dissabte, 26 de març del 2016

PARTITS DEL MIC16 AL CAMP DE LLAGOSTERA


Llegir mes / Leer mas...

Alsina: «Tenim un record molt dolent d´Alcorcón que ens manté més motivats» . Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Alsina: «Tenim un record molt dolent d´Alcorcón que ens manté més motivats»

El Llagostera rep diumenge els madrilenys amb qui van perdre 6-1

26.03.2016 | 07:28
Oriol Alsina té ganes de jugar el partit contra l´Alcorcón.
Oriol Alsina té ganes de jugar el partit contra l´Alcorcón.
El factor Palamós-Costa Brava els fa ser optimistes. La bona notícia per al Llagostera i la seva afició és que els jugadors d'Oriol Alsina tornen a jugar a casa, un escenari molt més favorable i per on passa un alt percentatge de salvació en aquesta recta final de Lliga. Després de caure per enèsima vegada a domicili, 3 a 0 al Nuevo José Zorrilla de Valladolid, el Llagostera torna a jugar a l'estadi Palamós-Costa Brava, un territori hostil per als rivals, on, per exemple, els locals només han encaixat un gol en les darreres quatre actuacions, el 0 a 1 en el derbi davant el Girona de fa quatre jornades. «A casa som un equip totalment diferent al que juga a fora i som dels locals menys golejats». L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, fa una crida als socis i aficionats i assegura que «si tornem a omplir el camp com en l'últim dia davant el Mallorca, tindrem més opcions gràcies al jugador número dotze», per això la directiva d'Isabel Tarragó tornarà a regalar entrades a totes aquelles persones que en demanin en els establiments que anuncien el matx. El maresmenc assegura que «voldríem que el partit es jugués ara mateix perquè mantenim un record molt negatiu del 6 a 1 del partit de la primera volta», un dels requeriments que demana el tècnic d'Arenys de Mar als seus homes per mirar de no deixar escapar els tres punts davant l'Alcorcón «és jugar amb l'agressivitat, pressió i intensitat que tenim quan actuem a casa». De la golejada encaixada a l'estadi Santo Domingo (6-1), Alsina reconeix que «en guardem un mal record, però, és una motivació extra que tenim».
Preferia les altres finals
De mirar cap amunt a fer-ho cap avall. En la roda de premsa prèvia al matx, Oriol Alsina, va recordar que «fa quinze anys que sóc l'entrenador del Llagostera i la majoria de finals éren per pujar de categoria i aquest any és molt diferent perquè són finals per no baixar». De moment, Alsina es mostra «satisfet» perquè els match ball disputats fins ara a Palamós «els hem tirat endavant».
Precisament de finals és el que comentava el malagueny Alberto Escassi, afirmant que dins el vestidor la sensació és la de «viure finals, nosaltres no juguem una Lliga, sinó finals i, com que són partits a vida o mort, no ens podem permetre ni empatar».
No oblida el partit de la primera volta, com ningú dins del vestuari i comenta que «el partit davant l'Alcorcón sí que l'afrontem amb més ganes per alló del 6-1. Va ser molt dolorós per a nosaltres».
Llegir mes / Leer mas...

DANIEL TORIBIO:“Han merescut tenir més punts”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

DANIEL TORIBIO  MIGCAMPISTA DE L'ALCORCÓN

“Han merescut tenir més punts”

“Té un gran equip, però les coses no surten. Estarem en guàrdia i sortirem amb respecte”

“Ara ens toca ser ambiciosos”

