dimecres, 20 de gener del 2016

"Álex Cruz arriba al Llagostera convençut de salvar la categoria". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Álex Cruz arriba al Llagostera convençut de salvar la categoria

Ruymán completa l'entrenament amb el grup però en són baixa Escassi, Tito i Pitu

20.01.2016 | 00:53
Isabel Tarragó, Álex Cruz i Javi Salamero ahir a la sala de premsa del Pla i Arbonés de Palafrugell.
Isabel Tarragó, Álex Cruz i Javi Salamero ahir a la sala de premsa del Pla i Arbonés de Palafrugell.
El Llagostera va presentar ahir a Palafrugell el gadità Álex Cruz com a nou jugador per aquesta segona volta i la temporada vinent. El lateral esquerre arriba per competir amb Samu de los Reyes després de la marxa d'Enric Pi. Álex Cruz és la darrera incorporació que fa el conjunt d'Oriol Alsina per tal d'apuntalar una plantilla que haura de picar pedra de valent per abandonar les posicions de descens, després de les arribades aquestes últimes setmanes de Nando Quesada, José Carlos, Tébar i Edu Oriol. Al costat de la presidenta, Isabel Tarragó, i del secretari tècnic, Javi Salamero, el nou futbolista dels gironins, tot i provenir d'una categoria inferior, té l'aval i l'experiència d'haver jugat més de 160 partits a Segona A.
Les primeres paraules d'Álex Cruz van ser d'agraïment: «vinc a un gran club i agraeixo la confiança dipositada en mi perquè fer una altra vegada el salt a Segona A significa molt». L'exjugador del Toledo, el Nàstic i el Jaén, entre d'altres es defineix com un futbolista que «vol mantenir la posició defensiva i pujar per sorpresa quan es pugui». El trampolí que significa el Llagostera i que l'impulsa novament a la Segona A, també implica el repte de competir amb Samu de los Reyes a l'hora de gaudir de minuts. Segons l'andalús, «mai és fàcil ser titular i en cap equip t'asseguren ser-ho, ni a Toledo ho tenia i aquí molt menys. Sé que m'ho hauré de treballar dia a dia i després la decisió serà de l'entrenador».
A pesar d'haver tancat la primera volta amb uns números d'allò més preocupants, penúltims i sense vèncer a fora, Álex Cruz, confessa haver trobat «un vestidor molt unit. René m'ha presentat als nous companys i he vist un ambient molt positiu». Des de l'arribada via Córdova de Samu de los Reyes, aquest s'ha fet amb la propietat del carril esquerre. La competència per desbancar-lo la veu així el gadità: «no sé quines possibilitats tindré de jugar, però, sí que prometo treball, il·lusió i moltes ganes». El nou jugador del Llagostera es posa a les ordres d'Oriol Alsina «mentalment fresc, fort, amb ritme de partits i convençut de lluitar al màxim en el dia a dia. Convençut i il·usionat que ens salvarem».
«Hi ha temps per salvar-se»
La situació de l'equip no és bona. El Llagostera fa sis jornades que no guanya, amb cinc derrotes i un empat, però això no desanima un Álex Cruz que creu que hi ha temps per aixecar el vol en la segona volta que els blaugrana començaran diumenge vinent a el Sadar. «I tant que hi ha temps i equip, vaig viure una experiència similar al Jaén i puc dir que la Segona A és molt igualada i ens cal encadenar bons resultats, ser constants i lluitar perquè al final tindrem les nostres opcions, segur». Dels seus nous companys, Álex Cruz va explicar que havia coincidit amb René al Jaén i amb Jorge García al Nàstic.
D'altra banda, el secretari tècnic del Llagostera, Javi Salamero, va voler destacar les facilitats del Toledo en les negociacions pel fitxatge d'Álex Cruz. Segons ell «vull agrair-los les facilitats donades perquè es tracta d'un jugador que era titular amb ells i la predisposició del director esportiu i l'entrenador ha sigut fantàstica».
El mercat de fitxatges encara continua obert fins a finals de mes i el Llagostera, tot i haver incorporat ja cinc nous futbolistes, no tanca cap porta per si de cas surt una bona opció. En aquest sentit, Javi Salamero, va comentar que «fins que no es tanqui el mercat la nostra obligació és la d'intentar millorar la plantilla i estarem a l'aguait del que pugui passar». Satisfet de les incorporacions fetes fins ara, Nando Quesada, José Carlos, Tébar, Edu Oriol i Álex Cruz, el secretari tècnic va reconèixer que els responsables de l'àrea esportiva del Llagostera «estem contents amb els fitxatges perquè veig que amb la seva arribada l'equip està agafant un altre aire pel que fa a la mentalitat». Segons Salamero «ara només falten les victòries, que no dubto que arribaran».
En l'àmbit esportiu, Escassi i Tito que van acabar tocats en l'últim partit disputat a la Romareda contra el Saragossa, ahir no van participar en el partidet d'entrenament. Tampoc ho va fer el saltenc Pitu qui provarà en els propers entrenaments si arriba en condicions per viatjar a Pamplona. En canvi, el defensa Ruymán sí que va participar com un més en l'entrenament demostrant que la seva reaparició pot ser imminent.
Llegir mes / Leer mas...

"El Girona i el Llagostera ja tenen perfilat el camí abans del derbi ". Article de @diaridegirona

El Girona i el Llagostera ja tenen perfilat el camí abans del derbi

20.01.2016 | 00:00
La Lliga va fer públics ahir els horaris de la jornada 26 de la Lliga Adelante. El Girona rebrà l'Oviedo el diumenge 21 de febrer a les 17.00, el mateix dia i a la mateixa hora que el Llagostera jugarà al camp del Tenerife. D'aquesta manera els dos representants gironins de Segona A ja tenen definit el camí abans del derbi del darrer cap de setmana de febrer a Palamós, del qual en sortirà l'horari oficial dimarts vinent
Aquest cap de setmana s'inicia la segona volta amb els partits Girona-Bilbao Athletic i Osasuna-Llagostera. En la jornada 27 està programat el derbi del Nou Estadi Palamós-Costa Brava. Abans els dos equips tenen per davant un calendari trascendental per a les seves aspiracions.
Llegir mes / Leer mas...

"Competitivitat afegida". Article de @lesportiucat

Competitivitat afegida

El quart. El Llagostera presenta el lateral esquerre Álex Cruz, que arriba procedent del Toledo de segona B. L'andalús competirà amb Samu per una posició coixa des de la rescissió d'Enric Pi

Isabel Tarragó, presidenta del Llagostera, Alex Cruz i Javi Salamero, d'esquerra a dreta, ahir durant la presentació a Palafrugell Foto: JOEL SEBASTIAN.
1
El Llagostera va presentar en societat la seva quarta incorporació des de l'obertura del mercat d'hivern. Després de segellar l'arribada de l'extrem Jose Carlos, que va ser inscrit el desembre ocupant el dorsal d'Enric Pi, del migcampista Marcos Tébar i de l'extrem Edu Oriol, el conjunt llagosterenc va fitxar dilluns Álex Cruz, un lateral esquerre procedent del Toledo, el cinquè classificat del grup 2 de segona B. L'arribada de l'andalús a la disciplina blaugrana afegirà una bona dosi de competència a la posició, i és que, des de la rescissió de Pi, Samu de los Reyes havia quedat com a únic inquilí de la banda esquerra de la defensa: “El Llagostera és un gran club. Agraeixo la confiança que han dipositat en mi, ja que tornar a fer el salt en el futbol professional era una de les meves fites. Arribo amb molta il·lusió i ganes de competir per la posició. Treballaré molt cada dia per convèncer el tècnic” explicava Álex Cruz en la roda de premsa de la presentació, celebrada minuts després de la sessió matinal del Llagostera a l'estadi Josep Pla i Arbonés de Palafrugell, en què Cruz ja va participar amb els seus companys: “Hi ha un vestidor molt sa i bo. Estic content de la rebuda que m'han fet, i René Román [amb qui va coincidir al Jaén] ja m'ha presentat i ubicat”, afegia.
Habitual en aquests tipus d'actes, Álex Cruz es va definir com a jugador mostrant la seva primera carta de presentació: “Sóc un lateral esquerre que intenta mantenir la posició i el rigor tàctic. Si puc incorporar-me a l'atac per sorpresa ho faig, però espero que l'afició vagi veient la meva evolució al camp” analitzava el del Puerto de Santa María, que també va ser definit pel secretari tècnic llagosterenc, Javi Salamero: “Estava a segona B, però té experiència a segona A amb el Jaén. Estem atents als estats de forma dels jugadors, i l'Álex ha estat jugant molt amb el Toledo i està fresc de ment. És un perfil més defensiu que el de Samu i estem contents de tenir-lo perquè creiem que augmenta qualitativament el nivell de la plantilla”, deia Salamero, que va agrair al Toledo les facilitats en l'arribada de Cruz al club.

ELS PROTAGONISTES

Estem obligats a estar atents al mercat per reforçar les posicions susceptibles de millorar
Javi Salamero
Secretari tècnic del llagostera
Álex Cruz ha jugat els últims dinou enfrontaments amb el Toledo, del grup 2 de segona B
Agraeixo la confiança que han dipositat en mi, ja que, tornar a fer el salt al futbol professional era una de les meves fites
Sóc un lateral esquerre que intenta mantenir la posició i el rigor tàctic. Si puc pujar a l'atac, ho faig
Alex Cruz
lateral esq. del llagostera

Atents al mercat fins al dia de tancament

Tot i tenir moltes posicions doblades i, en alguns casos triplicades, el Llagostera seguirà atent als últims deu dies del mercat d'hivern. La direcció esportiva del conjunt gironí, comandada pel tècnic, Oriol Alsina, juntament amb Javi Salamero i Gerard Escoda continuarà treballant a la recerca d'alguna bona oportunitat de darrera hora: “Estem obligats a estar atents fins que es tanqui el mercat. Hem d'intentar fer tot el possible per reforçar les posicions que siguin susceptibles de millorar. Estem contents amb els fitxatges que hem fet i ara falten els resultats, que segur que arribaran”, comentava Salamero, conscient que perquè hi hagi una incorporació, abans hi haurà d'haver una baixa: “Així és el reglament. Ho farem com toca.”
Darrera actualització ( Dimecres, 20 de gener del 2016 02:00 ) Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Jose Carlos, deu dies de baixa". Article de @educiu a @lesportiucat

Jose Carlos, deu dies de baixa
Cauen com mosques. El Llagostera ja sap que l'extrem dret té una microruptura als isquiotibials i que no podrà jugar el proper partit contra l'Osasuna i segurament tampoc l'enfrontament al Palamós-Costa Brava contra el Lugo
20/01/16 02:00 - Palafrugell - J. Sebastian / E. Ciurana   

El Llagostera segueix confirmant que aquesta temporada la sort li ha girat l'esquena, sobretot pel que fa a les lesions que estan tenint els seus jugadors. Ahir, després de la sessió matinal a Palafrugell, el tècnic, Oriol Alsina, va saber de primera mà que Jose Carlos haurà d'estar allunyat dels terrenys de joc deu dies, fet que farà que es perdi el proper matx contra l'Osasuna i, gairebé amb seguretat, el següent contra el Lugo, al Palamós-Costa Brava.

El conjunt llagosterenc es va exercitar per primera vegada aquesta setmana per preparar el matx a Pamplona de diumenge (17 h) i ho va fer sense Rafa Chumbi, Chus Herrero, Jose Carlos, David Querol, Pitu Comadevall, Jordi López, Alberto Escassi, Tito Ortiz i René Román. Els quatre primers tampoc estaran disponibles per al partit contra l'Osasuna amb què s'encetarà la segona volta, mentre que la resta arrosseguen cops o lesions de diversa consideració i estan pendents de l'evolució dels entrenaments que queden. El porter René no es va entrenar per precaució, però ho hauria de fer avui; Escassi i Tito també s'incorporaran en breu al grup i Pitu s'exercitarà demà, per provar-se de cara al duel de diumenge. El saltenc es va fer una ruptura de mig centímetre al bessó i fa deu dies que està aturat, gairebé sense poder fer carrera contínua.

Rafa Chumbi
3 setmanes
Trencament muscular
Chus Herrero
10-15 dies
Lesió a la planta del peu
Jose Carlos
10 dies
Microruptura isquiotibials
David Querol
1 setmana
Cop al turmell
Pitu Comadevall
dubte*
Ruptura al bessó (0,5 cms)
Jordi López
dubte*
Molèsties musculars
Alberto Escassi
dubte*
Cop
Tito Ortiz
dubte*
Cop
*Pendents d'evolució
Darrera actualització ( Dimecres, 20 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

    L'Esportiu. Comarques Gironines 20-01-2016 Pàgina 7
Llegir mes / Leer mas...