dimecres, 20 de gener del 2016

"Jose Carlos, deu dies de baixa". Article de @educiu a @lesportiucat

Jose Carlos, deu dies de baixa
Cauen com mosques. El Llagostera ja sap que l'extrem dret té una microruptura als isquiotibials i que no podrà jugar el proper partit contra l'Osasuna i segurament tampoc l'enfrontament al Palamós-Costa Brava contra el Lugo
20/01/16 02:00 - Palafrugell - J. Sebastian / E. Ciurana   

El Llagostera segueix confirmant que aquesta temporada la sort li ha girat l'esquena, sobretot pel que fa a les lesions que estan tenint els seus jugadors. Ahir, després de la sessió matinal a Palafrugell, el tècnic, Oriol Alsina, va saber de primera mà que Jose Carlos haurà d'estar allunyat dels terrenys de joc deu dies, fet que farà que es perdi el proper matx contra l'Osasuna i, gairebé amb seguretat, el següent contra el Lugo, al Palamós-Costa Brava.

El conjunt llagosterenc es va exercitar per primera vegada aquesta setmana per preparar el matx a Pamplona de diumenge (17 h) i ho va fer sense Rafa Chumbi, Chus Herrero, Jose Carlos, David Querol, Pitu Comadevall, Jordi López, Alberto Escassi, Tito Ortiz i René Román. Els quatre primers tampoc estaran disponibles per al partit contra l'Osasuna amb què s'encetarà la segona volta, mentre que la resta arrosseguen cops o lesions de diversa consideració i estan pendents de l'evolució dels entrenaments que queden. El porter René no es va entrenar per precaució, però ho hauria de fer avui; Escassi i Tito també s'incorporaran en breu al grup i Pitu s'exercitarà demà, per provar-se de cara al duel de diumenge. El saltenc es va fer una ruptura de mig centímetre al bessó i fa deu dies que està aturat, gairebé sense poder fer carrera contínua.

Rafa Chumbi
3 setmanes
Trencament muscular
Chus Herrero
10-15 dies
Lesió a la planta del peu
Jose Carlos
10 dies
Microruptura isquiotibials
David Querol
1 setmana
Cop al turmell
Pitu Comadevall
dubte*
Ruptura al bessó (0,5 cms)
Jordi López
dubte*
Molèsties musculars
Alberto Escassi
dubte*
Cop
Tito Ortiz
dubte*
Cop
*Pendents d'evolució
Darrera actualització ( Dimecres, 20 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

    L'Esportiu. Comarques Gironines 20-01-2016 Pàgina 7

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui