dijous, 1 de desembre del 2016

"La millor estrena golejadora del central San José".Article de @ribas1975 a @diaridegirona

La millor estrena golejadora del central San José

El càntabre va salvar un punt per al Llagostera en l'últim sospir contra el Badalona ?El defensa destaca que era «molt important» no perdre i aposta per agafar bones sensacions i «no mirar gaire la classificació»

30.11.2016 | 07:12
San José va fer el 2-2 en l´afegit.
Curiosament, al pòster de promoció del partit Llagostera-Badalona de diumenge passat hi figuraven dos futbolistes blaugrana disfressats de pistolers i la coincidència va voler que ells dos fossin els autors dels dos gols davant els escapulats (2-2). Els jugadors en qüestió són Marc Fernández i Samu San José. Al primer, això del gol no li venia de nou perquè ja en suma cinc. Ara bé, pel defensa Samu San José, més acostumat i preocupat a evitar els gols dels rivals que no pas a fer-ne, la seva estrena golejadora va resultar decisiva, ja que va suposar l'empat final en l'afegit i un punt molt valuós per seguir mantenint distàncies amb els equips que marquen les posicions de descens.
El defensa format al planter del Racing de Santander es mostrava satisfet perquè gràcies al seu gol aconseguit al minut 92 «almenys vam poder salvar un punt». Samu San José va celebrar el 2 a 2 amb molta alegria perquè el temps s'esgotava. «Que el marqués jo va ser circumstancial perquè tot l'equip estava bolcat a l'atac, però per la moral de la plantilla era important no perdre». Reconeixia el càntabre. Amb passat a Primera i Segona Divisió A, l'experimentat defensa dels gironins considera que l'empat in extremis davant el Badalona, tot i allargar a quatre les jornades sense vèncer, ha de servir per «encarar amb més garanties el partit a Lleida i per adonar-nos que fins a l'aturada de la Lliga per Nadal hem de ser capaços de sumar el màxim de punts per seguir en la lluita».
Titular en les darreres sis jornades de Lliga, Samu San José, confia cegament en les possibilitats d'un equip que per noms i qualitat hauria d'estar més amunt. «Per il·lusió no serà perquè el grup encara està convençut d'aconseguir les aspiracions que té, tot i que en aquests moments sigui complicat».
La mala notícia, al marge de deixar-se dos punts davant el Badalona va ser la pèrdua d'un company a la defensa com Rodri, lesionat al genoll. «Lamentablement vam perdre un altre jugador, però esperem que sigui per poc temps». Per al de Santander, les reaparicions de Diego Jiménez i Rafa Jordà «són positives perquè fan augmentar la competitivitat interna i això repercuteix en un millor nivell de l'equip».
Samu San José no és partidari de mirar més enllà del pròxim partit, i qüestionat pels objectius a llarg termini del club dirigit per Isabel Tarragó, l'ex del Las Palmas comenta que «no sóc amic de mirar la classificació perquè això dóna moltes voltes». En aquest sentit, per a l'ex Atlético San Luis de Mèxic, «el grup tercer és el més equilibrat dels quatre de la Segona B». Finalment, el defensa blaugrana recomana al grup aquesta recepta per tornar a aixecar el vol: «El que hem de fer és adquirir bones sensacions a base de victòries i sobretot jugar com un equip que vol aspirar a estar a dalt».
Llegir mes / Leer mas...

"Males notícies per a Rodri ". Article de @educiu a @lesportiucat

Males notícies per a Rodri

2a divisió B. El central té una greu lesió al genoll que podria fer que es perdés el que queda de temporada, mentre que el Llagostera ja rastreja el mercat a la recerca d'un possible substitut 

 

El Llagostera va rebre ahir una molt mala notícia, la greu lesió de Rodri. El central, que es va fer mal en els primers compassos del partit contra el Badalona (va seguir jugant uns minuts abans de ser substituït), té un ruptura parcial del lligament encreuat anterior del genoll dret, a més d'un doble trencament del menisc extern, un esquinç de grau 2 del lligament lateral intern i un edema ossi, un cúmul de complicacions que podrien provocar que Rodri es perdés el que queda de temporada.
Després de saber-se els resultats mèdics, jugador i club van voler consultar el doctor Cugat abans de decidir la metodologia de l'operació. Pel que fa al temps de baixa, segons el comunicat emès ahir pel Llagostera, Rodri podria estar inactiu entre sis i vuit mesos si finalment també s'ha d'operar del lligament encreuat anterior, mentre que en cas contrari els terminis de recuperació s'escurçarien gairebé a la meitat. En aquest sentit, la baixa de Rodri és un bon maldecap per al Llagostera, que es queda amb Samu San José i Diego Jiménez (diumenge va reaparèixer després de dotze partits lesionat) com a únics centrals del primer equip, a més dels jugadors del filial Eloi Zamorano i Pol Gómez, que han perdut protagonisme en les últimes jornades. És per això que el Llagostera ja s'ha posat a rastrejar el mercat a la recerca d'un possible reforç a l'eix de la defensa. Tot i així, la direcció esportiva del club llagosterenc, encapçalada per Oriol Alsina, no es vol precipitar i podria esperar a la pròxima obertura del mercat de fitxatges per fer alguna incorporació, tot i que si es determina que la lesió de Rodri és de llarga durada el Llagostera podria fitxar abans.

