dissabte, 5 de novembre del 2016

"Marc Fernández segueix el camí de Manel al Llagostera amb 4 gols". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Marc Fernández segueix el camí de Manel al Llagostera amb 4 gols

05.11.2016 | 00:00 A Sabadell i contra l'equip amb qui jugava la temporada passada, Marc Fernández va tornar a celebrar un gol de blaugrana. Ho va fer interiorment perquè per l'estima cap a l'afició i club arlequinat, va fer que demanés disculpes a la Nova Creu Alta. Amb el seu quart gol a la Lliga, Marc Fernández iguala Manel Martínez com a màxim golejador del Llagostera. A Sabadell (0-3), el davanter de Corbera de Llobregat va contribuir amb el 0-2 a la segona victòria consecutiva. L'atacant barceloní, tot i ocupar posició de banda, ha demostrat un bon olfacte golejador i amb el gol de dimecres torna la confiança a Alsina. El d'Arenys de Mar ha comptat amb Marc Fernández en totes les jornades de Lliga. Els gols de Marc Fernández, a més a més, resulten decisius i donen punts. El màxim golejador dels llagosterencs, amb el permís d'un altre exarlequinat i com Manel, sempre que ha fet gols han significats punts importants per al Llagostera. Marc Fernández es va estrenar amb un doblet contra el Saguntí (2-0), va anotar un gol clau per salvar un punt davant el Vila-real B a Palamós (2-2) i a Sabadell va encarrilar el triomf.
Demà, el Llagostera visita el Llevant B, que tindrà les baixes d'Andreu i Ramírez per sanció.
Llegir mes / Leer mas...

"La imprevisibilitat dels filials ". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

La imprevisibilitat dels filials

2a divisió B. El Llagostera visita demà l'Atlètic Llevant, el cinquè filial al qual s'enfronta aquest curs. Si bé històricament ha obtingut bons resultats, enguany no n'ha pogut superar cap



El Llagostera visita demà la ciutat esportiva del Llevant a Bunyol per enfrontar-se al filial del conjunt valencià (a les 12 h). El conjunt llagosterenc intentarà aconseguir la tercera victòria a domicili, la segona consecutiva després de la que va aconseguir a la Nova Creu Alta dimecres (0-3), contra un equip que encadena vuit jornades sense perdre però que encara arrossega el dèficit de l'inici de curs, en què va sumar només un punt en les primeres cinc jornades.
Els granota seran el cinquè filial que es creua en el camí del bloc dirigit per Oriol Alsina aquesta campanya. Enguany els blaugrana no han pogut vèncer cap dels segons equips contra els quals han jugat –l'Espanyol B (1-1), el Vila-real B (2-2), el Mallorca B (4-0) i el Barça B (0-2)–, tot i que històricament el Llagostera ha sumat els tres punts en la majoria dels enfrontaments contra els filials. “Contra l'Atlètic Llevant no volem fallar. És un filial i sabem que costarà ja que aquesta temporada encara no hem guanyat cap rival d'aquestes característiques i per a nosaltres és important fer-ho. Guanyar ens permetrà acostar-nos molt més a les posicions de play-off d'ascens, on volem estar”, comenta Pablo Sánchez, atacant del conjunt llagosterenc.
El grup tercer s'ha caracteritzat any rere any per l'elevada participació de filials. Aquest curs són sis els segons equips que hi ha en la lliga –després de l'Atlètic Llevant, al Llagostera només li faltarà jugar contra el València Mestalla, precisament la jornada que ve– i els llagosterencs intentaran millorar més una estadística àmpliament a favor seu, i és que els d'Oriol Alsina, entre la tercera, la segona B i la segona A, han aconseguit guanyar 18 vegades un equip filial entre els 36 precedents que hi ha hagut en total.

ELS PROTAGONISTES

Històricament ens han anat bé els filials, però enguany no. Esperem trencar el malefici en breu
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

LA CREU

El Llagostera ha derrotat un filial en 18 dels 36 precedents que hi ha hagut fins ara
2010/11 (3a div.)
Llagostera-Espanyol B
0-0
Espanyol B-Llagostera
0-2
2011/12 (2a div. B)
Mallorca B-Llagostera
2-0
Llagostera-Mallorca B
4-2
Saragossa B-Llagostera
0-0
Llagostera-Saragossa B
1-0
València B-Llagostera
0-2
Llagostera-València B
4-2
2012/13 (2a div. B)
Llevant B-Llagostera
2-1
Llagostera-Llevant B
0-1
València B-Llagostera
0-2
Llagostera-València B
3-0
Mallorca B-Llagostera
1-1
Llagostera-Mallorca B
0-1
Espanyol B-Llagostera
1-1
Llagostera-Espanyol B
1-0
Llagostera-Vila-real B
1-0
Vila-real B-Llagostera
4-0
2013/14 (2a div. B)
Llagostera-Vila-real B
2-0
Vila-real B-Llagostera
1-0
Llagostera-València B
3-1
València B-Llagostera
0-0
Elx B-Llagostera
2-2
Llagostera-Elx B
1-0
Llagostera-Espanyol B
3-2
Espanyol B-Llagostera
1-2
Llagostera-Llevant B
2-1
Llevant B-Llagostera
1-1
2014/15 (2a div. A)
Barça B-Llagostera
0-1
Llagostera-Barça B
1-0
2015/16 (2a div. A)
Bilbao Atl.-Llagostera
2-0
Llagostera-Bilbao Atl.
2-1
2016/17 (2a div. B)
Llagostera-Espanyol B
1-1
Llagostera-Vila-real B
2-2
Mallorca B-Llagostera
4-0
Llagostera-Barça B
0-2
Total:
18 victòries / 9 empats / 9 derrotes
Contra l'Atlètic Llevant no volem fallar. Aquest curs encara no hem guanyat cap filial
Pablo Sánchez
davanter del llagostera
Llegir mes / Leer mas...