dimecres, 20 de gener del 2016

"Competitivitat afegida". Article de @lesportiucat

Competitivitat afegida

El quart. El Llagostera presenta el lateral esquerre Álex Cruz, que arriba procedent del Toledo de segona B. L'andalús competirà amb Samu per una posició coixa des de la rescissió d'Enric Pi

Isabel Tarragó, presidenta del Llagostera, Alex Cruz i Javi Salamero, d'esquerra a dreta, ahir durant la presentació a Palafrugell Foto: JOEL SEBASTIAN.
1
El Llagostera va presentar en societat la seva quarta incorporació des de l'obertura del mercat d'hivern. Després de segellar l'arribada de l'extrem Jose Carlos, que va ser inscrit el desembre ocupant el dorsal d'Enric Pi, del migcampista Marcos Tébar i de l'extrem Edu Oriol, el conjunt llagosterenc va fitxar dilluns Álex Cruz, un lateral esquerre procedent del Toledo, el cinquè classificat del grup 2 de segona B. L'arribada de l'andalús a la disciplina blaugrana afegirà una bona dosi de competència a la posició, i és que, des de la rescissió de Pi, Samu de los Reyes havia quedat com a únic inquilí de la banda esquerra de la defensa: “El Llagostera és un gran club. Agraeixo la confiança que han dipositat en mi, ja que tornar a fer el salt en el futbol professional era una de les meves fites. Arribo amb molta il·lusió i ganes de competir per la posició. Treballaré molt cada dia per convèncer el tècnic” explicava Álex Cruz en la roda de premsa de la presentació, celebrada minuts després de la sessió matinal del Llagostera a l'estadi Josep Pla i Arbonés de Palafrugell, en què Cruz ja va participar amb els seus companys: “Hi ha un vestidor molt sa i bo. Estic content de la rebuda que m'han fet, i René Román [amb qui va coincidir al Jaén] ja m'ha presentat i ubicat”, afegia.
Habitual en aquests tipus d'actes, Álex Cruz es va definir com a jugador mostrant la seva primera carta de presentació: “Sóc un lateral esquerre que intenta mantenir la posició i el rigor tàctic. Si puc incorporar-me a l'atac per sorpresa ho faig, però espero que l'afició vagi veient la meva evolució al camp” analitzava el del Puerto de Santa María, que també va ser definit pel secretari tècnic llagosterenc, Javi Salamero: “Estava a segona B, però té experiència a segona A amb el Jaén. Estem atents als estats de forma dels jugadors, i l'Álex ha estat jugant molt amb el Toledo i està fresc de ment. És un perfil més defensiu que el de Samu i estem contents de tenir-lo perquè creiem que augmenta qualitativament el nivell de la plantilla”, deia Salamero, que va agrair al Toledo les facilitats en l'arribada de Cruz al club.

ELS PROTAGONISTES

Estem obligats a estar atents al mercat per reforçar les posicions susceptibles de millorar
Javi Salamero
Secretari tècnic del llagostera
Álex Cruz ha jugat els últims dinou enfrontaments amb el Toledo, del grup 2 de segona B
Agraeixo la confiança que han dipositat en mi, ja que, tornar a fer el salt al futbol professional era una de les meves fites
Sóc un lateral esquerre que intenta mantenir la posició i el rigor tàctic. Si puc pujar a l'atac, ho faig
Alex Cruz
lateral esq. del llagostera

Atents al mercat fins al dia de tancament

Tot i tenir moltes posicions doblades i, en alguns casos triplicades, el Llagostera seguirà atent als últims deu dies del mercat d'hivern. La direcció esportiva del conjunt gironí, comandada pel tècnic, Oriol Alsina, juntament amb Javi Salamero i Gerard Escoda continuarà treballant a la recerca d'alguna bona oportunitat de darrera hora: “Estem obligats a estar atents fins que es tanqui el mercat. Hem d'intentar fer tot el possible per reforçar les posicions que siguin susceptibles de millorar. Estem contents amb els fitxatges que hem fet i ara falten els resultats, que segur que arribaran”, comentava Salamero, conscient que perquè hi hagi una incorporació, abans hi haurà d'haver una baixa: “Així és el reglament. Ho farem com toca.”
Darrera actualització ( Dimecres, 20 de gener del 2016 02:00 ) Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui