dissabte, 29 d’octubre del 2016

GOLEJADORS D'AVUI


Llegir mes / Leer mas...

"Comiat a la porteria". Article de @elconvocat

L’entrenador de porters del Llagostera deixa el càrrec en acceptar una oferta irrefutable d’un club de la Xina

El Convocat

El Convocat

Amb dues temporades i mitja a l’esquena, Kiko Martí s’acomiada del club gironí. El Qingdao Huanghai li ha donat l’oportunitat de la seva vida en convidar-lo a unir-se al club xinès, amb unes molt bones condicions econòmiques i personals.
En aquest temps, l’entrenador ha pogut treballar amb jugadors com Moragón, Ratti o René. El mateix René ha volgut agrair-li la feina feta, desitjant-li el millor en aquest nou camí.
Des del mateix club, també han volgut expressar la seva satisfacció per aquestes temporades defensant els colors blaugranes. A més, han aclarit que el partit d’aquest cap de setmana –a Palamós, davant el Barça B– serà l’últim abans d’enfilar el camí cap al país asiàtic.
Kiko Martí ha expressat que ‘‘es tracta d’una experiència única en una cultura totalment diferent’’. A més, ha declarat que el seu amor pel Llagostera mai desapareixerà i que ‘‘sempre estarà agraït a l’equip que li va donar l’oportunitat de tastar el futbol professional’’.
Finalment, i per mitjà d’aquest tuit, ha volgut agraïr a tothom amb qui ha compartit vestuari durant aquests anys.
Llegir mes / Leer mas...

"El Barça B examina el bon moment del Llagostera". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Barça B examina el bon moment del Llagostera

San José és l'única novetat d'Alsina, que té les baixes de Vivi, Quesada, Jordà, Rodri i Diego Jiménez

29.10.2016 | 00:00
Masó protegeix la pilota durant el Llagostera-Vila-real B a Palamós.
Trencada d'una vegada per totes la nefasta ratxa que l'acompanyava a domicili, el Llagostera torna aquesta tarda (18:30 hores) al Palamós-Costa Brava per allargar la seva bona inèrcia de resultats a casa, on no perd des de fa 8 mesos. Els blaugrana esperen que l'estadi segueixi essent un fortí i que això els serveixi per enllaçar la tercera victòria consecutiva després de superar el Cornellà (3-0)?i el Gavà (0-2). Amb l'única novetat del central Samu San José, que torna després d'una sanció, els llagosterencs reben tot un Barça B, un rival de la part alta de la classificació.
Una nova victòria permetria al conjunt que entrena Oriol Alsina seguir acostant-se a les posicions de play-off, zona que ara tenen a només 4 punts de distància. L'empresa no serà fàcil perquè el filial del Barça es troba instal·lat a la tercera posició de la taula i a la seva plantilla compta amb alguns joves talents cridats a defensar en un futur la samarreta del primer equip barcelonista. «És un rival de la màxima dificultat, amb una vintena de futbolistes d'un altíssim nivell. La plantilla està dissenyada per pujar de categoria», confessa Alsina. L'entrenador confia que els seus jugadors «donin el màxim d'ells mateixos i, si la nostra gent ve a l'estadi i ens ajuda a mantenir la bona dinàmica a casa, tot serà més fàcil». De fet, és a domicili on el Barça B baixa més el seu rendiment. Si per a Alsina la cita d'avui és d'alçada, tres quarts del mateix pensa el seu homòleg a la banqueta visitant. Gerard López elogiava ahir el Llagostera, de qui en parlava meravelles:?«Té una plantilla feta per estar a la Segona Divisió A, molt competitiva, amb capacitat per jugar al futbol des del darrere, bona velocitat per les bandes i un punta de referència dels millors que hi ha a la Lliga, com ho és en Manel», deia. El davanter serà titular en un onze al que podria tornar San José, novetat respecte de l'última convocatòria. Tot i això, el bon rendiment del tàndem format per Pol Gómez i Zamorano els podria fer sortir junts d'inici. Alsina tindrà les baixes dels lesionats Quesada, Vivancos, Rafa Jordà i Diego Jiménez. De la seva banda, Rodri també ha quedat descartat per lesió i sanció.
Vells coneguts
El d'avui serà un partit de retrobaments. D'una banda, perquè Alberto Perea, un dels jugadors amb més perill del Barça B, s'enfrontarà al Llagostera, equip en el que va jugar ara fa dues temporades a la Segona Divisió A. Va jugar una vintena de partits i va marcar un gol amb la samarreta blaugrana, abans de fitxar l'estiu següent per l'Olot, on només s'hi estaria uns mesos. També tornarà a terres gironines Gerard Gumbau. El migcentre del filial, nascut a Campllong, es va formar a les categories inferiors del Girona fins que l'estiu del 2014 va fitxar pel Barça, arribant a debutar amb el primer equip a la Lliga, Copa del Rei i fins i tot a la Lliga de Campions.
Llegir mes / Leer mas...

"Comença l'esprint ".Article de @lesportiucat

Comença l'esprint

2a divisió B. Avui s'inicia, amb set equips catalans en joc, una marató de tres partits en vuit dies. Es tracta d'un tram final de primera volta decisiu abans que comenci el mercat d'hivern

El grup tercer de la segona B entra avui en un tram difícil, només apte per a supervivents, amb tres partits en vuit dies. La jornada intersetmanal de dimecres vinent ha trastocat el costum de la majoria d'equips, que han avançat els seus partits a dissabte, per guanyar-ne un de descans en una setmana dura. Set equips catalans donen avui el tret de sortida a aquest tram important de curs, previ al final de la primera volta. Un cop s'hagi superat, quedaran sis partits abans que es torni a obrir el mercat de fitxatges, un altre moment clau en la temporada atès el que ha passat en els últims anys al grup.
La majoria dels equips catalans tenen ambicions de poder estar més amunt ja que dels cinc primers classificats només n'hi ha un del Principat, el Barça B. Per als de Gerard López és un examen de nota ja que el Llagostera arriba en bona dinàmica i ho veu com una ocasió de retallar distàncies amb el quart classificat. “Estem entrant en una ratxa positiva, però tot el que hem fet amb anterioritat no ens servirà de res per enfrontar-nos al Barça B, un equip fet per ser a dalt, amb una qualitat individual impressionant”, reflexionava ahir Oriol Alsina, mentre que Gerard López també advertia del nivell del rival: “El Llagostera, per plantilla, ha de ser a dalt.”
El Prat, esplèndid després de la seva victòria al Rico Pérez, també té un partit exigent contra el Vila-real B al Sagnier. “No crec que sigui un triomf que ens porti a la relaxació, sinó al contrari, ens dóna confiança i motivació per encarar els propers partits”, explica l'entrenador potablava, Pedro Dólera, que no té cap lesionat i recupera el central Aitor Lario, absent a Alacant per sanció.
LLAGOSTERA
Alineació:
Moragón, Albarrán, Eloi Zamorano, Samu, Valentín; Masó, Marc Martínez, Robert, Marc Fernández; Rubén Martínez i Manel.
Baixes:
Rodri (sanció), Diego, Rafa Jordà, Nando Quesada i Vivi (lesió).
BARÇA B
Alineació:
Suárez, Palencia, Tarín, Martínez, Moi Delgado, Gumbau, Sarsanedas, Xemi, Alfaro, Dani Romera i Perea.
Baixes:
Kaptoum i Varo (lesió).
GAVÀ
Alineació:
Craviotto, Peque, Mario Gómez, Agustín, Hèctor Camps, Àlex Pla, Reche, Cristian Herrera, David Jiménez, Boris i Sascha.
Baixes:
Mario Roque i Eric (lesió) i Fernando (sanció).
ESPANYOL B
Alineació:
Andrés; Navarro, Lluís, Antonio Cristian, Soria, Manchón, Melendo, Ávila, Rufo, Bedoya i Marc Gual.
Baixes:
Iago (sanció).
PRAT
Alineació:
Toni, Oriol Dot, Barnils, Aitor Lario, Fede, Putxi, Padilla, Javi Lara, Ignacio, Poves i Óscar Muñoz.
Baixes:
cap.
SABADELL
Alineació:
Ezkieta, Pastells, Javi Barrio, Manu Torres, Verdú, Juanjo, Adri Díaz, Jordan Sánchez, Migue, Granquesa i Carreño.
Baixes:
Ian (sanció) i Jordi López (lesió).
L'HOSPITALET
Alineació:
Víctor, Dani Fernández, Hostench, Zamora, Juste, Carlos López, Benji, Higón, Lucas Porcar, Rubio i Salinas.
Baixes:
Selvas (sancionat).
Llegir mes / Leer mas...

"Retorn de Perea en partit oficial". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Retorn de Perea en partit oficial

Alberto Perea jugarà per primera vegada un partit oficial contra el Llagostera, un dels seus exequips –l'estiu passat va participar en l'amistós que els dos equips van disputar al Palamós-Costa Brava–. Perea va fitxar pel conjunt llagosterenc l'estiu del 2014 després de desvincular-se del Rayo, amb qui va arribar a debutar a primera divisió. Tot i que el periple de Perea pel Llagostera no va ser el desitjat –les lesions li ho van impedir–, el manxec guarda un bon record del club gironí. L'extrem dretà va fitxar l'estiu següent per l'Olot, a segona B, club amb el qual va despuntar fent actuacions magnífiques que van atreure l'interès del filial més poderós, el Barça B.
Llegir mes / Leer mas...

"Lluita d'ambicions ". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Lluita d'ambicions

Nova prova. El Llagostera rep el Barça B en un duel que mesurarà el nivell entre dos dels equips cridats a ser a la part alta i lluitar per l'ascens a segona A

El Llagostera rep la visita del Barça B (a les 18.30 h). El Palamós-Costa Brava serà l'escenari d'un duel d'alçada entre dos dels principals candidats a estar al final del curs a la part alta de la taula del grup. Els dos equips tenen l'objectiu comú de tornar al futbol professional –els blaugrana d'allargar també l'etapa formativa dels seus futbolistes–, i és que el filial fa dos anys va baixar de segona A i els llagosterencs tot just la campanya passada van perdre la categoria.
L'equip dirigit per Oriol Alsina va encadenar, gràcies a la victòria al camp del Gavà (0-2), la segona victòria en la lliga –la tercera en quatre partits–, un fet que ha permès als gironins escalar alguna posició i acostar-se, a poc a poc, a la part alta de la taula. “Estem entrant en una dinàmica positiva però tot el que hem fet amb anterioritat no ens servirà de res per enfrontar-nos al Barça B, un equip fet per ser a dalt, amb una qualitat individual impressionant”, comenta el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que es desfà en elogis cap als culers. “Tenen una plantilla molt àmplia, amb 20 jugadors de màxim nivell, el pressupost més alt i, a més, visitaran un camp que els pot anar bé, d'herba natural i de bones dimensions”, puntualitza Alsina, que no s'arronsa a l'hora de pronosticar una lluita per la possessió de la pilota contra un conjunt que en viu: “Aquest curs tenim jugadors per jugar amb la pilota. A casa ens funciona però a fora no tant. Haurem de saber patir sense la possessió ja que el Barça B és un equip que la vol tenir i hi haurà diverses fases durant el matx per a tot.”
Oriol Alsina tornarà a tenir maldecaps a conseqüència de les nombroses baixes que té a la plantilla. Els centrals Diego i Rodri no hi seran; per tant, Eloi Zamorano serà la parella a l'eix defensiu de Samu, que ja va complir la sanció a Gavà. A més, Rafa Jordà, Vivi i Quesada continuen lesionats, tot i que els dos últims ja estan en la fase final de la recuperació.

LA PRÈVIA

Estem entrant en una dinàmica bona, però tot el que hem fet amb anterioritat no ens servirà de res per enfrontar-nos al filial del Barça
El Barça B és un equip fet per ser a la part alta. Tenen una plantilla àmplia i grans individualitats
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Llegir mes / Leer mas...