dijous, 8 de desembre del 2016

"Un camí prou conegut ". Article de @educiu a @lesportiucat

Un camí prou conegut

2a divisió B. Passades les primeres 17 jornades de lliga, el Llagostera traça una trajectòria similar a la dels dos primers cursos en la categoria de bronze

Després de baixar de segona A l'estiu passat, tothom al Llagostera tenia clar que recuperar la categoria el curs següent no seria fàcil. Tot i així, el que no esperaven al club llagosterenc és que l'equip, dissenyat clarament per estar a la part alta de la taula, tindria tants problemes en el primer tram de campionat. I és que el Llagostera s'ha plantat gairebé a l'equador de la lliga (falten dues jornades per al final de la primera volta, en les quals els blaugrana rebran l'Hospitalet, dissabte, i visitaran el camp del Prat) amb moltes urgències, ocupant la quinzena posició en la classificació amb 19 punts, a només un del descens i a vuit dels llocs de promoció d'ascens. La situació del conjunt dirigit per Oriol Alsina en aquest moment de la temporada és tan delicada com coneguda, ja que els números actuals no són tan diferents comparats amb els dels altres cursos del club a segona B. Exceptuant la temporada de l'ascens a segona A (2013/14), en què el Llagostera liderava el seu grup després de la jornada 17 (primer amb 38 punts), en les altres dues els gironins estaven en una situació similar. De fet, en el primer curs en la categoria de bronze, el 2011/12, el Llagostera només tenia un punt més que ara, 20, mentre que un any més tard fins i tot presentava uns números pitjors, amb 17 punts i ocupant plaça de promoció de descens.
Pel que fa a les ratxes de partits sense guanyar, de moment el Llagostera actual ha igualat, amb cinc duels consecutius sense guanyar, els registres de la temporada 2012/13 (dues sèries de cinc), però no els del cursos 2011/12 (vuit) i 2013/14 (sis).
Conscienciats
Tot i la mala dinàmica de l'equip, la plantilla llagosterenca està convençuda de revertir la situació, al mateix temps que també apel·la a l'autocrítica. “Tenim una ratxa bastant dolenta i toca trencar-la, hem de fer un canvi de xip i canviar la dinàmica. Ens està costant, però normalment al Llagostera es fan millors segones voltes i podem millorar molt el rendiment de la primera. Tots voldríem estar a dalt, però ara la nostra realitat és que estem a un punt del descens i hem de sortir d'allà”, diu Jordi Masó.

EL PROTAGONISTA

Curs 2016/17
Jornada 17
15è (19 punts)
Classificació final
?
Pitjor ratxa de resultats: 5 jornades sense guanyar (j. 13-17)
Curs 2013/14
Jornada 17
1r (38 p.)
Classificació final
1r (69 p.)
Pitjor ratxa de resultats: 6 jornades sense guanyar (j. 29-34)
Curs 2012/13
Jornada 17
17è (17 p.)
Classificació final
10è (50 p.)
Pitjor ratxa de resultats: 2 sèries de 5 jornades sense guanyar (j. 7-11; 13-17)
Curs 2011/12
Jornada 17
13è (20 p.)
Classificació final
5è (64 p.)
Pitjor ratxa de resultats: 8 jornades sense guanyar (j. 1-8)

A PROP DE L'EQUADOR

Tenim una ratxa bastant dolenta i toca trencar-la, hem de fer un canvi de xip i canviar la dinàmica
Jordi Masó
lateral del llagostera
Ens està costant, però normalment al Llagostera es fan millors segones voltes i podem millorar molt el rendiment de la primera
2
partits
queden per al final de la primera volta, en els quals el Llagostera rebrà l'Hospitalet, dissabte, i visitarà el camp del Prat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui