dimecres, 27 de juliol del 2016

"El Llagostera tomba el Barça B per la minima". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera tomba el Barça B per la minima

El Llagostera s'estrena amb victòria gràcies a un solitari gol de Carlos Cano

27.07.2016 | 22:04
El Llagostera tomba el Barça B per la minima
El Llagostera tomba el Barça B per la minima
Bona entrada a l'estadi amb 750 espectadors, la majoria turistes. Carrousel de canvis, fins a 24 jugadors van jugar pel Llagostera, precisament a la segona meitat i amb un onze farcit de joves del filial va arribar l'únic gol del partit (1-0 min.55). És la primera derrota dels de Gerard López en aquesta pretemporada.
Llegir mes / Leer mas...

"Per avui, un clàssic d'estiu". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Per avui, un clàssic d'estiu

2a divisió B. El Llagostera jugarà contra el Barça B (a les 20 h) en el que serà el primer amistós per als gironins. Els dos equips s'enfrontaran per quart estiu consecutiu en plena preparació

Jordi Masó pressiona a Dongou, l'estiu passat Foto: LLUÍS SERRAT.
1
El Llagostera disputa avui el primer amistós de preparació de cara a l'inici de lliga. El conjunt llagosterenc rebrà al Palamós-Costa Brava el Barça B (a les 20 h, per Esport3), en l'estrena del nou projecte comandat per Oriol Alsina. Els gironins fa dues setmanes completes que s'entrenen per assolir el to físic adequat en aquestes dates i aquest vespre s'enfrontaran a un equip per plasmar els conceptes més tàctics damunt el terreny de joc i amb un cert caràcter competitiu. El contrincant serà el conjunt filial del Barça, que, tot i tenir diversos integrants de la plantilla de gira per Anglaterra amb el primer equip, presentarà un bon grapat de bons jugadors, sobretot, de gran projecció i qualitat individual. El duel s'ha convertit en tot un clàssic dels darrers quatre estius, i és que ja el 2013 els dos clubs van pactar un amistós a Palafrugell, amb victòria llagosterenca per la mínima, gràcies a un gol d'Eloy Gila. El Barça B és un equip de bons records per al Llagostera. L'equip dirigit per Oriol Alsina no ha perdut mai contra el filial blaugrana –en l'últim duel va cedir un empat i va perdre finalment en la tanda de penals, en un matx emmarcat en el torneig Vila de Llagostera–. Fins i tot en la lliga, els gironins van superar per la mínima els culers en els dos duels del campionat 2014/15. Enguany els dos equips es tornaran a veure les cares en un partit oficial en el grup tercer de segona B.
Sense rellevància pel que fa al resultat i les conclusions que se'n puguin extreure, el duel permetrà als tècnics Oriol Alsina i Gerard López pujar un esglaó més en l'exigència caps als seus jugadors, que són a quatre setmanes de l'inici d'una temporada en què l'ambició de tots dos serà màxima.
Amistosos
Llagostera-Barça B (2015)
1-1
1-0 (58') Juanto / 1-1 (72') Dongou
Barça B-Llagostera (2014)
1-2
1-0 (58') Dongou / 1-1 (70') Patric, en pròpia porta / 1-2 (90') Tarradellas
Llagostera-Barça B (2013)
1-0
1-0 (36') Eloy Gila
Lliga 2014/15
Barça B-Llagostera
0-1
0-1 (20') Patric, en pròpia porta
Llagostera-Barça B
1-0
1-0 (36') Suárez, en pròpia porta
Darrera actualització ( Dimecres, 27 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...