dijous, 8 de desembre del 2016

"Manel i Marc Fernández aglutinen la pólvora ". Article de @educiu a @lesportiucat

Manel i Marc Fernández aglutinen la pólvora

2a divisió B. Entre el davanter cedit pel Girona (6 gols) i l'exjugador del Sabadell (5) han marcat 11 dels 19 gols del Llagostera aquesta temporada

El Llagostera està passant la pitjor ratxa de la temporada, amb les últimes cinc jornades sense conèixer la victòria (2 punts de 15). El conjunt llagosterenc està encallat en diferents apartats, tant en defensa com en atac (en aquests últims cinc enfrontaments els d'Oriol Alsina han encaixat nou gols i n'han marcat només quatre), una situació que ha portat l'equip de la Costa Brava a ocupar la quinzena posició en la taula amb 19 punts, i és a només un del descens.
Pel que fa a l'apartat ofensiu, el Llagostera disposa de dos jugadors que s'han carregat l'equip a l'esquena, Manel Martínez i Marc Fernández, que han marcat 11 dels 19 gols dels gironins. Tant el davanter cedit pel Girona (6) com l'exjugador del Sabadell (5) estan veient porteria amb facilitat, ben al contrari que altres jugadors que no tenen tanta sort. De fet, fins ara només set futbolistes del Llagostera han marcat algun gol aquest curs: Manel (6), Marc Fernández (5), Pablo Sánchez (2), Robert Simón (2), Marc Martínez (2), Álex Colorado (1) i Samu San José (1), l'únic defensa que ha sucat. En aquest sentit, s'espera que homes com Rubén Martínez o Rafa Jordà (estava lesionat fins fa poc), que encara no s'han estrenat, facin un pas endavant en l'apartat golejador en les pròximes jornades de lliga. “Com més jugadors marquin millor, tots hem de fer un pas endavant en les nostres diferents responsabilitats perquè hem de canviar la mala dinàmica actual. Estem motivats i amb ganes d'acabar la primera volta amb un bon regust”, explica Manel, l'autor del gol del Llagostera divendres passat a Lleida (2-1).
“Hauríem de marcar més gols i tenir més encert en atac, però sobretot hem d'intentar no encaixar-ne tants, ens perjudica molt. També hem de tenir més regularitat en els resultats, més sort, i menys por de guanyar els partits que tenim encarrilats, com l'altre dia al camp del Lleida”, conclou Marc Fernández, confiat que l'equip serà capaç de revertir la situació ben aviat.

ELS PROTAGONISTES

Com més jugadors marquin millor, tots hem de fer un pas endavant en les nostres diferents responsabilitats
Manel Martínez
davanter del llagostera

POCS

Hauríem de marcar més gols, però sobretot hem d'intentar no encaixar-ne tants, ens perjudica molt
Marc Fernández
extrem del llagostera
7
jugadors
han marcat en el Llagostera: Manel (6), Marc Fernández (5), Pablo Sánchez (2), Robert Simón (2), Marc Martínez (2), Álex Colorado (1) i Samu (1)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui