divendres, 13 de novembre del 2015

Preparats per sumar

Article de @lesportiucat

Ben tornats. A Bilbao van reaparèixer jugadors cridats a ser importants en un moment delicat, com ara René, Ríos Reina o Querol

Aimar rebutja una pilota en el partit jugat dilluns passat a Bilbao Foto: LOF.
1
A San Mamés es van poder tornar a veure sobre el terreny de joc diversos futbolistes que per diversos motius –lesions o decisions tècniques– havien estat absents durant força jornades. La reincorporació més destacada va ser a la porteria, on René, un cop superada la lesió a l'espatlla que l'ha tingut de baixa durant dos mesos, va tornar a ser titular. El porter andalús, més enllà d'una contrastada experiència a sota els pals, és un líder del vestidor i, a banda de les aturades, també s'espera d'ell que aporti confiança des de dins del camp en la feina que s'està fent.
A la banda dreta de l'equip hi va tornar a actuar Querol, una peça clau el curs passat i que aquest any, entre les lesions i les rotacions, encara no ha pogut aportar el sacrifici en defensa i la força en atac que el va caracteritzar la temporada anterior. També a la banda, però a l'esquerra, a Bilbao hi va tornar a jugar Ríos Reina, un cas molt similar al de Querol. L'interior sevillà feia set partits que no era titular i, tot i que no va tenir l'encert desitjat, Ríos Reina ja va aportar coses, com ara el llançament d'algunes accions a pilota aturada.
En el mig centre defensiu Tito també va intentar aprofitar l'oportunitat que li va deixar l'absència d'Escassi. El de Santa Coloma de Gramenet feia sis partits que no jugava des de l'inici.
Alternativa al lateral
La tornada de tots aquests jugadors arriba en un moment delicat per a l'equip en la lliga i ben segur que l'aportació i les alternatives que sap que té el Llagostera acabaran tenint un efecte positiu. De fet, en la majoria de posicions la competència és ferotge i cada setmana hi pot haver sorpreses. En el lateral esquerre, però, semblava que no hi hauria manera de moure Samu de los Reyes. A Bilbao, Oriol Alsina va fer efectiva la idea que va expressar a Alcorcón i, conscient que el rendiment del lateral andalús a fora de casa no era bo, va decidir substituir-lo. L'escollit va ser Aimar Moratalla, que feia set partits que no disputava ni un minut en la lliga.
El de Sant Antoni de Vilamajor va confirmar així la seva polivalència en la defensa, ja que aquest curs ja l'hem vist actuar al lateral dret –la seva posició natural–, al centre i també al carril esquerre.
Darrera actualització ( Divendres, 13 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui