dissabte, 26 de març del 2016

DANIEL TORIBIO:“Han merescut tenir més punts”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

DANIEL TORIBIO  MIGCAMPISTA DE L'ALCORCÓN

“Han merescut tenir més punts”

“Té un gran equip, però les coses no surten. Estarem en guàrdia i sortirem amb respecte”

“Ara ens toca ser ambiciosos”

Toribio en plena acció durant un partit d'aquest curs Foto: AGENCIA LOF.
1
Dani Toribio viurà un partit especial, com sempre que juga a prop de casa. Defensant la samarreta de l'Alcorcón, el saltenc, un pulmó al mig del camp, intentarà sumar els tres punts amb el seu equip per seguir així ben a prop de la zona de play-off d'ascens a primera, tot un repte per als madrilenys.
En el darrer partit van superar l'Oviedo i es troben en la vuitena posició, a només un punt del ‘play-off', contents suposo?
Sí, molt contents. Vam guanyar després d'alguns partits sense poder vèncer i era molt important la victòria per tornar a agafar moral i confiança, a més, contra un gran equip.
Quins són els objectius d'aquest Alcorcón?
El nostre primer objectiu és la permanència en la categoria, i això ja ho tenim pràcticament lligat. Ara hem de ser ambiciosos i no renunciar a res, i menys en la bona posició que estem.
Disposen d'un gran golejador [David Rodríguez] i són un bloc sòlid. És la clau de l'èxit?
Som un equip compacte, treballador, i el bloc està molt unit. La solidaritat és un tret que ens caracteritza i és la base d'aquest equip. Això ben treballat ens permet sumar punts i assolir els objectius desitjats.
Del Llagostera, què me'n diu?
Els segueixo bastant, ja que hi tinc excompanys i amics. No els està acompanyant la classificació, sé que han canviat molts jugadors en el mercat d'hivern i no acaben de trobar la sort que es mereixen, ja que per mèrits han merescut tenir més punts dels que acumulen.
Segurament no esperen pas un partit com el de la primera volta, en què van golejar 6-1
No, res semblant! Va ser un partit en què ens va sortir tot bé, i això passa un cop cada temporada. Pel que ens juguem els dos equips, crec que serà un dels partits més complicats que ens queden fins al final de la lliga. Serà un partit de molta lluita entre dos equips que són difícils de superar.
Precisament, les necessitats del Llagostera el fan un contrincant més perillós?
Queden poques jornades i estan a baix. El Llagostera té un bon equip, però les coses no surten i creix l'ansietat per la situació que passen. Aquests moments són complicats de portar i, per això, tenim un gran respecte per ells, igual que per tots els contrincants que ens trobem en la categoria.
I a casa són un equip sòlid...
Estarem en guàrdia. A casa seu són molt forts i juguen molt units. Costa superar-los a Palamós, i en som conscients.
I vostès a fora no gaire, no?
En aquesta categoria, i més aquest any, els partits que disputes a fora costen molt. Trobem dificultats per mostrar el nostre joc i sumar punts. Esperem corregir-ho i aconseguir més punts en el tram final.
Serà un partit especial. La família i els amics seran a la grada?
Sí, clar. Sempre és especial, ja que et vénen a veure familiars i amics. Hauria preferit que el Llagostera estigués en una altra situació més còmoda, però bé, intentarem guanyar per mantenir-nos en les posicions de dalt.
En l'aspecte personal, va ser un cop dur la lesió que va tenir?
Vaig jugar l'inici de la lliga sense cap problema i estava molt content, però va arribar la lesió, que es va complicar una mica i em va portar més maldecaps del compte. Quan semblava que estava recuperat, amb la lesió tancada, tenia encara molèsties i vaig haver de fer molta feina física. Vaig començar de zero, però ja m'estic trobant millor.
Ja està tornant a agafar el millor ritme?
Quan estàs tants mesos parat és complicat tornar al mateix ritme. Amb les molèsties tot va ser més lent, però ara, de mica en mica, ja estic millor. I quan estàs bé pots competir més sanament amb els companys per un lloc i convèncer l'entrenador que pots jugar.
El seu actual tècnic, Muñiz, ha estat un home clau per vostè?
Sí. Ell em va donar l'oportunitat de fer un salt qualitatiu en la meva trajectòria amb 27 partits a primera divisió amb el Màlaga, que són molts. És un gran entrenador, i amb la seva ajuda, i la de molts altres que he tingut també, he pogut créixer en el món del futbol.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui