diumenge, 13 de març del 2016

Relació de partits pendents de jugar a les diferents categories


Llegir mes / Leer mas...

"Una semana que dejará huella". Article de Sebastià Adrover a @diariomallorca

Una semana que dejará huella

El Mallorca afronta hoy ante el Llagostera el primero de los tres partidos en siete días que marcarán sus opciones de encarrilar la salvación - Vázquez debe decidir si apuesta por Cabrero o Timon en la meta y Colunga tiene posibilidades de ser titular

13.03.2016 | 02:08
Una semana que dejará huella
Una semana que dejará huella

El Mallorca tiene hoy una sensacional oportunidad para encarrilar la permanencia en el Municipal de Palamós. Un triunfo ante el Llagostera serviría para mantener la ventaja respecto al descenso en tres puntos –con un partido menos– y hundiría a un rival directo para la salvación, ya que quedaría a once puntos. Esta tarde se disputa el primero de los tres encuentros que deben servir para que los rojillos alejen los fantasmas definitivamente. La victoria en el duelo del Centenario ante el Oviedo en la pasada jornada cortó una mala racha de solo un punto de los últimos nueve, por lo que volver a ganar sería la mejor bomba de oxígeno para los rojillos, sobre todo después del triunfo de ayer del Almería. El encuentro del miércoles en Huesca y el del próximo domingo en el Iberostar Estadio frente al Mirandés cerrarán una semana que el propio técnico calificó de "brillante" en el caso de sacarla adelante.
Fernando Vázquez se llevó a tierras catalanas a todos los futbolistas disponibles, incluyendo a Oriol y Pereira, que fueron bajas ante los asturianos. David Costas y Óscar Díaz, lesionados, se quedaron en la isla. El gallego debe elegir si mantiene a Cabrero en la portería o apuesta por Timon, que ya ha cumplido los tres partidos de sanción que le impuso el Comité de Competición. Company, Truyols, Aveldaño y el propio Oriol, que regresaría al equipo, formarán la defensa. Damià y Yuste apuntan a titulares para el doble pivote, mientras que para los extremos tiene muchas opciones. Brandon y Salomao fueron los elegidos ante el Oviedo, por lo que tienen todos los números para repetir. Eso sí, esta semana también ha probado con Adrián Colunga, que podría ser de la partida por primera vez. Lago Junior, que también puede alternarse con los extremos, y Acuña, serían los titulares en punta.
El Mallorca espera a un Llagostera que estará con el cuchillo entre los dientes desde el primer minuto. No le queda otra. "Es a vida o muerte", calificó su técnico Oriol Alsina el choque de esta tarde. Los gironins llegan al partido con sensaciones ambiguas, contentos tras haber sumado un punto fuera de casa la pasada semana en Elche 1-1, pero decepcionados porque se les escaparon los tres en el tramo final de partido. Oriol Alsina seguirá una semana más con la enfermería llena de jugadores. De la semana pasada se mantienen Jordi López, José Carlos, Ríos y Nando Quesada, todos ellos por lesión, mientras que Juanjo y Emilio serán duda hasta el último momento. Por otra parte, el técnico local recupera a Tébar y Masó, que no pudieron jugar la semana pasada.
El exmallorquinista Fofo, que se desvinculó el pasado mercado invernal, esperará su oportunidad en el banquillo. "Será un partido complicado, porque el Mallorca viene de ganar y sacar buenos resultados, aunque a estas alturas ningún equipo nos da miedo, sabemos que tenemos que dar lo mejor de nosotros para tener posibilidades", explicó Alsina. En la primera vuelta los baleares, dirigidos por Albert Ferrer, vencieron por 1-0, pero seguro que hoy será otra historia. Y el Mallorca tampoco puede fallar.
Llegir mes / Leer mas...

"Més que tres punts".Escriu @MarckComamala (@elconvocat).

El Llagostera rep diumenge al Mallorca amb la intenció de seguir donant la millor versió per poder aferrar-se a la permanència.

Marc Comamala

Marc Comamala

Director
Una setmana després de desaprofitar una bona ocasió de –per fí– endur-se els tres punts, qualsevol pensaria que és difícil recuperar-se d’aquest cop. Tanmateix, l’equip de la Costa Brava, liderat per Oriol Alsina, afronta amb moltes ganes el següent partit.

El Mallorca, clar exemple de recuperació
El Mallorca arriba motivat després de trencar la ratxa de partits invictes de l’Oviedo la jornada anterior. Fernando Vázquez ha comentat que el partit de diumenge és una final, tant per un equip com per l’altre. L’ex-entrenador d’equips com Celta de Vigo o Deportivo de La Coruña, considera a l’equip local un rival dur:
‘‘El Llagostera és un equip difícil; juga millor del que diuen els seus resultats’’.
Des de que va arribar, l’equip sembla que ha canviat i, poc a poc, van allunyant-se del descens.

Cap rival fa por
Així mateix, Alsina defineix al Mallorca com un equip ‘‘difícil’’ i amb una plantilla ‘‘àmplia i amb qualitat’’. Tot i això, declara que cap equip fa por al Llagostera, i menys a casa. El tècnic espera que el Nou Estadi de Palamós estigui ple a revessar i que, el jugador número dotze, ajudi a tirar endavant l’equip.
Tinguin davant l’equip que sigui, Alsina té clar que la unió de tots els jugadors serà la clau per endur-se el partit. L’equip segueix mostrant un bon joc jornada darrere jornada, però els resultats no arriben. Durant la roda de premsa prèvia al partit, Alsina s’ha mostrat contundent en tot el que ha dit:
‘‘És un partit a vida o mort; si no guanyem, la cosa es complica’’
D’altra banda, l’entrenador s’alegra de que, poc a poc, es vagin recuperant jugadors lesionats, per així arribar a l’últim tram de la temporada amb la plantilla completa. Masó i Tébar es recuperen. José Carlos, Jordi López, Ríos Reina i Nando Quesada són baixes segures.

La afició, amb ells
Tot aficionat al futbol veu que el Llagostera no mereix estar on està. La UE Llagostera vol tenir a l’afició ben a prop, per aquest motiu ha penjat el nou cartell per al matx de diumenge amb el lema ‘‘Molt més que 3 punts’’.
L’equip està competint molt bé cada jornada però, per una cosa o per una altra, el resultat no afavoreix. És moment no només de merèixer la victòria sinó d’aconseguir-la. No només de jugar bé, sinó d’aprofitar aquest joc per culminar les jugades. I la afició té molt clar que en els següents partits, els jugadors donaran la volta a la situació.
El partit, diumenge a les 17:00 al Nou Estadi de Palamós.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera rep el Mallorca en un partit de vida o mort". Article de Esport 3

El Llagostera rep el Mallorca en un partit de vida o mort i el Nàstic vol aprofitar-se de la situació de la Ponferradina

El Llagostera té la darrera oportunitat de tenir alguna opció de salvar-se davant d'un Mallorca igual de necessitat. El Nàstic, per la seva banda, no vol perdre les posicions de privilegi davant d'una Ponferradina en una situació delicada.
Vicente Moreno a la roda de premsa (@NASTICTARRAGONA)
El Llagostera pot fer bo l'empat a Elx si aquest diumenge guanya el Mallorca a Palamós, l'equip que ara mateix marca la permanència. Els dos equips estan igual de necessitats i per aquest motiu, el partit per a Oriol Alsina és "de vida o mort". La situació complicada dels de la Costa Brava, penúltims a la classificació, fa que es vegin obligats a guanyar. La salvació està a vuit punts i d'ampliar-se a més, la permanència pels blaugrana seria gairebé impossible. Alsina continua amb força baixes, les de Jordi López, José Carlos, Ríos i Nando Quesada per lesió mentre Juanjo i Emilio són dubte. El tècnic maresmenc, però, recupera Tébar i Masó.
El Nàstic rep al Nou Estadi la Ponferradina, que lluita per allunyar-se del descens. Els grana, després de tres empats consecutius, volen fer-se amb una victòria que els permeti aferrar-se a la zona de play-off. El tècnic Vicente Moreno té tots els seus homes a disposició, fet que fa preveure pocs canvis en l'equip que ha presentat les últimes jornades. Davant de la Ponferradina, el Nàstic vol augmentar la seva ratxa amb vuit partits sense perdre i així poder continuar somiant amb un ascens a Primera Divisió. L'equip castellà només ha guanyat un partit com a visitant i va ser, precisament a finals d'octubre amb el Llagostera, però arriba a Tarragona després de guanyar el Numància.
Llegir mes / Leer mas...

"UE Llagostera – RCD Mallorca: Una final por la permanencia". Article de Jaime Mora a @Losotros18

UE Llagostera – RCD Mallorca: Una final por la permanencia

Foto vía LFP.es
Foto vía LFP.es
Por
La salvación del Llagostera pasa por el partido contra el Mallorca, el equipo que marca la salvación. Para los bermellones, es un encuentro vital porque una victoria dejaría muy tocado a los catalanes y les alejaría de la zona peligrosa. Están en juego más que tres puntos.
Para el Llagostera, el encuentro contra el Mallorca es una final.  El equipo de Oriol Alsina es penúltimo con 22 puntos, ocho por debajo de los bermellones. La racha actual de los blauranas no es buena, acumulan tres partidos seguidos sin ganar. Aunque el aspecto positivo es que su última victoria fue contra otro rival directo por la permanencia, el Albacete, a quien ganó 2-0. Alsina recupera a Masó i Tébar, pero no podrá contar con José Carlos, Jordi López, Ríos Reina y Nando Quesada. El técnico catalán reconoce que su equipo no tiene miedo a ningún equipo y que para vencer al Mallorca deben dar lo mejor.
El Mallorca también está obligado a ganar. Una victoria en el Nou Estadi de Palamós significaría un gran paso para la salvación. El conjunto bermellón llega con confianza después de vencer al Oviedo, tercer clasificado, que acumulaba una racha de doce partidos sin perder. Los insulares que este duelo es una final y lo afrontan con ilusión. Vázquez recupera a Timon Wellenreuther, Joan Oriol y Michael Pereira. El meta alemán regresa después de su sanción  pero todo apunta a que Cabrero será el portero titular. Las bajas para Vázquez también son significativas. El entrenador gallego no podrá contar con David Costas, Óscar Díaz y Álex Vallejo.
Una “final” muy especial para una familia.  El partido significará el reencuentro de Edu y Joan Oriol. Los hermanos gemelos se enfrentarán en el campo. También será un partido emotivo para Fofo que se enfrenta a su exequipo. El delantero no triunfó en Mallorca y seguro que querrá demostrar su valía sobre el césped.
En la primera vuelta, el Mallorca venció 1-0 con un gol de Sissoko. Mientras que en la pasada campaña, cada equipo se llevó un partido. El equipo insular venció en Palamós 1-4, y los catalanes vencieron 0-1 en el Iberostar Estadi.
Alineación probable:
UE Llagostera: René; Aimar, Chus Herrero, Escassi, De los Reyes; Querol, Tito, Emilio, Natalio; Juanjo y Chumbi.
RCD Mallorca: Cabrero; Campabadal, Truyols, Aveldaño, Company; Salomao, Sabater, Yuste, Lago Junior; Brandon y Acuña.
Árbitro: Jorge Figueroa Vázque del comité andaluz.
Estadio: Nou Estadi de Palamós, 17:00.
Llegir mes / Leer mas...

"UE Llagostera – RCD Mallorca: previa, horario y tv". Article de Carles Ferrés a Planetadeporte.es

UE Llagostera – RCD Mallorca: previa, horario y tv

Duelo en el descenso entre la UE Llagostera y el RCD Mallorca. Los catalanes quieren ganar para acercarse a 5 puntos de los baleares y meter más equipos en la pelea para el descenso a la Liga Adelante. De lograr la victoria los de Vázquez, sumarían la segunda y podrían pensar a media semana en Huesca de alejarse ya del peligro. Los detalles en planetadeporte.es
  • El Llagostera confía en los puntos logrados en casa para vencer
  • Wellenreuther podría volver bajo palos tras la sanción
UE Llagostera – RCD Mallorca: previa, horario y tv
Hambre de victoria. Es aquello que necesita tanto la UE Llagostera como el RCD Mallorca en esta jornada de la Liga Adelante. Los dos conjuntos están en descenso, pese a que el conjunto local está prácticamente en la cuerda floja y no puede permitirse perder muchos más puntos por el camino sino quiere ver como bien pronto es equipo de la Segunda B. El Mallorca por su parte, con un partido menos, se encuentra fuera de las posiciones de descenso pero la verdad es que tampoco puede dormirse.

En casa, más puntos fuertes

Con lo que ha sufrido esta temporada, el Municipal de Palamós parece sin duda el mejor sitio para puntuar. Las estadísticas son sabidas ya por todos y suma 20 de los 22 puntos de esta temporada en casa. La necesidad de victoria, con 8 puntos de desventaja precisamente contra el propio Mallorca es un trecho que hay que saber salvar para no caer en el pozo de la Segunda B. Para el partido Oriol Alsina ha recibido las buenas noticias de la vuelta tanto de Jordi Masó como de Marcos Tébar, jugadores que tienen la aprobación del técnico para jugar minutos, sobretodo el segundo desde su llegada el pasado mercado de invierno.
Para Oriol Alsina también las cosas son realmente muy claras: “Es un partido a vida o muerte”. Sino ganamos la cosa realmente se complica”. Además, el técnico añadía que “el Mallorca viene de ganar el último partido y tienen jugadores, que en algunos casos, son de categoría superior”. Tirando de precedentes, sin duda el de la temporada pasada no es el mejor para los hombres de Oriol Alsina, ya que Marco Asensio hizo una buena demostración de su capacidad futbolística y comandó al RCD Mallorca a la victoria por un contundente 1-4. Sin duda, los aficionado seguro que esperan un resultado diferente.

¿Una mejor versión por ver?

Es la gran duda. Con la llegada de Fernando Vázquez y la llegada de nuevos jugadores dispuestos a aportar, todo hacía pensar que si se podía dar una mejor versión. Que se han logrado mejores resultados, seguro. Que hay una extraordinaria diferencia, eso es más que discutible. Los números evidentemente no engañan, pero la percepción es que un día es una de cal y otro día una de arena. Y a estas alturas eso ya no vale demasiado, debe estar ya todo claro y no estar cambiando cada dos por tres.
Para Fernando Vázquez, “son finales y así las tomamos nosotros y que, si se sacan resultados positivos en el desplazamiento, nos pondríamos en la situación a la que yo aspiro desde que llegué”, ya no solo en referencia al partido de mañana sino también al partido el próximo miércoles y que les debe enfrentar a la SD Huesca en partido aplazado por las malas condiciones del estadio. Para el partido recupera a Wellenreuther, que fue sancionado tras el partido conta el Bilbao Athletic y que ya ha cumplido su sanción, pese que no ha querido desvelar si será él o Cabrera, ya que el portero “ha cumplido perfectamente, estoy muy contento con su trabajo”.

UE Llagostera – RCD Mallorca: horario y tv

Día: Domingo 13 de marzo
Hora de partido: 17.00 horas. Sigue el minuto a minuto de este encuentro
desde las 16.40 aquí
Televisión: Movistar+.
Estadio: Municipal de Palamós – Costa Brava
Llegir mes / Leer mas...

"Al Llagostera només li serveix la victòria contra el Mallorca ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Al Llagostera només li serveix la victòria contra el Mallorca

Una derrota contra els balears deixaria l'equip d'Oriol Alsina a onze punts de la salvació

13.03.2016 | 07:43
Samu de los Reyes, en el partit contra l´Albacete a Palamós.
Samu de los Reyes, en el partit contra l´Albacete a Palamós.
Sortir a respirar un xic a la superfície o continuar baixant metres cap al fons del mar. El Llagostera fa mil i un esforços per aconseguir la victòria i apropar-se a la salvació però aquesta li és esquiva, com va quedar demostrat en l'última jornada a Elx (1-1) quan, a manca de cinc minuts, l'exblaugrana Sergio León va esguerrar el primer triomf a fora dels d'Alsina.
Ara, a l'estadi Palamós-Costa Brava, on els gironins hi han aconseguit totes les victòries que tenen (6), els jugadors d'Oriol Alsina saben que no poden cedir més terreny i molt menys davant un rival directe que, en cas d'endur-se els tres punts del Costa Brava, agafarien una distància pràcticament inabastable per als llagosterencs.
L'entrenador maresmenc Oriol Alsina reconeix que l'objectiu de superar el Mallorca "serà complicat perquè tenen una plantilla àmplia, de qualitat, però cap rival ens fa por i sabem que som capaços de guanyar qualsevol equip". L'entrenador del Llagostera és conscient que aquesta tarda, davant un rival directe com ho és el Mallorca, l'equip s'hi "juga la vida".
De les opcions de repetir una victòria com la de fa quatre jornades davant l'Albacete (2-0), Alsina es mostra confiat en els seus homes "perquè estem competint bé i a nivell de joc estic satisfet, la llàstima és que per un motiu o un altre no acabem de guanyar ni posar la pilota a dins", va dir amb resignació, afegint que, tot i la transcendència dels tres punts i d'etiquetar el partit de final, "l'equip ha treballat amb la normalitat de sempre, és a dir, al màxim de motivació".
De l'equip que dirigeix el gallec Fernando Vázquez, un conjunt dissenyat per ascendir a Primera Divisió i que finalment s'ha vist lluitant per un objectiu diametralment oposat, Oriol Alsina destaca que "el Mallorca té futbolistes d'una extraordinària qualitat i fins i tot tenen jugadors a la banqueta o a la grada que serien titulars en qualsevol equip".
"Durant la setmana podrem descartar algun jugador". Aquesta frase expressada per Oriol Alsina era impossible d'escoltar fa unes setmanes, però ara, coincidint amb la recta final de la competició, sembla que per fi les baixes de futbolistes llagosterencs per culpa de les lesions de mica en mica es van deixant enrere.
Alsina va reconèixer en la roda de premsa prèvia al partit que "aquesta temporada hem estat tan fotuts en l'aspecte de les lesions que ara que en tenim quatre o cinc ho celebrem". Els locals recuperen Masó i Tébar, mentre que José Carlos, Jordi López, Quesada i Ríos Reina, lesionats, són baixes segures. Per últim, Emilio Sánchez i Juanjo són dubte.
La clau de la permanència passa per fer-se forts a Palamós tenint en compte que, en les darreres sis jornades de Lliga, els del Gironès hauran de disputar quatre partits a casa, una circumstància que pot resultar decisiva a tenor dels pèssims números a fora (2 punts de 45). Alsina ho valora dient que "a casa estem tenint un bon rendiment i esperem que quan arribin aquests quatre últims partits a casa siguin determinants".
Per part del conjunt balear, el tècnic Fernando Vázquez no podrà comptar amb els lesionats Óscar Díaz i David Costas i amb la necessitat de puntuar sabent que dimecres disputen el partit ajornat a Osca. Pereira i Joan Oriol tornaran a estar disponibles per a l'equip.
Un darrer precedent dolorós i que va portar conseqüències. La temporada passada la visita del Mallorca es va saldar amb una contundent derrota de l'equip dirigit per l'actual tècnic de l'Olot, Santi Castillejo. El sever correctiu (1-4) li va acabar costant el càrrec al tècnic navarrès, qui després de nou jornades a la banqueta llagosterenca i de situar els gironins en la zona de descens va ser rellevat per la tripleta tècnica formada per Lluís Carrillo, Oriol Alsina i Òscar Álvarez.
Llegir mes / Leer mas...

"Juanjo i Emilio es recuperen i podran jugar". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

Juanjo i Emilio es recuperen i podran jugar

Per al partit d'avui el Llagostera tindrà les baixes segures de José Carlos, Jordi López, Ríos Reina i Nando Quesada. En canvi, Oriol Alsina ha recuperat tant Juanjo Expósito com Emilio Sánchez, tot i que no s'han pogut entrenar amb normalitat aquesta setmana, per malaltia i per unes molèsties al turmell, respectivament. El Llagostera també té a punt Marcos Tébar i Jordi Masó, que ja han fet net de les seves respectives lesions. El Mallorca, que té les baixes d'Óscar Díaz, Vallejo i David Costas, ha fet una convocatòria llarguíssima de 22 jugadors, perquè l'expedició se n'anirà després cap a Osca, on dimecres jugarà el partit ajornat.
Llegir mes / Leer mas...

"O caixa o faixa". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

O caixa o faixa

El Llagostera rep el Mallorca, un rival directe en la zona baixa, en un partit a vida o mort en què als blaugrana només els val la victòria per continuar amb possibilitats de salvació

Els llagosterencs necessiten tornar a fer-se forts a Palamós, ja que només han guanyat un dels últims cinc enfrontaments davant de la seva afició

Samu i Campabadal, disputant una pilota en el partit de la primera volta jugat a l'Iberostar Estadi (1-0) Foto: ÚLTIMA HORA.
1
En el Llagostera fa moltes setmanes que es parla de final abans de cada partit, un terme que aquesta jornada agafa encara més rellevància a causa de la fatídica situació de l'equip. Els llagosterencs, penúltims amb 22 punts, estan a vuit de la zona de salvació i s'han quedat sense marge d'error si volen continuar amb esperances de permanència. És per això que el partit d'avui contra el Mallorca (a les 17 h a Palamós) és de vital importància per al Llagostera, que posarà un peu i mig a 2a B si no és capaç de vèncer.
A més dels tres punts en joc, els blaugrana s'enfronten a un rival directe en la zona baixa de la taula, i és que el Mallorca és el dinovè classificat amb 30 punts, amb un partit pendent, això sí, ja que el conjunt dirigit per Fernando Vázquez encara ha de jugar el duel ajornat al camp de l'Osca i reprogramat pel dimecres vinent. Si aconseguís la victòria, el Llagostera no tan sols seguiria amb possibilitats de conservar la categoria, sinó que a més no deixaria escapar en la classificació el Mallorca i implicaria un rival més en la lluita per la salvació. Els llagosterencs, a més de guanyar el partit, tenen el repte de recuperar el goal average al conjunt balear, que en el partit de la primera volta jugat a l'Iberostar Estadi es va imposar per la mínima gràcies a un gol de Sissoko en la segona meitat.
A casa no es pot escapar
Per aspirar al triomf el Llagostera sap que haurà de millorar diferents aspectes. Un d'ells és tornar a fer-se fort a casa, ja que el conjunt llagosterenc només ha guanyat un dels últims cinc partits davant de la seva afició, una estadística que no s'assembla gens a la de principi de temporada (cinc victòries en els primers vuit partits a casa). El Llagostera, a més, necessita urgentment afinar la punteria de cara a porteria, un handicap que l'està perjudicant molt al llarg del campionat, encara que no tant com la seva mala trajectòria a domicili (cap victòria en tot el curs, amb només dos punts sumats de 45 possibles).
“És un partit a vida o mort, però sabem que podem guanyar qualsevol rival, i més jugant a casa. El Mallorca és un rival directe que hem de guanyar i, si és possible, també el goal average. Si no guanyem, la situació es complica molt”, afirma l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que destaca el potencial del Mallorca, un equip reforçat a consciència i a cop de talonari en el mercat d'hivern arran del canvi de propietari: “Serà un partit molt complicat, el Mallorca últimament ha aconseguit bons resultats i té una plantilla molt àmplia i d'una qualitat extraordinària. Deixen jugadors a la banqueta, i fins i tot a la graderia, que serien titulars en qualsevol equip”.

L'ÚNICA VIA

El Llagostera tindrà un peu i mig a segona B si avui no suma els tres punts

LA PRÈVIA

Serà un partit
molt complicat, el Mallorca últimament ha fet bons resultats i té una plantilla molt àmplia i de molta qualitat
El Llagostera enganya, juga millor del que diuen els resultats, arriba molts cops a l'àrea rival i li hem de tenir molt de respecte
En els últims partits hem merescut molt més, però encara som a temps d'eixugar la diferència
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Si agafem una ratxa positiva de resultats l'equip respiraria i sortiria
de la zona baixa
Fernando Vázquez
entrenador del mallorca

DOBLE OBJECTIU

Els blaugrana volen derrotar el Mallorca i també recuperar el ‘goal average' (1-0)
El Mallorca és un rival directe que hem de guanyar i, si pot ser, també el ‘goal average'. Si no guanyem, la situació es complica molt

CLAU

Els d'Oriol Alsina necessiten afinar la punteria de cara a porteria si volen tenir possibilitats
És un partit a vida o mort, però sabem que podem guanyar qualsevol rival, i més jugant a casa. Hem de donar el millor de nosaltres
És un camp difícil, però si estem bé, encertats, i som un equip compacte i competitiu, tindran problemes. Anem allà a guanyar
La setmana serà brillant si obtenim dos bons resultats contra el Llagostera i l'Osca: ens deixaria en la situació a què aspiro des que sóc aquí
Llegir mes / Leer mas...