dissabte, 22 d’octubre del 2016

"L'eix de la defensa, delmat ". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

L'eix de la defensa, delmat

2a divisió B. Amb Diego lesionat, Samu sancionat i Rodri dubte, el Llagostera té la posició de central en quadre per afrontar el partit de diumenge a Gavà

El Llagostera va agafar confiança i moral amb l'última victòria contra el Cornellà (3-0) que va permetre als blaugrana sortir de la zona de descens. Ara el conjunt dirigit per Oriol Alsina té entre cella i cella sumar els primers punts de la temporada a domicili al camp del Gavà (el diumenge a les 12 h), un duel en què el Llagostera tornarà a tenir un grapat de baixes. Rafa Jordà, Vivi, Nando Quesada i Diego Jiménez encara estan lesionats, mentre que Samu San José haurà de complir cicle de targetes després de veure la cinquena groga del curs el dissabte a Palamós (en contrapartida, el Llagostera recuperarà Álex Colorado, sancionat la jornada passada).
Precisament aquestes dues últimes absències, les de Diego i Samu, deixen el conjunt llagosterenc amb l'eix de la defensa molt delmat de cara al pròxim enfrontament, amb l'afegit que Rodri, amb molèsties en un dit del peu, és dubte. És per això que, si finalment Rodri no pot jugar a la Bòbila, Oriol Alsina haurà de triar entre fer jugar dos joves jugadors del filial de primera catalana com són Eloi Zamorano i Pol Gómez (22 anys tots dos), o bé recol·locar algun altre futbolista en aquesta posició (Valentín Merchán i Jordi Masó son els que tindrien més números).
Per al que faci falta
“No estem tenint gens de sort amb les lesions a la defensa i si es dóna el cas de jugar el diumenge a Gavà estaré a punt per al que faci falta. Tinc fitxa del filial, però des del primer dia em van dir que si m'ho mereixia estaria amb el primer equip, i per això treballo, per estar-hi tant temps com sigui possible”, explica Eloi Zamorano, que en la lliga ha disputat 119 minuts repartits entre dos partits (90 a Alcoi i 19 contra el Cornellà el dissabte passat, quan va substituir Rodri). Eloi, que també va jugar en la copa a Santander i en la copa Catalunya precisament a la Bòbila de Gavà, es mostra esperançat de guanyar d'una vegada per totes a camp contrari: “Hem de sortir amb intensitat per obtenir la victòria i, de passada, posar fi a la mala ratxa que enllacem a fora.” Pel que fa a Rodri, a més dels problemes físics que arrossega, també té l'handicap que acumula quatre targetes grogues i està a només una de la suspensió, el mateix cas que el migcampista Marc Martínez.
L'equip gironí va entrenar ahir a Llagostera i avui realitzarà l'última sessió abans del matx.

EL PROTAGONISTA

No estem tenint sort amb les lesions a la defensa i si es dóna el cas de jugar el diumenge a Gavà estaré a punt per al que faci falta

LES OPCIONS

Hem de sortir amb intensitat per obtenir la victòria i, de passada, posar fi a la mala ratxa a fora
Eloi Zamorano
central del llagostera

EN VOL MÉS

Si Rodri és baixa, Alsina haurà de recórrer al filial o reconvertir algun altre jugador
119
minuts
ha disputat Eloi amb el Llagostera en la lliga. 90 a Alcoi i 19 contra el Cornellà dissabte.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui