diumenge, 4 d’octubre del 2015

Resultats cap de setmana


Llegir mes / Leer mas...

El Elche quiere prolongar su buena racha ante un necesitado Llagostera

Llegir mes / Leer mas...

UE Llagostera: de León a Mosquito



Foto: UE Llagostera

>
Llegir mes / Leer mas...

El Elche quiere mostrar galones

Article de la "www.informacion.es"

Los ilicitanos defienden su segunda plaza esta tarde (17 horas Canal+Liga 2) en Palamós frente al Llagostera, que ocupa la penúltima posición

04.10.2015 | 03:47
Baraja, ayer, en Barcelona, dando instrucciones.
Baraja, ayer, en Barcelona, dando instrucciones.
Ilie ocupará el puesto del lesionado Lolo en el doble pivote y Espinosa jugará escorado en banda derecha.
Cada partido es una motivación y un reto. Ese es el libro de ruta del Elche en la presente temporada. Los ilicitanos tienen otra afrenta esta tarde (17 horas, Canal Plus Liga 2) en Palamós, frente al Llagostera. El conjunto franjiverde intentará defender su segunda posición en la clasificación y mirar de reojo a lo que haga Osasuna en su enfrentamiento ante el Lugo para intentar asaltar el liderato.
Pero, para ello, primero, debe sumar los tres puntos ante el modesto conjunto catalán, que también necesita de forma perentoria ganar para abandonar el penúltimo puesto que ocupa actualmente.
Por lo tanto, con posiciones antagónicas en la clasificación, el equipo de Rubén Baraja quiere mostrar sus galones de equipo de la parte alta de la tabla y continuar en la buena línea que lleva desde el comienzo del campeonato.
No obstante, como ya han avisado a lo largo de la semana, tanto jugadores como técnico, no deben fiarse porque en Segunda División no hay enemigo pequeño y el Llagostera, a pesar de su humildad, la temporada pasada, cuando debutó en la categoría de plata, empezó mal la Liga, pero, al final, a punto estuvo de clasificarse para el play off de ascenso.
A pesar de las reducidas dimensiones del terreno de juego y del posible estado del césped, Baraja no tiene previsto realizar grandes cambios en la alineación y sólo se prevé la variación de Ilie por el lesionado Lolo.
Los laterales Cifu y Álex Martínez se han recuperado a tiempo, aunque el jugador sevillano podría quedarse inicialmente en el banquillo. En ese caso, Isidoro volvería a jugar en la izquierda a pierna cambiada.
En el centro del campo, Ilie y Mandi formarán el doble pivote, Espinosa jugará escorado a la derecha y Álex Moreno en la izquierda. En principio, el entrenador franjiverde debe volver a apostar por dos delanteros: Héctor Hernández y Sergio León, como ha hecho, hasta ahora, en todos los partidos. Pero durante la semana también ha ensayado con Nono como mediapunta, por detrás de León.
Los ilicitanos realizaron en la mañana de ayer un último entrenamiento en la Ciudad Deportiva Joan Gamper de Barcelona y, posteriormente, viajaron hasta Palamós, donde han quedado concentrados hasta el encuentro de estar tarde, en el que esperan seguir su buena racha.

 

Llegir mes / Leer mas...

«El campo estará bien para jugar»

Article de la "www.informacion.es"

Las lluvias caídas ayer han complicado más el cambio de césped, pero Royalverd dice que no habrá problemas

04.10.2015 | 03:47
«El campo estará bien para jugar»
«El campo estará bien para jugar»
Eudel Morera, responsable de la empresa Royalverd en Cataluña y director de la obra de la remodelación del césped de la Nou Estadi de Palamós asegura que el terreno de juego estará «bien para jugar» el encuentro de esta tarde.
La labores de colocación del césped finalizaron ayer y Morera quiere despejar cualquier duda. «Hemos colocado unos tepes con césped de invierno, que es más corto y permite más velocidad. De un día para otro se puede utilizar. El campo estará en condiciones óptimas para el encuentro». El responsable de Royalverd, empresa que también llevan los campos del Barcelona, Espanyol, Betis, Córdoba, Almería o Levante, entre otros, y que puso el césped de los estadios de Brasil en el último Mundial, lamenta que la meteorología hay complicado los trabajos. «Hemos estado día y noche preparándolo. Hoy -por ayer-han caído 20 litros por metro cuadrado de agua y eso haya complicado todavía más las labores, pero estoy convencido que el campo estará bien».
Llegir mes / Leer mas...

Álex Martínez: "Sergio León me recuerda a Rubén Castro"

Article de l' AS

Álex Martínez (Sevilla, 1990) fue ayer una de las novedades en la convocatoria del Elche CF. Vuelve tras su lesión, aunque no está clara su titularidad.

Tras el descanso obligado ante el Oviedo, vuelve a la convocatoria. ¿Lo hace listo para jugar?
Esta semana, por fin, he vuelto a pisar el campo. Tuve un golpe muy fuerte en Huesca, que me produjo dolor en el ciático. Me perdí el partido contra el Oviedo y espero jugar, si el míster me bien.
¿Ha vuelto a recuperar sensaciones después de su grave lesión de rodilla?
Publicidad
Sí, el comienzo ha sido inmejorable e inesperado. La acogida fue muy buena, pese a que fui de los últimos que llegó. Cuando el míster te da confianza, te sueltas antes. Estoy bastante bien. Llevaba un año sin jugar y tenía muchas ganas de volver a sentirme futbolista. En Elche lo estoy consiguiendo.
¿Le queda aún camino para volver a ser el de antes?
Estuve casi un año sin jugar y es lógico. Mi lesión fue grave, con siete meses de recuperación. Han pasado sólo seis jornadas y el nivel de forma de todos aún no es el 100%.
¿En qué se diferencia la banda derecha, donde los focos apuntan a Cifu, con la izquierda de los Álex?
En la izquierda jugamos Álex (Moreno), que es extremo puro, y yo. En la derecha, por delante de Cifu, lo hacen Espinosa o Álvaro, que son interiores. Cifuentes tiene toda la banda para él para aprovechar su espectacular físico. Mi carril es diferente porque el compañero se pega mucho a la banda y no me incorporo tanto al ataque, aunque nos entendemos a la perfección.
¿Qué le está pareciendo Baraja?
Es uno de los mejores entrenadores que he tenido por la forma de trabajar y asociarse con nosotros. Me gusta su forma de hablar. Con él se pueden resolver las dudas que aparecen. La clave es que fue un grandísimo jugador y sabe todas las cosas que pasan en un vestuario. Baraja sabe tener al grupo metido en el lío, nadie se siente apartado.
La figura del entrenador, ¿es clave para el buen ambiente que destacan en el vestuario?
En un vestuario siempre manda el míster. Somos todos iguales y el objetivo común es querer jugar mucho para crecer como futbolistas.
¿Cuál es el compañero que más le ha sorprendido de esta temporada?
Álex Moreno, Héctor, Espinosa, Mandi, Sergio León... La plantilla es muy competitiva, con gran calidad.
León ha sido elegido mejor jugador de septiembre por La Liga. ¿Lo esperaba?
Por supuesto. Le conozco de la cantera del Betis. Es un jugador con mucho gol. Ya lo demostró en el Llagostera, que casi se mete en playoff pese a no ser un grande. Sus números demuestran lo que sabe hacer.
¿A qué delantero le recuerda?
Sergio León me recuerda a Rubén Castro. Tiene su potencia, le pega bien con las dos piernas y siempre con la portería en la mente. También tiene cosas de Sergio García porque es rápido.
Por último, los próximos tres partidos son ante rivales en descenso (Llagostera, Mirandés y Almería). ¿Mejor o peor?
No es bueno. En Segunda División es más difícil jugar ante los de abajo. Ellos tienen la presión de salir a ganar y como te relajes, te ganan en intensidad y trabajo.
Llegir mes / Leer mas...

Toca confirmar la reacció

Article del Diari de Girona / per R. Ribas

El Llagostera confia donar continuïtat a les bones sensacions ofertes en el derbi i fer bo el punt de Montilivi davant l'Elx
Els d'Alsina estrenaran la nova gespa, acabada de col·locar tot just ahir, contra un dels rivals més potents de la categoria

04.10.2015 | 00:00
Ahir a la tarda la nova gespa del Palamós presentava aquest aspecte.
Ahir a la tarda la nova gespa del Palamós presentava aquest aspecte.
El derbi del passat diumenge disputat a Montilivi ha omplert de moral el vestidor del Llagostera. Els blaugrana van ser capaços d'igualar un marcador advers en dues ocasions davant el Girona gràcies a dos gols de dos homes poc utilitzats en aquest inici de Lliga com són Jesús Imaz i Juanto Ortuño. El 2 a 2 final no va servir per treure el cap fora de la zona de descens (21è), però de cares al partit d'avui davant el segon classificat, la moral i ambició llagosterenca segueix intacta. Alsina recorda el bon paper dels seus homes en el primer derbi del curs. "A Girona vam quedar contents perquè vam competir molt bé i fins i tot vam tenir opcions de guanyar el partit davant un rival de play-off". René, Ruymán, Emilio Sánchez, Chumbi i Gila són baixa per avui mentre que Querol serà dubte fins a darrera hora.
El Llagostera vol estrenar la nova gespa amb victòria aquesta tarda davant l'Els dels exblaugrana Àlex Moreno i Sergio León. Finalment, tot i la pluja que va caure ahir dissabte, els treballs de col·locació dels panots de gespa no s'han vist alterats i aquesta tarda els futbolistes del Llagostera i l'Elx podran disputar sobre una autèntica catifa el partit de la setena jornada. Per tant, com va advertir el tècnic dels gironins l'excusa pel mal estat del terreny de joc ja no té raó de ser i ara tota l'atenció caldrà centrar-la en superar a un Elx instal·lat a la part alta de la classificació. El rival dels blaugrana a l'estadi vol recuperar la categoria perduda aquest estiu administrativament. "León és un dels millors jugadors de la Lliga i el que xuta més vegades entre els tres pals, per tant, serà un rival molt complicat", explica Alsina. L'exgolejador del Llagostera va rebre aquesta setmana el guardó que l'acredita com el millor jugador de la Lliga Adelante de setembre. A Alsina aquest premi per a Sergio León no l'agafa desprevingu. "No em sorprèn que en Sergio estigui fent gols perquè és un jugador Top. Nosaltres vam fer tot el possible per retenir-lo però la seva explosió, sobretot a la segona volta, va servir per demostrar que estava per sobre de la resta". Alsina no dubta a augurar un bon futur per l'ex-Llagostera. "Estic segur que en breu estarà jugant a la Primera perquè s'ho mereix pel treball que fa, a més, ho té tot. Pot xutar amb les dues cames, és ràpid, salta molt i és molt murri". Els il·licitans tenen les baixes per lesió d'Álvaro, Lolo, Pelayo i José Ángel i Baraja dubta entre jugar amb dos davanters o fer entrar Nono.
El Llagostera ha jugat tres partits de Lliga a casa i ha deixat escapar sis punts per culpa de les ensopegades davant l'Osasuna (0-2) i el Tenerife d'Agné (0-2), de moment l'única alegria per l'afició local va ser la victòria davant l'Alavés per 3 a 0. No deixar escapar punts de Palamós i convertir el renovat estadi en un fortí és una condició indispensable per assegurar la permanència. Segons Alsina, "sumar els punts que vam aconseguir a domicili la temporada passada ho veig irrepetible i per tant hem de millorar i fer-nos forts a Palamós. Per això necessitem l'escalf del públic perquè psicològicament ens ajuda".
El factor Juanto
Un dels noms propis de la setmana en clau llagosterenca ha estat Juanto. L'ex-Sabadell i UCAM Múrcia, entre d'altres, només havia actuat a la Copa, però a Montilivi va viure la tarda que somia tot davanter, va entrar al rectangle de joc al minut 74 i a les acaballes del derbi va fer el definitiu empat a dos; tot i la seva bona actuació, Oriol Alsina no va donar pistes sobre si Ortuño obtindria el premi de la titularitat pel partit de demà davant els il·licitans. "No forçosament en Juanto serà titular, és una anècdota que marqués i jo em vaig quedar amb el bon treball que va fer".
Llegir mes / Leer mas...

Un perill conegut

Article de l'Esportiu / per G. Freixa E. Ciurana

 

El Llagostera vol començar a treure rendiment del seu estadi guanyant l'Elx i escalant llocs en la taula fins a la zona tranquil·la

En l'atac de l'equip il·licità destaquen jugadors exblaugrana com ara Àlex Moreno i Sergio León, tots ells en un gran estat de forma

Fran Cruz intenta prendre la pilota a Jairo en el duel gironí que es va jugar diumenge passat a Montilivi Foto: LLUÍS SERRAT.
1 2
El Llagostera, com la resta de rivals de la categoria de plata, tot just afronta aquesta setmana la setena jornada de lliga. La competició es troba en les beceroles, però l'experiència del curs anterior ha de servir a l'equip de la Costa Brava per no quedar encallat des de l'inici a la zona baixa de la classificació i haver de remar molt més per aconseguir l'objectiu de la permanència. El curs passat, precisament la jornada 7 va ser un punt d'inflexió: després d'una arrencada més o menys bona, l'equip que aleshores dirigia Santi Castillejo va anar perdent pistonada fins a quedar enfangat a la zona de descens. Enguany, els llagosterencs ja es troben a la part perillosa de la taula, però les sensacions són que, amb un pèl més d'encert, el conjunt d'Oriol Alsina pot començar a sortir-ne d'aquí a poc, i aquest primer pas és aquesta tarda contra l'Elx: “Tenim molt clar que encara som molt al principi, però també és cert que ja s'han posat en joc 21 punts. Cada setmana que passa és una menys per al final, i com més aviat encarrilem les coses i tinguem bones sensacions, millor”, va remarcar Alsina.
La línia de Montilivi
Precisament, les millors sensacions d'aquesta temporada es van viure en el darrer partit de lliga contra el Girona. El Llagostera va ser competitiu, va aconseguir marcar a camp contrari i, tot i trobar-se dues vegades amb el resultat en contra, no va abaixar els braços. Aquests factors seran clau per intentar superar un dels equips més en forma de la competició, l'Elx: “En l'últim partit es va competir molt bé i vam tenir possibilitats de guanyar un dels equips capdavanters de la lliga. Ara ja no serveix de res el passat, i contra el segon classificat haurem de treballar molt bé per sumar alguna cosa”, va advertir Alsina, que també va assegurar que té molts dubtes sobre quina alineació farà. I és que a Girona, homes que fins a la jornada passada no havien tingut gaire protagonisme van fer un pas endavant: des de Jorge a l'eix de la defensa, passant per Giva a la banda fins a Imaz a la mitja punta. També va tenir una aparició letal Juanto, que en el dia del seu debut i amb pocs minuts per disputar va fer bones accions i un gol: “No ha d'entrar obligatòriament. Va marcar, però em quedo sobretot amb la feina que va fer. Juanto aspira a la titularitat, però com molts d'altres”, va explicar el tècnic amagant les cartes que vol alinear aquesta tarda.
Potència i qualitat
Si el perill de quedar encallat a la zona baixa és conegut, el potencial del rival tampoc ha de sorprendre els de la Costa Brava, i és que dos dels atacants que acumulen més minuts amb l'Elx –Àlex Moreno i León– van fer eclosió futbolísticament a Llagostera. L'inici de Sergio León ha estat espectacular: l'andalús acumula quatre gols en sis partits i, adaptat a les mides de l'estadi Palamós-Costa Brava, segur que serà l'home més perillós dels verd-i-blancs: “És un jugador de primera divisió. Ha après a treballar i es mou molt bé a la zona d'atac. És molt murri i capaç de generar perill del no res”, va analitzar Alsina.
A banda de León i Moreno, el Llagostera haurà de fer front a un equip que combina bé joventut i experiència i solidesa i potència. Si del Llagostera sempre es destaca el perill en les accions d'estratègia, l'Elx també ha presentat candidatura en aquest inici de lliga a ser un equip especialista en l'ús de la pissarra: “Han tret molt de profit amb les accions a pilota aturada, i ja han marcat dos gols en serveis de córner i dos més en faltes laterals. Tenen moltes alternatives per fer mal en atac i haurem de vigilar molt.”
El Llagostera espera sumar la segona victòria del curs per tal de començar a escalar posicions i situar-se en una zona més tranquil·la de la taula.

LA VALORACIÓ DE RUBÉN BARAJA

A dalt tenen molta qualitat. Sergio León està en un gran moment de forma i és un jugador que genera perill en qualsevol situació
Hem preparat totes les situacions que ens podem trobar a Palamós. No volem ni excuses ni sorpreses. Hem de saber on anem
Juanto, Benja, Imaz i Jorge volen continuïtat després de fer-ho bé a Montilivi

ASCENDENT

En el darrer partit el Llagostera va competir molt bé i en va sortir reforçat
Han generat molt perill en accions a pilota aturada. Serà un partit difícil, però tenim moltes ganes de competir i guanyar a casa

BEN ATENTS

L'Elx només ha perdut un partit i arriba a Palamós en un molt bon moment de joc
Tenim molt clar que encara som molt al principi, però cada setmana que passa és una menys, i com més aviat encarrilem les coses, millor
En l'últim partit es va competir bé i vam tenir possibilitats de guanyar un dels equips capdavanters. Contra l'Elx ho haurem de repetir
La gespa ens condicionarà a tots per igual. Segur que no ho volien fer d'aquesta manera, i no vull que sigui una excusa
El Llagostera exigeix molt els rivals al seu camp. Hi haurem de posar tanta o més intensitat que ells si volem sumar alguna cosa
Tenim una idea de joc que ens està donant bons resultats. Haurem de ser més pràctics, però no canviarem la nostra filosofia

La gespa, tota una incògnita

La col·locació de la gespa a contra rellotge combinada amb una meteorologia del tot inestable va fer patir de valent durant la jornada d'ahir. Divendres es va avançar força feina però al vespre ja es va haver de parar per una primera tongada de pluja. Els ruixats que van caure a Palamós ahir al matí també van fer parar els operaris durant una estona, i no va ser fins el migdia quan es van reprendre les tasques. Amb més efectius que en les anteriors jornades, i ara sí treballant sense marge d'error, tothom estava pendent del cel. I és que la condició indispensable perquè es pogués acabar la feina era que no tornés a ploure. No ho va fer, i la gespa a última hora de la tarda ja estava col·locada i està previst que al matí es facin tasques de manteniment. El que és tota una incògnita és saber com reaccionarà a les primeres trepitjades.
Darrera actualització ( Diumenge, 4 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...