dimarts, 5 d’abril del 2016

posicio de tots els equips de la @UELlagostera


Llegir mes / Leer mas...

PARTITS PENDENTS DE JUGAR A LES DIFERENTS CATEGORIES DE LA @UELlagostera


Llegir mes / Leer mas...

ELS PITXIXIS DE LA @UELlagostera





Llegir mes / Leer mas...

ELS LIDERS DE LA @UELlagostera











Llegir mes / Leer mas...

"Emilio i Querol no jugaran i Escassi és dubte". Article de @educiu a @lesportiucat

Emilio i Querol no jugaran i Escassi és dubte

El Llagostera va fer ahir un entrenament de recuperació a Palafrugell i avui tindrà festa. Serà demà quan el conjunt gironí tornarà a l'activitat per començar a preparar el pròxim partit contra el Bilbao Athletic (dissabte a les 18 h a Palamós), un duel per al qual el conjunt llagosterenc intentarà recuperar algun dels seus jugadors lesionats. A l'espera de saber l'abast de la lesió d'Emilio Sánchez (el migcampista va haver de ser substituït en el minut 23 de l'últim partit i tot indica que té una ruptura muscular), qui té més possibilitats de reaparèixer és Alberto
Escassi, que s'està recuperant d'un problema a l'isquiotibial. També podria tornar a la convocatòria José Carlos, que ja s'entrena amb el grup i està agafant el to físic. D'altra banda, qui segur que no jugarà és Nando Quesada (es perdrà el que queda de temporada per una lesió d'encreuats) ni tampoc David Querol, que encara arrossega molèsties.
Llegir mes / Leer mas...

"Un calendari encoratjador". Article de @educiu a @lesportiucat

Un calendari encoratjador

El que queda. El Llagostera jugarà sis dels últims deu partits de lliga a casa i, a més, s'enfrontarà a tres rivals directes en la lluita per la salvació, començant pel Bilbao Athletic aquest dissabte a Palamós

.
1
El Llagostera, tot i perdre al camp de la Ponferradina dissabte passat (1-0), va acabar la jornada a la mateixa distància respecte de la zona de permanència (a cinc punts) que l'havia començat. Tot i així, la situació del conjunt gironí continua sent força delicada quan només queden deu partits per disputar-se, ja que el marge d'error és mínim i cada vegada hi ha menys equips implicats en la lluita per la salvació. De fet, després de les victòries del Mallorca (16è) i la Ponfe (17è) sembla que ja només en queden cinc: l'Osca (18è), l'Almeria (19è), l'Albacete (20è), el mateix Llagostera (21è) i el Bilbao Athletic (22è), el pròxim rival dels llagosterencs dissabte vinent.
Pel que fa al calendari, el del Llagostera és, a priori, un dels més atractius, ja que el conjunt dirigit per Oriol Alsina jugarà sis dels últims deu partits de lliga a casa, un punt a favor que només l'Osca i el filial basc comparteixen dels últims cinc classificats. Els gironins últimament s'estan mostrant molt eficaços en els enfrontaments davant de la seva afició i confien bona part de les seves esperances de salvació en els duels a Palamós, tot i que, tal com està la taula classificatòria, fa l'efecte que s'haurà de sumar alguna cosa a camp contrari per poder complir l'objectiu. Continuant amb els inputs positius, el Llagostera encara s'ha d'enfrontar a tres rivals directes d'aquesta zona baixa, dos a casa (Bilbao Athletic i Almeria) i un a domicili (Osca). En contrapartida, qui sembla que té un calendari més exigent és l'Albacete, a qui encara l'esperen sis sortides a camp contrari i que només té un duel directe.
També el goal average serà molt important en el tram final de la temporada. En el cas del Llagostera, el té guanyat amb l'Albacete i molt encarrilat amb l'Osca (2-0 en el partit de la primera volta a Palamós) i l'haurà de recuperar contra el Bilbao Athletic (2-0) i l'Almeria (2-1).
Optimisme
La plantilla llagosterenca va quedar molt tocada després de l'última desfeta a Ponferrada, ja que es va perdre una altra oportunitat de retallar la distància amb la permanència i es va confirmar el trist bagatge de l'equip a camp contrari (2 punts de 51 possibles, els empats a Montilivi i Elx). Tot i així, el conjunt de la Costa Brava confia que l'equip encara és a temps de revertir la situació i s'empara en el calendari per tenir una mentalitat positiva. “D'aquests últims cinc equips, nosaltres som els que tenim el millor calendari, amb més partits a casa que no pas a fora i havent de jugar contra tres rivals directes. Són circumstàncies que hem d'aprofitar. Ara mateix hi ha cinc conjunts que estem lluitant a la part baixa, i n'hi ha d'altres que tot i haver-se'n escapat una mica, encara no ho tenen tot fet”, explica el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, conscient que encara tots els equips tenen objectius pels quals lluitar: “Si mires la pròxima jornada de lliga, encara tothom s'hi juga alguna cosa, ningú regala res i els duels seran de màxima rivalitat.”
Sigui com sigui, el Llagostera sap que haurà de fer un tram final de temporada gairebé perfecte si vol continuar la tercera temporada consecutiva en la categoria de plata.

LES REACCIONS

Som els que tenim un millor calendari, amb més partits a casa que no pas a fora i contra tres rivals directes. Ho hem d'aprofitar

L'ALBACETE

Dels últims cinc classificats, els manxecs són els que pitjor ho tenen: sis sortides i un sol duel directe
Si mires la pròxima jornada, encara tots els equips s'hi juguen alguna cosa, ningú regala res
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
El Llagostera rebrà el filial basc (dissabte) i l'Almeria (J. 40) i visitarà el camp de l'Osca (J. 36)
Llegir mes / Leer mas...