dissabte, 12 de setembre del 2015

Un viatge amb cares noves

Article de l'Esportiu / per G. Freixa

Sacsejada. Les últimes baixes per lesió i la bona actuació que van fer en la copa jugadors inèdits fins ara en la lliga donen com a resultat una convocatòria amb tres canvis significatius

Una acció del duel de copa de dimecres passat contra l'Albacete Foto: QUIM PUIG.
1
Amb només quatre dies de diferència, el Llagostera i l'Albacete es tornaran a veure les cares sobre un terreny de joc. Després del duel de copa jugat a Palamós, ara catalans i manxecs s'enfrontaran al Carlos Belmonte en el duel de la lliga. En l'expedició llagosterenca hi haurà tres novetats destacades fruit de les lesions que han afectat l'equip en l'última setmana –Chumbi i Samu es van lesionar contra l'Alavés i no s'han pogut recuperar– i també provocades pel bon rendiment d'alguns jugadors en la copa, tal com va explicar Oriol Alsina: “Vaig quedar molt content amb l'actuació d'homes que no havien jugat. Vaig veure clar que tinc molts futbolistes en un gran estat de forma i d'actitud. Tindré feina per fer l'onze, i això és molt positiu.”
En aquest segon viatge del curs són tres els futbolistes que s'estrenen en una convocatòria: Juanto i Jorge van ser titulars en la copa i el seu bon paper ha tingut recompensa en forma d'oportunitat de ser com a mínim a l'expedició, mentre Jordi López, que ha superat una lesió en un bessó que li ha impedit fer la pretemporada amb normalitat, també serà a Albacete després de jugar els primers minuts del curs dimecres passat.
Tot i això, cap d'ells té encara assegurada la presència en el partit, ja que Alsina s'emportarà cap a terres manxegues dinou futbolistes, per tant, n'haurà de descartar un minuts abans d'iniciar l'enfrontament: “Viatgem amb un home més, perquè encara tinc dubtes de com plantejar el partit, i en funció del que acabem fent em quedaré un perfil o un altre. És un llàstima que un hagi de viatjar i quedar-se a la graderia, però serà el més positiu per a l'equip”, va remarcar el tècnic llagosterenc.
El Llagostera buscarà a Albacete la primera victòria a domicili que confirmi la millora que ha mostrat l'equip en els darrers partits: “Crec que encara és molt aviat per treure'n conclusions. El que és clar és que després de dues victòries estàs molt més animat, però hem de continuar creixent i millorant en cada partit”, va analitzar l'entrenador blaugrana.

EL PROTAGONISME

Porters
René Román, Nico Ratti
Defenses
Aimar, Masó, Escassi, Jorge i
Fran Cruz
Migcampistes
Jordi López, Tito, Emilio, Pitu, Giva, Imaz i Ríos Reina
Davanters
Juanto, Benja, Juanjo, Querol i Mosquito
No convocats:
Moragón, Enric Pi i Eloy Gila
Lesionats:
Ruymán, Chus Herrero, Samu i Chumbi Oriol Alsina s'ha emportat a Albacete 19 futbolistes i n'haurà de descartar un just abans del partit
Viatgem amb 19 jugadors perquè decidiré en l'últim moment quin perfil de jugador vull
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Vaig quedar molt content amb l'actuació d'homes que no havien jugat gaire. Tinc clar que tinc molts jugadors a un alt nivell

L'Albacete recupera per demà Adrià Carmona

Si bé en la llista del Llagostera hi haurà novetats, en la de l'Albacete també es poden produir canvis. Un dels més destacats pot ser en atac, en què el tècnic Luis César podrà recuperar l'exjugador del Girona i l'Espanyol B Adrià Carmona. L'extrem es va trencar l'arc zigomàtic del pòmul esquerre, i fins aquesta setmana, en què ha rebut l'alta, s'ha exercitat amb una màscara que el condicionava molt. El que té clar l'entrenador Oriol Alsina és que es veuran les cares dos equips força diferents del que es va poder veure en la copa: “Tots dos vam utilitzar jugadors diferents dels del partit de lliga. Serà un partit molt complicat contra un dels rivals que practica el millor futbol de tota la categoria”, va afirmar el tècnic.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui