divendres, 23 de setembre del 2016

"Seligrat duda entre Álvaro García y Devesa para cubrir el lateral derecho". Article de @informacion_es

Seligrat duda entre Álvaro García y Devesa para cubrir el lateral derecho

La lesión del central Mario Fuentes obliga al entrenador del Alcoyano a variar la línea defensiva contra el Llagostera

23.09.2016 | 04:30
Seligrat duda entre Álvaro García y Devesa para cubrir el lateral derecho
Seligrat duda entre Álvaro García y Devesa para cubrir el lateral derecho
Toni Seligrat, entrenador del Alcoyano, mantiene una duda con respecto al «once» que se medirá el próximo domingo al Llagostera (18.00) generada por la baja del central Mario Fuentes.
El técnico natural de Torrent tiene clara la apuesta de Carlos Barreda como acompañante de Tomás Ruso en el eje de la zaga. Este movimiento ya se vio en el encuentro precedente de la Nova Creu Alta a raíz de la lesión de Fuentes (13') y dejó altamente satisfecho al grueso del cuerpo técnico.
Cabe recordar que el aragonés destaca por su polivalencia. Además de como lateral derecho se desenvuelve a la perfección en la posición de central y de mediocentro defensivo.
Desplazar a Barreda implica, no obstante, apuntalar con garantía el flanco derecho. En Sabadell le tocó el turno a Jorge Devesa que, perfectamente, podría repetir contra el cuadro de la Costa Brava.
Seligrat, en cualquier caso, duda entre el futbolista ibense y Álvaro García quien el pasado curso disputó con el Hércules varios encuentros en esa posición. El entrenador del Deportivo ensayó con ambos ayer en el transcurso del entrenamiento, sin aportar pistas concluyentes.
Álvaro ha ido perdiendo protagonismo con el discurrir de las jornadas. Titular en el arranque de la Liga regular fue sustituido en el tercer partido (51') frente al Gavà. Posteriormente, no pasó del banquillo frente al Barcelona B, mientras que el pasado sábado dispuso únicamente de la última media hora en la Nova Creu Alta.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera perd públic amb el descens a Segona B".Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera perd públic amb el descens a Segona B

23.09.2016 | 00:00 El Llagostera frega el miler de socis en el retorn a la categoria de bronze del futbol espanyol, però això no significa que tots ells s'apropin cada quinze dies a l'estadi de Palamós a veure els partits de l'equip d'Alsina i Álvarez. Fent una comparativa amb les entrades d'espectadors a les grades respecte a les de la temporada passada a Segona A, les xifres com era d'esperar han patit una disminució. En els darrers partits del curs passat dels d'Alsina a Segona A, el Nou Estadi va presentar unes assistències superiors als 3.000 seguidors. Enguany, i en la nova realitat de la Segona B, amb rivals menys glamurosos, la xifra ha minvat de manera evident. En el primer partit hi van anar 708 aficionats (Espanyol B), contra el Saguntí eren 512 i davant del Vila-real B es va arribar als 692.
Llegir mes / Leer mas...

"Vivi estarà unes cinc setmanes de baixa".Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Vivi estarà unes cinc setmanes de baixa

2a divisió B. Les proves mèdiques confirmen que el bescanoní té una ruptura del lligament tibioperoneal anterior del turmell esquerre

Albert Vivancos Foto: J.S.
1
Després d'esperar diversos dies per fer-se les proves pertinents a conseqüència de la inflamació al turmell esquerre i algun problema logístic posterior, els resultats confirmen que Albert Vivancos, Vivi, té una ruptura del lligament tibioperoneal anterior del turmell esquerre. El futbolista de Bescanó es va regirar el turmell en el seu debut amb la samarreta del Llagostera al camp del Racing Club de Santander, en el partit corresponent a la segona eliminatòria de la copa. Si bé les sensacions i les primeres exploracions feien preveure que el migcampista cedit pel Girona al conjunt llagosterenc tenia un esquinç fort al turmell, finalment es confirma la ruptura del lligament de la zona afectada, un contratemps que el mantindrà entre quatre i cinc setmanes allunyat dels terrenys de joc.
Vivancos ja va viure l'infortuni de les lesions quan el mes de gener passat el Girona el va cedir a l'Hèrcules. En l'etapa inicial amb el conjunt alacantí, el bescanoní va encadenar tres lesions musculars que li van impedir demostrar d'entrada la seva qualitat. Un cop superades, Vivi va ser un fix en els esquemes del seu tècnic, Vicente Mir, que el va alinear en els enfrontaments de les eliminatòries d'ascens a segona A.
Enguany Vivancos ha de ser una peça important en el doble pivot del Llagostera, però de moment li toca fer feina a l'ombra per retallar el termini de recuperació.
Darrera actualització ( Divendres, 23 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...