dissabte, 26 de març del 2016

Alsina: «Tenim un record molt dolent d´Alcorcón que ens manté més motivats» . Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Alsina: «Tenim un record molt dolent d´Alcorcón que ens manté més motivats»

El Llagostera rep diumenge els madrilenys amb qui van perdre 6-1

26.03.2016 | 07:28
Oriol Alsina té ganes de jugar el partit contra l´Alcorcón.
Oriol Alsina té ganes de jugar el partit contra l´Alcorcón.
El factor Palamós-Costa Brava els fa ser optimistes. La bona notícia per al Llagostera i la seva afició és que els jugadors d'Oriol Alsina tornen a jugar a casa, un escenari molt més favorable i per on passa un alt percentatge de salvació en aquesta recta final de Lliga. Després de caure per enèsima vegada a domicili, 3 a 0 al Nuevo José Zorrilla de Valladolid, el Llagostera torna a jugar a l'estadi Palamós-Costa Brava, un territori hostil per als rivals, on, per exemple, els locals només han encaixat un gol en les darreres quatre actuacions, el 0 a 1 en el derbi davant el Girona de fa quatre jornades. «A casa som un equip totalment diferent al que juga a fora i som dels locals menys golejats». L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, fa una crida als socis i aficionats i assegura que «si tornem a omplir el camp com en l'últim dia davant el Mallorca, tindrem més opcions gràcies al jugador número dotze», per això la directiva d'Isabel Tarragó tornarà a regalar entrades a totes aquelles persones que en demanin en els establiments que anuncien el matx. El maresmenc assegura que «voldríem que el partit es jugués ara mateix perquè mantenim un record molt negatiu del 6 a 1 del partit de la primera volta», un dels requeriments que demana el tècnic d'Arenys de Mar als seus homes per mirar de no deixar escapar els tres punts davant l'Alcorcón «és jugar amb l'agressivitat, pressió i intensitat que tenim quan actuem a casa». De la golejada encaixada a l'estadi Santo Domingo (6-1), Alsina reconeix que «en guardem un mal record, però, és una motivació extra que tenim».
Preferia les altres finals
De mirar cap amunt a fer-ho cap avall. En la roda de premsa prèvia al matx, Oriol Alsina, va recordar que «fa quinze anys que sóc l'entrenador del Llagostera i la majoria de finals éren per pujar de categoria i aquest any és molt diferent perquè són finals per no baixar». De moment, Alsina es mostra «satisfet» perquè els match ball disputats fins ara a Palamós «els hem tirat endavant».
Precisament de finals és el que comentava el malagueny Alberto Escassi, afirmant que dins el vestidor la sensació és la de «viure finals, nosaltres no juguem una Lliga, sinó finals i, com que són partits a vida o mort, no ens podem permetre ni empatar».
No oblida el partit de la primera volta, com ningú dins del vestuari i comenta que «el partit davant l'Alcorcón sí que l'afrontem amb més ganes per alló del 6-1. Va ser molt dolorós per a nosaltres».

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui