dilluns, 7 de novembre del 2016

"Un bunyol ".Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

Un bunyol

07.11.2016 | 07:20 o és el títol més ocurrent, però després del partit d'ahir a la Ciutat Esportiva de Bunyol sí un dels més adients. Que els jugadors del Llagostera saludessin els cinc aficionats que es van desplaçar a València quan deixaven el camp és un gest digne d'elogiar, i si es vol fins i tot, serveix de 'disculpa' per 90 minuts per passar pàgina. Els de l'Atlètic Llevant, tot i haver guanyat també ho haurien d'haver fet, ja que van estar igual de malament. Que la victòria s'acabés decidint a favor del conjunt valencià gairebé és una simple qüestió d'estadística. Ni el temps va acompanyar, i el fort vent que va bufar durant el partit va acabar sent coresponsable del poc futbol que es va veure sobre el camp. Sense ser decisiu, tampoc l'àrbitre va tenir el seu millor dia. Per treure-li una lectura positiva, és cert que l'entrega dels futbolistes va ser absoluta i ells són els primers que volen oblidar ràpid aquesta derrota. Els gironins no van estar encertats però van intentar ser fidels a la seva filosofia, i només cal acceptar que quan les coses no surten poca cosa s'hi pot fer. Reconegut per ells el mal partit, de què serveix remoure res? Les crítiques han de ser constructives. Oriol Alsina podrà extreure poques conclusions més, potser també trobar una explicació de per què aquest curs se li estan ennuegant els equips filials, en molts casos amb poc perfil formatiu i farcits de futbolistes que marquen la diferència. Fins ara s'ha empatat amb Espanyol i Vila-real i perdut contra Barça i Llevant. La competició no dóna gaire temps, ja que la setmana que ve reben un València-Mestalla situat en zona de promoció d'ascens. La millor forma de treure aquesta sensació d'ahir és sumar un triomf amb gust de fartó.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera es queda en blanc ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

El Llagostera es queda en blanc

Els d'Oriol Alsina ofereixen una de les pitjors imatges de la temporada i encaixen la sisena derrota del curs al camp de l'Atlètic Llevant · L'equip local en fan prou amb dos gols de Hassen i Gabri abans de la mitja hora de joc per sentenciar

07.11.2016 | 07:41
Els jugadors del Llevant celebren la victòria davant del Llagostera ahir a la Ciutat Esportiva de Bunyol.
Partit per oblidar, pel joc i especialment pel resultat. Ahir la UE Llagostera-Costa Brava va perdre una bona oportunitat d'enganxar-se a la part alta de la classificació encaixant una derrota (2-0), la sisena d'aquesta temporada, davant d'un Atlètic Llevant situat en una enganyosa penúltima plaça al grup 3r de la Segona B. L'equip d'Oriol Alsina visitava la Ciutat Esportiva de Bunyol buscant la tercera victòria consecutiva a domicili contra un dels rivals menys golejats i amb més empats de la categoria, i que fins ara havia pagat la manca d'efectivitat de cara a porteria. Fins al partit d'ahir només havia aconseguit cinc gols. A tot això cal afegir que el conjunt valencià arribava a la tretzena jornada del campionat acumulant quatre jornades sense rebre cap gol.
Els de Carlos Granero es presentaven com un rival molt incòmode i ho van demostrar anul·lant les intencions ofensives dels gironins des del començament amb més treball tàctic, lluita i intensitat que qualitat. L'enfrontament també va tenir el vent com a convidat inesperat, que unit a les constants interrupcions van fer encara més complicat que es veiés una mica de futbol sobre el camp. A l'espera de recuperar algun dels lesionats, el retorn de Marc Martínez va ser l'única novetat en la convocatòria del Llagostera, i el barceloní va tornar a l'onze inicial per conduir el joc d'atac del seu equip, però el xut de Marc Fernández al primer minut va quedar en una simple anècdota. Va ser l'única rematada dels visitants en tota la primera meitat. El davanter va recollir una passada a la banda esquerra que després d'amagar el llançament a la frontal de l'àrea va enviar contra les cames d'un defensa en una acció que va acabar en córner. Però ahir no era el dia, i el Llagostera tampoc va estar encertat en l'estratègia.
Un gol massa matiner
El partit es va torçar en la jugada següent mitjançant una falta lateral, aparentment sense perill, que Joel va lluitar amb insistència per cedir la pilota a Hasseen perquè aquest avancés el filial granota amb un fort xut creuat i enganxat a la base del pal dret de Moragón que va fer inútil l'estirada del porter balear. Tot i que no controlar bé la pilota, el davanter va resoldre la jugada amb molt encert davant la pressió de tres rivals, i el seu xut va agafar més potència amb la força del vent. El gol, prematur, va deixar glaçats els jugadors del Llagostera, que malgrat començar perdent van intentar reaccionar atacant als espais de la defensa del Llevant amb passades llargues que primer Robert Simon i després Rubén Martínez no van encertar a controlar.
El fet de jugar amb les línies molt juntes i fent la pressió intensa i avançada a la sortida des de darrere provocava problemes als gironins a l'hora de combinar amb la zona de creació, mentre que en atac les pilotes aèries dels valencians eren un perill constant per a la defensa visitant. En una d'aquestes passades va arribar l'acció que va acabar decidint el partit. Un rebuig de Kaiser el va intentar controlar Eloi Zamorano abans que Moragón agafés la pilota amb les mans i l'àrbitre amb l'ajuda del seu assistent marques cessió al porter. Tot i les protestes dels gironins Jose Manuel Ruiz va xiular un lliure directe que Gabri va transformar en el segon gol dels locals xutant per sota la barrera. Aquesta no va ser l'única acció que el conjunt d'Alsina va discutir durant el partit, i els jugadors del Llagostera van anar mostrant la seva disconformitat amb diverses jugades confuses resoltes a favor dels locals.
Poques opcions de marcar
Sense ocasions clares per reduir la diferència al marcador, l'única aproximació a l'àrea va arribar a cinc minuts del descans en una falta que Marc Martínez va servir en curt per Rubén però que la defensa local va refusar sense problemes. Amb desavantatge al marcador, a la represa Oriol Alsina va intentar canviar la dinàmica del partit fent entrar Colorado i Pablo Sánchez en el lloc de Robert Simón i Albarrán, en una clara maniobra per buscar un revulsiu que permetés la remuntada, amb tres defenses. Com a la primera part, el joc no va tenir continuïtat i amb el pas dels minuts el Llagostera es va anar desesperant per la manca d'oportunitats. Durant 25 minuts no va passar res més enllà de la tercera substitució dels gironins, en què Alsina va fer un últim moviment ofensiu per intentar treure un resultat positiu. Pol Calvet va entrar al terreny de joc per Samuel San José i va endarrerir Masó a la posició de central i acumulant més homes al centre del camp i col·locant Rubén a l'extrem. A partir d'aquest moment i coincidint amb els últims deu minuts de partit, els gironins van fer el darrer intent per buscar un gol que donés opcions de sumar alguna cosa positiva amb un llançament llunyà de Colorado que tot i anar centrat va obligar Koke a rebutjar de punys a córner. Amb el temps ja complert va ser Marc Martínez qui recollint un mal refús dels valencians va rematar des de la frontal de l'àrea, encara que com en l'acció anterior, la bona col·locació del porter va evitar que pilota acabés amb el gol de l'honor.
Amb el xiulet final de l'àrbitre la UE Llagostera-Costa Brava va consumar una derrota que tot i no fer justícia al mal partit dels dos equips sí va penalitzar la manca d'encert en les poques ocasions de què van disposar, tancant també una setmana que es preveia clau per presentar una candidatura ferma per aspirar a la zona de promoció d'ascens. La derrota també fa evident els problemes que els gironins estan tenint davant dels equips filials, ja que fins ara no han pogut guanya-ne cap dels quatre als quals s'han enfrontat. La igualtat de la ?categoria, però, és una constant oportunitat per continuar a prop d'aquest objectiu i malgrat la derrota els d'Oriol Alsina es mantenen, ara mateix novens, a només quatre punts de l'Hèrcules abans ?d'encarar el tram final de la primera volta.
Llegir mes / Leer mas...

"Es deixen remuntar ".Article de @lesportiucat

Es deixen remuntar

1a catalana. El Llagostera B s'avança, no remata la feina, falla un penal i el Ripollet ho aprofita per capgirar el resultat amb una gran efectivitat

El Llagostera B, que tenia l'oportunitat d'enganxar-se a la zona alta de la taula, va deixar escapar els tres punts en un partit en el qual els locals no van saber sentenciar el duel amb el resultat a favor i el Ripollet va recórrer a l'efectivitat per remuntar. Peque va avançar molt d'hora el conjunt dirigit per Pep Triadú amb una bona definició (10'), però llavors els llagosterencs van desaprofitar diferents ocasions que haurien pogut decantar definitivament el partit. En contrapartida, el Ripollet va marcar en la primera arribada clara mitjançant Vicente amb un xut ajustat al pal curt (39').
Ja en la segona meitat els visitants van tornar a veure porteria amb un gol de Chema, que va superar Pol Busquets després de guanyar l'esquena a la defensa (59'). Amb el resultat en contra els gironins van tornar a disposar d'ocasions clares, però altra vegada les van desaprofitar, incloent-hi un penal errat per Peque que va anar al pal. La falta d'encert va acabar condemnant el Llagostera B, que va veure com el Ripollet sentenciava el partit a tres minuts del final amb un altre gol de Vicente, aquesta vegada de contraatac.

llagostera b 1 ripollet 3

LLAGOSTERA:Pol Busquets, Pol Tarrenchs (Carlos Martínez, 71'), Marc Ferrer, Ferran Roca, Marc Gelmà, Alexis Sánchez (Pol Mitjà, 86'), Joan Maynau, Soufiane, Peque, Almendros (Maymí, 65') i Carlos Cano. RIPOLLET:Uri, Santiago, Osuna, Cardete, Josué, Ruben López, Dani Domínguez (Lars, 81'), Roger Miralles, Mario Villaescusa (Edgar, 77'), Chema (Latorre, 86') i Vicente. GOLS:1-0 (10') Peque. 1-1 (39') Vicente. 1-2 (59') Chema. 1-3 (87') Vicente. ÀRBITRE:Rosco Ferriz.T.G.:als locals Oriol Vila, Marc Ferrer i Maymí, i als visitants Rubén López, Josué, Roger Miralles, Cardete, Aznar i Lars.T.V.:Cap.
Llegir mes / Leer mas...

Oriol Alsina “No hem fet mèrits per guanyar” .Article de @lesportiucat

Oriol Alsina

“No hem fet mèrits per guanyar”

Després del partit, Oriol Alsina es va mostrar decebut amb la derrota del seu equip al camp de l'Atlètic Llevant (2-0). El tècnic va començar explicant els dos gols locals de la primera meitat, clau per al desenvolupament del matx. “Ha estat un partit desagradable de jugar, amb molt de vent, i només de començar ja ens han marcat el primer gol. El segon no sé si és cessió o no, però la barrera s'ha obert. L'Atlètic Llevant és un equip que fa molts partits que no perd ni encaixa gols, però més enllà dels dos gols no ens han xutat més entre els tres pals”, comentava Alsina, que també va ser autocrític amb els errors comesos pel Llagostera ahir a la ciutat esportiva de Bunyol: “Hem tingut molta possessió de pilota, però no hem sabut interpretar moltes coses, com les diagonals i les passades interiors, i ens ha faltat generar perill. En la segona meitat ho hem intentat tot jugant amb una defensa de tres homes, però ens ha faltat tenir més intensitat, profunditat i arribades clares. No hem fet mèrits per guanyar el partit i ja hem de pensar en el proper.”
El Llagostera farà avui un entrenament de recuperació al municipal llagosterenc per començar a preparar el pròxim enfrontament contra el València B. Serà un duel important per al conjunt de la Costa Brava, que té entre cella i cella recuperar el terreny perdut respecte a les primeres posicions de la taula classificatòria.

