dijous, 8 de desembre del 2016

"El Llagostera acumula cinc partits sense guanyar (2 punts dels últims 15)". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera acumula cinc partits sense guanyar (2 punts dels últims 15)

06.12.2016 | 00:59 L'esperada reacció, el cop de puny damunt la taula o el pas endavant que reclamava Alsina abans de viatjar cap a la Terra Ferma, no arriba i el Llagostera, definitivament, finalitzarà l'any pendent de no caure en les places de descens. La cruel derrota del passat divendres al Camp d'Esports de Lleida (2-1), per culpa d'una remuntada dels locals en els darrers deu minuts del matx, fa augmentar un xic més la crisi de resultats dels blaugranes que caminen perillosament a la vora del precipici.
El conjunt d'Oriol Alsina va encadenar davant el conjunt lleidatà, la cinquena jornada sense vèncer, amb tres derrotes: 2 a 0 contra el Llevant B, 2 a 0 davant l'Eldenc i el 2 a 1 de l'última jornada a Lleida, més dos empats a casa, 1 a 1 contra el València Mestalla i el 2 a 2 davant el Badalona. Tot plegat, fa que els del Gironès sumin un fluix botí de 2 punts dels darrers 15 abans de rebre dissabte l'Hospitalet al Nou Estadi (17.00).
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera es queda glaçat". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

El Llagostera es queda glaçat

Els d'Oriol Alsina es deixen remuntar pel Lleida un partit que tenien del tot controlat al minut 80 i es compliquen la vida amb una preocupant derrota que els pot acostar als llocs més perillosos

03.12.2016 | 08:25
El gol de Manel no va servir per res ahir a Lleida.
Amb cara de babau. Així va marxar el Llagostera del Camp d'Esports de Lleida després de llançar per terra tota la feina feta durant 80 minuts i veure com els del Segrià, inofensius fins aleshores, capgiraven increïblement el partit amb dos gols (m.81 i m.90). El segon va ser producte d'un penal més que rigorós i molt protestat pels gironins que Christian Alfonso va transformar culminant la remuntada i confirmant la crisi dels d'Oriol Alsina, que ja fa cinc jornades que no coneixen la victòria. Poques vegades tindran tan a prop com ahir la possiblitat d'aconseguir guanyar en un camp on els gironins no ho havien aconseguit mai. Davant d'un rival molt nerviós i grogui durant molts minuts, els blaugrana van tenir el triomf a la mà, però van pagar el seu conformisme amb una nova derrota que pot complicar i molt les coses a la classificació.
La greu lesió de Rodri diumenge passat va permetre que Diego Jiménez tornés a la titularitat moltes setmanes després. L'entrada del central no va ser l'únic canvi respecte al 2-2 contra el Badalona en un onze titular on també va ser novetat Colorado, en detriment de Robert Simón. Alsina volia reforçar el mig del camp sense renunciar tampoc a l'atac amb l'andalús amb presència als dos llocs. Malgrat el fred i la boira, el Llagostera va sortir valent i decidit i de seguida va començar a arribar amb perill a l'àrea lleidatana. Colorado a punt va estar d'obrir el marcador després d'una jugada de Marc Fernández i Manel per l'esquerra. Campos va salvar la rematada clara de l'andalús amb el cos (m.10) i poc després tornaria a aparèixer per evitar un cop de cap de Manel. Eren bons minuts d'un Llagostera que veuria com Campos tornava a aparèixer per desviar una rematada molt ben intencionada de Rubén Martínez.
El Llagostera havia estat superior a un Lleida que tan sols s'havia acostat a l'àrea de Moragón amb un xut llunyà de Fran Moreno, molt desviat. Tot i això, el domini no es traduïa en gols. El Lleida, molt necessitat de punts, va fer entrar Christian Alfonso i Cristian Gómez a la mitja part. Abans que el Lleida pogués oferir una altra imatge, el Llagostera va trobar el premi en una acció d'estratègia. Manel va rematar de cap a gol un córner servit per Colorado i va avançar els gironins al marcador.
El gol va fer mal a un Lleida que, tot i això, no es va rendir i Moragón va haver d'estirar-se per aturar una bona rematada de Fran Moreno. A mesura que van anar passant els minuts, les urgències es van apoderar dels del Segrià, que van començar a bombardejar amb pilotes l'àrea de Moragón. De perill en generaven poc però el Llagostera va cometre l'error de no rematar un rival ferit i ho va acabar pagant. A manca de nou minuts per al final Guillem Martí, de cap, va castigar el conformisme dels gironins amb l'empat. No s'acabaria aquí el drama. La pel·lícula de terror express tot just acabava de començar. Ja en el temps afegit, l'àrbitre assenyalaria un estrany i molt protestat penal per una càrrega a Martí, que prèviament s'havia endut la pilota amb la mà. Christian Alfonso el transformaria i culminaria la remuntada davant la incredulitat dels jugadors gironins, que no es creia com en deu minuts els havien volat tres punts.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera es deixa remuntar al camp del Lleida (2-1)". Article de @diaridegirona

El Llagostera es deixa remuntar al camp del Lleida (2-1)

Els gironins perden un partit que tenien controlat al minut 80 per culpa d'un penal molt rigorós en l'afegit

02.12.2016 | 22:37 El Llagostera ha deixat escapar aquest vespre una victòria que tocava amb la punta dels dits a Lleida. Els d'Oriol Alsina s'han avançat només començar la represa gràcies a un gol de Manel (m.48) que feia justícia als mèrits d'uns i altres. Els gironins han estat molt superiors als del Segrià que, tot i això, han vist com el Llagostera no sentenciava un gol en una acció aïllada de Guillem Martí els donava vida (m.81). Ja al temps afegit, l'àrbitre ha xiulat un penal sobre Guillem Martí que ha estat molt protestat pels jugadors llagosterencs que reclamaven que el jugador local havia tocat la pilota amb la mà. Christian Alfonso l'ha transformat donant els tres punts al Lleida.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera intentarà allunyar-se de la part baixa derrotant el Lleida". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera intentarà allunyar-se de la part baixa derrotant el Lleida

Amb Samu i Diego Jiménez de centrals, un cop confirmada la lesió de Rodri, l´equip d´Alsina necessita puntuar al camp del divuitè classificat

02.12.2016 | 07:04
Amb dos punts dels darrers dotze, fruit de dos empats i dues ­derrotes, el Llagostera espera retrobar-se novament amb la victòria aquest vespre (20.00) al Camp d'Esports de Lleida, allunyant així el perill d'acomiadar l'any a tocar o dins les temudes places de descens. Els d'Oriol Alsina, després d'acabar d'una vegada per totes amb la malastrugança dels partits a domicili gràcies a les dues victòries seguides a Gavà (0-2) i a Sabadell (0-3), han tornat al camí de la derrota lluny de Palamós amb les dues desfetes a terres valencianes: (2-0) contra el Llevant B i (2-0) al camp de l'Eldenc.
Els jugadors gironins viatgen fins a la capital del Segrià per mesurar-se a un Lleida Esportiu que fa cinc partits que no guanya, amb un balanç de dos empats i tres derrotes. Els lleidatan es troben en zona de descens (divuitens) i tenen quatre punts menys que els gironins, per tant, els d'Alsina i Álvarez no es poden permetre una nova ensopegada si no volen donar vida als de Gustavo Siviero, que s'aproparien a només un punt. L'equip llagosterenc ha viatjat cap a la Terra Ferma conscient que tenen prohibit refiar-se d'un conjunt en crisi perquè en l'últim desplaçament a Elda, ja van tastar la medicina del cuer Eldenc amb una derrota (2-0) que va provocar el canvi de discurs d'Alsina assegurant que l'objectiu immediat dels seus homes és lligar primer la salvació.
L'entrenador d'Arenys de Mar afronta el partit d'avui «content per l'actitud dels meus jugadors perquè en el darrer partit van anar a per la victoria des del minut 1 i després a buscar l'empat fins l'últim sospir». Això sí, avui davant els del Segrià, Oriol Alsina espera que els seus jugadors siguin més efectius en els darrers metres perquè davant el Badalona: «vam generar moltes ocasions que no vam saber ficar a dins». Amb tot, Alsina està convençut que l´agònic empat contra els badalonins (2-2) és «positiu» a l´estadi Costa Brava de Palamós perquè «demostra que som un equip que no es rendeix mai abans del final dels partits i no deixem de lluitar».
La preocupació que va mostrar Oriol Alsina quan a les primeres de canvi va perdre el central Rodri davant el Badalona, es va confirmar amb el doble trencament del menisc extern i la ruptura del lligament creuat anterior, que provocarà que la parella de centrals d'aquest vespre, sigui la formada per Samu San José i Diego Jiménez. Tot i aquest nou contratemps en forma de lesió, Oriol Alsina, assegura que «al camp del Lleida intentarem puntuar-hi perquè això sempre és bo». Sobre la delicada situació dels lleidatans al pou de la taula, Alsina explica que « puntuar a Lleida serà difícil perquè tenen molt bon equip i a sobre aquesta semana hem tingut menys temps per preparar-lo». El d'avui és el primer dels tres partits a domicili que jugaran els blaugranes en les properes quatre jornades: Lleida a fora, Hospitalet a casa i consecutivament Prat i Espanyol B. Amb dos punts dels darrers dotze, fruit de dos empats i dues ­derrotes, el Llagostera espera retrobar-se novament amb la victòria aquest vespre (20.00) al Camp d'Esports de Lleida, allunyant així el perill d'acomiadar l'any a tocar o dins les temudes places de descens. Els d'Oriol Alsina, després d'acabar d'una vegada per totes amb la malastrugança dels partits a domicili gràcies a les dues victòries seguides a Gavà (0-2) i a Sabadell (0-3), han tornat al camí de la derrota lluny de Palamós amb les dues desfetes a terres valencianes: (2-0) contra el Llevant B i (2-0) al camp de l'Eldenc.
Els jugadors gironins viatgen fins a la capital del Segrià per mesurar-se a un Lleida Esportiu que fa cinc partits que no guanya, amb un balanç de dos empats i tres derrotes. Els lleidatan es troben en zona de descens (divuitens) i tenen quatre punts menys que els gironins, per tant, els d'Alsina i Álvarez no es poden permetre una nova ensopegada si no volen donar vida als de Gustavo Siviero, que s'aproparien a només un punt. L'equip llagosterenc ha viatjat cap a la Terra Ferma conscient que tenen prohibit refiar-se d'un conjunt en crisi perquè en l'últim desplaçament a Elda, ja van tastar la medicina del cuer Eldenc amb una derrota (2-0) que va provocar el canvi de discurs d'Alsina assegurant que l'objectiu immediat dels seus homes és lligar primer la salvació.
L'entrenador d'Arenys de Mar afronta el partit d'avui «content per l'actitud dels meus jugadors perquè en el darrer partit van anar a per la victoria des del minut 1 i després a buscar l'empat fins l'últim sospir». Això sí, avui davant els del Segrià, Oriol Alsina espera que els seus jugadors siguin més efectius en els darrers metres perquè davant el Badalona: «vam generar moltes ocasions que no vam saber ficar a dins». Amb tot, Alsina està convençut que l´agònic empat contra els badalonins (2-2) és «positiu» a l´estadi Costa Brava de Palamós perquè «demostra que som un equip que no es rendeix mai abans del final dels partits i no deixem de lluitar».
La preocupació que va mostrar Oriol Alsina quan a les primeres de canvi va perdre el central Rodri davant el Badalona, es va confirmar amb el doble trencament del menisc extern i la ruptura del lligament creuat anterior, que provocarà que la parella de centrals d'aquest vespre, sigui la formada per Samu San José i Diego Jiménez. Tot i aquest nou contratemps en forma de lesió, Oriol Alsina, assegura que «al camp del Lleida intentarem puntuar-hi perquè això sempre és bo». Sobre la delicada situació dels lleidatans al pou de la taula, Alsina explica que « puntuar a Lleida serà difícil perquè tenen molt bon equip i a sobre aquesta semana hem tingut menys temps per preparar-lo». El d'avui és el primer dels tres partits a domicili que jugaran els blaugranes en les properes quatre jornades: Lleida a fora, Hospitalet a casa i consecutivament Prat i Espanyol B.
Llegir mes / Leer mas...

"Un nou club de futbol de base a Llagostera?".Article de @educiu a @lesportiucat

Un nou club de futbol de base a Llagostera?

Un grup de veïns de Llagostera té la intenció d'impulsar un nou club de futbol de base al municipi. Segons el col·lectiu, l'objectiu del projecte és que tots els nens del poble puguin jugar en les categories inferiors del nou club sense haver de competir amb el futbol formatiu de la UE Llagostera, cada vegada més potent arran del creixement del club els últims anys. “Encara estem fent reunions i preparant la documentació, que divendres presentarem a Girona per constituir l'entitat”, explica Josep Aliu, el que s'espera que sigui el president del Futbol Club Base Llagostera, que vol deixar clar que el nou club no neix amb la intenció de competir amb la UE Llagostera ni d'iniciar cap mena de conflicte: “Nosaltres només volem que els nens del poble puguin jugar a casa, independentment de si són més bons o més dolents, i que els que han marxat puguin tornar. Ara ja hi tenen cabuda en els equips C i D, però volem que se sentin més valorats.”
Llegir mes / Leer mas...

"Manel i Marc Fernández aglutinen la pólvora ". Article de @educiu a @lesportiucat

Manel i Marc Fernández aglutinen la pólvora

2a divisió B. Entre el davanter cedit pel Girona (6 gols) i l'exjugador del Sabadell (5) han marcat 11 dels 19 gols del Llagostera aquesta temporada

