diumenge, 20 de novembre del 2016

"Jordà, Diego i Pol Calvet, encara no". Article de @educiu a @lesportiucat

Jordà, Diego i Pol Calvet, encara no

El Llagostera va viatjar ahir de bon matí i a la tarda va fer un entrenament a les instal·lacions de l'Elx (els no convocats van entrenar amb el filial). Pel que fa al partit d'avui, el conjunt llagosterenc tindrà les baixes del sancionat Jordi Masó i de Rafa Jordà, Diego Jiménez i Pol Calvet, que encara no han fet net dels seus respectius problemes físics. Tots tres jugadors van fent passes endavant en la seva recuperació, però el club no vol arriscar i esperarà el moment idoni per a la seva reaparició. Després del bon rendiment de l'equip contra el València Mestalla, Oriol Alsina podria mantenir la confiança en bona part de l'equip, mentre que Vivi podria aprofitar la baixa de Masó i ser titular per primera vegada, formant parella amb Marc Martínez al mig del camp llagosterenc.
Llegir mes / Leer mas...

"Una victòria obligada ". Article de @educiu a @lesportiucat

Una victòria obligada

2a divisió B. El Llagostera necessita retrobar-se amb el triomf al camp del cuer, l'Eldenc, per retallar distàncies respecte a la zona noble de la taula 

 

Després de les primeres catorze jornades de lliga el Llagostera no està situat on s'esperava a principi de temporada; és a dir, en zona de promoció d'ascens. Fins ara el conjunt llagosterenc no ha trobat la regularitat necessària en els resultats i per això ocupa la desena posició en la taula amb 18 punts, més a prop del descens directe (a 4) que no pas del play-off (a 6). Tot i així, el Llagostera continua decidit a enllaçar tard o d'hora amb la zona noble, i avui té una oportunitat per retallar distàncies d'aquelles que no es poden desaprofitar. I és que el conjunt dirigit per Oriol Alsina visita el camp del cuer, l'Eldenc (a les 17 h), un equip que fins ara només ha estat capaç de sumar cinc punts i que, si no s'espavila aviat, és carn de tercera divisió. L'equip entrenat per Mario Barrera presenta uns números especialment preocupants a casa, ja que només ha estat capaç d'aconseguir un empat en set partits, a més de ser el conjunt més golejat del grup tercer de segona B, amb 30 gols en contra. Tot i així, el Llagostera no es fia gens ni mica de la condició de cuer de l'Eldenc, que ve d'empatar in extremis al camp del Sabadell la passada jornada (1-1).
“És un rival molt complicat; si veus els seus números pots pensar que és fàcil guanyar-lo, però és enganyós. Des que va agafar l'equip el nou entrenador, l'Eldenc ha millorat, i també ha tingut mala sort amb les expulsions. És un equip molt competitiu, ben plantat damunt del camp i molt físic, son ràpids al contraatac i costa crear-los ocasions de gol”, diu Alsina, que destaca la importància de sumar la victòria per escalar posicions en la taula: “Si guanyem tornarem a aspirar la setmana que ve a acostar-nos al play-off, així que és un partit molt important per nosaltres.”
El Llagostera fa dues jornades que no coneix la victòria, després de la desfeta al camp de l'Atlètic Llevant (2-0) i de l'empat amb el València Mestalla a Palamós (1-1), un partit en el qual els llagosterencs van deixar molt bones sensacions tot i sumar només un punt.

LA PRÈVIA

L'Eldenc és un rival molt complicat; si veus els seus números pots pensar que és fàcil guanyar-lo, però és enganyós

SENSE COMPASSIÓ

Si guanyem tornarem a aspirar a acostar-nos al ‘play-off', així que és un partit important
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

UNA SAGNIA

El Llagostera vol engrandir els problemes de l'Eldenc a casa (1 punt en 7 partits)
30
gols
ha encaixat l'Eldenc en els primers 14 partits, i és l'equip més golejat del grup tercer de 2a B

 

Llegir mes / Leer mas...

"Duels fratricides pel descens ". Article de @lesportiucat

Duels fratricides pel descens

2a divisió B. Dels deu equips catalans de la categoria, vuit s'enfronten entre ells, amb especial atenció a la part baixa, on hi ha implicats la majoria de conjunts del Principat

L'exagerada igualtat de la part baixa de la classificació –del penúltim al vuitè només hi ha set punts de distància– fa que, una jornada més, hi hagi un grapat de duels directes. Els catalans en són protagonistes, no només perquè hi ha cinc equips que estan o en descens o en risc de caure-hi, sinó també perquè hi ha quatre partits amb equips del Principat enfrontant-se entre ells.
El Lleida obre la jornada al Camp d'Esports rebent el Barça, segon classificat. “Sabem de la complexitat de l'enfrontament, i coneixem les qualitats del rival, però tindrà molta rellevància tot allò que siguem capaços de fer”, explica l'entrenador del Lleida, Gustavo Siviero. “Sempre que hi ha una derrota, la victòria es fa més important per trencar la dinàmica”, admet Gerard López, el tècnic del filial, que arriba a la cita després de perdre contra el Badalona.
L'Hospitalet i el Gavà es veuran les cares en un xoc d'igual a igual malgrat que els blaugrana han aconseguit capgirar la situació amb dos triomfs a casa seguits. Fora de casa, això sí, no guanyen des del primer partit de Mena al capdavant del conjunt. L'Hospi, en canvi, és penúltim perquè ha caigut derrotat en els últims tres partits.
El Sabadell, en canvi, està en risc de caure en zona de descens, però al davant tindrà un rival complicat en un camp difícil: el Badalona arriba confiat perquè trepitja zona de promoció d'ascens. “Quan estàs en un bon estat de forma, tot surt bé”, afirma l'entrenador arlequinat, Solivelles, sobre el rival.
L'altre derbi, aquest en la part mitjana, enfrontarà el Prat i el Cornellà. Les importants baixes dels de Jordi Roger –Abraham i Pere– no són un bon aliat per als verds, que aspiren a tornar a ingressar entre els quatre primers.
SABADELL
Alineació:
Ezkieta; Jordan Sánchez, Moreno, Viale, Verdú; Juanjo, Jordi López; Gaspar, Migue, Franquesa; i Ian.
BADALONA
Alineació:
Morales, Grima, Robusté, Moyano, Musa, Lao, Maestre, Agudo, Sandro, Moha i Oliva.
LLAGOSTERA
Alineació:
Moragón, Albarrán, Rodri, Samu, Valentín, Vivi, Marc Martínez, Rubén Martínez, Colorado, Pablo Sánchez i Manel Martínez.
GAVÀ
Alineació:
Craviotto; Peque, Losada, Mario, César; David Jiménez, Lamas, Reche, Camps; Sascha i Boris.
L'HOSPITALET
Alineació:
Oliveros; Dani Fernández, Juste, Zamora, Juste, Benji, Lucas Porcar, Higón, Teo, Tabala i Rubio.
BARÇA B
Alineació:
Suárez; Palencia, Borja López, Martínez, Moi Delgado; Fali, Alfaro, Gumbau; Perea, Marc Cardona i Cardona.
LLEIDA
Alineació:
Campos, Rubio, Turu, Andriu, Toño, Quintillà, Valiente, Cristian Gómez, Fran Moreno, Christian Alfonso i Guillem Martí.
PRAT
Alineació:
Toni; Dot, Lario, Barnils, Bessone; Putxi, Prior; Pluvins, Padilla, Del Morel i Forgas.
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos, Sierra, Borja, Lulu, Lucas, David García, Gómez, Pep Caballé, Marc Caballé, Ahmed i Enric.
Llegir mes / Leer mas...