"Tablas para el filial ante el Llagostera (2-2)". Article de @castellondiario

Tablas para el filial ante el Llagostera (2-2)

Noticia clasificada en: Villarreal C.F
Los amarillos suman un punto en un choque en el que fueron de más a menos
El Villarreal B sumó un empate en su visita a la UE Llagostera-Costa Brava (2-2) en un choque donde el conjunto de Paco López cuajó una gran primera parte con dos tantos que los locales terminaron igualando tras la reanudación. Los amarillos se adelantaron en el primer tiempo con tantos de Franco Acosta y Cantalapiedra, pero la reacción local fue inmediata y el Llagostera consiguió salvar la desventaja a veinte minutos del final.

Ficha técnica:

UE Llagostera Costa Brava: Moragón; Albarrán (Pablo, m. 46), Rodri, Samu, Valentín, Masó, Rubén Martínez (Robert, m. 46), Marc Martínez, Manel, Colorado y Marc Fernández.

Villarreal CF B: Ander; Edgar Ié, Peris, Marcos Mauro, Pau, Larrea, Raba (Lazo, m. 67), Ramiro (Morlanes, m. 75), Cantalapiedra, Carlos Martínez y Franco Acosta (Mario, m. 72).

Goles: 0-1. Min. 26: Franco Acosta. 0-2. Min 43: Cantalapiedra. 1-2. Min. 63: Marc Fernández. 2-2. Min. 70: Manel.

Árbitro: David Recio Moreno. Amonestó a los locales Samu, Colorado y Marc Fernández y a los visitantes Edgar Ié, Peris, Marcos Mauro, Pau, Larrea y Cantalapiedra.
Llegir mes / Leer mas...

"La remuntada és incompleta ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

La remuntada és incompleta

El Llagostera empata a casa davant el Vila-real B després d'igualar a la segona part un 0-2 amb gols de Marc Fernández (69') i Manel (71') Els homes d'Oriol Alsina són catorzens amb cinc punts i el proper cap de setmana visiten l'Alcoià

19.09.2016 | 08:04
L'empat que ahir van signar UE Llagostera-Costa Brava i Vila-real B és dels que no satisfà a cap dels dos equips. Als primers perquè van fer mèrits suficients per endur-se la victòria, i als altres perquè a vint minuts del final tenien un avantatge còmode el marcador. Els gironins en van tenir prou amb dues jugades seguides per igualar un 0-2 que feia poca justícia al que s'havia vist sobre el terreny de joc, i fins i tot van disposar d'una clara ocasió per completar la remuntada amb un xut de Robert Simón que es va estavellar al travesser. El repartiment de punts a més no els serveix per allunyar-se de la zona mitja baixa de la classificació i allarga l'inici irregular de dos rivals cridats a lluitar per objectius molt més ambiciosos.
Amb aquest escenari, i tot i trobar-nos a la cinquena jornada del campionat, el partit d'ahir era una prova de foc per comprovar el moment actual del Llagostera. En aquest sentit el calendari no li ha estat excessivament favorable. Conscient d'això i davant de la necessitat de guanyar, Oriol Alsina va introduir un únic canvi a l'alineació respecte l'onze que la setmana abans va perdre a Alacant. Confiança cega del tècnic en un equip que cada cop sembla més definit. I també amb el sistema, encara que durant el partit el va variar en tres ocasions.
Davant del filial castellonenc els gironins van crear més ocasions de gol que en tots els partits anteriors, i la primera no es va fer esperar. Només havien passat divuit segons quan una bona triangulació entre Manel i Marc Fernández va acabar amb una centrada a l'interior de l'àrea que Àlex Colorado va rematar fora. En una sortida elèctrica i amb joc profund per bandes el Llagostera va sorprendre el seu rival. Superat el primer quart d'hora el Vila-real va començar a donar mostres de la seva qualitat i Cantalapiedra va deixar un primer avís provant-ho amb un xut llunyà.
Franco Acosta no va perdonar. Els visitants van traçar una jugada magnífica en la que van intervenir sis jugadors, iniciant l'acció des de la defensa i creant superioritat fins arribar a la línia de fons per enviar una centrada que el davanter va rematar al fons de porteria. El gol va deixar pas a uns minuts d'impressions en la circulació de pilota del Llagostera, que superada la mitja hora va tornar a generar perill amb una col·lectiva calcada a la primera del partit. Aquest cop Colorado va enviar la pilota al travesser. Quan semblava que s'arribaria a la mitja part amb aquest resultat Cantalapiedra va aprofitar una falta a la frontal de l'àrea per superar novament a Moragón. En el temps de descans Alsina va buscar la reacció del seu equip amb un doble canvi amb efectes a l'esquema tàctic de l'equip. Robert Simón i Pablo Sánchez van substituir Albarrán i Rubén, el que va dur als gironins a jugar amb 4-4-2. Igual que en la primera meitat, el Llagostera va sortir bolcat contra la porteria rival amb dues rematades de Marc Fernández. També ho van provar Pablo Sánchez i Manel, que amb un cop de cap va obligar al porter visitant a fer una intervenció de mèrit. En aquest moment Alsina s'ho va jugar tot fent entrar a Carlos Cano en el lloc de Samu. Amb defensa de tres els gironins es van mostrar més ofensius, i la seva insistència finalment va obtenir premi a vint minuts del final. En una contra conduïda per Robert Simón, Manel va centrar la pilota al segon pal perquè Marc Fernández retallés diferències al marcador (69'). El gol va ser una injecció de moral i just en la jugada següent es va traduir en l'acció de l'empat amb els mateixos protagonistes.
Robert Simón va tornar a aparèixer en velocitat per banda dreta per cedir una pilota que Manel va enviar al fons de la porteria (71'). Fet el més difícil els d'Oriol Alsina van seguir atacant amb perill, i aprofitant l'eufòria del moment Robert Simón va estar a punt de rematar la feina amb un xut al travesser. Els últims deu minuts qualsevol dels equips podria haver desfet la igualada. Pel Llagostera Manel va disposar d'una acció personal que va rebutjar la defensa visitant, i pel Vila-real Carlos Martínez dos rematades que Moragón va saber aturar. El xiulet final de l'àrbitre va interrompre un intent de contraatac de Carlos Cano que pretenia un últim intent dels locals per endur-se la victòria.
Amb aquest empat el Llagostera manté la seva condició d'invicte a Palamós sumant cinc dels nou punts possibles i afronta una setmana important abans de la visita al Collao per enfrontar-se a l'Alcoià. Els d'Oriol Alsina es mantindran aquesta setmana catorzens amb un punt de marge respecte la zona de promoció de descens.

"sentit tàctic ".Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

sentit tàctic

19.09.2016 | 00:00
Els partits de futbol ja no es guanyen només amb qualitat. És evident que aquesta ajuda però no sempre és suficient i encara que s'acaben decidint dins del terreny de joc, partits com el que ahir van jugar UE Llagostera-Costa Brava i Vila-real B demostren la importància de l'aspecte tàctic. El paper d'un entrenador és interpretar què passa i intentar interferir en el seu desenvolupament. Com va dir ahir Oriol Alsina després d'empatar contra el filial castellonenc "el futbol no són onze contra onze". En realitat sí ho són, i la clau està en la manera com els fas jugar. El nivell de professionalització i d'estudi al que està sotmès l'esport fa que cada cop hi hagi menys diferència entre els equips, i fins i tot així els plantejaments no sempre surten bé. També cal tenir sort.
Aquesta setmana el tècnic la va tenir i els gironins van estar a punt d'endur-se la victòria remuntant un 0-2 advers amb una aposta tan valenta com temerària. Acabar jugant amb només tres defenses va ser una alternativa tan atrevida com efectiva, una solució a la que Oriol Alsina ja ens tenia acostumats la temporada passada quan les coses anaven malament. Sobretot a domicili. Després de cinc jornades les intencions del tècnic estan més clares i poc a poc va donant alguns símptomes de millora, encara que davant del Vila-real B els millors minuts van arribar gràcies al futbol directe que el caracteritzava. Passar d'un 4-3-3 inicial, al 4-4-2 posterior i finalment al 3-4-3 mostra la identitat d'un equip amb capacitat d'adaptació que tot i estar construït per sortir jugant la pilota des de la defensa, fins ara ha mostrat la seva millor versió practicant futbol directe.

"Un únic canvi en l'onze respecte al matx al Rico Pérez". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un únic canvi en l'onze respecte al matx al Rico Pérez

Oriol Alsina segueix treballant per trobar el millor onze possible i iniciar una ratxa de bons resultats que permetin al seu equip fer un pas endavant en la taula classificatòria. Per al matx contra el filial del Vila-real, el tècnic del conjunt llagosterenc només va fer un canvi respecte a l'enfrontament de la darrera jornada contra l'Hèrcules al Rico Pérez d'Alacant (1-0). Carlos Albarrán va entrar al lateral dret en el lloc de Pablo Sánchez. L'entrada de l'exjugador del Prat va tornar a situar al doble pivot Jordi Masó formant parella amb Marc Martínez. Colorado, que contra l'Hèrcules va jugar al mig del camp amb Marc Martínez,
va avançar novament la seva posició per formar parella d'atac amb Manel Martínez. Fora de la convocatòria van quedar-se els lesionats Vivi, Nando Quesada, Diego Jiménez i Rafa Jordà, que en els prolegòmens del partit va fer diversos exercicis de recuperació amb el preparador físic Jordi Mir. El davanter de Santa Perpètua de la Mogoda estarà recuperat amb tota probabilitat per al proper partit al Collao contra l'Alcoià.
Darrera actualització ( Dilluns, 19 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

"El punt és un puntàs".Article de J. Sebastian a @lesportiucat

El punt és un puntàs

Ho salven. El Llagostera iguala un 0-2 contra el Vila-real B després de dos minuts d'inspiració en què els locals van marcar dos gols i van fer un travesser

Marc Fernández celebra el gol que va fer ahir, l'1-2 en el minut 69 Foto: LLUÍS SERRAT.
1
El Llagostera va salvar un punt després d'empatar a dos gols contra el Vila-real B. El conjunt llagosterenc, que perdia 0-2 en el minut 69, va trobar la inspiració ofensiva gràcies a una acceleració de dos minuts, que va permetre als llagosterencs eixugar el desavantatge. El matx va embogir a les acaballes, i és que qualsevol dels dos equips hauria pogut obtenir els tres punts. Els dos equips, esquerdats, van tenir arribades, sense encert en les rematades. Els primers minuts de l'enfrontament van ser intensos. Els dos equips lluitaven cos a cos per aconseguir la possessió i imposar el seu ritme. Amb molt de joc entre línies, però també amb moltes imprecisions, cap dels dos conjunts va dominar. Les coses podrien haver començat d'allò més bé per al Llagostera, ja que, tot just després del servei de centre, una triangulació entre Manel Martínez i Colorado gairebé va acabar amb la primera diana. L'exdavanter del Sabadell va cedir molt bé a Colorado, però aquest va fer una rematada tova que va sortir per damunt de la porteria defensada per Cantero. El Vila-real B, amb la lliçó ben apresa i sabedor del joc que el seu tècnic, Paco López inculca, a poc a poc va començar a tocar i sentir-se més còmode en un terreny de joc similar al Mini Estadi, el camp on disputa els partits com a local. Larrea i Ramiro van fer-se amos del mig del camp i, gràcies a l'ajuda del català Carlos Martínez entre línies, van fer anar de corcoll el Llagostera. Com si caigués pel seu propi pes, el domini visitant va acabar amb el gol dels groguets. Una gran jugada col·lectiva iniciada per Aitor Cantalapiedra, que va tocar per Carlos Martínez, aquest va obrir per a Peris, que va fer la centrada, tot al primer toc, a Franco Acosta i aquest va empènyer la pilota dins la porteria. El Llagostera, estabornit pel gol, va intentar fer un pas endavant i, tot i que sense l'èxit del gol, va disposar de dues bones ocasions. La primera en una rematada de Rodri després d'un córner servit per Marc Martínez (31') i la més clara a través d'un xut de Colorado que va estavellar-se al travesser (34'). Manel va tornar a fer d'assistent, però l'exjugador del Reus, sense sort, no va estar encertat.
La bogeria surt bé
Quan els jugadors firmaven anar al descans i ordenar així les idees, sobretot els llagosterencs, una falta a la frontal de l'àrea es va convertir en el 0-2, que semblava un cop de gràcia. Aitor Cantalapiedra va plantar la pilota i davant una barrera més poblada que la rambla de Girona, Moragón no va poder fer res per aturar una esfèrica que entrava pel seu pal. En la segona part, els gironins van estirar línies per buscar l'heroïcitat i la bogeria plantejada per Oriol Alsina va permetre
al Llagostera rescatar un punt. El tècnic va fer tres canvis ofensius, va manar defensa de tres amb Masó, Rodri i Valentín i set jugadors de caràcter ofensiu. La màgia del futbol va permetre als llagosterencs marcar dos gols en només dos minuts. El primer va arribar gràcies a una contra de llibre. Robert va cedir a Manel i aquest va centrar a Marc Fernández, que va afusellar Cantero (69'). Només dos minuts més tard, una centrada del golejador Marc Fernández va trobar el cap de Manel Martínez, que es va estrenar amb la samarreta blaugrana i va fer esclatar d'alegria el Palamós-Costa Brava. La histèria col·lectiva no es va acabar aquí. En el minut 72, Pablo Sánchez va fer una centrada al punt de penal que Robert Simón, hiperactiu, va enviar al travesser. L'acceleració del Llagostera va acabar i el Vila-real, amb els papers molls, va disposar d'alguna arribada tímida executada per Carlos Martínez, que no va tenir l'encert ni la punteria suficients per batre Jose Moragón.

LLAGOSTERA 2 VILA-REAL B 2

LLAGOSTERA: Moragón, Albarrán (Robert Simón, 45'), Rodri, Samu Sanjosé (Carlos Cano, 67'), Valentín, Jordi Masó, Marc Martínez, Rubén Martínez (Pablo Sánchez, 45'), Marc Fernández, Colorado i Manel Martínez.
VILA-REAL B: Cantero, Edgar Ié, Mauro, Pau, Peris, Larrea, Ramiro (Morlanes, 75'), Raba (Lazo (67'), Aitor Cantalapiedra, Carlos Martínez i Franco Acosta (Mario, 71').
GOLS: 0-1 (25') Franco Acosta. 0-2 (44') Aitor Cantalapiedra. 1-2 (69') Marc Fernández. 2-2 (71') Manel Martínez.
ÀRBITRE: Recio Moreno. T.G.: als locals Samu Sanjosé (21'), Colorado (56') i Marc Fernández (80'); als visitants Peris (13'), Edgar Ié (22'), Larrea (50'), Aitor Cantalapiedra (55'), Pau (66') i Mauro (73'). T.V.: cap.
PÚBLIC: uns 600 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.