dissabte, 29 d’octubre del 2016

"Lluita d'ambicions ". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Lluita d'ambicions

Nova prova. El Llagostera rep el Barça B en un duel que mesurarà el nivell entre dos dels equips cridats a ser a la part alta i lluitar per l'ascens a segona A

El Llagostera rep la visita del Barça B (a les 18.30 h). El Palamós-Costa Brava serà l'escenari d'un duel d'alçada entre dos dels principals candidats a estar al final del curs a la part alta de la taula del grup. Els dos equips tenen l'objectiu comú de tornar al futbol professional –els blaugrana d'allargar també l'etapa formativa dels seus futbolistes–, i és que el filial fa dos anys va baixar de segona A i els llagosterencs tot just la campanya passada van perdre la categoria.
L'equip dirigit per Oriol Alsina va encadenar, gràcies a la victòria al camp del Gavà (0-2), la segona victòria en la lliga –la tercera en quatre partits–, un fet que ha permès als gironins escalar alguna posició i acostar-se, a poc a poc, a la part alta de la taula. “Estem entrant en una dinàmica positiva però tot el que hem fet amb anterioritat no ens servirà de res per enfrontar-nos al Barça B, un equip fet per ser a dalt, amb una qualitat individual impressionant”, comenta el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que es desfà en elogis cap als culers. “Tenen una plantilla molt àmplia, amb 20 jugadors de màxim nivell, el pressupost més alt i, a més, visitaran un camp que els pot anar bé, d'herba natural i de bones dimensions”, puntualitza Alsina, que no s'arronsa a l'hora de pronosticar una lluita per la possessió de la pilota contra un conjunt que en viu: “Aquest curs tenim jugadors per jugar amb la pilota. A casa ens funciona però a fora no tant. Haurem de saber patir sense la possessió ja que el Barça B és un equip que la vol tenir i hi haurà diverses fases durant el matx per a tot.”
Oriol Alsina tornarà a tenir maldecaps a conseqüència de les nombroses baixes que té a la plantilla. Els centrals Diego i Rodri no hi seran; per tant, Eloi Zamorano serà la parella a l'eix defensiu de Samu, que ja va complir la sanció a Gavà. A més, Rafa Jordà, Vivi i Quesada continuen lesionats, tot i que els dos últims ja estan en la fase final de la recuperació.

LA PRÈVIA

Estem entrant en una dinàmica bona, però tot el que hem fet amb anterioritat no ens servirà de res per enfrontar-nos al filial del Barça
El Barça B és un equip fet per ser a la part alta. Tenen una plantilla àmplia i grans individualitats
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui