divendres, 29 de gener del 2016

Entrades GRATUITES pel LLAGOSTERA - LUGO

Fem saber a tots els aficionats que vulguin venir al camp que disposerem d'entrades pel partit de dema.

Confirmeu assistencia a:
          - l'escandol de llagostera A PARTIR DE LES 17:00H
          -o tel. seguents:
                     Tavi 677 944 803
                     Alfons 616 486 974
                     Xavi 647 993 145

Llegir mes / Leer mas...

"A la recerca del tan enyorat gol ".Article de @ribas1975 a @diaridegirona

A la recerca del tan enyorat gol

El Llagostera es planteja reforçar-se amb Ferran Corominas si el banyolí acaba sortint del Mallorca abans de dilluns

29.01.2016 | 00:00
El darrer fitxatge, Natalio Lorenzo, va realitzar ahir el seu primer entrenament a Palafrugell.
El darrer fitxatge, Natalio Lorenzo, va realitzar ahir el seu primer entrenament a Palafrugell.
En la seva primera experiència en una banqueta d'un equip professional, Luis Milla ha conduït, de moment, el Lugo a realitzar la millor primera volta de la seva història a Segona Divisió A. El tècnic aragonès ha conjuntat bé un bloc barreja de joves jugadors que coneixia d'haver treballat amb ells a les categories inferiors de la selecció espanyola amb els veterans dels últims temps de l'equip. Tot plegat ha fet que els gallecs siguin un dels equips molt a tenir en compte i, malgrat que Milla no hi vol pensar, un dels tapats a lluitar per les posicions de play-off. El Lugo es desplaça avui cap a terres gironines per enfrontar-se al Llagostera en un partit que Milla considera «complicadíssim». Per al de Terol, el viatge a Palamós «és un dels desplaçaments més complicats que hi ha. A casa seva, el Llagostera és competitiu i intens». En aquest sentit, Milla recorda que els gironins podrien tenir uns quants punts més. «Havent vist els seus partits, els ha faltat sort. Al seu camp són molt forts i es pateix molt», assenyala. Per a Milla, al Llagostera li «manquen resultats» i té clar que els reforços que ha fet durant aquest mercat d'hivern «li donaran força opcions». Analitzant futbolísticament el rival, Milla considera que els gironins «progressen a partir del primer llançament llarg. No deixen respirar i no et permeten pensar amb claredat. Disputen totes les pilotes. Si no estem al màxim, no farem res». L'exjugador del Madrid i del Barça recorda que l'objectiu del Lugo no és pujar a Primera. «Si fos així fitxaríem algú durant aquest mercat d'hviern. És un altre i estem en la bona línia». ddg lugo/llagostera


Natalio Lorenzo va fer ahir el seu primer en un entrenament amb el Llagostera. El davanter valencià, que serà presentat avui, és molt probable que tingui minuts ja en el partit de demà contra el Lugo. A l'espera d'un altre davanter, l'arribada de Natalio és fruit de l'intent de solucionar el problema amb el gol que pateix l'equip. El club esgotarà totes les opcions per incorporar Cristian Herrera (Almeria) tot i que si al final no és possible, i el Mallorca obrís la porta de sortida a Ferran Corominas, el banyolí també seria una alternativa interessant.
La sequera golejadora és més que alarmant a l'atac llagosterenc. Lluny queden aquelles victòries de principi de temporada amb un munt de gols a favor com davant l'Alabès (3-0), l'Elx (4-1) i el Valladolid (3-1). I?és que ja fa un munt de jornades que el divorci Llagostera-gol és una evidència més que notable. Els davanters blaugrana tenen el punt de mira desviat o la pólvora mullada. Amb només dos gols en els últims set partits -les mateixes jornades que acumulen els blaugrana sense guanyar- és evident que el Llagostera necessita reaccionar.?Això passa per incorporar de manera urgent la figura d'un davanter golejador. Un perfil de jugador que no presenten ?-tret de Natalio- cap dels fitxatges (Quesada, Tébar, José Carlos, Edu Oriol i Álex Cruz). Oriol Alsina vol un home d'àrea. Un killer que augmenti el comptador golejador tan pobre dels gironins: 19 gols en 22 jornades.
Querol, l'últim golejador
Els dos únics gols que ha marcat el Llagostera en les últimes set jornades han estat intranscendents perquè no han servit per sumar cap punt. Van ser el 2 a 1 del Carlos Tartiere davant l'Oviedo i el 2 a 1 del Juegos del Mediterráneo contra l'Almeria. Tots dos els va anotar Querol, que és dubte per demà. El dèficit golejador del Llagostera s'agreuja especialment quan els d'Alsina es desplacen pels estadis de la Segona A. Amb cap victòria a domicili, els del Gironès únicament han anotat cinc gols a domicili en els dotze desplaçaments realitzats. Una mitjana més que pobra i que explica el perquè de la penúltima posició a la classificació. A més a més, el Llagostera tan sols ha mantingut el 0 a la porteria tres cops:?el 3 a 0 amb l'Alabès, el 2 a 0 contra l'Osca i l'empat sense gols davant el Mirandés. Aquest és l'altre aspecte que ocupa i preocupa Alsina, i que com guanyar lluny de Palamós no s'aconsegueix aprovar.?
Confiança al vestidor
L'equip està tocat però convençut d'aixecar el vol. Jordi Masó recorda que «som una plantilla ambiciosa que durant la setmana ens entrenarem fort per convèncer-nos a nosaltres mateixos de guanyar el Lugo i seguir endavant». Segons el de Fontcoberta, «quan canviï la dinàmica i ens entrin les ocasions que sí que ens entraven la temporada passada, veurem les coses d'una altra manera i no tan negra com ara». L'ex-Girona afegeix que «amb una victòria creixerem amb confiança».?Tres punts que, per Masó, han d'arribar demà.
Llegir mes / Leer mas...

"Un dèficit també individual". Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

Un dèficit també individual

El fet de ser l'equip que fa més passades bones també fa que diversos jugadors del Lugo apareguin en la llista dels més passadors. Fernando Seoane és qui en fa més a les files gallegues (1.020 en total i 51 de mitjana en un partit), mentre el líder de la lliga en aquest aspecte és Jon Erice, amb 57 de mitjana per partit. Al Lugo també hi destaca l'aportació de José Juan, que amb 698 passades efectuades és el porter que n'ha fet més de la categoria. Al Llagostera els registres individuals en aquest apartat són molt més baixos, i el primer nom que apareix és el de Masó, que amb 577 no apareix fins al lloc 111 de la classificació, seguit de ben a prop de Pitu, amb 576, i d'Escassi, que n'ha fet 557 en les 19 jornades que ha disputat. Marcos Tébar en tres partits ja n'ha fet 126.
Llegir mes / Leer mas...

"Sense la pilota, efectivitat". Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

Sense la pilota, efectivitat

Extrems. Demà a Palamós es veuran les cares l'equip que fa més passades de la competició, el Lugo, i el que en fa menys, un Llagostera que a casa treu profit de la verticalitat en atac

Una acció del duel entre el Lugo i el Llagostera de la primera volta Foto: EL PROGRESO.
1
El Llagostera torna a casa després d'un mes d'absència –el club blaugrana ha encadenat l'aturada nadalenca amb dos partits a fora de casa per començar la segona volta–, i en aquest enfrontament tindrà un repte força important si vol aconseguir una victòria vital per començar a sortir de la zona de descens. L'equip d'Oriol Alsina és conscient que al davant hi tindrà la proposta de joc de més combinació de la lliga. I és que el Lugo, tot i haver canviat de tècnic –Milla va agafar el relleu de Setién a l'estiu– i haver passat un període d'adaptació i de dubtes, ja s'ha convertit en l'equip que fa més passades bones de la categoria. Així ho assegura l'estadística oficial que recull la LFP, i que diu que el conjunt gallec acumula ja 9.870 passades bones, que fan una mitjana de 449 per partit. La xifra queda molt lluny de les 6.860 que ha completat el Llagostera transcorregudes 22 jornades, i que situen els de la Costa Brava a la cua de la classificació en aquest aspecte.
Treure'n profit
Sembla clar que demà al Llagostera li tocarà no tenir la possessió, i els esforços s'hauran de centrar a no deixar espais perquè els passadors gallecs trobin ocasions de fer mal. Aquesta situació no és desconeguda per als homes d'Oriol Alsina, ja que aquesta temporada, a Palamós, ja han estat capaços de fer molt de mal a rivals que han acaparat la pilota. “Ens és igual que tinguin més la pilota, la clau és que juguem al cent per cent de les nostres possibilitats. Si ho fem, segur que obtindrem un bon resultat”, remarca Emilio.
I és que al Palamós-Costa Brava hi han caigut equips que van tenir en tot moment la pilota als peus: el Valladolid –el segon equip que més passades fa de la lliga– hi va perdre 3-1, mentre que la victòria més gran del curs es va aconseguir contra l'Elx (4-1), tot i que els il·licitans van tenir un 61% de possessió per l'escàs 39% dels llagosterencs.
Curiosament, una de les poques vegades que el Llagostera ha guanyat la possessió al rival va ser al camp de l'Alcorcón, on van aconseguir un 51%. El resultat va ser un contundent 6-1 en contra. Així doncs, sembla clar que el camí per vèncer el Lugo és recuperar les millors armes que ja van mostrar en la primera volta: verticalitat, intensitat defensiva i sobretot efectivitat en els metres finals, ja que l'equip d'Oriol Alsina tan sols ha marcat un gol en els últims sis enfrontaments de lliga.

EL PROTAGONISTA

La possessió és igual. La clau és que juguem al cent per cent. Si ho fem, tenim moltes possibilitats de guanyar
El que espero és que la necessitat de punts que tenim no es converteixi en ansietat al camp
Emilio Sánchez
migcampista del llagostera
Llegir mes / Leer mas...

"Natalio, un més del grup".Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Natalio, un més del grup

Per feina. Tot i que serà presentat aquest migdia a Palamós, el nou davanter del Llagostera ja es va exercitar amb els seus nous companys i té moltes possibilitats de debutar demà a casa

Natalio fent exercicis d'estirament tot just després d'acabar el primer entrenament com a llagosterenc Foto: UE LLAGOSTERA.
1
Un dels perfils que buscava el Llagostera per reforçar l'atac era el d'un jugador que li pogués donar rendiment immediat, i en les primeres hores de Natalio com a futbolista blaugrana ja va quedar clar que tant ell com el club volen anar per feina. Ahir el jugador valencià ja va fer la primera sessió d'entrenament amb els seus nous companys, i avui al migdia, després d'entrenar-se per segona vegada amb el grup, serà presentat a Palamós, en el que serà el seu estadi.
Tot i haver fet només dos entrenaments, Natalio arriba amb un bon rodatge tant des del punt de vista físic com de ritme de competició, i per això, tenint en compte el reguitzell de lesions en atac que hi ha hagut al Llagostera, no seria escabellat que el davanter tingui els primers minuts contra el Lugo.
En paral·lel, el club continua atent al trencaclosques que serà el tram final del mercat. Els dos primers jugadors que hi ha a l'agenda –Coro i Herrera– hauran de canviar d'aires si els seus clubs continuen fitxant i ells volen tenir minuts. Després, la paraula serà dels jugadors.
Llegir mes / Leer mas...

DAVID LÓPEZ MIGCAMPISTA DEL LUGO:“En tenir dos estils de joc tan diferents pot passar de tot”. Article de @lesportiucat

DAVID LÓPEZ  MIGCAMPISTA DEL LUGO

“En tenir dos estils de joc tan diferents pot passar de tot”

“El Llagostera està necessitat i segur que serà difícil, nosaltres hem de fer el nostre partit i aprofitar la pressió que puguin tenir”

“A casa són forts, ja ho vam patir el curs passat”

David López, en un partit d'aquesta temporada amb el Lugo Foto: EL PROGRESO.

Fa dos estius vaig estar molt a prop de fitxar pel Llagostera. M'agradava la zona i el projecte, però vaig acabar triant el Lugo
David López Moreno (Logronyo, 10/9/1982) és un dels futbolistes de 2a A amb més bon currículum, amb vuit temporades d'experiència a primera divisió entre l'Osasuna i l'Athletic i havent disputat tant l'Europa League com la Champions. El migcampista va estar a punt de recalar en el Llagostera fa dos estius, però es va acabar decantant pel Lugo, club en el qual ja acumula dos anys rendint a un bon nivell. Aquesta temporada el conjunt gallec no acaba de trobar la regularitat, però tot i així està a només dos punts del play-off d'ascens abans de visitar el camp del Llagostera, un escenari que López qualifica de “molt complicat”.
El Lugo és desè amb 32 punts, a només 2 del play-off. Portaven una bona projecció, però ha quedat truncada pels dos últims empats seguits a l'Anxo Carro.
Sí, estàvem en una bona línia, sobretot sumant punts a fora, un fet que el curs passat ens costava molt. Teníem l'esperança de guanyar aquests dos últims partits a casa, però al final van ser dos empats que ens semblen poca cosa, tot i que, tal com van anar els partits, tampoc està malament i ens donen moral per anar al camp del Llagostera.
A casa no han guanyat cap dels últims tres partits (2 punts de 9). És el gran mal del Lugo ara?
Sembla que sí; hem de fer-nos forts a casa i intentar transformar aquests empats en més victòries; és el que ens permetrà estar una mica més amunt. Ara tenim un partit molt complicat a fora contra el Llagostera, un equip que està necessitat i que segur que ens ho posarà molt difícil.
Pel que fa als partits a camp contrari, el canvi ha estat radical. Han passat de no guanyar-ne cap dels cinc primers a no perdre'n cap dels cinc últims.
Exacte, al principi ens va costar molt a domicili, però a poc a poc l'equip té les idees més clares de com s'han d'afrontar aquests partits. Ara estem en una bona línia, esperem continuar així.
Ara visiten el camp del Llagostera, que últimament no aixeca cap (1 punt dels últims 21). Els blaugrana tindran molta més pressió.
Sí, és clar, fins ara han aconseguit pocs punts i han de sortir d'allà baix com més aviat millor, així que per a ells aquest partit serà clau. Mirarem d'aprofitar una mica la pressió que puguin tenir, però fent el nostre partit.
A domicili el Llagostera és el pitjor equip de la categoria (1 punt de 36 possibles); en canvi, a casa s'han mostrat competitius en la majoria dels partits. Ja ho van comprovar el curs passat (3-2).
En som conscients, sabem com n'és de fort el Llagostera a casa, ja ho vam veure la temporada passada i segueixen en la mateixa línia. És un camp molt complicat, ells pressionen molt i ara, a més, s'hi afegeix que tenen molta necessitat de puntuar, així que haurem d'estar molt vius per poder obtenir un bon resultat allà.
El partit de la primera volta jugat a l'Anxo Carro va ser molt igualat, amb un gol in extremis que els va donar els tres punts (1-0). Preveu un partit de les mateixes característiques?
Segur que serà molt disputat. A ells, els veig més o menys en la mateixa línia que el curs passat, en què també van passar per mals moments, de dubtes, i després ho van tirar endavant amb una gran ratxa i van estar lluitant en la part alta. Així que mai se sap, el futbol són ratxes i potser la del Llagostera torna a canviar, només esperem que no sigui contra nosaltres.
Estadísticament el Lugo és l'equip que més passades fa de la lliga i el Llagostera el que en fa menys. A Palamós xocaran dos estils de joc contraposats.
És una dada interessant. Crec que en ser dos estils de joc tan diferents pot passar de tot, a veure quin s'imposa.
L'objectiu del Llagostera és clarament salvar la categoria. El del Lugo és jugar el play-off?
El nostre objectiu prioritari és també no baixar, aconseguir la permanència al més aviat possible. Sí que mirant la classificació tenim una bona mitjana de punts i estem més a prop del play-off que no pas del descens, però hem d'anar pas a pas.
Personalment ha jugat 20 partits, 11 com a titular (975 minuts) i ha marcat 1 gol. Satisfet?
Sí, perquè vaig començar sense comptar gaire pel mister, però vaig treballar per entrar en l'equip i últimament estic jugant amb regularitat.
Va estar vuit temporades a primera divisió i també va tastar la competició europea jugant la Champions i l'Europa League. Una gran trajectòria.
Sí, per sort he pogut jugar molts anys a primera i totes les competicions, estic molt orgullós del que he aconseguit. Ara també estic disfrutant de la segona A, que és una categoria molt competitiva i molt emocionant.
Després de rescindir amb l'Athletic, va jugar dos anys a la segona divisió anglesa amb el Brighton, abans de fitxar pel Lugo el curs passat. Expliqui'm tot això.
Estava a l'Athletic i el tècnic, Marcelo Bielsa, no em va voler i vaig rescindir a última hora. Per sort, vaig anar al Brighton, una experiència increïble que recomano a tot futbolista, perquè a Anglaterra hi ha un gran ambient, amb tots els estadis plens. Després d'acabar el contracte, em va sortir l'opció del Lugo i em va agradar el que vaig escoltar.
Va triar el Lugo en detriment del Llagostera.
Sí que vaig estar molt a prop del Llagostera, perquè m'agrada molt la zona d'allà i també el projecte esportiu. Vaig rumiar-ho, però al final vaig triar el Lugo.
Llegir mes / Leer mas...