PER ASSEGURAR

El jugador i el club demanaran opinió al doctor Cugat abans de decidir l'operació

A L'EXPECTATIVA

Amb el mercat de fitxatges a punt d'obrir-se, el Llagostera no es vol precipitar
- Ruptura parcial del lligament encreuat anterior del genoll dret. - Doble trencament del menisc extern. - Esquinç de grau 2 del lligament lateral intern. -Edema ossi degut a la contusió interna del genoll.
Rodri està pendent de la valoració quirúrgica amb el doctor Cugat. En cas que s'hagués d'operar també del lligament encreuat anterior s'estima un període de baixa d'entre sis i vuit mesos.

SOTA MÍNIMS

Samu, Diego i els jugadors del filial Eloi i Pol Gómez, els recursos a l'eix de la defensa

 

Llegir mes / Leer mas...

"Una victòria necessària". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Una victòria necessària
Sentiments a banda, Marc Martínez i el Llagostera necessiten sumar els tres punts en la visita a Lleida per evitar allargar més la ratxa negativa i, de retruc, caure en les posicions més perilloses de la taula. “A principi de curs es deia que el Llagostera i el Lleida havien d'estar a dalt però la realitat, en el dia d'avui, és ben diferent. No arrenquem i som irregulars, però volem la tercera victòria fora de casa per acabar bé l'any”, diu l'exjugador del Lleida Esportiu i el Nàstic, entre d'altres.
Els dos rivals intentaran tornar al camí del triomf –el Lleida fa cinc partits que no guanya– per així afrontar els darrers duels de l'any en millors condicions. “L'equip que generi joc i tingui ocasions en l'inici del matx tindrà molt a guanyar. Som ambiciosos i després d'una mala primera volta hem de sumar el màxim de punts possible en els últims partits de l'any”, sentencia el mig, que ha fet dos gols i acumula 1.217 minuts de joc.

EL PROTAGONISTA

Va ser un any intens. Hi va haver moments dolents i també de bons, però no ho vam poder arrodonir amb un ascens a segona A
No arrenquem i som irregulars, però volem la tercera victòria fora de casa per acabar bé l'any
Marc Martínez
migcampista del llagostera
Llegir mes / Leer mas...

"Un record inesborrable ". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un record inesborrable

2a divisió B. Marc Martínez tornarà per primera vegada al Camp d'Esports de Lleida, on va viure una temporada passada intensa esportivament i personalment 

 

El Llagostera visita demà el Camp d'Esports de Lleida en el partit avançat de la dissetena jornada de lliga (a les 20 h). Per al conjunt llagosterenc, el matx és de vital importància a conseqüència de la frenada en sec que ha patit en els darrers enfrontaments –encadena quatre jornades sense vèncer– i, per a Marc Martínez, un dels migcampistes de l'equip gironí, serà un partit per retrobar vells sentiments. El de Navarcles va viure amb el Lleida un curs passat intens a tots els nivells. Mentre que esportivament el club de la Terra Ferma va rutllar i va arribar al darrer partit de l'eliminatòria decisiva d'ascens a segona A –van perdre en la tanda de penals contra el Sevilla Atlètic–, econòmicament i institucionalment, la majoria de jugadors de la plantilla lleidatana van passar-se més de cinc mesos sense cobrar. “Va ser un any intens, hi va haver moments dolents i també de bons, però no ho vam poder arrodonir amb l'ascens”, comenta el migcampista, que hi afegeix: “Amb tots els companys ho vam passar malament, però això ens va reforçar des del punt de vista esportiu per arribar on vam arribar. El desenllaç va ser cruel, però de tot se'n pot aprendre.”

 

Llegir mes / Leer mas...