diumenge, 15 de novembre del 2015

UE Llagostera – CD Numancia: previa, horario y TV

Article de Planetadeporte.es

La UE Llagostera se enfrenta al CD Numancia para intentar buscar soluciones a su delicada situación como último clasificado de la tabla. Delante se enfrentará al equipo soriano que ha perdido cierta frescura respecto al inicio de temporada. Conoce el horario y la tv del encuentro.
  • 3 puntos aboslutamente necesarios para la UE Llagostera
  • El Numancia llega sin Munir, convocado por las selecciones
UE Llagostera – CD Numancia: previa, horario y TV
Situación de urgencia en Llagostera por la situación del equipo. El equipo no acaba de responder a las teóricas expectativas que podría mostrar en un inicio de temporada y con los fichajes realizados y sobretodo muestra muchas debilidades fuera de casa donde prácticamente no hace ocasiones al rival. Delante le llega al Municipal de Palamós – Costa Brava un CD Numancia que ya no tiene la misma frescura que las primeras jornadas, pero que ha demostrado ser un equipo peligrosos de tres cuartos para arriba de campo y con muchos jugadores capaces de aportar.

Un equipo marcado con la mala suerte

Si algo ha tenido también en contra el Llagostera esta temporada es estar absolutamente condicionado por las lesiones, que han llevado al equipo a no tener hombres con continuidad de minutos, y eso también a la larga se nota en un equipo que ha cambiado bastantes piezas de la temporada pasada. Además, se esperaba de varios hombres que vinieran a aportar de su experiencia en la categoría, pero se los está echando realmente en falta.
Es verdad que en casa ha ganado 3 partidos esta temporada y los 3 lo ha hecho por cierta contundencia, pero tampoco se han mostrado absolutamente superior a su rival en la gran mayoría de ellos, pero si ha aprovechado bien las situaciones de partido para poder ganar.
Oriol Alsina le quiso buscar un punto positivo a todo y buscó datos positivos: “tenemos un punto más que la temporada pasada, nos está costando mantener la portería a 0 pero también estamos marcando más goles y creo que jugamos mejor en casa”

Biel Ribas por Munir

Este será el cambio posiblemente más destacado del conjunto de Jagoba Arrasate en el día de mañana. El portero Munir está convocado con su selección y Biel Ribas, que este año es claramente el portero suplente, tendrá la oportunidad de demostrar que está para competirlo el sitio al marroquí. Para el Numancia puede ser un buen partido para volver a entrar en la zona de Playoff y recuperar una buena línea de juego.
Los numantinos empezaron realmente bien y poco a poco se han decantado hacia la irregularidad, siendo otro de los equipos que más empates acumula, aunque también es verdad que sólo tienen que lamentar dos derrotas durante toda la temporada. Pero es que tan sólo han sumado 5 de los últimos 15 puntos en juego y ello también se nota en las dificultades en algunas fases de los partidos.
Se encontraran con un Llagostera que no genera grandes oportunidades, pero que puede llegar a ser eficaz, con lo que la defensa deberá estar atenta. Y en ataque, confiar en la buena inspiración de Valcarce, Óscar Díaz y Álex Alegría para batir a René, que ya volvió a la titularidad ante el Bilbao Athletic.

UE Llagostera – CD Numancia: horario y TV

Día: Domingo 15 de noviembre.
Hora de partido: 17.00 horas.
Televisión: Movistar + ( Canal + Liga 2)
Estadio: Muncipal de Palamós – Costa Brava
La previa de la jornada de la Liga Adelante en Planeta Adelante
Llegir mes / Leer mas...

El Numancia, a volver a la ola

Article del "Heraldo de Soria"

Actualizada 14/11/2015 a las 22:54    
Heraldo
http://www.heraldodesoria.es/uploads/imagenes/bajacalidad/2015/10/26/_MG1381_3068a075.JPG?e900774cabd667b4c7cfd58f57b5761d 

Los de Arrasate se miden esta tarde (17.00 horas) a la Llagostera en el Palamós-Costa Brava

Etiquetas
El Llagostera mide esta tarde, a partir de las 17.00 horas en el Municipal de Palamós-Costa Brava (Movistar +), la recuperación del CD Numancia. Los rojillos, que llegan a tierras catalanas después de doblegar con un gol de Alegría al Real Oviedo, aspiran ante el colista de la categoría a entablar de nuevo una racha positiva que permita al equipo volver a encaramarse a las primeras posiciones de la clasificación. O dicho de otra forma, recuperando una expresión de Jagoba Arrasate, el Numancia podría volver a subirse a una ola de corriente positiva.

A priori, el hecho de medirse ante el conjunto peor clasificado de la categoría, como es el caso del Llagostera, podría implicar tener un camino allanado, o más que ante otros rivales, pero la experiencia numantina en darse de bruces en este tipo de encuentros es amplia. Por citar un ejemplo de esta misma campaña, el choque ante el Bilbao en San Mamés, donde los de Arrasate fueron incapaces de marcar y ganar, pese a contar con un lanzamiento desde once metros y el apoyo de la afición en la grada.

Y es que toda precaución es poca en la Segunda división, donde cualquier equipo es capaz de doblegar a su contrincante, sea cual sea el puesto de partida en la clasificación. El Llagostera, de hecho, pese a encontrarse en una dinámica negativa, con tres derrotas consecutivas que le han llevado al peor momento de la campaña, solo ha ganado en casa, por lo que no cabe duda de que en su terreno de juego cuenta con mayor fortaleza que a domicilio. Hombres en la delantera como Juanjo, que son muy incómodos para las defensas y una importante fortaleza en el juego directo, incluso en los saques de banda, propician la disposición de armas suficientes como para hacer daño.

Lo que parece evidente es que el rival, que se está jugando la salvación, no concederá ni un palmo de terreno al Numancia, o al menos, es difícil esperar algún regalo como el de la semana pasada por parte de la zaga ovetense, así pues, a los de Arrasate les tocará ofrecer una buena versión para llevarse algo positivo y ser acreedores de ocupar las plazas de honor de la competición.

De cara al encuentro habrá varios cambios obligados, para empezar, en la portería, donde Biel Ribas volverá a suplir a Munir que se encuentra con la selección de Marruecos. No parece un problema serio, sobre todo porque las estadísticas del balear en Liga son claramente favorables, ya que no ha encajado aún.

Así pues, la principal novedad estará en la defensa, donde por primera vez en la temporada cambia un efectivo desde el inicio. Se trata de Unai Medina, lesionado, que dejará su puesto probablemente a Orfila, mientras que Regalón, que ya ha superado sus problemas de pubis, acompañaría a Juanma en el centro de la defensa.

Como Arrasate confirmó la presencia de Vicente, no cabe esperar muchos más cambios, quizá la duda de si será Óscar Díaz el delantero titular o si por el contrario el vizcaíno se decantará por Alegría, que con cinco dianas, la última ante el Oviedo, es el máximo goleador rojillo.
Llegir mes / Leer mas...

Numància: punt de partida d´una reacció més que obligatòria

Article del @diaridegirona

El Llagostera, que recupera Escassi i Chumbi, necessita guanyar per abandonar l'últim lloc de la classificació i començar a mirar cap amunt

15.11.2015 | 08:34
L´entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, vol sortir com sigui de l´espiral de derrotes en què ha entrat l´equip.

Quan has caigut al fons del pou i no pots anar més avall, l'única opció possible és la d'intentar escalar per tornar a veure la llum del dia. Això és el que intentarà fer el Llagostera aquesta tarda (17.00 hores) contra el Numància, en un Palamós-Costa Brava on, tot i patir-hi algunes derrotes, és l'escenari més fiable ara per ara per als gironins. A casa, els d'Oriol Alsina han mostrat la seva millor versió; aquella que tant agrada al tècnic i que sempre ha caracteritzat els seus equips. Els trets "innegociables", com diu el maresmenc, i que de ben segur que repeteix mil i una vegades als seus futbolistes com ho són la "intensitat, màxima competitivitat i lluita fins al darrer alè".
El Llagostera vol posar el punt final a una ratxa de tres derrotes seguides i vol fer-ho avui davant l'equip sorià. La situació dels blaugrana no és pas nova perquè fa un any, els d'Alsina també van encadenar tres derrotes seguides i fins i tot van tastar en més d'una ocasió la plaça de cuer que ocupen en l'actualitat. Divendres, en la prèvia realitzada a Palafrugell, el tècnic subratllava la importància de mantenir el zero a la pròpia porteria per primer cop aquesta temporada. Fins i tot admetia que es conformava amb un empat sense gols. Tot i això, el desig prioritari d'Alsina, evidentment, no és cap altre que aconseguir la quarta victòria del curs per mirar d'escalar posicions i començar a veure a rivals per retrovisor.
Preveu Alsina "un partit molt complicat, però si rendim com ho fem en aquests últims partits a casa tindrem les nostres opcions. Contra el Ponferradina vam perdre, tot i que vam estar molt bé. Això sí, millor vam fer-ho davant l'Elx o el Valladolid. El maresmenc afegia que "hem d'estar forts a casa perquè de moment a fora no ho estem fent gens bé".
Dels sorians, explicava també que "caldrà tenir molta paciència perquè el Numància és un equip compacte, contundent, amb alternatives i que només ha perdut dos partits. A dalt té algun jugador important. Óscar Díaz n'és un d'ells però també el jove Álex Alegría, que els dóna molt i té moltíssima projecció". Una setmana més, aprofitava per fer una crida a l'afició. "És important que hi hagi un bon ambient de futbol perquè quan juguem a casa volem sentir a la nostra afició perquè els necessitem i això ens ajudarà".
El Llagostera tanca la classificació de la Segona Divisió A i Alsina no defuig d'aquesta realitat. "Ara mateix som el pitjor equip de la categoria però tot està tant comprimit que si guanyem en passarem a algun i a més la Lliga és molt llarga", valorava el divendres, recordant que a casa les sensacions "són bones" i que necessiten sobretot "millorar" a domicili, on només han sumat un punt, a Girona (2-2). El gran repte per avui no només és puntuar, sinó també mantenir verge la pròpia porteria, on de nou hi serà René Román. "Aquesta és una deficiència per a nosaltres. Ens està costant molt aguantar el zero. En canvi, al davant estem generant més ocasions de mai però tampoc ens n'acabem de sortir".
Les dues últimes victòries al Palamós-Costa Brava han arribat contra rivals d'entitat com ho són l'Elx (4-1) i el Valladolid (3-1). Totes dues actuacions es van caracteritzar pels matiners gols dels gironins, que van ajudar a encarrilar els triomfs dels d'Alsina. Repetir un inici així seria ideal, però al vestidor se sap que no serà una empresa fàcil: "Seria boníssim. Tot i que cada partit és diferent. Els rivals varien. El més important és tenir la mentalitat guanyadora amb la que vam sortir al camp en aquelles dues ocasions".
Torna Escassi
L'única baixa segura per a Alsina serà la del defensa Ruymán Hernández, encara sense l'alta mèdica, mentre que Juanto Ortuño i Jesús Imaz seran dubte fins a darrera hora per culpa d'unes molèsties. En canvi, estan a disposició del cos tècnic l'atacant Chumbi i també el migcampista Escassi. "És molt important per nosaltres en defensa i també en la creació de les jugades", valorava el preparador quan se li va preguntar per la presència del malagueny, que avui serà a l'onze.
Un rival amb baixes
Amb 18 punts i a la part alta de la taula, el Numància arriba a Palamós després de guanyar l'Oviedo, però amb algunes baixes importants. El porter Munir està concentrat amb la selecció del Marroc, mentre que el lateral Unai Medina no ha viatjat per lesió. El tècnic Jagoba Arrasate tampoc podrà comptar, una jornada més, amb els futoblistes Julio Álvarez, Del Pino i Ripa, tots ells a la infermeria.
Llegir mes / Leer mas...

En la zona de seguretat

Article de @lesportiucat

El Llagostera torna a jugar a casa, on ha mostrat la seva millor versió i on no es pot permetre deixar escapar cap punt més

El rival, el Numància, és un dels equips més golejadors de la competició

.
1
A punt per disputar-se la tretzena jornada de lliga no és gens escabellat dir que el Llagostera està mostrant cares ben diferents quan juga a casa i quan ho fa a fora. En els partits al Palamós-Costa Brava és fàcil reconèixer l'equip incòmode d'atacar i fort en defensa que tan bons resultats va assolir el curs passat. En atac, els llagosterencs també han estat molt més ferotges –i efectius– que quan juguen a fora i la majoria de punts, en concret nou dels deu que es tenen ara mateix, s'han aconseguit davant de l'afició. Avui el Llagostera torna a jugar en el que ja es pot considerar la seva zona de seguretat, un terreny on no tem cap rival i es veu capaç de tot. En aquest moment, en què l'equip ha tocat fons en la classificació, els d'Oriol Alsina més que mai s'han de fer forts a casa: “No es poden escapar més punts i menys quan juguem a casa. Tot el que perdem a Palamós ho haurem de recuperar a fora i ara mateix sembla que encara ens falta una mica per ser competitius lluny de casa.”
Igual que en els últims partits a Palamós, els llagosterencs esperen tornar a mostrar la seva millor versió contra el Numància, un dels tres equips juntament amb el Saragossa i el Leganés que han perdut menys partits aquest curs: “A casa hi hem competit en tots els partits més enllà del resultat. L'objectiu és estar al mateix nivell que el dia de l'Elx (4-1) i del Valladolid.”
El que falli menys
Alsina va definir el Numància amb una frase que defineix força bé la filosofia del conjunt que dirigeix Jagoba Arrasate. “Com a mínim empaten. Han perdut molt poc i saben a què juguen. En atac tenen moltes alternatives per fer mal com pot ser l'estratègia, el joc per les bandes, l'encert d'homes com Alegria... Serà complicat, segur”, va analitzar l'entrenador llagosterenc.
El club blaugrana té clar que superar el Numància no serà gens fàcil i per això l'aspecte mental i l'arrencada del duel hi poden jugar un paper molt important. “Començar bé no és decisiu però hi ajuda molt, sobretot en la mentalitat del jugador per afrontar el duel”, comenta Alsina, que té ben fresc en la memòria les grans arrencades del Llagostera en els últims partits que han acabat en victòria.
Superar el club de Sòria és clau per als llagosterencs. D'una banda per trencar una ratxa de tres derrotes consecutives i de l'altra per començar a eixugar el marge de quatre punts que ara mateix els separa de la zona de permanència. A casa, el club de la Costa Brava ja ha demostrat que és capaç d'oferir un bon espectacle i per això Alsina espera el caliu de la seva gent: “M'agradaria un bon ambient de futbol. Quan jugues a casa vols sentir que ets amb els teus i el suport del públic serà fonamental.”

LA PRÈVIA

No es poden escapar més punts i menys a casa. Tot el que perdem a Palamós ho haurem de recuperar a fora i ara no hi estem bé
Tenim molt clar que el Llagostera de casa no té res a veure amb el de fora. Serà complicat però tenim capacitat de guanyar a tot arreu
Hem tingut opcions de guanyar en tots els partits. Tinc clar que si l'equip juga com sap fer-ho, sempre estem a prop de la victòria
En atac tenen moltes opcions: l'estratègia, fer mal des de les bandes, homes perillosos...
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
En la segona part de l'últim partit vam jugar tota l'estona en camp contrari. Ho hem de repetir
Jagoba Arrasate
Entrenador del numància
A casa hi hem competit en tots els partits més enllà del resultat. La línia a seguir és la del dia que vam guanyar l'Elx o el Valladolid

SEGUIR COMPETINT

El Llagostera ha sumat a casa 9 dels 10 punts que té i cap rival hi ha jugat còmode

RETALLAR PUNTS

L'equip d'Alsina no podrà sortir aquesta setmana del descens, però ha d'agafar aire
Han perdut molt pocs partits i saben a què juguen. Com a mínim empaten. Vull dir que cometen pocs errors i fallen poques vegades
Per a nosaltres és molt important tornar a encadenar dues victòries. Ben segur que si ho fem farem un gran salt en la taula

Dels dubtes locals al ‘virus FIFA' de l'equip visitant

El duel d'aquesta tarda estarà marcat de nou per l'estat de forma de molts jugadors del Llagostera. Homes importants com Escassi o Chumbi segur que estaran a disposició d'Oriol Alsina però després de no poder entrenar-se tota la setmana al cent per cent la incògnita és saber en quin estat ho faran. També és tot un dubte saber si el Llagostera podrà comptar amb jugadors que han donat un gran rendiment com Juanto i Imaz, i que ja van ser baixa a Bilbao. D'altra banda, en el Numància destaca la baixa de Julio Álvarez, un dels especialistes de la lliga a pilota aturada. Tampoc hi serà el porter titular Munir, que està jugant amb el Marroc les eliminatòries de classificació per al mundial de Rússia 2018. “A segona A cada cop hi ha més equips afectats pel virus FIFA però no aturem la lliga”, lamentava Arrasate.
Darrera actualització ( Diumenge, 15 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

“Ells han sumat molt a casa; no hem de mirar la taula”

Article de @lesportiucat

“El Llagostera tindrà més pressió, però això mai saps si t'anirà a favor o en contra”

“Em va fer molta il·lusió fitxar per la Real, però sempre em quedarà l'espina d'haver sortit del Racing després del descens”

Concha, amb el Numància Foto: V.G.
1
Amb només 18 anys David Concha (Santander, 20-11-1996) apunta alt. Després de baixar a 2a B amb el Racing el curs passat, el mitjapunta va firmar un contracte de cinc anys amb la Real Sociedad (primera divisió), club que el va cedir al Numància a l'estiu. A Sòria Concha està gaudint de la confiança de Jagoba Arrasate, extècnic txuri-urdin, una de les claus perquè el càntabre es decidís per la proposta del Numància.
Després de quatre partits sense guanyar van sumar els tres punts contra l'Oviedo (1-0). Un triomf important per agafar confiança.
Sí, estàvem jugant bé, però els resultats no estaven acompanyant,
i la victòria contra l'Oviedo ens va anar de primera.
Van començar la jornada setens amb 18 punts, els mateixos que la Ponfe (6a). No està malament...
La dinàmica de joc i la posició en la taula és bona, però ja sabem com està la 2a A els últims anys, que si guanyes dos partits et poses a dalt i si en perds dos, a baix.
A Los Pajaritos encara no han perdut cap partit. En canvi a domicili, després de guanyar el Girona en la primera sortida, no han tornat a conèixer la victòria. Com és que l'equip canvia tant de casa a fora?
A casa som forts, estàs obligat a portar la iniciativa i amb la pilota ens estan sortint les coses. Quan juguem a fora els rivals no es repleguen tant i empenyen més, i potser això ens fa més mal.
Ara visiten el camp del cuer, el Llagostera. Què n'esperen, d'aquest partit?
Ells vénen d'una mala ratxa de resultats, però mirant els números veus que a casa han sumat molt, així que no ens hem de fixar ni en la taula ni en els últims partits. S'ha de partir de zero i intentarem fer-ho al millor possible.
El rival tindrà molta pressió...
En ser cuers segurament tindran més pressió, però això mai saps si t'anirà a favor o en contra.
El curs passat amb el Racing ja va tastar el que suposa estar enfonsat en la taula. Una situació que no deu ser gens agradable.
Exacte, has d'anar al límit sempre, no et queda sinó guanyar, i si perds molts partits seguits es fa difícil disfrutar del futbol. Però encara és molt aviat i de moment no es pot comparar amb la situació del Llagostera, que potser anirà cap amunt, com ja va fer la temporada passada.
L'estadi de Palamós li deu portar bons records. El curs passat hi va marcar amb el Racing (0-2).
Sí, allà vaig marcar el meu segon gol a segona A. Aquest any n'he fet un, a veure si puc tornar a marcar el segon a Palamós.
A l'estiu, després del descens a amb el Racing, va firmar cinc anys amb la Real Sociedad. Va baixar amb l'equip de la seva terra però li va arribar l'oportunitat de l'elit, una barreja d'emocions, no?
Sí, em va fer molta il·lusió l'oportunitat que em va donar la Real, però sempre em quedarà l'espina d'haver sortit del Racing, i més en aquella situació.
Què el va fer decidir a anar cedit al Numància?
M'havien parlat molt bé de la manera de treballar del club i del mister, i també que Sòria és una ciutat tranquil·la que et permet viure el futbol d'una manera agradable.
El tècnic Jagoba Arrasate va estar a la Real el curs passat. Hi va influir, això, en la seva elecció?
Sí, va ser determinant perquè jo vingués aquí, vaig estar parlant amb ell i em va assegurar que em donaria confiança i minuts.
Té només 18 anys, és internacional sub-19 i se li augura un gran futur. M'imagino que el seu objectiu és fer-ho bé aquesta temporada per tenir possibilitats de jugar a primera el curs vinent, no?
Sí, he vingut a Sòria per ajudar l'equip i, en l'aspecte individual, per créixer i madurar com a futbolista. Vull tenir minuts i intentar estar a primera divisió el curs següent, i si és amb la Real, millor.
Ha jugat 10 partits, 8 com a titular, i ha marcat un gol. Content?
Sí, crec que estic fent bé la feina i segurament per això el mister està confiant en mi.
Darrera actualització ( Diumenge, 15 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...