UN INICI DECISIU

“Només començar ja ens han marcat el primer gol, i el segon no sé si és cessió o no”

NO N'HI HA PROU

“Hem tingut molta possessió, però no hem sabut interpretar moltes coses i ens ha faltat generat perill”
 
Llegir mes / Leer mas...

"Marc Martínez torna a l'onze en detriment de Colorado". Article de @lesportiucat

Marc Martínez torna a l'onze en detriment de Colorado

Oriol Alsina va tornar a fer un sol canvi en l'equip titular. L'única novetat respecte al partit al camp del Sabadell de dimecres passat (0-3) va ser la tornada a l'onze de Marc Martínez, sancionat la passada jornada, que va recuperar el lloc al mig del camp, fent parella amb Jordi Masó. El sacrificat va ser Álex Colorado, precisament el jugador que va substituir Marc Martínez a la Nova Creu Alta i que va estrenar-se com a golejador amb un gol de penal, el que va obrir la llauna. Ahir Colorado va haver d'esperar el seu torn des de la banqueta i va entrar en la mitja part, juntament amb Pablo Sánchez, quan el resultat ja era de 2-0 a favor de l'Atlètic Llevant. També va entrar de refresc Pol Calvet ben entrada la segona meitat.
Llegir mes / Leer mas...

"Pas enrere del Llagostera ".Article de @lesportiucat

Pas enrere del Llagostera

Dèbils. L'equip d'Alsina, estèril en atac, va a remolc durant tot el partit i és incapaç de revertir la situació contra l'Atlètic Llevant (2-0). Els gironins continuen sense derrotar cap equip filial

El Llagostera arribava amb la moral pels núvols després de la contundent victòria a la Nova Creu Alta de dimecres passat (0-3, que suposava el segon triomf seguit dels d'Oriol Alsina a fora), però ahir va tornar a tastar el gust de la derrota en perdre al camp de l'Atlètic Llevant (2-0). El conjunt llagosterenc va anar a remolc tot el partit per culpa d'un gol matiner d'Hacen (3'), un handicap que es va accentuar amb el 2-0 de Gabri després d'una cessió polèmica entre Eloi Zamorano i José Moragón (24'). En la segona part els de la Costa Brava van continuar amb la pólvora mullada i van ser incapaços de perforar la porteria del filial granota, que es va quedar els tres punts fent ben poca cosa. El Llagostera aspirava a acostar-se definitivament a la zona de promoció d'ascens amb una victòria a Bunyol, però lluny d'això va fer un pas enrere i va tornar cap a casa amb la cua entre les cames.
Un revés inicial
El partit, jugat amb un fort vent, va començar de la pitjor manera possible per al Llagostera, que va encaixar el primer gol tot just en el minut 3. Va ser obra d'Hacen, que va recollir una pilota a la frontal de l'àrea i va engaltar un xut ajustat al pal inabastable per a Moragón. Després de la galleda d'aigua freda només de començar el conjunt llagosterenc va intentar reaccionar, però el joc era massa travat i imprecís i només les desmarcades de Rubén Martínez semblaven crear una mica perill per part dels visitants. El matx era d'allò més avorrit, amb l'Atlètic Llevant que tampoc generava gaire res i es dedicava a defensar, fins que una discutible cessió del Llagostera –Moragón va atrapar un mig rebuig d'Eloi– va precedir el 2-0 de l'equip dirigit per Carlos Granero, marcat per Gabri, que no va perdonar en el lliure indirecte (24').
El segon gol va perjudicar anímicament el Llagostera i va reforçar l'Atlètic Llevant, que arribava cada vegada amb més freqüència a l'àrea rival, encara que sense ocasions clares. El mateix Gabri i Shaq van inquietar poc després els de la Costa Brava, que no trobaven la manera de reaccionar i ni tan sols eren capaços de rematar a porteria. El Llagostera estava grogui i així se'n va anar al descans, amb un 2-0 en el marcador que deixava les coses molt difícils als pupils d'Oriol Alsina, mentre que els locals marxaven a la mitja part amb un avantatge excessiu pels mèrits demostrats.
Sense gol
El Llagostera va començar el segon acte amb dos canvis, els d'Álex Colorado i Pablo Sánchez –van substituir Carlos Albarrán i Robert Simón–, i va passar a jugar amb una defensa de tres homes. El partit, però, va continuar amb la mateixa tònica, lent, ensopit i amb el vent bufant amb força. Els llagosterencs necessitaven retallar distàncies amb celeritat, però les ocasions seguien sense arribar, mentre que l'Atlètic Llevant estava còmode damunt la gespa, amb la confiança del resultat a favor i sense patir excessivament. Els minuts anaven passant i el marcador no es movia –el Llagostera va reclamar un penal que l'àrbitre no va concedir–, amb un joc fosc, sense continuïtat i soporífer, fins que Jordi Masó ho va intentar amb una bona centrada que Pablo Sánchez no va connectar per ben poc gràcies a la intervenció del defensa Kaiser. També Colorado va buscar el gol amb una rematada que va rebutjar amb èxit el porter Koke.
El Llagostera tenia un domini tan absolut com estèril del partit, un duel gens vistós que va finalitzar sense cap variació més en el resultat. Els tres punts se'ls va quedar l'Atlètic Llevant –amb el triomf els granota surten del descens–, mentre que el Llagostera se'n va anar de Bunyol sense cap premi i allargant la seva particular mala dinàmica contra els equips filials –empats contra l'Espanyol B (1-1) i el Vila-real B (2-2) i derrotes contra el Mallorca B (4-0), el Barça B (0-2) i l'Atlètic Llevant (2-0)–. Dissabte vinent (a les 17.30 h a Palamós) els gironins tindran una nova oportunitat en la visita del València B.

L1-0, CLAU

Un gol d'Hacen només de començar (3') va condicionar un partit ensopit

A PITJOR

Els locals van marcar el 2-0 amb un lliure indirecte després d'una dubtosa cessió

SEGONA PART

El Llagostera va generar molt poc i els granota es van endur el triomf amb ben poca cosa

at. llevant 2 LLAGOSTERA 0

ATLÈTIC LLEVANT:Koke, Shaq, Kaiser, Aly, Fran, Gabri, Pepelu (Son, 85'), Ribelles, Hacen, Allyson (Delgado, 69') i Joel (Nanclares, 80'). LLAGOSTERA:Moragón, Albarrán (Colorado, 45'), Eloi Zamorano, Samu (Pol Calvet, 63'), Valentín, Jordi Masó, Marc Martínez, Robert Simón (Pablo Sánchez, 45'), Marc Fernández, Rubén Martínez i Manel. GOLS:1-0 (3') Hacen. 2-0 (24') Gabri. ÀRBITRE:Ruiz Aguilera.T.G.:als locals Pepelu, Kaiser, Gabri i Delgado; i als visitants Samu, Manel, Pablo Sánchez i Marc Martínez.T.V.:Cap PÚBLIC:Uns 150 espectadors a la ciutat esportiva de Bunyol.

 

Llegir mes / Leer mas...

golejadors cap de setmana


Llegir mes / Leer mas...