà moltes emocions.
Llegir mes / Leer mas...

"Llagostera i Palafrugell, de la mà". Article de Raul Sanz a @elconvocat

La bona relació entre ambdues parts ha originat que el club blaugrana i l’Ajuntament de Palafrugell ampliïn, un any més, l’acord

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
La UE Llagostera i l’Institut Municipal d’Esports de Palafrugell han signat un nou acord pel qual els de la Costa-Brava seguiran entrenant a les instal·lacions municipals de l’Estadi Josep Pla i Arbonès.
Gràcies a aquest acord, ambdós són beneficiaris. El conjunt d’Alsina continuarà disposant d’un gran camp de futbol –de gespa natural– on poder treballar de cara al pròxim partit de lliga; Palafrugell podrà rebre la promoció de la ciutat que comporta la bona imatge del club gironí.
La signatura d’aquest acord, ha estat en presència de la presidenta del club, Isabel Tarragó, l’Alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, i el regidor d’Esports, Joaquim Vencells. Mitjançant el següent tuit, l’Ajuntament de Palafrugell ha comunicat la notícia, on confirmava els rumors que, feia dies, circulaven per terres properes a Palamós:
Llegir mes / Leer mas...

"L'eix de la defensa, delmat ". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

L'eix de la defensa, delmat

2a divisió B. Amb Diego lesionat, Samu sancionat i Rodri dubte, el Llagostera té la posició de central en quadre per afrontar el partit de diumenge a Gavà

El Llagostera va agafar confiança i moral amb l'última victòria contra el Cornellà (3-0) que va permetre als blaugrana sortir de la zona de descens. Ara el conjunt dirigit per Oriol Alsina té entre cella i cella sumar els primers punts de la temporada a domicili al camp del Gavà (el diumenge a les 12 h), un duel en què el Llagostera tornarà a tenir un grapat de baixes. Rafa Jordà, Vivi, Nando Quesada i Diego Jiménez encara estan lesionats, mentre que Samu San José haurà de complir cicle de targetes després de veure la cinquena groga del curs el dissabte a Palamós (en contrapartida, el Llagostera recuperarà Álex Colorado, sancionat la jornada passada).
Precisament aquestes dues últimes absències, les de Diego i Samu, deixen el conjunt llagosterenc amb l'eix de la defensa molt delmat de cara al pròxim enfrontament, amb l'afegit que Rodri, amb molèsties en un dit del peu, és dubte. És per això que, si finalment Rodri no pot jugar a la Bòbila, Oriol Alsina haurà de triar entre fer jugar dos joves jugadors del filial de primera catalana com són Eloi Zamorano i Pol Gómez (22 anys tots dos), o bé recol·locar algun altre futbolista en aquesta posició (Valentín Merchán i Jordi Masó son els que tindrien més números).
Per al que faci falta
“No estem tenint gens de sort amb les lesions a la defensa i si es dóna el cas de jugar el diumenge a Gavà estaré a punt per al que faci falta. Tinc fitxa del filial, però des del primer dia em van dir que si m'ho mereixia estaria amb el primer equip, i per això treballo, per estar-hi tant temps com sigui possible”, explica Eloi Zamorano, que en la lliga ha disputat 119 minuts repartits entre dos partits (90 a Alcoi i 19 contra el Cornellà el dissabte passat, quan va substituir Rodri). Eloi, que també va jugar en la copa a Santander i en la copa Catalunya precisament a la Bòbila de Gavà, es mostra esperançat de guanyar d'una vegada per totes a camp contrari: “Hem de sortir amb intensitat per obtenir la victòria i, de passada, posar fi a la mala ratxa que enllacem a fora.” Pel que fa a Rodri, a més dels problemes físics que arrossega, també té l'handicap que acumula quatre targetes grogues i està a només una de la suspensió, el mateix cas que el migcampista Marc Martínez.
L'equip gironí va entrenar ahir a Llagostera i avui realitzarà l'última sessió abans del matx.

EL PROTAGONISTA

No estem tenint sort amb les lesions a la defensa i si es dóna el cas de jugar el diumenge a Gavà estaré a punt per al que faci falta

LES OPCIONS

Hem de sortir amb intensitat per obtenir la victòria i, de passada, posar fi a la mala ratxa a fora
Eloi Zamorano
central del llagostera

EN VOL MÉS

Si Rodri és baixa, Alsina haurà de recórrer al filial o reconvertir algun altre jugador
119
minuts
ha disputat Eloi amb el Llagostera en la lliga. 90 a Alcoi i 19 contra el Cornellà dissabte.
Llegir mes / Leer mas...