diumenge, 20 de novembre del 2016

"Una victòria obligada ". Article de @educiu a @lesportiucat

Una victòria obligada

2a divisió B. El Llagostera necessita retrobar-se amb el triomf al camp del cuer, l'Eldenc, per retallar distàncies respecte a la zona noble de la taula 

 

Després de les primeres catorze jornades de lliga el Llagostera no està situat on s'esperava a principi de temporada; és a dir, en zona de promoció d'ascens. Fins ara el conjunt llagosterenc no ha trobat la regularitat necessària en els resultats i per això ocupa la desena posició en la taula amb 18 punts, més a prop del descens directe (a 4) que no pas del play-off (a 6). Tot i així, el Llagostera continua decidit a enllaçar tard o d'hora amb la zona noble, i avui té una oportunitat per retallar distàncies d'aquelles que no es poden desaprofitar. I és que el conjunt dirigit per Oriol Alsina visita el camp del cuer, l'Eldenc (a les 17 h), un equip que fins ara només ha estat capaç de sumar cinc punts i que, si no s'espavila aviat, és carn de tercera divisió. L'equip entrenat per Mario Barrera presenta uns números especialment preocupants a casa, ja que només ha estat capaç d'aconseguir un empat en set partits, a més de ser el conjunt més golejat del grup tercer de segona B, amb 30 gols en contra. Tot i així, el Llagostera no es fia gens ni mica de la condició de cuer de l'Eldenc, que ve d'empatar in extremis al camp del Sabadell la passada jornada (1-1).
“És un rival molt complicat; si veus els seus números pots pensar que és fàcil guanyar-lo, però és enganyós. Des que va agafar l'equip el nou entrenador, l'Eldenc ha millorat, i també ha tingut mala sort amb les expulsions. És un equip molt competitiu, ben plantat damunt del camp i molt físic, son ràpids al contraatac i costa crear-los ocasions de gol”, diu Alsina, que destaca la importància de sumar la victòria per escalar posicions en la taula: “Si guanyem tornarem a aspirar la setmana que ve a acostar-nos al play-off, així que és un partit molt important per nosaltres.”
El Llagostera fa dues jornades que no coneix la victòria, després de la desfeta al camp de l'Atlètic Llevant (2-0) i de l'empat amb el València Mestalla a Palamós (1-1), un partit en el qual els llagosterencs van deixar molt bones sensacions tot i sumar només un punt.

LA PRÈVIA

L'Eldenc és un rival molt complicat; si veus els seus números pots pensar que és fàcil guanyar-lo, però és enganyós

SENSE COMPASSIÓ

Si guanyem tornarem a aspirar a acostar-nos al ‘play-off', així que és un partit important
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

UNA SAGNIA

El Llagostera vol engrandir els problemes de l'Eldenc a casa (1 punt en 7 partits)
30
gols
ha encaixat l'Eldenc en els primers 14 partits, i és l'equip més golejat del grup tercer de 2a B

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui