divendres, 29 de gener del 2016

"Natalio, un més del grup".Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Natalio, un més del grup

Per feina. Tot i que serà presentat aquest migdia a Palamós, el nou davanter del Llagostera ja es va exercitar amb els seus nous companys i té moltes possibilitats de debutar demà a casa

Natalio fent exercicis d'estirament tot just després d'acabar el primer entrenament com a llagosterenc Foto: UE LLAGOSTERA.
1
Un dels perfils que buscava el Llagostera per reforçar l'atac era el d'un jugador que li pogués donar rendiment immediat, i en les primeres hores de Natalio com a futbolista blaugrana ja va quedar clar que tant ell com el club volen anar per feina. Ahir el jugador valencià ja va fer la primera sessió d'entrenament amb els seus nous companys, i avui al migdia, després d'entrenar-se per segona vegada amb el grup, serà presentat a Palamós, en el que serà el seu estadi.
Tot i haver fet només dos entrenaments, Natalio arriba amb un bon rodatge tant des del punt de vista físic com de ritme de competició, i per això, tenint en compte el reguitzell de lesions en atac que hi ha hagut al Llagostera, no seria escabellat que el davanter tingui els primers minuts contra el Lugo.
En paral·lel, el club continua atent al trencaclosques que serà el tram final del mercat. Els dos primers jugadors que hi ha a l'agenda –Coro i Herrera– hauran de canviar d'aires si els seus clubs continuen fitxant i ells volen tenir minuts. Després, la paraula serà dels jugadors.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui