dissabte, 12 de setembre del 2015

Prèvia: Albacete Balompié - Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava

INFORMACIO DE LA UE LLAGOSTERA

Oriol Alsina ha repassat com arriba la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava al partit de diumenge al Carlos Belmonte.
Tornar 12/09/2015 13:00
Oriol Alsina ha repassat com arriba la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava al matx de diumenge al Carlos Belmonte. Comentava que "jugar dos partits en menys de cinc dies és un avantatge i incovenient per als dos equips. Ens coneixem més i tens més estudiat al rival".
Ha explicat quines conclusions va treure del partit de Copa: "Vaig quedar molt content amb el partit  i potser aquesta setmana hi ha alguna modificació a l'onze respecte a altres partits. Viatgem 19 perquè tinc el dubte de la convocatòria". Tots els jugadors estan a un gran nivell i li posen les coses díficil, aquesta és la tasca de l'staff tècnic: "La veritat és que tots els que van jugar el passat dimecres van estar molt bé. Tinc una dificultat molt gran alhora de triar els jugadors i això m'agrada". Després de dues victòries seguides l'equip arriba en un molt bon moment a un estadi difícil. Un camp de Primera, amb una afició i plantilla de Primera, tot i així, Alsina toca de peus a terra: "Ara és molt aviat per treure conclusions però psicològicament estàs millor quan guanyes que quan perds".
Diumenge viurà un dels partits més complicats de la temporada. Dimecres es va aconseguir la victòria però els jugadors rivals seran uns altres: "La dificultat del partit és extrema. A casa ens van jugar amb molts de suplents i ens ho van posar molt díficil, imagina't al Carlos Belmonte i amb tots els seus titulars. Són altres jugadors i hem de preparar el partit diferent"
Llegir mes / Leer mas...

ACTUALITZACIO DE RESULTATS FUTBOL BASE


Llegir mes / Leer mas...

Convocatòria #ABPvLLA

Informació de la U.E.Llagostera

Aquests són els 19 jugadors que viatjaran dissabte a Albacete. Oriol Alsina haurà de descartar a un.
Tornar 11/09/2015 21:22
Llegir mes / Leer mas...

Luis César: «Remontaremos, cada día jugamos un poco mejor»

Article de " la Tribuna de Albacete"

Cristóbal Guzmán - sábado, 12 de septiembre de 2015
Luis César dirige el trabajo de sus jugadores durante un entrenamiento.  Arturo Pérez
El entrenador del Albacete pide «paciencia» a sus futbolistas para doblegar al Llagostera y se muestra «preocupado» por los jugadores importantes que se encuentran lesionados
Luis César prefiere huir de la trascendencia de la mala clasificación del Albacete con sólo tres jornadas consumidas en la competición, y así lo volvió a manifestar ayer, tras el penúltimo entrenamiento previo al partido de mañana frente al Llagostera.
«La liga da para mucho, a algunos les toca la crisis al principio y a otros a mitad de liga, pero remontaremos, iremos hacia adelante porque cada día estamos jugando un poco mejor», aseguró ayer. «No hemos encontrado la victoria todavía, pero la encontraremos», sentenció.
Pese a ello, el técnico advierte con relación al próximo encuentro: «Tenemos ganas de una victoria en un partido oficial. Será un rival difícil y debemos hacer las cosas bien, estar centrados y tener paciencia porque ellos defienden muy fuertemente y con contundencia; si la lata no se abre a los cinco minutos, habrá hora y media para hacerlo».
El gallego precisó: «El partido será parecido al de Copa, con un equipo que querrá tener el balón y otro defender y robarlo para contraatacar o buscar una falta para poner en práctica el balón parado. Hay que saber manejar el partido, parar sus contraataques y hacer pocas faltas en nuestro campo porque el año pasado nos ganaron en un fuera de banda y un penalti estúpido».
Más preocupado se mostró Luis César con las últimas lesiones. «Están pasando cosas inesperadas con jugadores que pensamos que nos van a dar cosas importantes, como ha sucedido con Carmona, Juan Carlos o Jason, ahí tenemos bastantes problemas», admitió.
«Me preocupa tener seis jugadores importantes que no puedo utilizar, como le sucede a todos los entrenadores, porque condiciona muchas cosas. Igual le sucedería al Real Madrid si le quitasen seis jugadores importantes, o al Barcelona, con alineaciones, cambios y convocatorias distintas. Tener seis jugadores así en la tercera jornada condiciona, aunque prefiero que me pase ahora que en enero», añadió al respecto.
Pese a las bajas seguras de Juan Carlos, Córcoles y Jason, es más que probable la recuperación de Samu y Adriá Carmona, a expensas del último entrenamiento de hoy en la Ciudad Deportiva.
También ha llamado la atención últimamente el buen estado deforma de Manu Miquel, que realizó un buen partido copero en Palamós pese a ser expulsado.
Preguntado por este último extremo, Luis César lo admitió. «Manu Miquel jugó muy bien, tiene una evolución terrible y poco a poco va a demostrar el futbolista que es, aunque hay mucha competencia y para ponerle habrá que sacar a otro», recordó.  «Es polivalente, puede jugar como central, medio o lateral derecho, y el otro día estuvo muy bien, hizo un partido brillantísimo pese a que le expulsaron injustamente», agregó.
A vueltas con la derrota copera con el Llagostera, el técnico blanco indicó: «Pudo haber pasado cualquier equipo, pero el que menos creó fue el que ganó. Esto es acierto, de nada vale crear si después el que lo hace menos tiene más puntería y marca goles».
Y sobre la eliminación en términos generales, Luis César expuso:«Yo quería seguir porque es bueno para el club y para los jugadores que no salen como titulares el partido anterior, pero la verdad es que es un matacuerpos de narices. Si hubiésemos eliminado al Llagostera, lo mismo hubiésemos tenido que ir a Lugo y después esperar a que te toque un equipo importante. La Copa está dirigida para que lleguen a semifinales el Barça, el Madrid, el Atlético, el Valencia o el Sevilla, y mientras tanto es un matacuerpos de 3.000 kilómetros en tres días, noches de autobús... Me gusta la Copa si juego en casa, pero ahora lo más importante es el partido de liga».
Llegir mes / Leer mas...

El gran maldecap d´Oriol Alsina

Article del Diari de Girona / per Ramon Ribas

El davanter va marcar-hi els seus dos primers gols amb el Llagostera en el partit de la temporada passada

12.09.2015 | 06:30
Oriol Alsina, lamentant-se d´una jugada en el partit contra l´Alabès al Nou Estadi Costa Brava.
Oriol Alsina, lamentant-se d´una jugada en el partit contra l´Alabès al Nou Estadi Costa Brava.
Oriol Alsina va demanar als menys habituals que aprofitessin la Copa per reivindicar-se i fesssin veure al cos tècnic que s'equivocaven no comptant amb ells a la Lliga.?I això és el que van fer jugadors com Aimar, Jorge García, Enric Pi, Giva, Mosquito, Juanto, Imaz i Jordi López. L'eliminatòria de Copa del Rei que el Llagostera va superar dimecres passat gràcies al gol de Benja al minut 103 de la pròrroga davant l'Albacete, ha deixat més que satisfet el tècnic dels blaugrana. Oriol Alsina, ahir, després de l'entrenament matinal realitzat a Palafrugell i abans de marxar cap a Barcelona per participar a la Via Lliure, va explicar que l'actuació de les vuit novetats en l'onze de la Copa respecte a l'anterior presentat davant l'Alabès a la Lliga, l'havia convençut fins al punt de tenir dubtes a l'hora de confeccionar la llista de desplaçats per viatjar avui al Carlos Belmonte. «Vaig quedar molt content de la competitivitat de tots ells i ara tinc una dificultat extrema a l'hora de fer la convocatòria perquè mereixen viatjar molts més dels que hi anem», va asegura Oriol Alsina.
L'entrenador del Llagostera va valorar molt positivament l'estrena golejadora de dos dels seus davanters, Mosquito i Benja, en el partit de Copa contra l'Albacete però també va voler destacar «el bon paper de Juanto, Giva i Imaz que em permetrà diversificar i escollir segons el rival».
El panorama a l'entorn del Llagostera ha canviat radicalment i, ara, tot es mira des d'un prisma més optimista gràcies als dos triomfs en els dos darrers partits: el 3 a 0 davant l'Alabès a la Lliga i el 2 a 1 davant l'Albacete a la Copa del Rei. L'estat anímic ha millorat i les dues ensopegades inicials davant l'Osasuna (0-2) i a Lugo (1-0) han quedat en l'oblit. Però, tot i el moment dolç que travessa l'equip gironí, el també director esportiu del club Oriol Alsina adverteix que «encara és molt aviat i no podem fer cas ni de les dues primeres derrotes ni dels dos triomfs». Alsina, reconeix, però, que «psicològicament estàs molt millor quan guanyes que quan perds però tinc clar que els quatre partits anteriors no serveixen per a res».
L'Albacete, una altra vegada
En la roda de premsa d'ahir a l'estadi Josep Pla i Arbonès de Palafrugell, Oriol Alsina va lloar novament el joc del conjunt dirigit per Luis César Sampedro. «L'Albacete és un dels equips que més s'arrisca i millor futbol practica a la categoria. Alsina creu que demà serà «molt complicat puntuar », i recordant el partit de dimecres adverteix dels perills de l'Albacete apuntant: «Imagineu-vos si amb jugadors suplents ja ens van posar en dificultats a casa nostra, allà, en un camp més gran i amb una gespa perfecta la complicació per guanyar-los serà extrema».
La casualitat d'enfrontar-se dos cops als manxecs en un espai tan reduït de temps no és percebuda com a rellevant per a Oriol Alsina. «Si és un avantatge o un inconvenient ho serà per a tots dos equips, però tinc clar que el partit de Copa no tindrà res a veure amb el de la Lliga», va argumentar el tècnic maresmentc detallant que «hi haurà jugadors diferents, juguem a fora i en joc hi ha tres punts tot i que sí que és cert que el partit de Copa és molt recent i ens coneixem un xic millor».
Confiança cega en René. No hi ha discussió. la porteria tant a la Lliga com a la Copa és pel porter gadità. Preguntat per què no va apostar per Moragón o Ratti a la porteria en el partit de Copa de dimecres passat, Alsina va ser molt explícit: «Per a mi René és un dels millors porters de la categoria i ens dóna una garantia molt important» Sobre Moragón i Ratti, les dues alternatives a l'ombra del porter andalús, Alsina va dir que que estan treballant molt bé però no estàn al nivell ni en l'estat de forma d'en René».
Els que no han viatjat avui cap a terres manxegues són els lesionats Ruymán, Chumbi, Chus Herrero i Samu de los Reyes. Un dels que podia ser el substitut del titular lateral esquerra, el defensa Enric Pi, no actuarà novament davant l'Albacete perquè ha quedat fora de la convocatòria: «L'Enric no viatja, va jugar els 120 minuts de la Copa, però tenim Ríos Reina que pot jugar en aquesta posició». En canvi altres jugadors que van destacar a la Copa com els brasilers Giva i Mosquito, Jorge Garcia, Juanto, Aimar o Jordi López sí que són a la llista per anar a Albacete i jugar el partit del Carlos Belmonte.
Llegir mes / Leer mas...

Amb fusta de líder

Article de l'Esportiu / per G. Freixa

Fran Cruz. Des de la seva arribada a Llagostera, el central cordovès ha jugat tots els minuts disponibles i sobre el terreny de joc ha aportat més potencial defensiu i una gran actitud

Cruz en un dels primers entrenaments amb el Llagostera Foto: J.
1
Fran Cruz va aterrar a Llagostera el 30 d'agost, just un dia abans de tancar-se el mercat de fitxatges i més d'un mes i mig després que per a la plantilla llagosterenca arranqués el curs. El defensa cordovès arribava amb dues jornades de lliga disputades, i amb la responsabilitat de tornar a fer sòlid un mur defensiu que havia perdut un dels seus puntals, com era Alcalá. Tot i els pocs entrenaments amb el grup, el cos tècnic ho va tenir clar des del principi, i Cruz va ser titular en la primera oportunitat que va tenir. Al terreny de joc s'hi va poder veure un defensa molt contundent i que confirmava una de les aptituds que va ressaltar en la seva presentació: Cruz no va parar en els noranta minuts de corregir, animar i col·locar els seus companys: “No ens ha sorprès el seu rendiment. Té 24 anys, i amb 21 va aconseguir pujar a primera amb el Còrdova jugant més de trenta partits. És un futbolista amb molta projecció”, va remarcar Oriol Alsina, que fins ara li ha fet jugar tots els minuts que s'han disputat des de la seva arribada.
Sobre el seu hàbit de parlar al camp, Alsina també ho va lloar: “És molt bo tàcticament, però també fa més bons els que té al costat. Corregeix i anima molt els companys, i això és positiu.” El tècnic llagosterenc també va voler remarcar el treball de tota la defensa: “Estem molt contents de la feina que s'està fent. Homes com ara Escassi o, l'altre dia, Jorge, que tot just debutava, ens confirmen que tenim bons futbolistes per ocupar una zona molt important per a nosaltres”, va analitzar Oriol Alsina.

LA VALORACIÓ

No ens ha sorprès. Té 24 anys i amb 21 va aconseguir pujar a primera amb el Còrdova. És un futbolista amb molta projecció
És bo en l'aspecte tàctic, però fa millors els companys perquè corregeix i anima molt des del camp
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Llegir mes / Leer mas...

Un viatge amb cares noves

Article de l'Esportiu / per G. Freixa

Sacsejada. Les últimes baixes per lesió i la bona actuació que van fer en la copa jugadors inèdits fins ara en la lliga donen com a resultat una convocatòria amb tres canvis significatius

Una acció del duel de copa de dimecres passat contra l'Albacete Foto: QUIM PUIG.
1
Amb només quatre dies de diferència, el Llagostera i l'Albacete es tornaran a veure les cares sobre un terreny de joc. Després del duel de copa jugat a Palamós, ara catalans i manxecs s'enfrontaran al Carlos Belmonte en el duel de la lliga. En l'expedició llagosterenca hi haurà tres novetats destacades fruit de les lesions que han afectat l'equip en l'última setmana –Chumbi i Samu es van lesionar contra l'Alavés i no s'han pogut recuperar– i també provocades pel bon rendiment d'alguns jugadors en la copa, tal com va explicar Oriol Alsina: “Vaig quedar molt content amb l'actuació d'homes que no havien jugat. Vaig veure clar que tinc molts futbolistes en un gran estat de forma i d'actitud. Tindré feina per fer l'onze, i això és molt positiu.”
En aquest segon viatge del curs són tres els futbolistes que s'estrenen en una convocatòria: Juanto i Jorge van ser titulars en la copa i el seu bon paper ha tingut recompensa en forma d'oportunitat de ser com a mínim a l'expedició, mentre Jordi López, que ha superat una lesió en un bessó que li ha impedit fer la pretemporada amb normalitat, també serà a Albacete després de jugar els primers minuts del curs dimecres passat.
Tot i això, cap d'ells té encara assegurada la presència en el partit, ja que Alsina s'emportarà cap a terres manxegues dinou futbolistes, per tant, n'haurà de descartar un minuts abans d'iniciar l'enfrontament: “Viatgem amb un home més, perquè encara tinc dubtes de com plantejar el partit, i en funció del que acabem fent em quedaré un perfil o un altre. És un llàstima que un hagi de viatjar i quedar-se a la graderia, però serà el més positiu per a l'equip”, va remarcar el tècnic llagosterenc.
El Llagostera buscarà a Albacete la primera victòria a domicili que confirmi la millora que ha mostrat l'equip en els darrers partits: “Crec que encara és molt aviat per treure'n conclusions. El que és clar és que després de dues victòries estàs molt més animat, però hem de continuar creixent i millorant en cada partit”, va analitzar l'entrenador blaugrana.

EL PROTAGONISME

Porters
René Román, Nico Ratti
Defenses
Aimar, Masó, Escassi, Jorge i
Fran Cruz
Migcampistes
Jordi López, Tito, Emilio, Pitu, Giva, Imaz i Ríos Reina
Davanters
Juanto, Benja, Juanjo, Querol i Mosquito
No convocats:
Moragón, Enric Pi i Eloy Gila
Lesionats:
Ruymán, Chus Herrero, Samu i Chumbi Oriol Alsina s'ha emportat a Albacete 19 futbolistes i n'haurà de descartar un just abans del partit
Viatgem amb 19 jugadors perquè decidiré en l'últim moment quin perfil de jugador vull
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Vaig quedar molt content amb l'actuació d'homes que no havien jugat gaire. Tinc clar que tinc molts jugadors a un alt nivell

L'Albacete recupera per demà Adrià Carmona

Si bé en la llista del Llagostera hi haurà novetats, en la de l'Albacete també es poden produir canvis. Un dels més destacats pot ser en atac, en què el tècnic Luis César podrà recuperar l'exjugador del Girona i l'Espanyol B Adrià Carmona. L'extrem es va trencar l'arc zigomàtic del pòmul esquerre, i fins aquesta setmana, en què ha rebut l'alta, s'ha exercitat amb una màscara que el condicionava molt. El que té clar l'entrenador Oriol Alsina és que es veuran les cares dos equips força diferents del que es va poder veure en la copa: “Tots dos vam utilitzar jugadors diferents dels del partit de lliga. Serà un partit molt complicat contra un dels rivals que practica el millor futbol de tota la categoria”, va afirmar el tècnic.
Llegir mes / Leer mas...