El Llagostera està passant la pitjor ratxa de la temporada, amb les últimes cinc jornades sense conèixer la victòria (2 punts de 15). El conjunt llagosterenc està encallat en diferents apartats, tant en defensa com en atac (en aquests últims cinc enfrontaments els d'Oriol Alsina han encaixat nou gols i n'han marcat només quatre), una situació que ha portat l'equip de la Costa Brava a ocupar la quinzena posició en la taula amb 19 punts, i és a només un del descens.
Pel que fa a l'apartat ofensiu, el Llagostera disposa de dos jugadors que s'han carregat l'equip a l'esquena, Manel Martínez i Marc Fernández, que han marcat 11 dels 19 gols dels gironins. Tant el davanter cedit pel Girona (6) com l'exjugador del Sabadell (5) estan veient porteria amb facilitat, ben al contrari que altres jugadors que no tenen tanta sort. De fet, fins ara només set futbolistes del Llagostera han marcat algun gol aquest curs: Manel (6), Marc Fernández (5), Pablo Sánchez (2), Robert Simón (2), Marc Martínez (2), Álex Colorado (1) i Samu San José (1), l'únic defensa que ha sucat. En aquest sentit, s'espera que homes com Rubén Martínez o Rafa Jordà (estava lesionat fins fa poc), que encara no s'han estrenat, facin un pas endavant en l'apartat golejador en les pròximes jornades de lliga. “Com més jugadors marquin millor, tots hem de fer un pas endavant en les nostres diferents responsabilitats perquè hem de canviar la mala dinàmica actual. Estem motivats i amb ganes d'acabar la primera volta amb un bon regust”, explica Manel, l'autor del gol del Llagostera divendres passat a Lleida (2-1).
“Hauríem de marcar més gols i tenir més encert en atac, però sobretot hem d'intentar no encaixar-ne tants, ens perjudica molt. També hem de tenir més regularitat en els resultats, més sort, i menys por de guanyar els partits que tenim encarrilats, com l'altre dia al camp del Lleida”, conclou Marc Fernández, confiat que l'equip serà capaç de revertir la situació ben aviat.

ELS PROTAGONISTES

Com més jugadors marquin millor, tots hem de fer un pas endavant en les nostres diferents responsabilitats
Manel Martínez
davanter del llagostera

POCS

Hauríem de marcar més gols, però sobretot hem d'intentar no encaixar-ne tants, ens perjudica molt
Marc Fernández
extrem del llagostera
7
jugadors
han marcat en el Llagostera: Manel (6), Marc Fernández (5), Pablo Sánchez (2), Robert Simón (2), Marc Martínez (2), Álex Colorado (1) i Samu (1)
Llegir mes / Leer mas...

"Un camí prou conegut ". Article de @educiu a @lesportiucat

Un camí prou conegut

2a divisió B. Passades les primeres 17 jornades de lliga, el Llagostera traça una trajectòria similar a la dels dos primers cursos en la categoria de bronze

Després de baixar de segona A l'estiu passat, tothom al Llagostera tenia clar que recuperar la categoria el curs següent no seria fàcil. Tot i així, el que no esperaven al club llagosterenc és que l'equip, dissenyat clarament per estar a la part alta de la taula, tindria tants problemes en el primer tram de campionat. I és que el Llagostera s'ha plantat gairebé a l'equador de la lliga (falten dues jornades per al final de la primera volta, en les quals els blaugrana rebran l'Hospitalet, dissabte, i visitaran el camp del Prat) amb moltes urgències, ocupant la quinzena posició en la classificació amb 19 punts, a només un del descens i a vuit dels llocs de promoció d'ascens. La situació del conjunt dirigit per Oriol Alsina en aquest moment de la temporada és tan delicada com coneguda, ja que els números actuals no són tan diferents comparats amb els dels altres cursos del club a segona B. Exceptuant la temporada de l'ascens a segona A (2013/14), en què el Llagostera liderava el seu grup després de la jornada 17 (primer amb 38 punts), en les altres dues els gironins estaven en una situació similar. De fet, en el primer curs en la categoria de bronze, el 2011/12, el Llagostera només tenia un punt més que ara, 20, mentre que un any més tard fins i tot presentava uns números pitjors, amb 17 punts i ocupant plaça de promoció de descens.
Pel que fa a les ratxes de partits sense guanyar, de moment el Llagostera actual ha igualat, amb cinc duels consecutius sense guanyar, els registres de la temporada 2012/13 (dues sèries de cinc), però no els del cursos 2011/12 (vuit) i 2013/14 (sis).
Conscienciats
Tot i la mala dinàmica de l'equip, la plantilla llagosterenca està convençuda de revertir la situació, al mateix temps que també apel·la a l'autocrítica. “Tenim una ratxa bastant dolenta i toca trencar-la, hem de fer un canvi de xip i canviar la dinàmica. Ens està costant, però normalment al Llagostera es fan millors segones voltes i podem millorar molt el rendiment de la primera. Tots voldríem estar a dalt, però ara la nostra realitat és que estem a un punt del descens i hem de sortir d'allà”, diu Jordi Masó.

EL PROTAGONISTA

Curs 2016/17
Jornada 17
15è (19 punts)
Classificació final
?
Pitjor ratxa de resultats: 5 jornades sense guanyar (j. 13-17)
Curs 2013/14
Jornada 17
1r (38 p.)
Classificació final
1r (69 p.)
Pitjor ratxa de resultats: 6 jornades sense guanyar (j. 29-34)
Curs 2012/13
Jornada 17
17è (17 p.)
Classificació final
10è (50 p.)
Pitjor ratxa de resultats: 2 sèries de 5 jornades sense guanyar (j. 7-11; 13-17)
Curs 2011/12
Jornada 17
13è (20 p.)
Classificació final
5è (64 p.)
Pitjor ratxa de resultats: 8 jornades sense guanyar (j. 1-8)

A PROP DE L'EQUADOR

Tenim una ratxa bastant dolenta i toca trencar-la, hem de fer un canvi de xip i canviar la dinàmica
Jordi Masó
lateral del llagostera
Ens està costant, però normalment al Llagostera es fan millors segones voltes i podem millorar molt el rendiment de la primera
2
partits
queden per al final de la primera volta, en els quals el Llagostera rebrà l'Hospitalet, dissabte, i visitarà el camp del Prat.
Llegir mes / Leer mas...

"Pendents de l'evolució de Marc Martínez". Article de @educiu a @lesportiucat

Pendents de l'evolució de Marc Martínez

El Llagostera tornarà avui a l'activitat amb una doble sessió al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell que servirà per començar a preparar el pròxim enfrontament contra l'Hospitalet. El conjunt dirigit per Oriol Alsina està molt pendent de l'estat físic de Marc Martínez, que no va poder acabar l'últim partit a Lleida per culpa d'un fort cop al peu (el migcampista va ser substituït en el minut 60). En principi sembla que el jugador barceloní no té cap lesió important, així que al club llagosterenc estan esperançats que pugui participar en la jornada següent. Qui segur que no jugarà és Rodri, que s'haurà d'operar de la greu lesió al genoll que es va fer fa dues setmanes contra el Badalona i estarà de baixa entre sis i vuit mesos. La direcció esportiva llagosterenca ja s'ha posat a treballar a la recerca d'un substitut que reforci la posició de central de cara a la segona volta de la lliga.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera, descol·locat ". Article de @educiu a @lesportiucat

El Llagostera, descol·locat

2a divisió B. El conjunt llagosterenc encadena cinc jornades sense guanyar i és a només un punt del descens, mentre que la zona de ‘play-off' ja queda a vuit i el líder, a setze

El retorn a segona B no és gens fàcil per al Llagostera, cridat a l'estiu a ser un dels equips més potents de la categoria però que ha començat el campionat de forma molt irregular. I és que, després de les primeres disset jornades de lliga, el Llagostera no acaba d'arrencar i ocupa la quinzena posició en la taula amb 19 punts, a només un del descens i a molta distància dels primers llocs de la classificació (els de la Costa Brava ja tenen la zona de promoció d'ascens a vuit punts i el lideratge, a setze).
L'equip dirigit per Oriol Alsina, que divendres va perdre in extremis a Lleida (va ser la tercera derrota seguida a domicili dels gironins), passa la pitjor ratxa de resultats de la temporada, amb els últims cinc partits sense conèixer la victòria (i sense deixar la porteria a zero), una dinàmica que els llagosterencs intentaran revertir dissabte contra l'Hospitalet (a les 17 h a Palamós). Serà un duel vital per al Llagostera, que vol tornar a sumar els tres punts davant de la seva afició després de tres partits sense fer-ho i, de retruc, evitar caure en posicions de descens, un fet que seria matemàtic amb una victòria de l'equip visitant (l'Hospitalet és dissetè amb 18 punts). El partit contra el conjunt riberenc serà el penúltim de la primera volta, que es clourà amb la visita al camp del Prat abans de les vacances nadalenques. Encara queda molta lliga al davant, però al Llagostera són conscients que la reacció ha de ser immediata si no volen renunciar abans d'hora a enllaçar amb la zona noble de la taula.

LA REACCIÓ, URGENT

El Llagostera entrarà en descens si dissabte perd contra l'Hospitalet

NI A CASA NI A FORA


3
derrotes
seguides a domicili del Llagostera, que també acumula tres partits sense guanyar a Palamós

Llegir mes / Leer mas...

"Diego Jiménez, directament a l'onze per suplir Rodri".Article de @lesportiucat

Diego Jiménez, directament a l'onze per suplir Rodri

Oriol Alsina va aplicar només dos canvis respecte al matx en què el seu equip va empatar al Palamós-Costa Brava contra el Badalona (2-2). El tècnic d'Arenys de Mar va veure's obligat a alinear d'entrada el central Diego Jiménez per suplir Rodri, que té una lesió greu. Diego, que s'havia perdut dotze partits, ja va sortir al terreny de joc en el minut 20 en el penúltim enfrontament contra els badalonins. L'exjugador del Recre ha hagut de posar-se en forma competint al màxim nivell, i és que la falta d'efectius a l'eix defensiu ha obligat Alsina a utilitzar el de Benavente. L'altre canvi en l'onze inicial del Llagostera va ser l'entrada d'Álex Colorado en el lloc de Robert Simón. Colorado va tornar a fer de mitjapunta per darrere de Manel, fet que va escorar a la banda dreta Rubén Martínez. En el minut 60 Marc Martínez es va afegir a la llista de contratemps i va demanar el canvi per lesió.
Llegir mes / Leer mas...

"Ni ofici ni benefici ". Article de @lesportiucat

Ni ofici ni benefici

Sense vista. El Llagostera s'avança amb un gol de Manel, però no sap gestionar l'avantatge i el Lleida li remunta el matx. Els d'Alsina van rebre el 2-1 final a través d'un dubtós penal en el minut 90

lleida esp. 2 llagostera 1

LLEIDA ESPORTIU:Álvaro Campos, Òscar Rubio, Max, Andriu, Quintillà (Christian Alfonso, 45'), Valiente (Guillem Martí, 67'), Arnau Tobella, Indiano, Cristian Fernández (Cristian Gómez, 45'), Doncel i Fran Moreno.LLAGOSTERA:Moragón, Masó, Diego, Samu San José, Valentín, Vivi, Marc Martínez (Albarrán, 59'), Rubén Martínez, Marc Fernández (Rafa Jordà, 83'), Colorado (Robert Simón, 74') i Manel Martínez.GOLS:0-1 (48') Manel Martínez. 1-1 (80') Guillem Martí. 2-1 (90') Christian Alfonso, de penal.ÀRBITRE:Recio Moreno.T.G.:als locals Fran Moreno (1'), Quintillà (41'), Òscar Rubio (67'), Guillem Martí (76') i Christian Alfonso (78'); als visitants Colorado (43'), Moragón (87') i Valentín (90').T.V.:cap.PÚBLIC:uns 600 espectadors al Camp d'Esports de Lleida.
El Llagostera va caure derrotat contra el Lleida Esportiu en el darrer minut del partit (2-1). El conjunt dirigit per Oriol Alsina va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gol de l'atacant Manel Martínez (48'), però just després de la diana gironina el Lleida es va despertar i va aprofitar la falta d'ofici dels gironins per remuntar en els darrers deu minuts. Guillem Martí, de cap, va fer l'empat en el minut 80 i Christian Alfonso, en el 90, des del punt de penal, va establir el 2-1 final.
El Llagostera va tenir una entrada en el partit valenta i agosarada. El conjunt gironí va gaudir de les primeres arribades amb cert perill però o bé la falta d'encert o les aturades de Campos van impedir que el resultat canviés. Després d'uns primers minuts amb alguna arribada tímida, sense perill excessiu, en el minut 10 els llagosterencs van donar el primer avís al rival. Campos va salvar la rematada de Colorado després d'una centrada de Marc Fernández. Manel havia habilitat amb el cap el seu company, però el porter del Lleida Esportiu va ser llest i va empetitir els espais per tal que Colorado no rematés bé. Només un minut després, Valentín va intentar una centrada al segon pal, però quan Manel estava a punt per rematar Campos li va prendre la pilota de nou.
L'equip de la Terra Ferma es va treure la son de les orelles però no trobava la fórmula per fer mal als gironins, que amb una bona feina de Vivi en la destrucció tenia el rival controlat. De fet, en el minut 22, el Llagostera va gaudir d'una altra bona ocasió quan Rubén Martínez va retallar el seu marcador i es va treure de la màniga un bon xut. De nou, el porter local hi va posar una bona mà i va desviar la pilota a córner, per damunt del travesser.
La primera meitat de l'enfrontament va ser plana i la intensitat dels dos conjunts es va refredar. L'ambient gèlid tampoc va ajudar a escalfar la fase final del primer temps; només Colorado ho va provar amb un xut des de lluny que va sortir desviat (38').
Gol i descontrol
Si l'entrada de la primera part del Llagostera va ser sense complexos, la de la segona va ser brillant per als seus interessos. En el tercer minut de joc, una centrada de Colorado en el llançament d'un córner va permetre a Manel Martínez posar-hi el cap, girar el coll i, des del vèrtex de l'àrea petita, superar Campos per sota les cames. Els gironins van aconseguir el primer gran objectiu del partit, avançar-se en el marcador. De totes maneres, quan semblava que la diana de Manel, la sisena en el campionat, faria tremolar un equip lleidatà immers en una pèssima ratxa de resultats, el descontrol per part llagosterenca es va fer evident. Els de Gustavo Siviero, que va fer canvis ofensius i moviments tàctics eficaços, van menjar terreny posicional als gironins. Moragón va intervenir en el minut 50 després d'una rematada de Fran Moreno, Diego va refusar una centrada perillosa en el 62 i, en una jugada sense aparent perill, Guillem Martí va aconseguir igualar el resultat, amb el cap des del primer pal, aprofitant una bona centrada de Doncel (80'). El descontrol llagosterenc va arribar a la màxima expressió en els minuts finals, fins que, en el darrer minut, l'àrbitre va xiular un dubtós penal de Valentín a Guillem Martí. L'exjugador del Girona, Christian Alfonso, va ser l'encarregat d'executar la pena màxima, va superar Moragón i va culminar la remuntada dels del Segrià, que deixava tocats, i gairebé enfonsats, els llagosterencs.
Ha estat un alliberament, hi hem cregut fins al final i ens hem endut el premi
Gustavo Siviero
Entrenador del lleida esportiu
En la primera part hem estat molt superiors, en la segona no hem matat el partit amb el 0-1 i les ganes del Lleida s'han imposat
És una derrota molt dura per a nosaltres, de la forma com ha anat ha estat molt cruel
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Llegir mes / Leer mas...

"El Lleida respira remuntant ". Article de Iñigo Blanco a @lesportiucat

El Lleida respira remuntant

2a divisió B. El conjunt lleidatà, que en el minut 80 perdia 0-1, aconsegueix capgirar el resultat després d'un segon temps amb més domini i polèmica final pel penal de la victòria

LLEIDA 2 LLAGOSTERA 1

LLEIDA ESPORTIU:Álvaro Campos, Oscar Rubio, Max, Andriu, Quintillà (Christian Alfonso, 46'), Valiente (Guillem Martí, 67'), Arnau Tobella, Indiano, Cristian Fernández (Cristian Gómez, 46'), Doncel i Fran Moreno.LLAGOSTERA:Moragón, Masó, Diego, Samu San José, Valentín, Vivi, Marc Martínez (Albarrán, 59'), Rubén Martínez, Marc Fernández (Rafa Jordà, 83'), Colorado (Robert Simón, 74') i Manel Martínez.GOLS:0-1 (48') Manel Martínez. 1-1 (80') Guillem Martí. 2-1 (90') Christian Alfonso, de penal.ÀRBITRE:Recio Moreno.T.G.:als locals Fran Moreno, Quintillà), Oscar Rubio, Guillem Martí i Christian Alfonso; als visitants Colorado, Moragón i Valentín.T.V.:cap.
El Lleida va evitar l'enèsim drama a casa signant la primera victòria en sis partits i sortint, momentàniament, del descens directe. Ho va fer de la manera més dramàtica possible: de penal i en l'últim minut. En condicions normals, el Llagostera, que ha tornat a perdre una gran oportunitat de deixar de mirar cap a baix, s'hauria endut el partit. Però la falta de punteria dels d'Oriol Alsina i el destí final d'un partit que dominaven per 0-1 en el minut 80, van deixar el triomf al Camp d'Esports.
El Llagostera va ser millor en el primer temps. Els d'Oriol Alsina van disposar de tres grans ocasions per marxar amb avantatge en el marcador. L'oportunitat més clara va ser de Colorado, cedida per Manel Martínez, que va obligar el porter local Álvaro Campos a intervenir.
Gol i reacció
En el segon temps, els de la Costa Brava van aprofitar els problemes del Lleida defensant l'estratègia i es van avançar en un servei de cantonada rematat per Manel. Els dos canvis que havia fet en el descans Gustavo Siviero (va fer entrar Alfonso i Gómez) no van servir de res, perquè la diana va deixar estabornit l'equip de la Terra Ferma.
Al final, els blaus van haver d'apel·lar a la lògica empenta que dóna la derrota. I van obtenir el premi. A deu minuts per acabar, una jugada de Doncel va servir per assistir Guillem Martí en el gol de l'empat. I en el minut 90 una jugada amb molta polèmica perquè procedia d'unes mans, segons l'àrbitre involuntàries, d'un atacant, va significar el penal de la victòria per al Lleida.

ELS VESTIDORS

Ha estat un alliberament. No sé si mereixíem guanyar, però hem cregut fins al final i ens hem endut el premi en l'últim instant
La victòria és glòria per a nosaltres. Dono l'enhorabona als futbolistes, s'ho mereixen
Gustavo Siviero
entrenador del lleida
Trobo injust com s'ha produït el segon gol. Primer se l'endú amb la mà i després no fem penal
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Llegir mes / Leer mas...

"Una mala ressaca ". Article de R. Miró i J. Sebastian a @lesportiucat

Una mala ressaca

2a divisió B. El Lleida i el Llagostera, que havien configurat projectes ambiciosos amb la segona A com a horitzó, han fet una arrencada decebedora i avui es veuen les cares amb urgències (20 h)

El Lleida va quedar a un penal de pujar a segona A i el Llagostera hi va baixar després de dues temporades al núvol del futbol professional. Aquest passat recent, doncs, va fer que els dos conjunts afrontessin la temporada amb horitzons grandiloqüents, si bé les dues plantilles que hi havia van ser desmantellades per donar pas a nous futbolistes. La ressaca del descens a Llagostera i la del play-off a Lleida, però, han estat dures i cap dels dos equips encara no s'ha recuperat. Les expectatives i la realitat no han seguit el mateix camí i aquest vespre, a les vuit, hi haurà una cita marcada per les urgències. I és que tant els de la Terra Ferma com els gironins han estat incapaços de trobar una línia positiva i regular de resultats, i s'han encallat a la part baixa de la classificació.
La situació més delicada és la del Lleida, que encadena cinc partits sense guanyar –2 punts de 15– i està en zona de descens, a 3 punts de la salvació. El Llagostera, però, tampoc no es pot relaxar, ja que té les posicions de descens més a prop que les d'ascens. El dissetè és a 3 punts i el quart, a 6. Tot plegat, doncs, fa que avui al Camp d'Esports manin les necessitats.
“Segurament al Llagostera li val l'empat i jugarà amb això, intentant traslladar-nos la pressió”, afirma el tècnic dels blaus, Gustavo Siviero, que creu que “serà clau tenir una bona resposta anímica i futbolística; cal buscar la victòria, que és l'únic resultat vàlid”, afirma. El seu homòleg al Llagostera, Oriol Alsina, s'espera un partit molt difícil: “El joc que fa el Lleida no es correspon amb la seva situació actual a la taula.”
Ens espera un partit complicat, ja que el joc del Lleida no es correspon amb l'actual posició de l'equip en la taula
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Serà clau tenir una bona resposta anímica i també futbolística. Només ens val la victòria i la buscarem
Gustavo Siviero
entrenador del Lleida Esportiu
LLEIDA:Campos, Rubio, Max, Andriu, Quintillà, Valiente, Indiano, Casares, Doncel, Fran Moreno i Guillem Martí.Baixes:Mia Guasch i Miki Muñoz (lesionats).Dubte:Toño Vázquez.LLAGOSTERA:Moragón, Masó, Samu, Diego, Valentín, Vivi, Marc Martínez, Rubén Martínez, Marc Fernández, Colorado i Manel Martínez.Baixes:Rodri (lesionat).ÀRBITRE:Recio Moreno.CAMP:Camp d'Esports (20.00 h).
Llegir mes / Leer mas...

"L'assalt a la Terra Ferma ". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

L'assalt a la Terra Ferma

2a divisió B. El Llagostera visita el Camp d'Esports de Lleida amb el desig de vèncer després d'una ratxa de quatre jornades de lliga sense fer-ho

El Llagostera es desplaça fins a la Terra Ferma per jugar el partit avançat de la dissetena jornada de lliga contra el Lleida Esportiu (a les 20.00 h). El conjunt gironí no passa el millor moment i encadena quatre jornades sense conèixer la victòria –ha sumat dos punts dels darrers dotze possibles–, un fet que ha frenat en sec les aspiracions llagosterenques d'enllaçar amb la part alta de la classificació i que, per contra, l'ha obligat a mirar la zona baixa –són a sis punts de les posicions de play-off d'ascens, però només a tres del descens directe–. “L'equip s'entrena bé i el grup està motivat. Estem recuperant jugadors i Vivancos, Rafa Jordà i Diego acumularan més minuts per créixer. Sabem que tenim marge de millora, però hem de demostra-ho damunt del camp”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina.
Dos aspirants tocats
A priori, per diversos fets com el potencial de les plantilles, els pressupostos i les ambicions de cada un, el Lleida Esportiu i el Llagostera són considerats dos dels múltiples aspirants a lluitar per ser a la zona alta de la taula. En aquests moments, però, els dos equips estan immersos en problemes esportius, i en el cas dels lleidatans, institucionals –el club manté un litigi amb les penyes i, tot i que ambdues parts estan dialogant i s'ha refredat el conflicte, l'entitat va arribar a impedir el pas a l'estadi als penyistes–.
El Lleida, dirigit per Gustavo Siviero, està en descens directe (divuitè) després de sumar només quinze punts dels 48 possibles en les setze jornades disputades fins ara. “Hem vist diversos vídeos del Lleida i, pel que fa a joc, passen un bon moment. Van ser superiors en diverses fases del matx contra el Barça B i contra el Sabadell també. Tenen jugadors d'àmplia experiència, volen la pilota i a casa intenten dominar. Serà un partit complicat ja que la classificació del Lleida no es correspon amb el nivell mostrat”, diu Alsina, que hi afegeix: “La plantilla del Lleida és potent i segur que al final del curs estaran lluitant per llocs més elevats. En atac tenen jugadors perillosos i unes bandes amb velocitat ben secundades per laterals amb projecció que poden generar problemes.”
Un greu contratemps
El Llagostera ha sabut aquesta setmana que el seu central titular, Rodri, es perdrà probablement el que queda de temporada, una molt mala notícia que limita l'eix central de la defensa. Alsina apostarà per Samu San José i Diego Jiménez a l'onze –són els únics centrals de la primera plantilla– i creuarà els dits per tal que tots dos es consolidin com a parella abans de fer el pas i incorporar un nou defensor que aporti competència i pugui donar descans als dos actuals integrants en la posició de central. “És un contratemps important. En Rodri era l'amo de la defensa, un home implicat. Li desitgem que es recuperi i que torni encara més fort”, sentencia el tècnic d'Arenys de Mar, que, això sí, tindrà la resta de la plantilla en òptimes condicions.

LA PRÈVIA

Vam fer un bon partit però no vam aconseguir un bon resultat. Intentarem imposar-nos a un bon rival amb urgències
Gustavo Siviero
entrenador del lleida esportiu
Tenen jugadors d'àmplia experiència, volen la pilota i a casa intenten dominar
Oriol Alsina
entrenador del Llagostera
La plantilla del Lleida és potent i segur que al final del curs estarà lluitant per llocs més elevats. En atac tenen jugadors perillosos
Llegir mes / Leer mas...