divendres, 13 de novembre del 2015

A seguir imbatido

Artice del Diario de Soria

Biel Ribas será una de las novedades numantinas ante la Llagostera / El balear disputará su tercer encuentro liguero esta temporada / «Va a ser un partido difícil pero dependemos de nosotros»

Jon Ander Uriarte 13/11/2015
Biel Ribas será una de las novedades en el once rojillo de cara al compromiso ante la Llagostera. El arquero balear disputará en el Municipal de Palamós su tercer encuentro de la temporada, un partido en el que intentará mantener su portería a cero tal y como ha hechos en los anteriores compromisos en los que ha participado. «Será un partido difícil. Depende de nosotros» indica el arquero numantino.
Jagoba Arrasate no podrá contar con Munir al estar concentrado con Marruecos por lo que el arquero balear volverá a estar bajo la portería numantina. Será su tercer compromiso liguero, un compromiso en el que su objetivo es el mismo que en los anteriores, mantener su portería a cero. Biel Ribas indicaba ayer que tiene posibilidades de jugar ante la Llagostera y expresaba que, de hacerlo, lo haría «lo mejor posible». «Hasta ahora creo que lo estoy consiguiendo aunque siempre puedes ser mejor. Lo importante son los tres puntos» añadía el cancerbero.
«Creo que Munir y yo estamos trabajando bien, lo estamos demostrando. Le ha tocado esta temporada jugar a él y bueno, cuando me toque tengo que estar al cien por cien, que por eso me pagan, y a intentar conseguir los tres puntos» indicaba al tiempo que bromeaba deseándole la mejor de las suertes deportivas al combinado de Marruecos ya que eso le permitiría tener más minutos en Liga al tener a Munir en sus filas.
El encuentro del Numancia será ante la Llagostera, uno de los equipos revelación la pasada temporada y al que los rojillos visitan como colista. Biel Ribas reconoce que los gerundenses no parecen tan fuertes como la temporada pasada pero matiza que «en Segunda ya sabéis que todos los partidos son complicados, que te puede complicar la vida cualquiera. Depende de nosotros». «Será un partido difícil porque hay mucho balón aéreo, arriba tienen gente grande, está Juanjo ahí, va a ser difícil pero todo depende de nosotros» afirma.
Sobre su falta de minutos esta temporada, el cancerbero asegura que está «tranquilo» ya que «antes de empezar la temporada ya sabía lo que había, me tenía que mentalizar lo antes posible, que lo he hecho». «Es difícil estar mentalizado cuando sabes que vas a jugar poco. Te vienes un poco abajo y, es una contradicción, pero tengo la mentalidad un poco débil y tengo semanas buenas y semanas malas. Lo difícil es cuando me toque estar ahí al cien por cien, por ahora lo estoy consiguiendo y espero estar así hasta el final de temporada», expresa.
Cuestionado por la actuación de Esteban el pasado fin de semana en Los Pajaritos, Biel Ribas indicó que «estuvo de diez» no escondiendo que él hubiera estado cabreado de haber encajado un gol como el que sufrió en Soria. «Fallos tiene todo el mundo. No se le puede reprochar nada a nadie porque todo el mundo falla» concluye el arquero.
Llegir mes / Leer mas...

Paco Regalón apunta al once

Article de Heraldo de Soria

Actualizada 12/11/2015 a las 13:42    
heraldodesoria.es

El central cordobés ha superado sus problemas en el pubis y puede sustituir a Medina en la zaga.

Paco Regalón, en un amistoso en la Ciudad Deportiva. Paco Regalón, en un amistoso en la Ciudad Deportiva.
Paco Regalón parece haber superado sus problemas en el pubis. El central se ha sometido a un periodo de recuperación durante las últimas jornadas por molestias en esa zona y se ha incorporado al grupo esta semana. Con la posible baja de Medina, que este jueves tampoco se ha ejercitado, el defensa cordobés es una alternativa para ocupar un puesto en la zaga del Numancia desplazando a Orfila a la banda diestra.

La situación de Regalón no es normal, no ha debutado en liga todavía, cuando en anteriores campañas era un fijo en el equipo titular. "Desde principio no he tenido la oportunidad de jugar porque el equipo ha estado bien y era difícil entrar. Luego, la lesión del pubis tampoco me ha ayudado mucho. Espero recuperarme bien y a partir de ahí, si tengo la oportunidad, agarrarme a ella", destacó a HERALDO este miércoles, justo cuando se le abre la posibilidad. "Cuando el equipo no ha conseguido ganar, si hubiera estado bien, quizás, podía haber tenido la oportunidad. He tenido la lesión y tengo que esperar una oportunidad", asumió el central
Llegir mes / Leer mas...

Oriol Alsina podrà recuperar Chumbi i Escassi per rebre el Numància

Article de @diaridegirona

Jesús Imaz i Juanto Ortuño encara no estaran a disposició del tècnic per rebre el conjunt sorià

13.11.2015 | 07:15
Chumbi no està tenint sort amb les lesions aquesta temporada.
Chumbi no està tenint sort amb les lesions aquesta temporada.
En el pitjor moment i quan Oriol Alsina necessitava poder tenir més efectius d'on escollir, la infermeria se li va omplir al Llagostera. La visita a San Mamés en el duel directe contra el Bilbao Athletic va estar marcada per l'allau de baixes amb què hi va arribar el conjunt gironí. I això que el porter René Román es va recuperar a temps després de dos mesos fora de combat. Al cop a la cuixa que va patir Escassi la setmana anterior se li van afegir els problemes musculars de Juanto Ortuño i Jesús Imaz i, per acabar-ho d'adobar, Chumbi es va trencar un dit el dia abans de marxar. Això va condicionar molt els plans d'Alsina, que pràcticament es va quedar sense revulsius a la banqueta.
La desfeta a Bilbao ha deixat l'equip últim a la classificació. La inofensivitat dels llagosterencs a domicili està sent la gran xacra aquesta temporada i, mentre Alsina treballa per posar-hi remei, al Palamós-Costa Brava està prohibit fallar. Diumenge arriba el Numància, un rival sempre complicat. Amb vistes a aquest partit, el panorama s'esclareix una mica per a Alsina, que recuperarà Chumbi i Escassi. El davanter andalús podrà competir amb una protecció al dit lesionat mentre que el migcampista madrileny ha deixat enrere les molèsites a la cuixa.
Eloy Gila, el 24è home
D'altra banda, amb el debut d'Eloy Gila a San Mamés dilluns , Alsina ja ha fet servir 24 jugadors aquesta temporada. El jugador vallesà va entrar a deu minuts pel final juntament amb Pitu Comadevall per mirar de canviar la dinàmica d'un partit que feia molta pujada. Una lesió a l'espatlla a la pretemporada i diversos problemes físics posteriors li han fet perdre el primer quart de temporada. Després de l'estrena de Gila a la Lliga, Enric Pi i el lesionat Ruymán Hernández queden com els únics futbolistes blaugrana que encara no han tingut minuts a la competició regular. El lateral esquerre de Granollers sí que va jugar a la Romareda contra el Saragossa en el partit de Copa del Rei (1-2).
Llegir mes / Leer mas...

Preparats per sumar

Article de @lesportiucat

Ben tornats. A Bilbao van reaparèixer jugadors cridats a ser importants en un moment delicat, com ara René, Ríos Reina o Querol

Aimar rebutja una pilota en el partit jugat dilluns passat a Bilbao Foto: LOF.
1
A San Mamés es van poder tornar a veure sobre el terreny de joc diversos futbolistes que per diversos motius –lesions o decisions tècniques– havien estat absents durant força jornades. La reincorporació més destacada va ser a la porteria, on René, un cop superada la lesió a l'espatlla que l'ha tingut de baixa durant dos mesos, va tornar a ser titular. El porter andalús, més enllà d'una contrastada experiència a sota els pals, és un líder del vestidor i, a banda de les aturades, també s'espera d'ell que aporti confiança des de dins del camp en la feina que s'està fent.
A la banda dreta de l'equip hi va tornar a actuar Querol, una peça clau el curs passat i que aquest any, entre les lesions i les rotacions, encara no ha pogut aportar el sacrifici en defensa i la força en atac que el va caracteritzar la temporada anterior. També a la banda, però a l'esquerra, a Bilbao hi va tornar a jugar Ríos Reina, un cas molt similar al de Querol. L'interior sevillà feia set partits que no era titular i, tot i que no va tenir l'encert desitjat, Ríos Reina ja va aportar coses, com ara el llançament d'algunes accions a pilota aturada.
En el mig centre defensiu Tito també va intentar aprofitar l'oportunitat que li va deixar l'absència d'Escassi. El de Santa Coloma de Gramenet feia sis partits que no jugava des de l'inici.
Alternativa al lateral
La tornada de tots aquests jugadors arriba en un moment delicat per a l'equip en la lliga i ben segur que l'aportació i les alternatives que sap que té el Llagostera acabaran tenint un efecte positiu. De fet, en la majoria de posicions la competència és ferotge i cada setmana hi pot haver sorpreses. En el lateral esquerre, però, semblava que no hi hauria manera de moure Samu de los Reyes. A Bilbao, Oriol Alsina va fer efectiva la idea que va expressar a Alcorcón i, conscient que el rendiment del lateral andalús a fora de casa no era bo, va decidir substituir-lo. L'escollit va ser Aimar Moratalla, que feia set partits que no disputava ni un minut en la lliga.
El de Sant Antoni de Vilamajor va confirmar així la seva polivalència en la defensa, ja que aquest curs ja l'hem vist actuar al lateral dret –la seva posició natural–, al centre i també al carril esquerre.
Darrera actualització ( Divendres, 13 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

L'espera s'ha fet llarga

Article de @lesportiucat

Llagostera. Després d'un inici de curs marcat per les lesions, Eloy Gila va poder jugar el seu primer partit

Eloy Gila, en un entrenament a Llagostera Foto: J.S.
1
Per Eloy Gila, l'arrencada de la temporada no ha sigut gens fàcil. El davanter que passarà a la història del Llagostera per haver marcat el gol que li donava el títol de lliga el curs 2013/14 havia dipositat moltes esperances en aquesta temporada, però la cosa no va començar gens bé: “En el primer partit de la pretemporada em vaig lesionar en una espatlla i això em va fer perdre tota la preparació de l'estiu i també l'inici de la lliga”, recorda el sabadellenc, a qui un cop recuperat d'aquesta lesió, la malastrugança el va continuar perseguint. I és que sense la preparació dels seus companys es va poder entrenar amb normalitat durant tres setmanes, i quan el físic ja començava a estar a to, una altra lesió va aparèixer: “Va ser un cop al taló que em va provocar la inflamació d'un os d'aquella zona. Han sigut cinc setmanes de repòs molt llargues”, remarca Gila, que dilluns passat, a San Mamés, per fi va veure la llum al final del túnel amb els seus primers minuts al terreny de joc.
Presenta candidatura
A Bilbao, Eloy Gila només va jugar tretze minuts, però van ser suficients per començar a recuperar sensacions: “Em vaig trobar molt bé. No m'he pogut entrenar amb els companys, però he intentat fer el possible perquè en la tornada notés el mínim la inactivitat.”
Un cop integrat de nou en la plantilla, Eloy Gila té ara el repte de convertir-se en una alternativa més de les moltes que té l'atac llagosterenc. I és que per les tres posicions que pot ocupar l'exjugador del Nàstic i la Gramenet, entre d'altres, –les dues bandes i la mitja punta– el tècnic, Oriol Alsina, té un bon grapat de perfils per posar-hi: “La competència és sempre molt bona, i si és sana com la que tenim al vestidor, encara més. El més important és estar preparat, posar les coses difícils al tècnic entrenant-se bé i segur que les oportunitats arribaran”, comenta el jugador de Sabadell.
Un bon argument per poder ser important en l'esquema de joc de l'actual Llagostera és la seva polivalència: “En el sistema que estem utilitzant, sobretot a casa, és molt important que els jugadors de banda també puguin actuar a la mitja punta, i crec que m'hi adapto bé.”
També ho té clar
Gila ha viscut des de fora l'arrencada del Llagostera en la lliga, i també té clar què cal corregir: “Hem de ser optimistes, però tampoc podem fer comparacions amb l'any passat. L'inici és similar pel que fa a resultats, però crec que ens hem de centrar a millorar a fora. A casa ja hem demostrat que som competitius. A fora no ens acabem de trobar còmodes”, analitza Eloy Gila, que diumenge espera poder estrenar-se al terreny de joc de l'estadi Palamós-Costa Brava.

EL PROTAGONISTA

A Bilbao em vaig trobar bé. He intentat fer el possible perquè en la tornada als terrenys de joc es notés el mínim la inactivitat
Puc jugar a la mitja punta i a la banda, i crec que em puc adaptar molt bé a l'actual sistema
Eloy Gila
davanter del llagostera

Objectiu: consolidar-se a segona A

Eloy Gila va aterrar a Llagostera en el mercat d'hivern de la temporada 2012/13. Després de tastar la segona A sent molt jove –amb 22 anys a les files del Nàstic– el sabadellenc va fitxar pel club blaugrana amb l'objectiu de tornar a ser important en una plantilla. Eloy Gila ho va aconseguir de seguida, i en el seu primer mig curs vestint la samarreta del Llagostera ja es va convertir en una peça clau, ja que va disputar setze partits i va marcar tres gols en la segona volta. L'explosió, però, la va viure el curs 2013/14, quan va ser un dels més destacats en l'ascens dels llagosterencs a segona A. La temporada passada, Gila es va retrobar amb la categoria de plata, i tot i tenir una bona arrencada va perdre protagonisme en la segona volta dels llagosterencs: “Les coses no van anar com volia i no vaig oferir tot el que puc donar. Aquest any estic molt motivat i vull ajudar més l'equip.”
Darrera actualització ( Divendres, 13 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...