Toribio en plena acció durant un partit d'aquest curs Foto: AGENCIA LOF.
1
Dani Toribio viurà un partit especial, com sempre que juga a prop de casa. Defensant la samarreta de l'Alcorcón, el saltenc, un pulmó al mig del camp, intentarà sumar els tres punts amb el seu equip per seguir així ben a prop de la zona de play-off d'ascens a primera, tot un repte per als madrilenys.
En el darrer partit van superar l'Oviedo i es troben en la vuitena posició, a només un punt del ‘play-off', contents suposo?
Sí, molt contents. Vam guanyar després d'alguns partits sense poder vèncer i era molt important la victòria per tornar a agafar moral i confiança, a més, contra un gran equip.
Quins són els objectius d'aquest Alcorcón?
El nostre primer objectiu és la permanència en la categoria, i això ja ho tenim pràcticament lligat. Ara hem de ser ambiciosos i no renunciar a res, i menys en la bona posició que estem.
Disposen d'un gran golejador [David Rodríguez] i són un bloc sòlid. És la clau de l'èxit?
Som un equip compacte, treballador, i el bloc està molt unit. La solidaritat és un tret que ens caracteritza i és la base d'aquest equip. Això ben treballat ens permet sumar punts i assolir els objectius desitjats.
Del Llagostera, què me'n diu?
Els segueixo bastant, ja que hi tinc excompanys i amics. No els està acompanyant la classificació, sé que han canviat molts jugadors en el mercat d'hivern i no acaben de trobar la sort que es mereixen, ja que per mèrits han merescut tenir més punts dels que acumulen.
Segurament no esperen pas un partit com el de la primera volta, en què van golejar 6-1
No, res semblant! Va ser un partit en què ens va sortir tot bé, i això passa un cop cada temporada. Pel que ens juguem els dos equips, crec que serà un dels partits més complicats que ens queden fins al final de la lliga. Serà un partit de molta lluita entre dos equips que són difícils de superar.
Precisament, les necessitats del Llagostera el fan un contrincant més perillós?
Queden poques jornades i estan a baix. El Llagostera té un bon equip, però les coses no surten i creix l'ansietat per la situació que passen. Aquests moments són complicats de portar i, per això, tenim un gran respecte per ells, igual que per tots els contrincants que ens trobem en la categoria.
I a casa són un equip sòlid...
Estarem en guàrdia. A casa seu són molt forts i juguen molt units. Costa superar-los a Palamós, i en som conscients.
I vostès a fora no gaire, no?
En aquesta categoria, i més aquest any, els partits que disputes a fora costen molt. Trobem dificultats per mostrar el nostre joc i sumar punts. Esperem corregir-ho i aconseguir més punts en el tram final.
Serà un partit especial. La família i els amics seran a la grada?
Sí, clar. Sempre és especial, ja que et vénen a veure familiars i amics. Hauria preferit que el Llagostera estigués en una altra situació més còmoda, però bé, intentarem guanyar per mantenir-nos en les posicions de dalt.
En l'aspecte personal, va ser un cop dur la lesió que va tenir?
Vaig jugar l'inici de la lliga sense cap problema i estava molt content, però va arribar la lesió, que es va complicar una mica i em va portar més maldecaps del compte. Quan semblava que estava recuperat, amb la lesió tancada, tenia encara molèsties i vaig haver de fer molta feina física. Vaig començar de zero, però ja m'estic trobant millor.
Ja està tornant a agafar el millor ritme?
Quan estàs tants mesos parat és complicat tornar al mateix ritme. Amb les molèsties tot va ser més lent, però ara, de mica en mica, ja estic millor. I quan estàs bé pots competir més sanament amb els companys per un lloc i convèncer l'entrenador que pots jugar.
El seu actual tècnic, Muñiz, ha estat un home clau per vostè?
Sí. Ell em va donar l'oportunitat de fer un salt qualitatiu en la meva trajectòria amb 27 partits a primera divisió amb el Màlaga, que són molts. És un gran entrenador, i amb la seva ajuda, i la de molts altres que he tingut també, he pogut créixer en el món del futbol.
Llegir mes / Leer mas...

"Una golejada que encara cou". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Una golejada que encara cou

Un mal dia. El Llagostera va perdre 6-1 contra l'Alcorcón en el duel de la primera volta del campionat. Aquella encara és una de les majors ensopegades dels gironins en els darrers cursos

Oscar Plano celebra un dels sis gols de l'Alcorcón en el duel de la primera volta a Santo Domingo, davant la desesperació dels jugadors del Llagostera Foto: LOF.
1
El Llagostera rebrà demà la visita d'una de les seves bèsties negres, l'Alcorcón. El conjunt gironí no ha pogut vèncer els madrilenys des que va aterrar a la categoria de plata del futbol estatal. Aquesta estadística, les necessitats que viuen els gironins, que han de vèncer per mantenir les esperances de salvació, i el darrer i dolorós precedent contra el conjunt groc seran factors de motivació que ajudaran, segur, a la plantilla blaugrana.
L'Alcorcón va endossar una golejada d'escàndol al Llagostera en el matx de la primera volta del campionat. El 6-1 encara cou entre els jugadors llagosterencs, que encaren la tornada amb ànims de revenja per un orgull que va quedar tocat des d'aquell dia: “És un partit molt important, una final. A partir d'ara no ens podem deixar cap punt més a casa. Per sort, ho estem fent bé com a locals i els rivals han de suar per batre'ns. Contra l'Alcorcón tenim ganes pel partit de la primera volta. Ens van fer sis gols i va ser dolorós, l'afrontem amb ànims de revenja, però, sobretot amb la motivació extra pel fet de jugar-nos-hi part de les nostres opcions de salvació”, explica un dels centrals del Llagostera, Alberto Escassi, precisament exjugador del conjunt madrileny: “La sensació és que afrontem una final. Nosaltres ja no juguem una lliga sinó finals. No ens podem permetre empatar, ja que tots els duels són i seran a vida o mort. No ens val sumar un punt, només tres, ja que s'estan acabant les jornades”, sentencia Escassi.
El Llagostera va patir a Alcorcón la pitjor golejada des del 6-0 a la Feixa Llarga, contra l'Hospitalet a tercera divisió. Més enllà de la revenja, els gironins han de sumar els tres punts de la manera que sigui per mantenir-se vius: “D'aquell partit ens queda un mal record. En el cas del Llagostera, com a club és un dels pitjors resultats dels darrers anys. És una motivació extra que tens. Sempre dic, però, que prefereixo perdre un partit per molts gols que molts per pocs gols. Igual que quan guanyes, prefereixo tres victòries per la mínima que una golejada i dues derrotes, fet que enguany ens està passant, per la poca rendibilitat que traiem dels gols”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina.

ELS PROTAGONISTES

A l'Alcorcón els tenim ganes pel partit de la primera volta. Ens van fer sis gols i va ser dolorós; l'afrontem amb ànims de revenja
El Llagostera només ha fet un gol a l'Alcorcón en la categoria. El que va tancar el 6-1
La sensació és que afrontem una final. Nosaltres ja no juguem una lliga sinó finals
Alberto Escassi
central del llagostera
D'aquell partit en tenim un mal record. Com a club, va ser un dels pitjors resultats dels darrers anys
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Cap victòria contra els madrilenys

Si bé el Llagostera va enfrontar-se la setmana passada a un equip que havia pogut derrotar en els tres únics precedents a la categoria, el Valladolid, en aquesta nova jornada els llagosterencs rebran la visita d'un equip que no han pogut guanyar a segona A. L'Alcorcón ha superat els gironins en els dos duels a Santo Domingo, el primer, la temporada passada per 2-0, i el d'enguany, amb la ja coneguda golejada de 6-1. En l'enfrontament de l'any passat al Palamós-Costa Brava, l'equip dirigit per Oriol Alsina va empatar a zero contra el conjunt dirigit, llavors, per Pepe Bordalás, actual tècnic de l'Alavés, el segon classificat. Aquell empat sense gols va ser el primer d'una sèrie de cinc empats consecutius dels blaugrana, que es trobaven en plena ratxa positiva i encadenaven diversos partits sense perdre. En el partit de diumenge que ve, el Llagostera intentarà batre els madrilenys per primer cop, si més no, per necessitat.
Llegir mes / Leer mas...

"A casa no es pot fallar". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

A casa no es pot fallar

Clau. El Llagostera té clar que per tenir possibilitats de salvar la categoria ha de sumar el màxim de punts a l'estadi Palamós-Costa Brava, on necessitarà el suport dels seus per fer-se més fort

Oriol Alsina durant un matx d'aquest curs Foto: MANEL LLADÓ.
1
El Llagostera manté viva qualsevol esperança de salvar la categoria mentre hi hagi possibilitats matemàtiques per aconseguir-ho. Encara amb dotze jornades de lliga per jugar, el conjunt llagosterenc sap que en els set partits que queden a casa –només cinc a fora– pocs punts es poden escapar. “Considero una final quan arriba el dia que guanyes o perds, o estàs a dins o fora. De moment, anomenem els partits finals, encara que siguem repetitius, ja que ens els prenem com si fossin així. Hem d'anar partit a partit, encara en queden dotze, potenciar el factor camp i mantenir l'esperança que a fora algun matx guanyarem”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que es mostra convençut de la bona feina dels seus en els darrers partits al PalamósCosta Brava: “Si estem en un nivell semblant al dels darrers partits a casa, som un equip molt diferent que a fora, sobretot respecte a l'últim partit a Valladolid. Tenim tota la confiança possible i si podem gaudir del públic del darrer partit, juguem amb dotze. Hem d'aprofitar aquest avantatge.”
Llegir mes / Leer mas...